تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

با سلام
Splinter cell: Double agent رو روی این سیستم بازی میکنم :
3 گیگاهرتز
1 گیگابایت رم
6500
ولی در حالت 600*800 هم با کم کردن تمام گزینه گرافیکی باز هم مشکل افت فریم داریم.
ورژن کارت گرافیک 9173 است.
آیا با آپدیت کردن کارت گرافیک مشکل حل میشه یا نه؟
سلام!
کارتت ضعیفه هاشم جون راهه دیگه ای به جز تعویض کارت نداری;)

خوشبختانه یا متاسفانه من چه به کارت گرافیک یعنی من اصلا پول ندارم که برم کارت گرافیک بخرم در کل اگه هم داشته باشم که باید مادربورد هم 100% باهاش عوض بشه چون پهنای باید گرافیک اون 4X است .
269.gif
به همین دلیل می شه 100 و خورده ای پس قیدش رو زدم تا وقتی که پولدارم شدم
203.gif

این کارتم هم مال پسرخالم است شرمنده که تاپیک رو بهم ریختم ایشون هم قراره که برند یک 7100 بگیرند
یک سوال چرا کارت گرافیک همین مدل که بالا گفتم 50 تومنه ولی 7900 150 تومنه؟
24.gif

الله اكبر 7900 صدوپنجا تومن شما جي اس رو گفتي يا جي تي
بابا 7100 مزرخ تر از 5500 هستش نميتوني هيچ بازي اجرا كني 7100 Low range هست 7900 high-end در كل الان خريد يه 7900GS واقعا به سرفست

ببخشيد من غلط املايي زياد دارم
7100 توربوكش يعني حافظشو از رو رم ميگيره يا به عبارتي شير ميكنه يعني اگه رمت 512 256 مگا بايتش با گرافيكت شير ميشه خود اين كارت 64 مگ رم بيشتر نداره حالا تصورشو بكن وقتي يه كارت كل حافظش مال خودش باشه چي ميشه
مثلا 7100 و 7300 در رده low-range كارتهاي سري 7 جبفرس قرار دارند
5200 و 5500 هم در همين رده اما در سري 5 با اين تفاوت كه اولي SM3 ساپورت ميكنه و دومي SM2 ولي 7300 قوي تر از 5200 هستش
گرفتي چي شد الان

گرفتي چي شد الان
نه
267.gif

بابا اون 7100 که میخواهیم بخریم 256 مگابایت رم داره اونوقت چطوری میخواد از رم، حافظه بگیر اینطور هم که گفتی پس 5500 بهتره از 7300

خب اگه این کارتهای گرافیک بدرد نمیخورن پس چرا توی رده 7000 جاشون دادند.
6500 با 512 مگابایت رم 50 وخورده ای ولی همین 7100 ، 8-47 تومان.
یک کارت گرافیکی هم معرفی کن که از Pixel shader 3 بهره بگیره همچنین کمتر از 60000 تومان باشه;)

هاشم جان لطفا در جای مناسب سوالت رو عنوان کن.اینجا واسه ی درایوره نه برای خرید vga.
در ضمن شما که agp هستی برو یه 6800 le بگیر 70 تومن و 100000 تای 7100 و 7300 حالش رو ببر.
7100 و 7300 اصلا نمیشه باهاش بازی کرد.

سلام دوستان....من یه سوال داشتم میخواستم ببینم بهترین و جدید ترین نسخه درایور کارت انویدیا برای ویندوز ویستا که با بازیها سازگاری داشته باشه و برای کارتهای 7900 جیتی ایکس مناسب باشه کدومه اگه ممکن هست لینک دانلودش رو هم بزارید.........;) :p :) ;) :cool:

خوب برو سايتش
مثلا براي leadtek ميري سايتش يعني www.leadtek.com.tw

بعدش اونجا كارتت رو انتخاب ميكني ميري توي قسمت درايور اونجا باسه هر ويندوزي داره همچنين ويستا ...

يا مثلا براي كارت هاي گيگا سايت www.gigabyte.com.tw
از خود سايت nvidia هم ميتوني بگيري

رو جعبه كارتت حتما بايد يه سايتي چيزي نوشته باشه...

من برات رفتم سايت leadtek اونجا براي PX7xxxباسه هر ويندوزي داره
اينم لينكش
http://www.leadtek.com.tw/usa/3d_graphic/download.asp?downlineid=170&pronameid=255&lineid=1&act=3

برايه ويستا 55mb هستش بايد يه كافي نت بري

آخرین ویرایش:
درايور جديد ATI Catalyst 7.4

درايور جديد ATI Catalyst 7.4
اين درايور جديد هم اكنون براي كارت هاي گرافيك ATI قابل دانلود ميباشد كه هم براي XP , VISTA قابل استفاده ميباشد و در اين نسخه نمايش تمامي بخش هاي مربوط به OpenGl تحت ويندوز ويستا و رفع مشكلات در بازي هاي Battlefield 2, City of Heroes, Quake 4 را دارا ميباشد.

درایور nVIDIA که همش تو یه پکه
نیازی به درخواست نیست
از سایت nvidia.com و قسمت دانلود میتونین به راحتی بسته به سیستم عاملتون دانلود کنین درایورتون رو
فقط بهتره نسخه Inernational رو نگیرین چون حجمش الکی زیاده

ميتوني از لينك زير استفاده كني ولي 68mb ميشه.
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp64_93.71_uk.html

سلام
اسكندري جون اين درايور رو دانلود كردم ولي موقع نصب ارور داد گفت بايد روي ويندوز 64 بيتي نصب بشه و اين ويندوز 64 بيتي نيست . اگر مي توني يه لينك دانلود 32 بيتي هم بذار براي همين كارت گرافيك(7600 جي تي)
يا علي مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or