سپهر جاندر مرحله شكار يه چيزي از زمين زده بيرون كه روش ضربدر و مثلث هست. اونجا ضربدر و مثلثها را به ترتيب بزن...
منظورت fever هست؟ در حالت فيور يارات شااخ ميشن و قدرت حمله و دفاعشون بيشتر ميشه و ميتوني از جادو هم استفاده كني.
شما باید ریتم رو حفظ کنی که تا پایان معجزهی باران توی حالت Fever بری دوباره. بعد هم میتونی هی بار دیگه معجزهی بارون رو اجرا کنی و تا آخر مسیر بری.سپهر جان
اون رو گرفتم ... دعای باران رو هم میخونم و همون اول راه باران میاد و بعدش قطع میشه و دنبال اون حلزون هم میروم و میرسم به اون جایی که آتشفشانه و بعدش ....
آخ آخ پدرم سر این مرحله در اومد....تو مرحله یه شیطونه ای هست با چند تا کمان دار. کمان دار ها رو که می کشم میرم دنباله شیطونه میرسم به یه خانه ی شیطانی که وسطش زرده ! وقتی هم که زیاد می زنمش رنگش قهوه ای میشه. ولی هر چی بیشتر از جونش کم میشه اونم بیشتر نیزه به طرفه ما پرتاب می کنه و سربازام سریع می میرند.
تازه سرباز ها همه قدرت بالا هستند.
چطوری می تونم اون مرحله رو رد کنم ؟
نیروی زن ؟!! مگه سرباز زن هم داریم ؟:confused:منظورت شیپور زنه ؟آخ آخ پدرم سر این مرحله در اومد....
من از این روش استفاده کردم:
نیروهای جلو زن و نیزه دار ها و ...
3 يا 4 بار بايد ستاره رو نجات بديبعدش من تو اون مرحله ی Lucy Star که شما میگی رفتم و بارون هم نمی یومد. اتفاقا اون گوراز هم کشتم ولی ستاره که اومد بالا همش از خودش سکه ریخت. هیچ خبری از کلاه و مرحله ی مخفی هم نبود !!!:confused:
منظور ايشون تبربهدست هست.نیروی زن ؟!! مگه سرباز زن هم داریم ؟:confused:منظورت شیپور زنه ؟
خب شما هم سرباز تبر دار بساز و در حالت Fever بهشون حمله کن.آقا من تو مرحله 3 گیر کردم.دوتا سرباز سرخ با تبر میان میفتن به جون سربازام.منم هرچی تیر میزنم یا میخوره پشت سرشون یا جلوشون.وقتیم به feverمیرسه سریع تموم میشه چیکار کنم تو feverبمونه؟
خب شما هم سرباز تبر دار بساز و در حالت Fever بهشون حمله کن
آخه هنوز بهم تبر نداده.تو لیست اسلحه هام تبر نیست..
باید اون ریتمی را که درخت میخونه با دکمه دایره بزنی( فقط دایره)جریانه اون درخته که کنارش یکی با شیپور ایستاده چیه؟؟ اونو چی کار باید بکنم؟؟