تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
سلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم:confused: :confused: :confused: لطفا كمك كنيد.
تو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره :confused: ؟؟؟

موفق باشيد

دوست عزیز شما اگه از سخت افزار و کلا کارهای الکترونیکی سر در نمیاری بهتره انجام ندی
چون با یه حرکت غلط ممکنه کنسولت نفله بشه

سلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم لطفا كمك كنيد.
شما نميتوني در حالت عادي اين كارو بكني بخاطر اينكه اون White Channel (كانالي كه هوارو به فنها منتقل ميكنه) مزاحمت هست مگه اين كه كنسولت در حالت باز باشه يعني قابها و كيسها جداشده باشن كه فكر كنم هيچ آدم عاقلي نمياد اين كارو بكنه
تو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره ؟؟؟
من هم اين كارو انجام دادم واقعا تاثير داره البته شما مجبوريد فقط براي اون دو تا Ram كه زير Heatsink - GPU هستند اين كارو انجام بديد. البته چون RAM هاي 360 پايه هاي اتصالشون به صورت BGA نيست بهتره كه يك Heatsink روي اون دو تا رم بزاريد چون گرمترين نقطه كنسول اون رمها هستن براي اتصالشون بهتره از سيليكون استفاده كنيد اون هم نه خيلي كم و نه خيلي زياد
موفق باشيد

اگه دوستان دو تا فن 12 ولت گرفتن میتونن براش یکی از این دو اداپتور رو انتخاب کنن
1- 24 ولت 500 میلی امپر
2- 12 ولت 1 امپر
در حالت اول باید فن رو به صورت سری وصل کنین (یعنی یه سر اداپتور میره به فن اول اون سر دیگه فن اول وصل میشه به فن دوم سر دوم اداپتور هم به فن دوم وصل میشه)

در حالت دوم هم سر های فن رو به هم و ته شون رو هم همین جو و دو سر اداپتور رو به دور سر میدین (باید موازی وصل کنین)
به نظر حالت دوم بهتره ولی اداپتور 1 امپر باشه چون هر فن 500 میلی امپر میکشه
گفتم شاید کمک کوچکی کرده باشم ممنون

آخه چرا از پاور استفاده نمیکنین ؟مثل آقای رین بو عزیز .
این همه دنگ و فنگ هم نداره . ده تا فن و بیشتر هم میتونین بهش وصل کنین تازه من برق 360 رو هم از اون گرفتم که فقط با یک دکمه هم فنها روشن و خاموش میشه و هم اداپتور 360 .

خسته نباشی rainbow جان کار جالبی کردی ولی فکر نمیکنی یه کم خود سرانه کار کردی.البته خودت اونجایی و همه کارا رو چک میکنی و حتما یه چیزی میدونی که اینکارو انجام دادی ولی به هر حال به نظر من کارت اشتباه بود :
سیستم خنک کننده ی 360 این طوریه:
4yjd83m.jpg

از اون زیر هوارو میکشه تو و از پشت میده بیرون

اونوقت شما برای خنک تر کردن 360 داری اینجوری عمل میکنی:
6f63rly.jpg

هم هوا رو از پشت میکشی بیرون و هم از زیر! با اینکارت باعث میشه فنهای خود دستگاه و فن اینتر کولر در مقابل فنهایی که خودت وصل کنی قرار بگیره به زبان ریاضی ! :
فن خودت<=>فن 360+فن اینتر کولر
همچنین با اینکار هوایی رو که فنهای 360 و اینترکولر از زیر دستگاه میکشن بیرون به وسیله ی فنهای خودت کشیده میشن بیرون! و همچنین هوایی که فنهای خودت میخوان بکشن بیرون و کنسول خنک کنن به وسیله ی اون 2 تا فن دیگه کشیده بشن بیرون.پس تنها چیزی که در اینصورت باعث خنک شدن کنسولت میشه اینه که هر گروه از فنها که قویتره کنسول از اون قسمت خنکتر میشه و اون 50 تا فنی که گذاشتی ! همشون صرف خنک کردن کنسول نمیشه
بلکه یه طرفشون صرف خنثی کردن فنهای طرف دیگه میشه و برآیند دو گروه فن صرف خنک کردن کنسولت میشه.
اینم خنک کننده ی جالبیه:
680ruom.jpg

پ.ن:چرا فنات انقدر رنگی و جفنگه مگه عروسیه؟!

