تاپیک جامع خرید و ادغام (Merger & Acquisition) در صنعت بازی

• Thread starter Thread starter Bax
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bax

کاربر سایت
20220502_212900.jpg

با توجه به این که از چند مدت قبل تعداد زیادی خرید و ادغام در صنعت بازی شروع شده و هر ماه چندین خبر کوچک و بزرگ در این مورد اعلام میشه.
به همین جهت نیاز هست تاپیک جامعی برای اعلام خرید ها و ادغام ها وجود داشته باشه تا خرید های کوچک تر در تاپیک های متفرقه آورده نشه.

۱) بحث پیرامون اخبار ، در تاپیک مجاز هست.
۲) در مورد شایعات، حتما لفظ شایعه در خبر و سرس شایعه آورده بشه.
۳) در مورد اخبار رسمی، حتما لفظ خبر رسمی و لینک مربوطه آورده بشه.
4) در صورت وجود تاپیک مجزا برای خبر در انجمن، لینک تاپیک در پست آورده شود.

آخرین ویرایش:
dlc یک میلیون فروخته؟
call of duty: modern warfare 2019 بیش از سی میلیون فروخته
الان خوب شد :D
آقاااا
DLC رو پیش فروش کرده! برای بازی که مال 5 سال پیش عرضه شده. شما فروش 30 میلیونی بازی 2019 رو عنوان میکنی؟ اینم که بیشترین فروشش مال PS4 بوده!

اینارو ولش کن من فقط میخواستم بگم خرید بانجی قراره خیلی تاثیر بزاره توی سونی که شاهد از غیب رسید:

همه ش به کنار فقط جمله آخر: تا پایان سال مالی 2025 درآمد سونی از بانجی بیش از 2 برابر درآمدش از فرست پارتی هاش خواهد بود.

اینجوری قراره سونی نابود بشه و ورشکست بشه؟ بیخیال خدایی

آقاااا
DLC رو پیش فروش کرده! برای بازی که مال 5 سال پیش عرضه شده. شما فروش 30 میلیونی بازی 2019 رو عنوان میکنی؟ اینم که بیشترین فروشش مال PS4 بوده!

اینارو ولش کن من فقط میخواستم بگم خرید بانجی قراره خیلی تاثیر بزاره توی سونی که شاهد از غیب رسید:

همه ش به کنار فقط جمله آخر: تا پایان سال مالی 2025 درآمد سونی از بانجی بیش از 2 برابر درآمدش از فرست پارتی هاش خواهد بود.

اینجوری قراره سونی نابود بشه و ورشکست بشه؟ بیخیال خدایی
جدا شما فکر میکنی سونی یا هر ناشر در دسترس سونی حتی یک ip برای رقابت با کالاف دیوتی داره؟ تنها رقیبان کالاف دیوتی بتلفیلد و هیلو هستن
بانجی فقط یک رقیب برای وارزون داره که از اون پایین تره همین!

اخه نمي تونن عين هم باشن

ببين الان كلاود روي سري اكس ران ميشه

و از نظر نرم افزاري نمي تونه پلي استيشن ناو هم روي سري اكس باشه كه

اخه برادر شما بگو سوني ٣٠ تا اي پي درجه يك داره (كه البته نصف اين مقدار هم نيست منتهي فرض محال كنيم ديگه عب نداره 😁)

اين اي پي ها رو كدوم استوديوها ميخوان توسعه بدن؟
نسل پيش درخشان سوني كه داشت مثله بنز از پلاس و كاد پول در ميورد يدونه اي پي قديميش رو زنده نكرد

الان چيزي بهش اضافه شده؟ خير

چيزي كم شده ؟ بله درامد

چرا گاد ٢٠١٨ و لست ٢ ٢٠٢٠ اومد؟
دقيقا زماني كه پلي استيشن داره از بيشترين سودش بهره ميبره و پول داره كه بذاره براي ساخت گاد و لست و سود هم بكنه

منتهي الان باز هم ميگم هم بايد سرمايه بذاره براي سرويش اشتراكيش
هم براي كلاود
و هم براي ساخت و توسعه اي پي !

