تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
سلام
در مورد فن هایی که پشتش وصل میکنین شما فن ها رو از توی دستگاه پیچ میکنین میخواستم ببینم مگه گارانتی هیچی ندارن که کنسول رو بازس میکنین و 2 تا فن رو از تو پیچ میکنین
ممنون

اصلا وقتی کنسول رو برای کپی خور کردن باز میکنن گارانتی باطل میشه پس شما نگران نباش جون از قبل گارانتی باطل شده ! :laughing:

Rainbow Production Presents : Ranibow InterCooler

خوب بچه ها این هم یک خنک کننده از این جانب : Rainbow InterCooler مخفف به RIC !
در ضمن در انتها می گم که چرا اینا رو اینجا کار گذاشتم! صبر کنید!

20070527177.jpg

20070527179.jpg

بعضی ها می گن که اینطوری باد کم به CPU و GPU می رسه! باید بگم که اصلا قرار نیست شما باد به اینا برسونی! باید حالت مکش ایجاد کنی! مثل فن های خود کنسول! همونطور که می دونید این فن ها باد گرم رو تخلیه می کنن! پس باید فن ها رو بر عکس بچسبونید! البته این هم یک مشکل داره که از منفذ های همون نزدیک هوا می کشه ! این مشکل هم با بستن منفذ ها حل می شه کافیه کنسول رو باز کنید و منفذ ها رو باچسب بچسبونید! اگر هم ظاهر کنسول براتون مهم نیست همون بیرون کارش رو یک سره کنید! خواهید دید که از منافذ طرف هارد کنسول هوا به داخل می کشه! پس خیلی می تونه موثر باشه!
نگران پشت کنسول هم نباشید ( همونطور که در تصویر بالا می بینید از InterCooler استفاده می کنم )
باید این منافذ رو ببندید :
باید هر دو طرف رو ببندید ، هم زیر کنسول رو هم بالاش رو ، من اینجا فقط عکس بالاش رو گذاشتم!

20070527183.jpg

در ضمن برای نگهداشتن فن ها هم می تونید از گیره کاغذ استفاده کنید! به این صورت که گیره رو بصورت یک مفتول صاف در میارید و بعد از وسط خمش می کنید و بجای پیچ از فن و منافذ قسمت سیاه رنگ زیر کنسول رد می کنید و بعد با انبردستی اینقدر دورش می دین تا محمک بشه!

این هم چند نمای دیگه!

20070527178.jpg

20070527187.jpg

از آقا محمد ( mohammad 369 ) هم تشکر می کنم! راهنمایی های ایشون تا حد زیادی به من کمک کرد! مخصوصا در مورد روشن کردن پاور!

آخرین ویرایش:
اون فنهاي پايين هوا رو ميكشن بيرون ؟
155.gif

اميدوارم اينطور نباشه ولي اگه هست:
از سه حالت خارج نيست:
1- كنسولت تا حالا سوخته
2- كنسولت تا حالا نسوخته ===> يه كنسول جون سخت عالي داري كه داره نفساي آخر رو ميكشه
3- قدرت اون سه فن بقدري بالاست كه اثر Intercooler رو خنثي ميكنه ولي عملا بعلت تغيير مسير تهويه به مرور كنسول رو از كار ميندازه

اگه هوا رو ميكشه بيرون بگو تا علت ايراد رو بهت بگم.

اون فنهاي پايين هوا رو ميكشن بيرون ؟
155.gif

اميدوارم اينطور نباشه ولي اگه هست:
از سه حالت خارج نيست:
1- كنسولت تا حالا سوخته
2- كنسولت تا حالا نسوخته ===> يه كنسول جون سخت عالي داري كه داره نفساي آخر رو ميكشه
3- قدرت اون سه فن بقدري بالاست كه اثر Intercooler رو خنثي ميكنه ولي عملا بعلت تغيير مسير تهويه به مرور كنسول رو از كار ميندازه

اگه هوا رو ميكشه بيرون بگو تا علت ايراد رو بهت بگم.

