تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
خوب به خدا ما هیچی نفهمیدیم.یکی میاد میگه که اگر فن بخری خوبه و یکی میاد میگه که خودت درست کنی بهتره!!
حالا من اگر تا دقیقا 1 ماه دیگه یه پرمیوم بگیرم خودم براش بسازم یا خودم یه اینتر کولر بگیرم؟
اگرخودم درست کنم باید به هم هر 4 تاشو بچسبونم؟اونوقت سیم فن را هر 4 تاشو به کجا بزنم؟

xbox-360-intercooler.jpg
pelican_stand.jpg

به چه دردت میخوره فقط فن:biggrin1: :cool:

خوب به خدا ما هیچی نفهمیدیم.یکی میاد میگه که اگر فن بخری خوبه و یکی میاد میگه که خودت درست کنی بهتره!!
حالا من اگر تا دقیقا 1 ماه دیگه یه پرمیوم بگیرم خودم براش بسازم یا خودم یه اینتر کولر بگیرم؟
اگرخودم درست کنم باید به هم هر 4 تاشو بچسبونم؟اونوقت سیم فن را هر 4 تاشو به کجا بزنم؟
ببین دوست عزیز اگه دوست نداری 30 تومن بابت سه تا آرمیچر و یه مشت پلاستیک بدی بیا خوت فن رو درست کن بچه ها هم آموزششو خیلی کامل گذاشتن اما اگه 30 برات مهم نیست خوب فن بخر این دیگه سردرگمی نداره . البته فنهایی که دست سازن بهترن اولا هزینه ش بسیار کمتر از فنهای مثلا Nyko هست دوما چون از فنهای PC استفاده میشه برای ساختن هم از لحاظ اندازه بزرگترن و هم از لحاظ قدرت بهتر . حالا انتخاب با خودت .
باید فنهارو بهم بچسبونی . یا می زنی به یه آداپتور 12 ولت 500 میلی آمپر اگه نداری بخر یا اینکه می تونی بری یه Power دست دوم کیس جور کنی و فنهارو به اون وصل کنی که البته اگه به Power وصل کنی از قدرت فنها کاسته نمیشه ولی اگه فنهارو به آداپتور وصل کنی حدود 15 درصد از قدرت فنها کم میشه (البته به هر آداپتور نمیشه بیشتر از دوتا فن وصل کرد چون اگه بیشتر بشه فنها خیلی ضعیف کار می کنن و عملا مثل فنهای خود کنسول میشن یعنی انگار تا حالا هیچ کاری نکردی . ) نحوه آموزشش رو هم بچه ها در صفخات قبلی گذاشتن که می تونی بری ببینی . موفق باشید .

ببین همونطور که میلاد گفت 30تومن باید بابت intercooler بدی که کارایی چندانی نداره!!

ولی میتونی با قیمتی کمتر از یک پنجم intercooler چند تا فن بسازی که هم به صرفه تره و هم کار آمدتر.

لازم نیست چهارتا باشه(اون موقع کنسولت از خنکی زیاد از بین میره:biggrin1: )دو تا بسته.

خیلی خوشحال میشم به جمع 360دارا ملحق شی:cool: :biggrin1:
یه تشکر بکن(چه قدر از خود راضیم:cool: )

آخرین ویرایش:
یه سوال شاید احمقانه!!!:)
نمیشه هر 2 فن رو هم زمان وصل کرد؟ !:blushing:

آره چرا نمیشه من خونه دوستم امتحان کردم. ولی باید هر کدوم رو جدا گانه تو برق بزنی و فقط یه بدی داره اونم اینه اینه که کنسولو باید عمودی بزاری :biggrin1:

ولی بدرد نمی خوره فن بهتره:cool:

در ضمن دیگه سوال احمقانه نپرس (شوخی کردم به دل نگیر:biggrin1: )

سلام دوستان
من ميخوام دو تا فن رو هيت سينك هاي CPU و GPU قرار بدم ولي نميدونم چه جوري توي كيس جاشون بدم:confused: :confused: :confused: لطفا كمك كنيد.
تو همين تاپيك ديده بودم يكي(فكر كنم آقا طاهر بود)روي چند تا از چيپ ها هيت سينك چسبونده بود. مي خواستم بدونم اين كار خيلي تاثير داره :confused: ؟؟؟

موفق باشيد

سلام
در مورد فن هایی که پشتش وصل میکنین شما فن ها رو از توی دستگاه پیچ میکنین میخواستم ببینم مگه گارانتی هیچی ندارن که کنسول رو بازس میکنین و 2 تا فن رو از تو پیچ میکنین
ممنون

سلام
در مورد فن هایی که پشتش وصل میکنین شما فن ها رو از توی دستگاه پیچ میکنین میخواستم ببینم مگه گارانتی هیچی ندارن که کنسول رو بازس میکنین و 2 تا فن رو از تو پیچ میکنین
ممنون
چون قبلا كپی خور شده فكر نكنم گارانتی داشته باشه :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or