اونم زماني كه منابع درامديش عملا به باغ رفته 😁

منتهي اونور زماني همين هيلو اينفينيت ساخته شد كه عملا بخش اكس باكس تعطيل بود

بودجه اكس باكس نامحدود
بودجه سوني كاملا وابسته به يوزرهاش

به مرور با ريزش يوزر مواجه ميشه سوني و حتي تو ساخت عناوين بزرگ به مشكل ميخوره

خريد اكتيوژن بر خلاف بتسدا صرفا واسه اي پي و محتوا نبود
خريد چاه نفت بود يعني تمام اكس باكس استوديوز الان با خيال راحت و فراق بال كارشون رو بكنن چون ماكرو يه ماشين چاپ پول داره 😁

سوني هم دست به يه اقدام مشابه زد با بانجي منتهي مقايسه درامد حاصل از اكتي با بانجي شوخيه عملا !

ميگم اين رقابت برابر نيست و دليل باخت سوني هم توان ماليشه با اينكه همه تلاشش رو ميكنه اما خوب قابل قياس نيستن اين دوتا با هم از نظر توان مالي ...

سرویس کلاو رو بحث نمیکنم...چون نهایتا تا عید خودمون رونمایی میشه (رونمایی نزدیکه هم سونی و هم مایکروسافت)..فقط بگم که هردو کنسول معماری x86 هستند و حتی میشه روشون استیم اجرا بشه (تام وارن گفته)...پس اجرا بازهای هم دیگه چیز عجیبی نیست

اما اینکه شما با نیومدن بازی های اکتی، پرونده سونی رووبستی درست نیست به نظرم...بازیهای زیاد دیگه ای هست..بله به احتمال زیاد محتوای سرویس مایکروسافت زیاد باشه ولی اینطور نبست که سونی هیچی نداشته باشه...اونا هم منابع مالی دارن هیمن چندروزه فیلم اسپایدر من پرفروش ترین فیلم سونی شده..سونی دراینده نزدیک تولید تراشه رو اغاز میکنه (به کمکtsmc) و خودش بزرگترین تامین کننده سنسور هکاسی هست وغیره...پس اونا هم میتونن خریدهای خوبی کنن..همین کمپانی های ژاپنی خودشون کلی ip دارن اونا رو بخرن خودش کلی محتوا اضافه میکنه

در کل من هیجان زده هستم (بیشتر از کنسولهای نسل ۹) وایه ورود به سرویسهای ابری و اینکه کلا چی هستند...از الانم رقابت خوبی رو میبینم بین سونی و مایکروسافت...هیچ کدومم برتر نمیبینم

همه اش ببه کنار، فقط اینو چجوری از متن گرفتی.
درآمد سونی از بانجی 2 برابر درآمدش از کل استودیوهای سونی (فرست پارتی) هست. جدا این برات منطقیه.پس کلا بشینه تمام استودیوهاشه تعطیل کنه و فقط بانجی رو نگه داره
داره میگه انتظار داره که تا 2025 درآمد سونی از بازیای فرست پارتیش به دو برابر برسه.. بعد کی گفته قیمت witch queen 30 تا 100 دلاره.

2022-02-02_21-20-00.jpg

تو اون تاپیک مباحث دیگه ای هم بود مثل پلیر هیلو، که تو pc مشکل مچ میکینگ داره و برا همین پلیرها ریخته.
دقیقا دوبل سونیه، اینا اگه vs بازی بلد بودن، مثل شما که بعد یه روز عکس از سهام ماکرو گذاشته بودین، افت یک درصدی برای بانجی، که البته احتمالا خبرش دیر رسیده بود آمریکا که با تاخیر یه روزه سهامش افت کرده بود
Sony Group Corporation (SONY) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance
میومدن عکس امروز اینا رو میزاشتن
2022-02-02_21-32-25.jpg 2022-02-02_21-31-57.jpg

این عکسای همین الان سهام دو شرکت هست.تیترشم، خرید بانجی باعث سود بیشتر ماکرو شد.
مبارک باشه بانجی، انشاالله عناوین خوبی رو باعث بشه ساخته بشه ولی کمتر آمار این مدلی بزارید.تا یه جایی خوبه برا ترول، ولی بیش از یه حدی این مدلی گفتن، باعث میشه بقیه بگن نکنه اینا واقعیت داره.

