تاپیک جامع خرید و ادغام (Merger & Acquisition) در صنعت بازی

• Thread starter Thread starter Bax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bax

کاربر سایت
20220502_212900.jpg

با توجه به این که از چند مدت قبل تعداد زیادی خرید و ادغام در صنعت بازی شروع شده و هر ماه چندین خبر کوچک و بزرگ در این مورد اعلام میشه.
به همین جهت نیاز هست تاپیک جامعی برای اعلام خرید ها و ادغام ها وجود داشته باشه تا خرید های کوچک تر در تاپیک های متفرقه آورده نشه.

۱) بحث پیرامون اخبار ، در تاپیک مجاز هست.
۲) در مورد شایعات، حتما لفظ شایعه در خبر و سرس شایعه آورده بشه.
۳) در مورد اخبار رسمی، حتما لفظ خبر رسمی و لینک مربوطه آورده بشه.
4) در صورت وجود تاپیک مجزا برای خبر در انجمن، لینک تاپیک در پست آورده شود.

آخرین ویرایش:
اقای آتسوشی اینابا مدیر عامل Platinum گفته که ایشون موضوع خرید استدیو رو تا جایی که به آزادی اون ها احترام گذاشته بشه، رد نمی کند.
"موضوع مهم برای ما این هست که آزادی خودمون در ساخت بازی رو حفظ کنیم و بازی هایی که می خواهیم رو بتونیم بسازیم. اونچه که در مورد خرید های اخیر شنیدم فکر نمی کنم ماکروسافت شروع به مدیریت جزئی (دخالت) در اکتیویژن بکنه در حدی که آزادی شون در ساخت بازی ازشون بگیره."
"من فکر می کنم قرار هست احترام متقابل زیادی اونجا باشه و اکتیویژن خواهد تونست اونچه که درش عالی هستن انجام بده. این موضوع در انتها برای ما هم بسیار مهم است و فورمی که ما و کمپانی ما رو در بر می گیره. بنابرین تا زمانی که به آزادی ما احترام گذاشته بشه، بنده هیچ چیزی رو رد نمی کنم."
این در حالی هست که ایشون دو سال قبل فروش استدیو به ماکروسافت رو رد کرده بودند.

Platinum’s CEO says he wouldn’t dismiss acquisition offers ‘as long as our freedom is respected’ | VGC

پ ن: بنده فکر می کنم بیشتر حکم صحبت کلی داره، یا تا حدی موضوع بازار گرمی هست برای بالا رفتن ارزش استدیو میان خریدار های مهم ( ماکروسافت تنسنت سونی ea). در هر صورت فکر کردم خبر جالبی هست در این تاپیک ذکر بشه، گرچه بعید می دونم اگر صحبت جدی در جریان بود همچین صحبتی رسانه ای می شد.

اقای آتسوشی اینابا مدیر عامل Platinum گفته که ایشون موضوع خرید استدیو رو تا جایی که به آزادی اون ها احترام گذاشته بشه، رد نمی کند.
"موضوع مهم برای ما این هست که آزادی خودمون در ساخت بازی رو حفظ کنیم و بازی هایی که می خواهیم رو بتونیم بسازیم. اونچه که در مورد خرید های اخیر شنیدم فکر نمی کنم ماکروسافت شروع به مدیریت جزئی (دخالت) در اکتیویژن بکنه در حدی که آزادی شون در ساخت بازی ازشون بگیره."
"من فکر می کنم قرار هست احترام متقابل زیادی اونجا باشه و اکتیویژن خواهد تونست اونچه که درش عالی هستن انجام بده. این موضوع در انتها برای ما هم بسیار مهم است و فورمی که ما و کمپانی ما رو در بر می گیره. بنابرین تا زمانی که به آزادی ما احترام گذاشته بشه، بنده هیچ چیزی رو رد نمی کنم."
این در حالی هست که ایشون دو سال قبل فروش استدیو به ماکروسافت رو رد کرده بودند.

Platinum’s CEO says he wouldn’t dismiss acquisition offers ‘as long as our freedom is respected’ | VGC

پ ن: بنده فکر می کنم بیشتر حکم صحبت کلی داره، یا تا حدی موضوع بازار گرمی هست برای بالا رفتن ارزش استدیو میان خریدار های مهم ( ماکروسافت تنسنت سونی ea). در هر صورت فکر کردم خبر جالبی هست در این تاپیک ذکر بشه، گرچه بعید می دونم اگر صحبت جدی در جریان بود همچین صحبتی رسانه ای می شد.

طبق شنیده ها گویا واقعا استدیو رو وا گذاشتن واسه خرید و فروش
به نظرم ولی بعیده کسی بخرتشون.

