تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
باز يه بحثهايي شده كه نتونستم پست ندم :biggrin1:

من سوال از كساني دارم كه خيلي گير به مشكل گرمايي و كيفيت بد ساخت xbox360 ميدند .

1:ميشه بگيد كيفت بد ساخت xbox360 مربوط به كدوم قطعات به كار برده شده در كنسول ميشه ؟ كه باعث اين گرما ميشه ؟
اگه مربوط به cpu است بايد بگم سازندش ibm هست و يه شركتي كه بزرگترين شركت كامپيوتري جهان هست كه ابر قدرت سازنده ابر رايانه هاي جهان هست هيچ وقت نمياد يه cpu به xbox360 بسازه كه بگير نگير داشته باشه كه تو بعضي از كنسولها مشكل گرماي داشته باشه و تو بعضيها نه ؟!!!!!!!!!!!!! اميدوارم نگيد كه مايكروسافت گفته باشه كه برام سي پي يوي كم كيفيت بسازه .
و اگه منظور شما از gpu هست كه اونم سازندش ati هست كه مثل توضيحات بالا كه گفتم امكان چنين چيزي نيست .
ولي اگه منظورتون از بعضي قطعات مثل خازن و مقاومت ها است من كاملا با نظر شما موافق هستم چرا كه اگه به كنسول جديد elite توجه كنيد همين خازن و مقاومت ها تغير كردن و به جاش از قطعات با كيفت تري استفاده شده . و من مطمعن هستم تمام مشكلات گرمايي اين كنسول مربوط به همين قطعات هست كه باعث سوختگي يا گرماي بيش از حد كنسول ميشه .

اولا بهتون بگم كه من خيلي وقت دو ترم الكترونيك تموم كردم و تقريبا
از بعضي مسائل اگاهي دارم :biggrin1:

وقتي يه مقاومت يا خازن با كيفت بد ساخته ميشه بعد از مدتي و كار كردن زياد كاردهي اولي خود را از دست ميدن و اين باعث ميشه كه جريان الكتريكي عبور كرده از اون زياد يا كم بشه كه اين عامل باعث نيمسوز شدن مقاومت يا خازن ميشه و اين باعث از كار افتادن ديگر قطعات يا سوختن قطعات ديگر ميشه .
دقيقا همين مسئله ميتونه در كنسول هم صدق داشته باشه .
و من فكر ميكنم كه در xbox360
اين قطعات كم كيفت ساخته شده كه در الايت همين قطعات تعويض شده اند و كيفيت بهتري دارند .

پس وقتي ميبينيد كه بعضي از سايتها مينويسن مشكل گرمايي در الايت هم حل نشده اين سايتها ميان مثل بچه ها دستشون را پشت كنسول ميگيرن و ميبينن كه گرما مثل قبلي هست و يا كمي پيشرفته تر يه دستگاه گرماسنج پشتش ميبندن كه همون حكم دست را داره و زود ميگن كه كنسول مشكل گرمايي داره اين منطق دان ها نميگن كه ايا الايت هم مشكل چراغ قرمز داره ايا مثل قبلي ها cpu يا gpu خواهد سوخت .

كسي در مورد Cpu , gpu اعتراضي نداره چون اصلا اونا هيچ ربطي به اين مساله ندارن من هم نميگم كه كيفيت اين كنسول پايينه من ميگم كه نسبتا اين كنسول شانسي در مياد من هم با شما موافقم اين بلاها از سر طراحي نامناسب برد و كيفيت پايين مواد اوليه مثل جنس دي الكتريك خازن هست من360 رو ديدم كه اگه بگم باورتون نميشه اين دستگاه به طور آك ارور سه چراغ ميداد دستگاه هم مشكل گرمايي نداشت و با يكبار روشن و خاموش كردن مشكلش برطرف ميشد متوجه شديم كه بله اين دستگاه از همون اول يكي از خازناش نيم سوز شده بود.

اقایون من پشت کنسول فن گزاشتم .
اگه زیر کنسول هم بزارم تاثیر داره یا نه که هوا خوب گردش کنه ؟؟
فقط پشت کنسول تاثیر زیادی داره و در دیگر جاها کارایی خاصی نداره چون اون قسمتها (بالا و پایین کنسول ) همیشه خنک هستند (اگه دست بزنی معلومه ) بعد اگه بخوای بزاری هم کنسول خیلی از قیافه می یوفته ولی اگه دوست داری می تونی بزاری ولی تاثیر زیادی نداره .