آخرین ویرایش:
افرين بحث اينه كه سرويس رو زنده نگه داري با محتوا
نه فيري تو پلي هم نيست اتفاقا
مثلا gta online يا red dead online

اينها سرويس رو زنده نگه ميدارن

سينگل پلير هم قطعا مهمه اما همون طور كه ميگي بايد ماهانه يا ٢ ماه يكبار بازي تاپ تزريق بشه
ايا سوني سالي ٦ تا تريپل A ميتونه بسازه؟

بحث اين نيست كه امكاناتش رو نداره بحث اينه كه سودش بشدت مياد پايين و چقدر ميتونه اين شرايط رو تحمل كنه
عملا نسل هفت سوني فقط برندش رو زنده نگه داشت پشت هم داشت بازي توليد ميكرد و خوب هم ميفروخت منتهي سود نمي كرد

الان درامدش شروع ميكنه به كم شدن يعني اون سوخت لازم رو براي ساختن اي پي نداره

هر چند كل سوني براي بخش پلي استيشن تمام توان رو ميذارن منتهي بخاطر هزينه ساخت بالاي بازيها و كاهش درامد سودشون بسيار مياد پايين

اول نسل هشت رو شما بياد بيار سوني چيزي نمونده بود ازش
در حاليكه تو اول نسل هفت پادشاه كنسولا بود با ١٢٠ ميليون فروش پلي ٢
يعني خيلي راحت با فشار ماكروسافت مجبور شدن رقابت كنن و انحصاري زماني و كنسولي بسازن و كاملا به باغ رفتن

نسل هشت سوني فشاري از طرف ماكرو نداشت كه الان اينجاست

٣ سال ديگه سوني واقعا ديدنيه 😁
احتمالا زمانی که بازار آماده شد و میلیون مشترک سرویس به وجود اومد و وضعیت سرویس ها مثل الان کنسول ها شد سونی بپره رو واگن :D بعد اون موقع همون طور که الان برای کنسول بهترین بازیا رو میسازه برای سرویس هم میسازه :D
مشکلش چیه :D

آخرین ویرایش:
درآمد سونی از بانجی 2 برابر درآمدش از کل استودیوهای سونی هست. جدا این برات منطقیه.پس کلا بشینه تمام استودیوهاشه تعطیل کنه و فقط بانجی رو نگه داره
داره میگه انتظار داره که تا 2025 درآمد سونی از بازیای فرست پارتیش به دو برابر برسه.. بعد کی گفته قیمت witch queen 30 تا 100 دلاره.

View attachment 242808

تو اون تاپیک مباحث دیگه ای هم بود مثل پلیر هیلو، که تو pc مشکل مچ میکینگ داره و برا همین پلیرها ریخته.
دقیقا دوبل سونیه، اینا اگه vs بازی بلد بودن، مثل شما که بعد یه روز عکس از سهام ماکرو گذاشته بودین، افت یک درصدی برای بانجی، که البته احتمالا خبرش دیر رسیده بود آمریکا که با تاخیر یه روزه سهامش افت کرده بود
Sony Group Corporation (SONY) Stock Price, News, Quote & History - Yahoo Finance
یکسری که از pc و استیم هیچی نمیدونن و نمیدونن شرایطش چطوریه یه عکس از رجین های مختلف قرار میدن و خبر ندارن که دو سال استیم تغییر رجین حذف کرده
هیچی نمیدونن و نمیدونن تعداد پلیر چطوریه
1643825635967.png
خبر ندارن پیش خرید روی همه ای پلتفرم هاست
اشاره نمی کنن که مایکرو در چند ماه اخیر 300 میلیارد سهام اش سقوط کرده و این بالا و پایین ها هر روز اتفاق می افته

• Like
Reactions: SiminSecret
عجب خوشحال شدیم که مطلع شدیم استیم تغییر ریجن رو حذف کرده، یکسر و یه سرچ بزنن تو گوگل با عنوان تغییر ریجن استیم به آرژانتین یا ترکیه یا روسیه. تو همین ایران که دسترسی به تلفن بین المللی هم نیست با 50-100 تومن میشه تغییر ریجن داد.
آرژانتین رو یکم بالاتر میگیرن. استیم تغییر ریجن رو حذف نکرده قوانینشو عوض کرده، البته شاید آینده میخواد حذف کنه، ما اطلاعاتمون در حد حاله.بالاخره یکسری با اینکه همه جا گفتن دستینی 2 تا 2026 نمیاد میگن 2024 میاد با فروش 1-2 بیلیونی. ما اطلاعاتمون کمه، در سطح سیکله.
ماکرو بالاترین نرخ سهمش به دسامبر برمیگرده که حدود 200 میلیارد سقوط کرده نسبت به الان، که اپل هم سقوط کرد و تا حدی جبران کرد، دلیل هم داشت و این اتفاق همینجوری و هر روزی رخ نمیده. اینقدر اقتصاد هردمبیل نیست، عمده سهامها سقوط کردن دلیلشم این بود که کنگره آمریکا لایحه افزایش سود بانکی رو برده ببود و باعث سقوط رمز ارز و سهام و ... شد و مردم پولاشونو بردن سمت اقتصادهای پایدارتر، که اجرایی نشد و دوباره صعود سهام و رمزارزها شروع شد.
هر کدوم چند درصد سقوط داشتن. یه حساب کن