ممنون از تذکرت. ولی اینطوریا هم که فکر می کنی نیست!
درسته که این سه فن خیلی قوی هستن ولی:
1. منافد زیر کنسول بقدر کوچک هستن که اجازه نمیدن جریان هوای خیلی قوی بوجود بیاد!
2.این فقط در حد یک ایجاد کننده جریان ملایم هوا برای برای خنک کردن قسمت های بالا ( هارد ، درایو و GPU ) کار برد داره! مخصوصا GPU چون در وضع خیلی بدی قرار داره! بالا سرش درایو کنسوله ، هیتسینکش هم خیلی کوچیکه!
---------------------------------------
برای اینکه نتیجه بهتری بگیرین ( در استفاده از Rainbow InterCooler :love: ) ، منافذ بیرونی کنسول در قسمت پایین کنسول ( در حالت عمودی ) رو با چسب نواری چسب بزنید ( به تصویر توجه کنید ) :

20070527191.jpg

این کار باعث میشه جریان هوا یک نواخت بشه ( از بالا به پایین در حالا عمودی و از چپ به راست در حالت افقی ) و به هیچ یک از فن ها فشاری وارد نشه!

آخرین ویرایش:
این هم تصویر کلی از کنسول در حالتی RIC در حال فعالیته!
این هم بگم که کنسول موقت رو زمینه! یک گل میز زیرش بود! که خواهرم کش رفت! فعلا چون جایی براش نیست گذاشتمش رو زمین! البته استفاده ای هم از نمیشه ( نا سلامتی فصل امتحاناته ) ! تا انشا الله تابستون برسه و یک LCD بگیریم! اونوقت وضعش روبراه تر می شه!

20070527192.jpg

خوب با اين كار شما تراكم هواي داخل كنسول رو كم ميكني و نكته مهم اينجاست كه همين هوا رسانش گرمايي رو ايجاد ميكنه. بعبارتي اگه فنها درست كار كنه كنسول بيشتر از وقتيكه يه طرف فن داشت گرم ميشه.

آدم بايد هميشه يه چيزرو ببينی تا باور کنه.....
اين کاری که شما کردی نميدونن چندتا روش رو تست کردی که بعد سعی کردی به اين شکل جمو جور کنی....ولی من به شخصه با فنهای خيلی زيادی در عقبو بقلو و کلاً همجای کنسول تست کردم....
شما دوست عزيز rainbow الان همينجوری که درست کردی بعد از 4 ساعت بازی کردن
( بهتره lostplanet باشه ) دست بزن پشته دستگات......ببين چه مقدار گرم شده
حالا يه بار اون 3 تا فنی که گزاشتی بقله کنسول رو بزار عقب دستگات...يعنی پشته اون
اینتر کولرهات......مثل من...من هم مثل شما اینتر کولر داشتم ولی بازم فنهای درست شدرو
در عقب گذاشتم...بعد باز ...بعد از چند ساعت بازی کردن تو همين Lostplanet گرمارو بسنج...يعنی اصلاً دستگاه داغ نمیشه که بخوای گرمارو بسنجی
باز هم میگم مطمئن ، مطمئن باش در عقب نتيجه خيلی خيلی بهتری میگيری....
اون 3 تا فنی که گزاشتی بقل دستگاه تأثيرش خيلی کم و ببيشتر جنبه فانتزی داره
تا کارايی.....
من دقيقاً مثل کاره شمارو انجام دادم...اصلاً خوب نبود تأثيرش......
شما يه بار که تأثير فن زياد در عقب رو ببينی ديگه عمراً در بقل فن نمیزاری

شما همش اومدین پشت کنسول دست گرفتین ببینین خنکه یا گرمه! خوب معلومه وقتی 4 تا فن بذاری هوای گرمی نمی مونه که بخواد کنسول رو گرم کنه! فقط هم همین قسمت خنک می مونه!
شمایی که مثل من اومدین این کار رو کردین نتییجه نگرفتین ، منفذ ها رو بستین!
جناب 007 ! شما هم که دارین حرف خودتون رو می زنید!
فکر نمی کنم تاثیری در تراکم هوا داشته باشه! چون هوای خارج شده بلافاصله جایگزین میشه! چسب ها هم به همین علت زده شده! اگر هم تراکم هوا رو کمتر کنه ، خوب اگه فن ها رو بذارید پشت کنسول که بد تره!

