نگاه كن حميدجان الان فكر كنم تايپيك داره ميزنه به خاكي:cheesygri ولي براي پايان بحث بگم منظورمو توجه نشدي همه دستگاهها كه مشكل ندارن ولي ازونا بعضي هاشون ممكنه به خاطر خود دستگاه و شرايط نامناسب محيط مشكل پيدا كنن.دستگاه شما كه احتمالا مشكل گرمايي نداره خدارو شكر پس آنچناني نياز به فن نيست ولي اكثر دستگاهها نياز به فن دارن براي چي براي اينكه اشتباه از ريشه است از طراحي نامناسب مادربورد و كيفيت نامناسب مواد اوليه هست. شما يكبار قاب دستگاهتو باز كن به طوري كه بتوني مادربرد رو ببيني بعد دستگاهتو روشن كن بعد برو تو بازي نميگم بشين 5 ساعت روشن باشه 15 دقيقه هم كافيه اونوقت دستتو بذار روي چيپ رمهاش اونوقت ميفهمي من چي ميگم كه چطور يك چيپ رم كه خيلي حساسه بايد اون دمارو تحمل كنه نظرت راجع به اون X-clamp چيه ميدوني اون چي فشاري به برد وارد ميكنه؟ من هم مثل شما طرفدار سوني بودم و ميمونم چون براي اينكه كنسول آدميزاد گيرم من 4 بار دستگاهمو عوض كردم تا يكي در بياد اگه شما بجاي من بودي واقعا چيكار ميكردي؟ حرف منو قبول نداري اگه ميتوني زنگ بزن آقاطاهر بگو تاحالا چند تا دستگاه بعد فوريه مشكل دار آوردن جاي شما اگه كمتر از 100 تا نبود هر چي خواستي بگو در ضمن من عاشق اين كنسول بودم و هستم و من دستگاهمو همون اولا كه تبديل شد گرفتم درضمن خودم اصلا از آدماي تعصبي خوشم نمياد اما نميتونم بگم واقيت چيز ديگه هستش.
موفق باشيد