آخرین ویرایش:
درآمد سونی از بانجی 2 برابر درآمدش از کل استودیوهای سونی (فرست پارتی) هست. جدا این برات منطقیه.پس کلا بشینه تمام استودیوهاشه تعطیل کنه و فقط بانجی رو نگه داره

View attachment 242808

View attachment 242811View attachment 242812

این عکسای همین الان سهام دو شرکت هست.تیترشم، خرید بانجی باعث سود بیشتر ماکرو شد.
مبارک باشه بانجی، انشاالله عناوین خوبی رو باعث بشه ساخته بشه ولی کمتر آمار این مدلی بزارید.تا یه جایی خوبه برا ترول، ولی بیش از یه حدی این مدلی گفتن، باعث میشه بقیه بگن نکنه اینا واقعیت داره.
اول اینکه من نه شمارو نقل قول کردم نه تو کار شکلک های سمی گذاشتن هستم، اتفاقا همیشه فکر میکردم اگه مایکروسافت یک فن با منطق تو این فروم داشته باشه خود شمایی. اینکه انتظار داره یا اینجوری میشه خیلی چیز عجیب غریبی نیست تا 2025 سه سال دیگه مونده کسی ام نمیدونه چی میشه ولی من متنی که دیدم رو نوشتم بر این اساس هم نوشتم که اعلام شده توسط خود سونیه دیگه؟ پس حتما با اطمینان گفته، کلمه Expect رو متاسفانه توی متن آخر ندیدم. وقتی توی همین تاپیک دوستان مایکروسافت فن گور پلی استیشن و سونی رو کندن و واقعیت رو با دنیای موازی کلا اشتباه گرفتن، من برای اونا باز هم مشاهدات خودم رو نوشتم. شما نگاه به خودت ننداز که توی تاپیک های PC آمار فروش و تاپ 10 و غیره رو مینویسی. شما یه چیزی مینویسی من به عنوان کسی که قبولش دارم میرم آمارشو شاید تو یه کانالی یه فرومی هم کپی کنم حالا اشتباه باشه یا درست من به آمار شما استناد کردم. اینجا هم جمله دنیل احمد رو نوشتم. اون آمار فروش یک میلیونی رو هم بر اساس نوشته یکی دیگه و عکسی که گذاشته نوشتم، شما میگی ریجن، کوروش میگه ریجن نیست. این جنگ کنسولی دو طرف باعث شده اطلاعات هم به دلخواه خود فن ها دستکاری بشه، ما چجوری بفهمیم شما راست میگی یا کوروش؟ اگر احیانا بعدش میخوای منشن کنی بگی خب با عقل خودت ببین میشه یا نمیشه بگم که بازم من به این قسمتش کاری ندارم فقط به جمله ش توجه کردم. و اینکه اصلا یادم نمیاد من یکی عکسی از سهام سونی درج کرده باشم! چرا همه ترول ها رو شما به من نسبت میدی؟

به هر حال گفتنی ها رو گفتم. نه من تعصبی روی سونی ندارم اما مایکروسافت رو هم دوست ندارم و این تحلیل های آینده نگرانه رو که میبینم باعث تعجبم میشه که چطور ممکنه. همین

تعداد كل پليرهاي دستيني ٢ :٣٨ ميليون

وارزون: ١١٠ ميليون 😁

به نسخه هاي كالاف هم كاري نداريم ديگه امار خيلي خراب ميشه 😅

امار پلیر انلاین چقدر ؟
این سایت هست و قطعا 100 درصد درست نیست
ولی امار
Call of Duty Warzone Live Player Count - How Many People Are Playing Now?
1643827427562.png
Destiny 2 Live Player Count - How Many People Are Playing Now?
1643827454943.png