اقا یکی به من یه کلام بگه اکه یک فن inter cooler پشت 360 بذاریم دیگه مشکل گرمایی واسش پیش میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا بحث اینقدر گنگ نکنید اگر جواب نمیده حتما دیگه باید کولر گازی بذاری:eek:

اقا یکی به من یه کلام بگه اکه یک فن inter cooler پشت 360 بذاریم دیگه مشکل گرمایی واسش پیش میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا بحث اینقدر گنگ نکنید اگر جواب نمیده حتما دیگه باید کولر گازی بذاری:eek:
من خودم نه فن دارم نه intercooler ولی روزی 6-7 ساعت بازی میکنم! کنسولو خیلی وقته گرفتم و تا الان بزنم به تخته مشکلی نداشته.
intercooler بذاری نه هیچ مشکلی پیش نمیاد.ولی اگه بخوای در روز خیلی زیاد بازی کنی خودت فن درست کنی بهتره اونم واسه اینکه خیالت راحت شه وگرنه خیلیا نه فن دارن نه چیزی ولی 360تشون سالمه

دوستان فکر نکنم اینقدر مشکل الکی براس پیش بیاد بعضیا میگن شاید تا 2 سال دیگه خدا کنه بره
اگه اینقدر الکی بود که هیچی
بالاخره یه شرکت بزرگ مثل مایکروسافت اونو ساخته

دوست عزيز يه نگاه به اون بالا بالا ها بنداز اونجا يه قسمت هست بنام نظرسنجي !اگه دقت كني 98 درصد كساني كه اين كنسول خريدند بدون فن مشكلي نداشتند .

درضمن يه جورهايي فكر ميكنم تازگيها افتادي خط xbox360 فكر كنم ميخواي يكي بخري از من ميپرسي بدون گوش دادن به حرف ديگران يه راست برو xbox360 elite و اين يكي xbox360 ها را ول كن و كلا خيالت را راحت كن . نگو چرا فقط بخر به حرفها گوش نكن فقط بخر اصلا شك نداشته باش فقط بخر اگه ميخواي بدوني چرا بازم فقط بخر اگه توضيح ميخواي به من بگو :laughing:

دوست عزيز يه نگاه به اون بالا بالا ها بنداز اونجا يه قسمت هست بنام نظرسنجي !اگه دقت كني 98 درصد كساني كه اين كنسول خريدند بدون فن مشكلي نداشتند .

درضمن يه جورهايي فكر ميكنم تازگيها افتادي خط xbox360 فكر كنم ميخواي يكي بخري از من ميپرسي بدون گوش دادن به حرف ديگران يه راست برو xbox360 elite و اين يكي xbox360 ها را ول كن و كلا خيالت را راحت كن . نگو چرا فقط بخر به حرفها گوش نكن فقط بخر اصلا شك نداشته باش فقط بخر اگه ميخواي بدوني چرا بازم فقط بخر اگه توضيح ميخواي به من بگو :laughing:
دقیقا درست فهمیدی :cheesygri . فنبوی پی اس 3 میخواد 360 بخره :cheesygri :cheesygri گفتم حالا که پی اس 3 دارم بذار 360 هم بگیرم. در مورد الیت هم که اخه قیمتش زیاده نمیصرفه 120 گیگ هارد که اصلا به چه درد میخوره؟؟؟؟؟ فقط با اسپری ورداشتن 360 سیاه کردن :laughing: به اسم الیت میدن دست مردم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or