سلام
هزینه ی ساخت Ric چه قدر میشه؟!کلا؟:)
اگه سفارش بدیم میسازی:-"

شما که رو سر ما جا داری آقا امین! اتفاقا بابام الآن کرمانشاهه! تیکه مشکیه زیر کنسولت رو بده بیاره! بعد با 3 تا فن برات پستش می کنم!:biggrin1:
راستش رو خودم تقریبا 17 هزارتومن در اومد! فن ها رو دونه ای 3.5 خریدم! با یک پاور دست دوم 7 تومن!
کار مشکلی نیست! یکم صلیقه می خواد!
حالا اگه واقعا می خوایین بسازین ، جیک و پیکش رو براتون می ذارم اینجا!
البته سر وقت مناسب ، احتمالا اوایل هفته دیگه!

آخرین ویرایش:
شما که رو سر ما جا داری آقا امین! اتفاقا بابام الآن کرمانشاهه! تیکه مشکیه زیر کنسولت رو بده بیاره! بعد با 3 تا فن برات پستش می کنم!:biggrin1:
راستش رو خودم تقریبا 17 هزارتومن در اومد! فن ها رو دونه ای 3.5 خریدم! با یک پاور دست دوم 7 تومن!
کار مشکلی نیست! یکم صلیقه می خواد!
حالا اگه واقعا می خوایین بسازین ، جیک و پیکش رو براتون می ذارم اینجا!
البته سر وقت مناسب ، احتمالا اوایل هفته دیگه!

سلام
من هنوز کنسول نخریدم:blushing::blushing:
ولی بعده امتحان هام حتما میخرم اون موقع خبرت میکنم!!

جناب rainbow نمیدونم چرا این کار رو کردی اگه فنهای استند رو ببینی میفهمی که برعکس عمل کردی مطمئن باش کارخانه های سازنده این فنها بعد از کلی آزمایش این فنها رو ساختن شما توجه داشته باش که این منافذ برای ورود هوا به داخل ایجاد شدند اینو میتونین با گذاشتن یه سیگار روشن کنار اونا متوجه بشین (وقتی دستگاه روشنه ) بهر حال دارین با جون کنسولتون بازی میکنین;)

اینهمه جینگولک بازیهارو در میارین بعدش که خراب شد میگین ای ماکروسافت خاک بر سرت با این کنسول ساختنت اون اینترکولر که داری کافیه منم از همون دارم و روزی 4 تا 6 ساعت بازی میکنم و کنسولم به بهترین شکل کار میکنه و مقدار گرم شدنش کاملا عادی
بین بچه های اینجا یه اپیدمی فن بستن به 360 را افتاده که مطمینم(چون دیدم) حتی 1% هم هیچ کدومش تاثیر نداره ولی بیشترشون واسه کنسول ضرر هم داره با این کارا فقط اونایی که قصد خرید دارن رو میترسونین عین خودم که اوایل با چه ترسو لرزی بازی میکردم خدا میدونه چه بلایی سره کنسول میارن خرابش که میکنن میان میگن مورد از کنسول بود(این مورد تو PSP هم بود طرف وسط اپدیت مموری رو میکشید بیرون بریک که میشد سونی دیگه بدترین بود)
واسه همه عزیزان که می خوان کنسول بگیرن بگم موقع خرید دقت کنین کنسول دسته دو یا تاریخ تولید قدیم نگیرین بعدش با خودتونه واسه اطمینان هم یه اینتر کولر بگیرین کیفیت کنسول به این بدی که از خوندن فرومهای کنسول دستتون میاد نیس بیشترش فقط همینجوری میترسونن خیلیشون از کنسول سواریم میگیرن خراب که شد بدو بیراه میکشن به ماکروسافت
در اخر بگم استفاده از کنسول خیلی زیاد هم ارتباط به سن دارنده کنسول داره :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or