عجب خوشحال شدیم که مطلع شدیم استیم تغییر ریجن رو حذف کرده، یکسر و یه سرچ بزنن تو گوگل با عنوان تغییر ریجن استیم به آرژانتین یا ترکیه یا روسیه. تو همین ایران که دسترسی به تلفن بین المللی هم نیست با 50-100 تومن میشه تغییر ریجن داد.
آرژانتین رو یکم بالاتر میگیرن. استیم تغییر ریجن رو حذف نکرده قوانینشو عوض کرده، البته شاید آینده میخواد حذف کنه، ما اطلاعاتمون در حد حاله.
ماکرو بالاترین نرخ سهمش به دسامبر برمیگرده که حدود 200 میلیارد سقوط کرده نسبت به الان، که اپل هم سقوط کرد و تا حدی جبران کرد، دلیل هم داشت و این اتفاق همینجوری و هر روزی رخ نمیده. اینقدر اقتصاد هردمبیل نیست، عمده سهامها سقوط کردن دلیلشم این بود که کنگره آمریکا لایحه افزایش سود بانکی رو برده ببود و باعث سقوط رمز ارز و سهام و ... شد و مردم پولاشونو بردن سمت اقتصادهای پایدارتر، که اجرایی نشد و دوباره صعود سهام و رمزارزها شروع شد.
چند درصد پلیر DESTINY ارژانتین و سایر رجین هاست :-??
1643827537784.png

آخرین ویرایش:
اول اینکه من نه شمارو نقل قول کردم نه تو کار شکلک های سمی گذاشتن هستم، اتفاقا همیشه فکر میکردم اگه مایکروسافت یک فن با منطق تو این فروم داشته باشه خود شمایی. اینکه انتظار داره یا اینجوری میشه خیلی چیز عجیب غریبی نیست تا 2025 سه سال دیگه مونده کسی ام نمیدونه چی میشه ولی من متنی که دیدم رو نوشتم بر این اساس هم نوشتم که اعلام شده توسط خود سونیه دیگه؟ پس حتما با اطمینان گفته، کلمه Expect رو متاسفانه توی متن آخر ندیدم. وقتی توی همین تاپیک دوستان مایکروسافت فن گور پلی استیشن و سونی رو کندن و واقعیت رو با دنیای موازی کلا اشتباه گرفتن، من برای اونا باز هم مشاهدات خودم رو نوشتم. شما نگاه به خودت ننداز که توی تاپیک های PC آمار فروش و تاپ 10 و غیره رو مینویسی. شما یه چیزی مینویسی من به عنوان کسی که قبولش دارم میرم آمارشو شاید تو یه کانالی یه فرومی هم کپی کنم حالا اشتباه باشه یا درست من به آمار شما استناد کردم. اینجا هم جمله دنیل احمد رو نوشتم. اون آمار فروش یک میلیونی رو هم بر اساس نوشته یکی دیگه و عکسی که گذاشته نوشتم، شما میگی ریجن، کوروش میگه ریجن نیست. این جنگ کنسولی دو طرف باعث شده اطلاعات هم به دلخواه خود فن ها دستکاری بشه، ما چجوری بفهمیم شما راست میگی یا کوروش؟ اگر احیانا بعدش میخوای منشن کنی بگی خب با عقل خودت ببین میشه یا نمیشه بگم که بازم من به این قسمتش کاری ندارم فقط به جمله ش توجه کردم. و اینکه اصلا یادم نمیاد من یکی عکسی از سهام سونی درج کرده باشم! چرا همه ترول ها رو شما به من نسبت میدی؟