طبق شنیده ها گویا واقعا استدیو رو وا گذاشتن واسه خرید و فروش
به نظرم ولی بعیده کسی بخرتشون.
استعداد بازی سازیشون غیر قابل انکاره...

ولی مشکلی که دارن اینه از خودشون ip چندانی ندارن!

حالا شاید واقعا یکی بخرتشون به خاطره سابقشون! ولی بعیده از طرف سونی باشه به خاطر مورد بالایی که گفتم

• Like
Reactions: Bax
استعداد بازی سازیشون غیر قابل انکاره...

ولی مشکلی که دارن اینه از خودشون ip چندانی ندارن!

حالا شاید واقعا یکی بخرتشون به خاطره سابقشون! ولی بعیده از طرف سونی باشه به خاطر مورد بالایی که گفتم
من اتفاقا فکر می کنم برای سونی خیلی معنی میده. با یه پول نسبتا کم کلی سر و صدا می کنه براشون. سونی هم کمبود ip قدیمی نداره. پلات هم چیزی که زیاد داره خلاقیت دیوانه وارشون هست. ته اش یه چیز جدید می سازند.
از اون طرف هم یکم تنوع ژانر شون رو بهتر می کنه.
برای ماکرو هم که مشخصه. از خیلی وقت قبل دنبال سرمایه گذاری تو ژاپن بودن و مخصوصا تو سبک اکشن براشون می تونن ارزشمند باشه.
از اون ور هم تنسنت همین الان به بخشی از سهام اش رو داره. بعید نیست اونا هم جلو بیان.

خبر رسمی
شرکت Focus Entertainment استدیو بازی سازی فرانسوی leikir را خریداری کرد.
این استدیو پاریسی، 20 توسعه دهنده دارد و بازی Metal Slug Tactics را با همکاری فوکس منتشر خواهد کرد.

Focus acquires Leikir Studio

آخرین ویرایش:
خبر رسمی
شرکت Focus Entertainment استدیو بازی سازی فرانسوی leikir را خریداری کرد.
این استدیو پاریسی، 20 توسعه دهنده دارد و بازی Metal Slug Tactics را با همکاری فوکس منتشر خواهد کرد.

Focus acquires Leikir Studio
این Focus هم تو دور خرید افتاده
یه لحظه نیم سکته زدم فکر کردم Asobo رو خریده اگه یعنی مایکرو اینا رو نخره اشتباه بزرگی کرده
دیگه باید چیکار بکنن اینا هر یک یا دو سال یه بازی جدید میدن بیرون و با استودیوهای داخلی هم Match هستن

احتمال فروش یوبی سافت

View attachment 245085
بهترین فرصت برای سونی هست که یه غول رو با کمترین ارزش برای خودش کنه.
البته اگر تنسنت یا آمازون و ماکروسافت تمایل نداشته باشند.
حتی بعید نیست ea یا تیک تو هم با یوبی مرج بزنن. فقط پای embracer وسط نباشه.

نظر شخصی من اینه هر کی بخره قطعا برد کرده. یوبی سافت توی بدترین شرایط خودش با مدیریت افتضاح مدیران فعلی اش هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: navid-25 and Adam
ارزش یوبی از ژانویه 2021 تا الان کمتر از نصف شده و از 12.7 بیلیون به 6.2 رسیده. وضعیتشون داغونه. کلی بازی داشتن که تو این چند سال معرفی کردن و وضعیتشون نامشخصه. beyond good wvil , pop, settlers و ......
2.5 بیلیون درآمد دارن تهش زور میزنه 100 میلیون سود داره. تازه بیشتر سالا از اینم کمتره. برا 2020 که فاجعه بود و 140 میلیون ضرر داشتن.
حتی بعید نیست ea یا تیک تو هم با یوبی مرج بزنن.

نظر شخصی من اینه هر کی بخره قطعا برد کرده. یوبی سافت توی بدترین شرایط خودش با مدیریت افتضاح مدیران فعلی اش هست.
اوضاعشون داغونه. هزینه ساخت بازیاشون بالاست و سود کم. نیاز به بازسازی داره که اونم نیاز به هزینه کرد زیاد داره. تا دوباره بشه ساختش.تازه مولتیه اینه وضعش
اگه بخوای انحصار کنی که اوضاعش بدترم میشه. مخصوصا که یکسری عناوین یوبی خاص پلتفرمهای خاصیه و فقط بدرد همون میخورن. خریدش بدرد ناشر میخوره، شاید همون تنسنت

حتی بعید نیست ea یا تیک تو هم با یوبی مرج بزنن. فقط پای embracer وسط نباشه.

یوبی سافت هم یه آشغالدونیه مثل EA و اکتی. حقیقتا خیلی غم انگیزه اگه بره سراغ همچین خریدی. با اون پول بی‌زبون می‌شه کلی کارای جالب‌تر کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or