تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
دقیقا درست فهمیدی :cheesygri . فنبوی پی اس 3 میخواد 360 بخره :cheesygri :cheesygri گفتم حالا که پی اس 3 دارم بذار 360 هم بگیرم. در مورد الیت هم که اخه قیمتش زیاده نمیصرفه 120 گیگ هارد که اصلا به چه درد میخوره؟؟؟؟؟ فقط با اسپری ورداشتن 360 سیاه کردن :laughing: به اسم الیت میدن دست مردم:cheesygri
یه سوال داشتم من اگه بخام روزی 5 ساعت با 360 بازی کنم احتیاج به فن دارم یا نه؟؟؟؟ همون inter cooler رو میگم؟

یه سوال داشتم من اگه بخام روزی 5 ساعت با 360 بازی کنم احتیاج به فن دارم یا نه؟؟؟؟ همون inter cooler رو میگم؟
توی این تاپیک خیلی در این مورد صحبت شده و نتیجه اینکه شما چه بخوای 1 ساعت در روز بازی کنی چه 10 ساعت فن لازمه (برای عمر بیشتر کنسول چون قطعات اگه برای مدت زیادی گرمای زیاد بهشون برسه خوب زودتر خراب میشن ولی با فن عمر کنسول و قطعات بیشتر میشه ) . شما یا می تونی 30 تومن پول بدی و آمادشو بخری یا اینکه با 5 تومن هزینه خودت یه دونه بهترشو درست کنی . (اکثر کسانی که توی این تاپیک پست می دن خودشون فن درست کردن از جمله خودم ) . موفق باشید .

40000 تومن هستش.از مغازه باید بخری دیگه :) هم توپخونه داره و هم فروشگاه مکس.

ببین شما دیگه شورشو در آوردی همش داری جر دعوا میکنی من به مدیرای سایت میگم تا رسدگی کنند شما همش داری پست هایی میزنی که موجب تحریک بچه ها میشه شما برو توی خفا برای خودت بگو چی خوب چی بد هست

ببین شما دیگه شورشو در آوردی همش داری جر دعوا میکنی من به مدیرای سایت میگم تا رسدگی کنند شما همش داری پست هایی میزنی که موجب تحریک بچه ها میشه شما برو توی خفا برای خودت بگو چی خوب چی بد هست
چی گفت مگه بنده خدا ؟:eek:

دوست عزیز شما حالت خوبه؟؟؟؟ من مگه چی گفتم؟؟؟؟؟ قیمته فن و جایی که inter cooler رو میفروشه گفتم دیگه :eek: :eek: . شما بهتر بری تو خفا واسه خودت پست بدی. نه من.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or