تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
با سلام . يه سوال به غير از فن Nyko براي 360 فن ديگري هم هست يا نه . بعد فن Nyko خوبه يا نه . دوستان اگه جايي رو ميشناسن كه اين فن رو ميفروشه به من بگه ممنون ميشم.
یه فن هم هست که با کابل USB وصل میشه به کنسول خوبیش اینه که موقعی که کنسول حواموشه هم میشه روشنش کرد تا هوای گرم کاملا خارج لشه فروشگاه پیکسل هم فکر کنم داشته باشه

یه فن هم هست که با کابل USB وصل میشه به کنسول خوبیش اینه که موقعی که کنسول حواموشه هم میشه روشنش کرد تا هوای گرم کاملا خارج لشه فروشگاه پیکسل هم فکر کنم داشته باشه

خوب اين فنهايی که اکثريت دارن همش با پورت usb وصل میشه ديگه...چه 2 فن چه 3 فن
برقشم واسه من از اداپتورم گرفته میشه ( تبديل 220 به 110 )
وقيتم دستگاه خاموشه و اداپتور روشن فنها کار میکنه

اگه شما این هزینه (30 تومن ) برات مهم و همچنین به زیبایی کنسول خیلی اهمیت می دی از همون اینترکولرها بگیر ولی اگه نه برات قیمت مهمه و همچنین کنسول رو به خاطر بازی کردن می خواهی از همین فنها بگیر خودت درست گرچه به نظر من این فنها اصلا به زیبایی کنسول هیچ ضربه ای نمی زنه . از نظر قدرت هم یکسان هستند ولی فنهای Pc به دلیل بزرگتر بودن و همچنین استفاده از ولتاژ بالاتر قوی تر عمل می کنند .

اگه شما این هزینه (30 تومن ) برات مهم و همچنین به زیبایی کنسول خیلی اهمیت می دی از همون اینترکولرها بگیر ولی اگه نه برات قیمت مهمه و همچنین کنسول رو به خاطر بازی کردن می خواهی از همین فنها بگیر خودت درست گرچه به نظر من این فنها اصلا به زیبایی کنسول هیچ ضربه ای نمی زنه . از نظر قدرت هم یکسان هستند ولی فنهای Pc به دلیل بزرگتر بودن و همچنین استفاده از ولتاژ بالاتر قوی تر عمل می کنند .
با سلام به همه
همون طور كه ميلادجان گفت فنهاي كامپيوتر بدليل Rpm بالاتر ميتونند هواي بيشتري نسبت به Intercooler كه ارزونترين مدلش 30 تومن هست از داخل دستگاه بكشه بيرون از طرفي اگه شما خيلي به مساله زيبايي اهميت ميديد ميتونين از فنهاي چراغدار كريستالي يا همون شيشه اي استفاده كنيد كه هم به رنگ كيس و طراحي 360 ميخوره و هم وقتي روشن ميشه كلاس داره!:biggrin1: با تشكر

اگه دقت کرده باشید کنسول هوا رو از طریق سوراخهای جانبی کنسول و مخصوصا شبکه جلوی هارد با داخل میکشه . بنظر من بد نیست یه فن جلوی هارد بذاریم تا هوا رو به داخل بده فقط کافیه اونو بذاریم روی شبکه.مطمئنا اگه سودی نداشته باشه(که داره) ضرری هم نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or