تاپیک جامع خرید و ادغام (Merger & Acquisition) در صنعت بازی

• Thread starter Thread starter Bax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bax

کاربر سایت
20220502_212900.jpg

با توجه به این که از چند مدت قبل تعداد زیادی خرید و ادغام در صنعت بازی شروع شده و هر ماه چندین خبر کوچک و بزرگ در این مورد اعلام میشه.
به همین جهت نیاز هست تاپیک جامعی برای اعلام خرید ها و ادغام ها وجود داشته باشه تا خرید های کوچک تر در تاپیک های متفرقه آورده نشه.

۱) بحث پیرامون اخبار ، در تاپیک مجاز هست.
۲) در مورد شایعات، حتما لفظ شایعه در خبر و سرس شایعه آورده بشه.
۳) در مورد اخبار رسمی، حتما لفظ خبر رسمی و لینک مربوطه آورده بشه.
4) در صورت وجود تاپیک مجزا برای خبر در انجمن، لینک تاپیک در پست آورده شود.

آخرین ویرایش:
کلا کشورای نفتی چون میدونن نفت هم تموم میشه و هم بزودی جایگزیناش میان و هم بابت بحث زیست محیطیش. اومدن و وارد حوزه های دیگر شدن و دارن میشن .
تو گیمینگ هم قبلا وارد شده بود

آنچارتد کیلر میخواست بسازه.
شایعه خرید اولانچه توسط مایکروسافت

View attachment 243138
چون چیزهایی خریداری شده که اصلا لیکی نبوده، اینا دارن فقط حدس میزنن که یکیش ممکنه بگیره یا نه. و گر نه چیزی نمیدونن. اگه میدونستن از اکتی یا بتسدا یا همین بانجی چیزی میگفتن. ته اطلاعات اینا به چند تا بازی از کارمندای داخلی لو میره، میرسه.

آخرین ویرایش:
چون چیزهایی خریداری شده که اصلا لیکی نبوده، اینا دارن فقط حدس میزنن که یکیش ممکنه بگیره یا نه. و گر نه چیزی نمیدونن. اگه میدونستن از اکتی یا بتسدا یا همین بانجی چیزی میگفتن. ته اطلاعات اینا به چند تا بازی از کارمندای داخلی لو میره، میرسه.

خرید این استودیو خیلی محتمله...چون بتسدا باهشون همکاری کرده و راضی بوده (ریج ۲)...الانم دارن رو کانتربتد (درست گفته باشم) همکاری میکنن که بسازن...بعد خرید یه همچین استودیو خبر بزرگ (مثل خرید ناشر) نیست...کلا خبرش هم اتفاق خواصی نیست و جنجالب هم نیست...(خبر بانجی هم مهم نبود...چون قبلا زیر مجموعه مایکروسافت بود (و داستانهای مرتبط) جنجالی شد....ویرایش: منظورم این نیست که بانجی بده و یا کوچیک و از این حرفا..فقط یه استودیو موفقه که بازی انلان محور/گس میزنه...جنجالی شدنش هم که گفتم چون زیر مجموعه مایکروسافت بود و داستاناش )

آخرین ویرایش:
خرید این استودیو خیلی محتمله...چون بتسدا باهشون همکاری کرده و راضی بوده (ریج ۲)...الانم دارن رو کانتربتد (درست گفته باشم) همکاری میکنن که بسازن...بعد خرید یه همچین استودیو خبر بزرگ (مثل خرید ناشر) نیست...کلا خبرش هم اتفاق خواصی نیست و جنجالب هم نیست...(خبر بانجی هم مهم نبود...چون قبلا زیر مجموعه مایکروسافت بود (و داستانهای مرتبط) جنجالی شد....ویرایش: منظورم این نیست که بانجی بده و یا کوچیک و از این حرفا..فقط یه استودیو موفقه که بازی انلان محور/گس میزنه)
من خیلی از این شرکت خوشم نمیاد و فکر هم نکنم بتسدا راضی بوده باشه از ریج 2 چون دقیقا تمام چیزایی که دست اوالانچ بود گند زده بود بهه بازیو یه محیط بزرگ و بی روح مثل جاست کاز 4.
اوالانچ تو جاست کازها پشت هم پسرفت کرده تا این آخری که واقعا بد بود، فقط یه محیط بزرگ و بی روحی. بجز یه dlc جاست 4 بقیه بازی وواقعا متوسط و بد بود.

