اقای آتسوشی اینابا مدیر عامل Platinum گفته که ایشون موضوع خرید استدیو رو تا جایی که به آزادی اون ها احترام گذاشته بشه، رد نمی کند.
"موضوع مهم برای ما این هست که آزادی خودمون در ساخت بازی رو حفظ کنیم و بازی هایی که می خواهیم رو بتونیم بسازیم. اونچه که در مورد خرید های اخیر شنیدم فکر نمی کنم ماکروسافت شروع به مدیریت جزئی (دخالت) در اکتیویژن بکنه در حدی که آزادی شون در ساخت بازی ازشون بگیره."
"من فکر می کنم قرار هست احترام متقابل زیادی اونجا باشه و اکتیویژن خواهد تونست اونچه که درش عالی هستن انجام بده. این موضوع در انتها برای ما هم بسیار مهم است و فورمی که ما و کمپانی ما رو در بر می گیره. بنابرین تا زمانی که به آزادی ما احترام گذاشته بشه، بنده هیچ چیزی رو رد نمی کنم."
این در حالی هست که ایشون دو سال قبل فروش استدیو به ماکروسافت رو رد کرده بودند.
Platinum’s CEO says he wouldn’t dismiss acquisition offers ‘as long as our freedom is respected’ | VGC
پ ن: بنده فکر می کنم بیشتر حکم صحبت کلی داره، یا تا حدی موضوع بازار گرمی هست برای بالا رفتن ارزش استدیو میان خریدار های مهم ( ماکروسافت تنسنت سونی ea). در هر صورت فکر کردم خبر جالبی هست در این تاپیک ذکر بشه، گرچه بعید می دونم اگر صحبت جدی در جریان بود همچین صحبتی رسانه ای می شد.