به هر حال گفتنی ها رو گفتم. نه من تعصبی روی سونی ندارم اما مایکروسافت رو هم دوست ندارم و این تحلیل های آینده نگرانه رو که میبینم باعث تعجبم میشه که چطور ممکنه. همین
من یه زمانایی کلی مینویسم و با خط جدا میکنم که طرف متوجه بشه بحث عوض شده، اگه ناراحت شدید، ببخشید.
من فن هیجا نیستم من یه گیمرم رو pc. بازیای ماکرو میاد روش ازش خوشم میاد تعریف میکنم، روایت داستان هیلو اینفینیت رو زیاد دوست ندارم، میگم و حمله نمیشه ولی یه ایراد از هورایزن گرفتم یا رد دد همچین حمله شد که گفتم ببخشید، اگه در مورد بازیای ماکرو چیزی میگم، چون بهم حمله نمیشه ولی اگه نظرمو بگم در مورد بقیه، میترسم دوباره حمله کنن.و گر نه دوست دارم و اینایی که اومدن هم بازی کردم بجز گاد و دث .که گادو نرسیدم و الانم میخوام برم سراغ مرحله اخر هیلو
اون نکته ای گذاشته،
PlayStation to Launch 'More Than 10' Live Service Games By 2026 - IGN
The combination of live service titles and mutliplatform releases is something Sony is banking on as a huge revenue driver in the coming years: "Catalyzed by the acquisition of Bungie," continued Totoki, "we intend to accelerate the growth of our first-party game software revenue, aiming to more than double the amount by FY 2025."
در مورد آمار فروش یه میلیونی من بحثی ندارم و ردش کرده ولی بحث قیمت گذاری نمیشه کرد، چون ریجن بندیها زیاده. ما با هر ریجنی میتونیم بخریم و بعد با ایپی خودمون بریم تو بازی. ریجن بندی تا قبل هورایزن که تنها قانونش اگه اشتباه نکنم دو هفته فاصله بودو تا جایی که میدونم رو کنسولها هم هست ، من فقط میگم قیمت گذاری نمیشه کرد، نمیدونم خودتون بودی یا نه، سر بازی گاد پرسیدی که چقدر فروخته. گفتم هیچ آماری نمیشه داد بجز تخمینفروش و اصلا در مورد درآمد نمیشه حرف زد .
سه هفته صدره استیمه ولی نمیشه رقم داد تا خود سونی بوده که چقدر درآورده. اونم کلی با psvr و اکسسوری برای کل بازیاش داد.
در مورد سهامم من بازم با خط جدا کردم، اون بحث کلیه. من نقل و قول شما رو تو بخش اول کردم، بقیه کلیه. با خط جدا شده، اگه بحثو میخواستم یه تیکه ببرم، اینجوری نمیگفتم.شما عکس از ریجن آمریکا گذاشنته بودی، نه.
پس با شما نبودم.
________
در کل بانجی ، اومده مولتی پلیر ساختنو تو سونی رواج بده که اتفاق خوبیه، آینده گیم همینه البته یکسری زیاده روی میکنن و هر نسلی یه بازی میدن، امیدوارم سونی این مدلی نشه

١-در مورد پيشنهاد ماكرو نمي خوام بگم مطلقا بوده يا نبوده چون هيچ منبع كاملا معتبري ندارم براي رد يا تاييدش

اما پشت هر خريد ماكروسافت يه دليل محكم بوده

و با علم به اينكه خريد بتسدا و اكتي حداقل از ٣ سال قبل شايد هم بيشتر برنامه ريزي شده بوده براي اكو سيستم اكس باكس و رود مپ احتمالي ماكرو بعيد ميدونم حداقل تو اون برنامه خريد بانجي تو اولويت بوده باشه

دليل اصليش هم داشتن يه استوديو كاملا موازي با بانجي هست كه عرض كردم.

منتهي طبق همون رود مپ ماكرو مي دونست كه سوني قطعا به دنبال خريد شوتر ساز ميره
دليل اصليش هم اينه كه پلتفورم سوني عملا بدون شوتر شده و خوب ريزش مخاطب رو قطعا خواهد داشت و ماكرو با نخريدن بانجي به ظاهر اون بحث انحصار تو شوتر رو هم منتفي كرد بنظرم 😁

٢-در مورد انحصاري نشدن اي پيهاي بانجي هم برنامه از سمت سوني هست و به اجبارم هست چرا؟

الان درامد سوني از پرفروش ترين بازيهاي پلتفورمش قطع شده سري كاد و وارزون و خوب طبعا تعداد كاربران پلاس هم اون رشد رو ديگه نخواهد داشت چون عمدتا پلاس و گلد براي شوتر و فيفا خريداري ميشن
پس سوني تو بلند مدت ميبينه كه بشدت ميره تحت فشار مالي و هم روي كنسول داره ضرر ميده هم بايد با ماكرو رقابت كنه و استوديو بخره و بازي با تعداد بالا بسازه و هم سرويس رو تقويت كنه

خوب پول اينا كه قطعا با فروش بازيهاي سينگل محور در نمياد پس مجبوره هم بازيهاش رو روي پي سي عرضه كنه
هم حداقل يه اي پي مثله دستيني داشته باشه كه فقط محل كسب درامد باشه براش و اگه انحصاريش كنه عملا خودزني كرده 😁