من به بحث جنجال خبر کار ندارم، میگم اینا ته اطلاعاتشون تو کارمنداست و از مراودات روسا و مدیرا هیچی نمیدونن. اینا 4 تا رفیق تو کارمندا دارن میفهمنن فلان بازی داره ساهخته میشه، همین. بقیه چیزایی که میگن فقط حدسیاتشونه و گر نه تو همین اواخر ، کدومشون از این خریدای بزرگ چیزی گفت.بانجی هم سر همین گفتم، خرید زینگا هم ایضا، کلی گفتم.هیچی از اون موارد نمیدونن

من خیلی از این شرکت خوشم نمیاد و فکر هم نکنم بتسدا راضی بوده باشه از ریج 2 چون دقیقا تمام چیزایی که دست اوالانچ بود گند زده بود بهه بازیو یه محیط بزرگ و بی روح مثل جاست کاز 4.
اوالانچ تو جاست کازها پشت هم پسرفت کرده تا این آخری که واقعا بد بود، فقط یه محیط بزرگ و بی روحی. بجز یه dlc جاست 4 بقیه بازی وواقعا متوسط و بد بود.

من به بحث جنجال خبر کار ندارم، میگم اینا ته اطلاعاتشون تو کارمنداست و از مراودات روسا و مدیرا هیچی نمیدونن. اینا 4 تا رفیق تو کارمندا دارن میفهمنن فلان بازی داره ساهخته میشه، همین. بقیه چیزایی که میگن فقط حدسیاتشونه و گر نه تو همین اواخر ، کدومشون از این خریدای بزرگ چیزی گفت.بانجی هم سر همین گفتم، خرید زینگا هم ایضا، کلی گفتم.هیچی از اون موارد نمیدونن

دوست عزیز در مورد بانجی و اکتیویژن فقط رئسای شرکت ها خبر داشتن....کارمندها هم خودشون بیخبر بودن...پس لیکش تقریب غیرممکن بود..همون که فرمودین اینا از کارمندا میشوند..منم عرض کردم که این رو من زیاد لیک نمدونم...بخاطر همکاری که داشتن و ادامه میدن...اونم فقط این استودیو و نه نوردیک فیلم و بخش سوپر مسیو گیمی که همکاری طولانی داشته با سونی (سونی بخره بهتره)

• Like
Reactions: omid0
به نظرم تا قبل از نهایی شدن معامله با اکتی(که بدون مشکل انجام میشه)
حداقل سه خرید رو ما از مایکی شاهدیم
asobo
avalanche
IOI
و برخی شایعات در مورد خرید TTهست(سازنده عناوین لگو)

و برای ورود جدی تر به موبایل و بخش های دیگه احتمالا چندین استدیو کمکی هم بخرن...

و از اواخر 2023 به بعد اگر خرید ناشری باشه خبرشو می شنویم!

دوست عزیز در مورد بانجی و اکتیویژن فقط رئسای شرکت ها خبر داشتن....کارمندها هم خودشون بیخبر بودن...پس لیکش تقریب غیرممکن بود..همون که فرمودین اینا از کارمندا میشوند..منم عرض کردم که این رو من زیاد لیک نمدونم...بخاطر همکاری که داشتن و ادامه میدن...اونم فقط این استودیو و نه نوردیک فیلم و بخش سوپر مسیو گیمی که همکاری طولانی داشته با سونی (سونی بخره بهتره)
جمله منم همینه. همکاری ماکرو با خیلیا داشته و نخریده. تنها دلیلی که میتونم فکر کنم که اوالانچ رو بخره، اوضاع بدشه و گرنه، برخلاف قبلیا نه ایپی داره و نه توانایی خاصی داره اوالانچ و فروش جاست 4 واقعا بد بود
و بتسدا و اکتی مدتها بوده که همکاری خاصی با ماکرو نداشتن و این دلیل نمیتونه باشه، اونجوری بهترین استودیوها برا خرید یکیش asobo هست که میخواد مستقل بمونه و دومیش certain infinity هست
در مورد سوپر مسیو یه درصدی از سهامش ماله نوردیکه و صاحبش نیست و اگه سونی میخواست، همون موقع فروش سهامش که پارسال بود میخرید کلشو.

من تازه متوجه شدم ادج آف اترنیتی چه جواهری هست.
چه خرید خوبی بوده برای nacon. زیر اخبار های دیگه دفن شد این خبر.
جز معدود استدیو هایی غربی هستن که تونستن جوی شبیه نقش آفرینی های ژاپنی رو خوب در بیارن.
چه تیم با استعدادی رو تور کردن. نایس

• Like
Reactions: Adam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or