سلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم:confused: :confused: :confused: لطفا كمك كنيد.
تو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره :confused: ؟؟؟
موفق باشيد
شما نميتوني در حالت عادي اين كارو بكني بخاطر اينكه اون White Channel (كانالي كه هوارو به فنها منتقل ميكنه) مزاحمت هست مگه اين كه كنسولت در حالت باز باشه يعني قابها و كيسها جداشده باشن كه فكر كنم هيچ آدم عاقلي نمياد اين كارو بكنهسلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم لطفا كمك كنيد.
من هم اين كارو انجام دادم واقعا تاثير داره البته شما مجبوريد فقط براي اون دو تا Ram كه زير Heatsink - GPU هستند اين كارو انجام بديد. البته چون RAM هاي 360 پايه هاي اتصالشون به صورت BGA نيست بهتره كه يك Heatsink روي اون دو تا رم بزاريد چون گرمترين نقطه كنسول اون رمها هستن براي اتصالشون بهتره از سيليكون استفاده كنيد اون هم نه خيلي كم و نه خيلي زيادتو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره ؟؟؟
جناب mohammad369 خیلی ها دسترسی به پاور ندارن
خریدنش هم به صرفه نیست دست دوم هم معلوم نیست گیر بیاد:cheesygri
گفتم بهتره و اگه خواستین خودم 20 تا در مغازه دارم دونه ای 5 تومن .
اگه میشه یه نفر آموزش اتصال فن به پاور رو بده
البته با عکس اگه میشه :biggrin1::blushing:

من خودم نه فن دارم نه intercooler ولی روزی 6-7 ساعت بازی میکنم! کنسولو خیلی وقته گرفتم و تا الان بزنم به تخته مشکلی نداشته.اقا یکی به من یه کلام بگه اکه یک فن inter cooler پشت 360 بذاریم دیگه مشکل گرمایی واسش پیش میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا بحث اینقدر گنگ نکنید اگر جواب نمیده حتما دیگه باید کولر گازی بذاری![]()
اقا یکی به من یه کلام بگه اکه یک فن inter cooler پشت 360 بذاریم دیگه مشکل گرمایی واسش پیش میاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا بحث اینقدر گنگ نکنید اگر جواب نمیده حتما دیگه باید کولر گازی بذاری![]()
دقیقا درست فهمیدی :cheesygri . فنبوی پی اس 3 میخواد 360 بخره :cheesygri :cheesygri گفتم حالا که پی اس 3 دارم بذار 360 هم بگیرم. در مورد الیت هم که اخه قیمتش زیاده نمیصرفه 120 گیگ هارد که اصلا به چه درد میخوره؟؟؟؟؟ فقط با اسپری ورداشتن 360 سیاه کردن :laughing: به اسم الیت میدن دست مردم:cheesygriدوست عزيز يه نگاه به اون بالا بالا ها بنداز اونجا يه قسمت هست بنام نظرسنجي !اگه دقت كني 98 درصد كساني كه اين كنسول خريدند بدون فن مشكلي نداشتند .
درضمن يه جورهايي فكر ميكنم تازگيها افتادي خط xbox360 فكر كنم ميخواي يكي بخري از من ميپرسي بدون گوش دادن به حرف ديگران يه راست برو xbox360 elite و اين يكي xbox360 ها را ول كن و كلا خيالت را راحت كن . نگو چرا فقط بخر به حرفها گوش نكن فقط بخر اصلا شك نداشته باش فقط بخر اگه ميخواي بدوني چرا بازم فقط بخر اگه توضيح ميخواي به من بگو :laughing: