سامان اين چيه؟ ميشه يكم راجبش توضيح بدي؟
چرا 9 ولت ؟ میشه 1یه کم بیشتر توضیح بدی ؟ لینک هم که گفتی اگه مبیشه بده. مرسی
این فنی که بچه ها بافن معمولی کامپیوتر میسازن چی اثری داره؟؟من متن آموزش 9ولتکردن فنها رو چند وقت پیش نوشتم. مونده بود عکسهاش که باید با دوربینم میگرفتم و آموزش کامل میشد و بعد منتشرش میکردم. اما این وسط دوربینم دزدیده شد، و این آموزش هم نیمهکاره موند! یه قسمتیش رو اما اینجا برات میذارم:
طبق شکل زیر و با توجه به گرافهای آبی و سرخابیرنگ، تفاوت محسوسی در کاهش دمای GPU، خواه فنها با ولتاژ 9، 10 یا 12 ولت بچرخند وجود ندارد:
![]()
دلیل آن هم محدود بودن هوای مکندهشوندهای است که در تونل سفیدرنگ یا همان Shorud وجود دارد. یعنی از یک ولتاژ مشخص به بعد، با افزایش ولتاژ، تنها پرههای فن تندتر میچرخند و صدای مزاحم بیشتری تولید میکنند، در حالی که میزان هوای مکندهشونده ثابت مانده است. برای همین تغییر ولتاژ فنها از 5 به 9، به جای از 5 به 12، مخصوصا در حالی که از مُد بسیار توصیهشوندهی Air Shroud استفاده میشود (گراف سرخابیرنگ) منطقی به نظر میرسد.
طبق شکل زیر و با توجه به گرافهای آبی و سرخابیرنگ، تفاوت محسوسی در کاهش دمای GPU، خواه فنها با ولتاژ 9، 10 یا 12 ولت بچرخند وجود ندارد:
![]()
.
که حداقل مطمئنا در کنسول من بیشتر از این حرفاست:laughing:
یعنی با توجه به این نمودار فن فابریکی خنکتر از فن مسی هستش؟
نتایج این نمودار فقط بدلیل تغییر ولتاژ فن نیست بلکه تغییر هتسینک ها در این نمودار نقش مهمی دارند .در این نمودار از هتسینک جدید استفاده شده (هتسینک مسی) که نتایجش رو با توجه به تغییر ولتاژ فن نشون میده.
در ضمن اگه در حالت 5.4 ولت دمای هیتسینک زیر 60 باشه قاعدتا نباید هیچ قلعی ذوب بشهپس این همه 3 چراغ برای چیه
بنظرم این نمودار اساسا غلطه

در حالت فن 9 ولت دما زیر 50 هست که حداقل مطمئنا در کنسول من بیشتر از این حرفاست

.........پ.ن :بیاید یه فکری برای زیر ایکس کلمپ ها بکنیم .تو این مدتی که فنها رو 12 ولت کردم,همه جای کنسول خنک شده ,بجز این قسمت که اتفاقا فکر میکنم حیاتی ترین قسمتی باشه برای خنک کردن که اصلا فراموش شده
به نظر من ایجاد چند سوراخ بزرگ در زیر ایکس کلمپ gpu و بدنبال آن,ایجاد یک سوراخ بزرک در بدنه پلاستیکی زیر آن و قرار دادن یک فن دمنده در اون ناحیه,میتونه مشکل اون قسمت رو هم حل کنه
نظر شما چیه؟
با یدونه مولتی متر دیجیتالی.خیلی اسونهتو چطوری دمای قطعاتت رو اندازه گرفتی؟ میشه آماری دقیقتر بذاری؟
سامان جون در این مورد هم یه نظری بده لطفا
.........
با یدونه مولتی متر دیجیتالی.خیلی اسونه![]()
البته تو این کنسول جدیده امتحان نکردم.ولی اون قبلیم که از بین رفت اینجوری بود

من یک هفته ای هست کنسولم رو گرفتم ازهمون اولش باد خیلی داغی بیرون میداد

بیاید یه فکری برای زیر ایکس کلمپ ها بکنیم .تو این مدتی که فنها رو 12 ولت کردم,همه جای کنسول خنک شده ,بجز این قسمت که اتفاقا فکر میکنم حیاتی ترین قسمتی باشه برای خنک کردن که اصلا فراموش شده
به نظر من ایجاد چند سوراخ بزرگ در زیر ایکس کلمپ gpu و بدنبال آن,ایجاد یک سوراخ بزرک در بدنه پلاستیکی زیر آن و قرار دادن یک فن دمنده در اون ناحیه,میتونه مشکل اون قسمت رو هم حل کنه
نظر شما چیه؟