احسان این فن بوی ها نگفتن که چطوری میشه اینکارو کرد ؟بله مثل اینکه حقیقت داره اما تا چه حد....
تعدادی از فن بوی های این بازی اون قسمت رو دیده بودن.
تو تاپیک اخبار خبرشو گذاشته بودم.
فقط بهش حمله كن....یکی به داد ما برسه. من تو مرحله ای که یه قلعه بزرگ که یک جادوگره با تیرهای آتشین مراقبش هست گیر کردم. خود قلعه هم کلی تیرهای آتشین پرتاب می کنه و گاهی هم به سمتم حرکت می کنه! با اینکه بهترین نیروها را دارم و حتی معجزه زلزله را هم گرفتم و دائما حالت فیور را حفظ می کنم باز نمی تونم خرابش کنم. یکی کمک کنه چه کنم و چه مدل نیروهایی را ببرم(با اینکه همش را امتحان کردم!)
تير كماني و شپيپورزن رو شاخشه...دوستان من رسیدم به اون مرحله که یه گاری همینطور داره میره جلو و هی از به ما گلوله پرتاب می کنه. که یک سوار نیزه هم باهاشه هی به ما ضربه می زنه.
میشه بگید باید چیکار کنم تا گاری رو خراب کنم ؟!! حتما باید اون لنگ دراز ها ( اونایی که اشکال هندسی میسازن) رو با خودم ببرم ؟ هیکلی ها چی ، اونا هم باید ببرم ؟
یکی به داد ما برسه. من تو مرحله ای که یه قلعه بزرگ که یک جادوگره با تیرهای آتشین مراقبش هست گیر کردم. خود قلعه هم کلی تیرهای آتشین پرتاب می کنه و گاهی هم به سمتم حرکت می کنه! با اینکه بهترین نیروها را دارم و حتی معجزه زلزله را هم گرفتم و دائما حالت فیور را حفظ می کنم باز نمی تونم خرابش کنم. یکی کمک کنه چه کنم و چه مدل نیروهایی را ببرم(با اینکه همش را امتحان کردم!)
میشود دوستانی که بازی را تمام کرده اند تمام اون دعا ها و ریتمها و ... اینها را در یک پست به دوستان دیگر ارائه دهند ؟
منظورم همان پاتا پونها و اینهاست .
سپاسگزارم
دوست مندوست عزیز اگر همه ریتمها رو هم بلد باشی تا وقتی که لوح مربوط به اونا رو نگیری فایده ای نداره...مثلا تا لوح فرار رو در مبارزه با یکی از غولها نگیری هر چقدر هم پون پاتا پون پاتا رو بزنی فایده ای نخواهد داشت جز اینکه باعث میشه حالت فورت رو هم از دست بدی
در مرحله شكار يه چيزي از زمين زده بيرون كه روش ضربدر و مثلث هست. اونجا ضربدر و مثلثها را به ترتيب بزن...چطوری باید اون قسمت صحرا رو که یکهو آتشفشانی میشه و افراد و رو میسوزونه رو رد کنم و اون طبل رو برای دعای باران بدست بیاورم ( تاپیک رو گشتم اما نتونستم به پاسخ درستی دست پیدا کنم ) .
منظورت fever هست؟ در حالت فيور يارات شااخ ميشن و قدرت حمله و دفاعشون بيشتر ميشه و ميتوني از جادو هم استفاده كني.این فورت چی هست .