تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

وقتی با cd خودش نصب میکنم تو properties قسمت setting میزنه 7300gt ولی درایورهای جدیدی که از اینترنت برداشتم یا تو بازی pes هست رو نصب میکنم تو همون قسمت مدل کارت رو میزنه geforce6500

بجز سايت Nvidia.com ميشه از سايتها ديگه هم آپديت گرافيك رو دانلود كرد ؟
مال من 256 XFX جوفورس 6200 LE هست
از Nvidia دانلود ميكنم ريده ميشه به گرافيك

از این لینک استقاده کن احتمالاً مشکلت حل میشه:
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us ابتدا سری کارتت رو و بعد هم سیستم عامل رو درست انتخاب کن بعدش هم سرچ رو که بزنی حله.
اگر هم حل نشد بهتره بری تو سایت سازنده ی کارتت و هم سریال کارت رو چک کنی و هم اینکه ببینی خود اونها برات درایور دارن یا نه.

درایور گرافیک 8600 Gts مارک Xsonic رو از کجا گیر بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا لینکشو بذارین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا رو قدرت کارت تاثیر داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا سلام.یه سوال داشتم .اگه میشه سریعتر راهنمایی کنید.نحوه ابدیت درایو ati radeon9200 رو میخواستم گفتگوهای قبلیتون رو خوندم ولی تو سایتش میرم مشکل دارم.نمیتونم دانلود کنم.اگه میشه در حد سواد ما که بلد نیستیم توضیح بدین.ممنونم

کمک در نصب درایور گرافیک در ویستا!!!

سلام امروز نسخه سرویس پک 1 ویستا رو نصب کردم اما هر کاری کردم نتونستم گرافیکش رو نصب کنم

داخل سیدی خود گرافیکم نامی از ویستا نبرده [FONT=&quot]VGA: XFX 8600 GT DDR3 256MB[/FONT]

داخل خود دی وی دی ویستا چند تا درایور گزاشته همه رو نصب کردم اما بازم نصب نشد

میشه کسی یک راهنمایی کنه؟
eek.gif

بعضا بعد از نصب سرویس پک 1 درایور VGA غیرفعال میشه.
برای فعال کردنش هم روی MY COMPUTER کلیک راست کنید PROPERTIES رو انتخاب کنید.بعد از گوشه سمت چپ روی گزینه device manager کلیک کنید.
بعد از صفحه ای که باز میشه روی علامت بعلاوه کنار گزینه display adapters کلیک کنید.
سپس اسم کارت گرافیکتون رو مشاهده میکنید که باید مطمئن بشید هیچ علامتی کنار ایکونش نیست.
یعنی فلش زرد به نشانه ناشناس بودن روی ایکونش نباشه و فلش سفید هم یعنی درایور کارت گرافیک غیرفعال هستش.
اگر فلش سفید روی ایکون کارت گرافیک دیدید روی ایکون کلیک راست کرده و گزینه enable رو انتخاب کنید و بعد درایور کارت گرافیکتون رو از ابتدا نصب کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or