ماكرو هم تمام اين وضعيت رو ميديده و سوني رو عملا اچمز كرده
يا بايد سوني هيچ كاري نكنه و با همون برنامه قبل پيش بره و بخاطر كمبود محتوا شروع كنه از دست دادن مخاطب و كاهش درامد و خلاص
يا با همه توانش شروع به خريد و ساخت بازي كنه كه بتونه رقابت كنه با ماكرو و باز هم بخاطر ضعف مالي تحت هزينه هاي زياد و سود كم دچار ور شكستگي بشه و خلاص 😁

الان وضعيت سوني مثله برخور تايتانيك به كوه يخ ميمونه
خيلي مهم نيست چيكار ميكنن با هر روشي غرق خواهند شد البته به عنوان پلتفورم هولدر و قاعدتا تبديل به ناشر ميشن ...

بانجي در كل استوديو خوبيه و سبك خودشو داره و قطعا كمك كننده هست به سوني منتهي اونها هم وضعيت سوني رو خوب ميدونن و اين وسط يه رقم خيلي عالي نصيبشون شد و بعيد ميدونم با وضعيت ماركت و حركات اكس باكس خود بانجي هم اينده اي واسه پلي استيشن ببينه ولي كي از ٣ ميليارد پول نقد بدش مياد؟ 😁

ماكروسافت وقتي انتقام ميگيره بي رحمانه اينكارو ميكنه

يادمه اسپنسر گفت رقيب ما سوني نيست و خيلي از وطنيها مسخره ميكردن

الان كل تيم اكس باكس دارن خيلي ريلكس و بي صبرانه سال ٢٠٢٣ و ٢٠٢٤ و تلاشهاي سوني رو نگاه ميكنن و لذت ميبرن 😁

بهرحال از ديد من ماكرو و اكس باكس با تاييد شدن خريد اكتيوژن عملا بازار گيم رو تك قطبي ميكنن كه حتي امازون و اپل هم جرات ورود نداشته باشن

و گوگل هم كه قبلا فهميد و بيرون كشيد ...
داداش جوری وضعیت سونی رو وخیم و نابود شده شرح دادی که کرک و پرم ریخته! درامد بازی گاد او وار به تنهایی با کل بازی های انحصاری اکس باکس برابری میکنه ها :)) اکتیویژن و بتسدا به ماکرو اضافه بشن، تازه بعد از چند سال میتونن تو میزان درامد بیان رتبه سوم یعنی زیر سونی ( طبق اعلام خود اسپنسر )، پس لطفا انقدر دراماتیک نکنید ماجرارو

این خبر میون خرید های ماکروسافت و سونی گم شد ولی جاش در همین تاپیک هست. مربوط به یک هفته قبل :

خبر رسمی
کمپانی یونیتی، Ziva Dynamics رو خریداری کرد.
Ziva Dynamics یک ابزار ساخت و شبیه سازی کاراکتر برای انسان ها و حیوانات به صورت داینامیک هست.
Welcome, Ziva Dynamics! | Unity Blog

دموی کار زیوا رو می تونید در این ویدئو ببینید :

این خبر میون خرید های ماکروسافت و سونی گم شد ولی جاش در همین تاپیک هست. مربوط به یک هفته قبل :

خبر رسمی
کمپانی یونیتی، Ziva Dynamics رو خریداری کرد.
Ziva Dynamics یک ابزار ساخت و شبیه سازی کاراکتر برای انسان ها و حیوانات به صورت داینامیک هست.
Welcome, Ziva Dynamics! | Unity Blog

دموی کار زیوا رو می تونید در این ویدئو ببینید :

در ساخت hellblade 2 هم با نینجا تئوری همکاری دارند. تریلر گیم اورادز ۲۰۲۱ هم میشه حاصل همکاری با همین شرکت بود.

هرچند اینطور کارا فکر کنم از ماه ها قبل برنامه ریزی میشن و یهویی نیستن ! ولی در کل خرید مایکی و گرفتن اکتی/بلیز ، فکر کنم از این خبرها در آینده خیلی بیشتر بشنویم ! همه رو حساس کرده روی این موضوع و باعث فوکوس خیلی ها میشه رو قضیه گیمینگ و اینکه سهم اونا چی میشه از این بازار و به کجا میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or