فقط پشت کنسول تاثیر زیادی داره و در دیگر جاها کارایی خاصی نداره چون اون قسمتها (بالا و پایین کنسول ) همیشه خنک هستند (اگه دست بزنی معلومه ) بعد اگه بخوای بزاری هم کنسول خیلی از قیافه می یوفته ولی اگه دوست داری می تونی بزاری ولی تاثیر زیادی نداره .

مرسی
ولی منظورم اینکه که از زیر وارد بشه هوا و از پشت خارج...:confused: ممکنه تاثیر داشته باشه ؟

من سوال از كساني دارم كه خيلي گير به مشكل گرمايي و كيفيت بد ساخت xbox360 ميدند .

1:ميشه بگيد كيفت بد ساخت xbox360 مربوط به كدوم قطعات به كار برده شده در كنسول ميشه ؟ كه باعث اين گرما ميشه ؟
اگه مربوط به cpu است بايد بگم سازندش ibm هست و يه شركتي كه بزرگترين شركت كامپيوتري جهان هست كه ابر قدرت سازنده ابر رايانه هاي جهان هست هيچ وقت نمياد يه cpu به xbox360 بسازه كه بگير نگير داشته باشه كه تو بعضي از كنسولها مشكل گرماي داشته باشه و تو بعضيها نه ؟!!!!!!!!!!!!! اميدوارم نگيد كه مايكروسافت گفته باشه كه برام سي پي يوي كم كيفيت بسازه .
و اگه منظور شما از gpu هست كه اونم سازندش ati هست كه مثل توضيحات بالا كه گفتم امكان چنين چيزي نيست .
ولي اگه منظورتون از بعضي قطعات مثل خازن و مقاومت ها است من كاملا با نظر شما موافق هستم چرا كه اگه به كنسول جديد elite توجه كنيد همين خازن و مقاومت ها تغير كردن و به جاش از قطعات با كيفت تري استفاده شده . و من مطمعن هستم تمام مشكلات گرمايي اين كنسول مربوط به همين قطعات هست كه باعث سوختگي يا گرماي بيش از حد كنسول ميشه .

وقتي يه مقاومت يا خازن با كيفت بد ساخته ميشه بعد از مدتي و كار كردن زياد كاردهي اولي خود را از دست ميدن و اين باعث ميشه كه جريان الكتريكي عبور كرده از اون زياد يا كم بشه كه اين عامل باعث نيمسوز شدن مقاومت يا خازن ميشه و اين باعث از كار افتادن ديگر قطعات يا سوختن قطعات ديگر ميشه .
اين قطعات كم كيفت ساخته شده كه در الايت همين قطعات تعويض شده اند و كيفيت بهتري دارند .

پس وقتي ميبينيد كه بعضي از سايتها مينويسن مشكل گرمايي در الايت هم حل نشده اين سايتها ميان مثل بچه ها دستشون را پشت كنسول ميگيرن و ميبينن كه گرما مثل قبلي هست و يا كمي پيشرفته تر يه دستگاه گرماسنج پشتش ميبندن كه همون حكم دست را داره و زود ميگن كه كنسول مشكل گرمايي داره اين منطق دان ها نميگن كه ايا الايت هم مشكل چراغ قرمز داره ايا مثل قبلي ها cpu يا gpu خواهد سوخت .
مشكل تو سيستم خنك كننده كنسوله نه تو CPU‌و GPU يا چيپهاي ديگه ! بهرحال اين چيپهاي بسيار پرقدرت حرارت زيادي توليد مي كنند ولي مايكروسافت و طراحان 360 مي تونستند سيستم خنك كننده اي مشابه سيستم خنك كننده PS3 كه بسيار بهتر هست رو بكار ببرن تا اين چيپها خنك بمونند ! نه اينكه بياد يك Heat Sink كه حتي بدرد يه كارت گرافيك قديمي نمي خوره بذارن رو Xenon ! بريد ببينيد روي كارتهاي گرافيك مشابه چيپ گرافيك 360 كه در PC ‌استفاده ميشه چه تشكيلات خنك كننده اي ميذارن ! يه سر به بازار كامپيوتر بزنيد انواع تجهيزات عجيب و غريب خنك كننده كارت گرافيك رو مي بينيد.
هر كس از كيفيت ساخت نامناسب يا طراحي بد حرف ميزنه منظورش اين سيستم خنك كننده هست نه خود CPU‌ يا GPU.

........................ولي اگه منظورتون از بعضي قطعات مثل خازن و مقاومت ها است من كاملا با نظر شما موافق هستم چرا كه اگه به كنسول جديد elite توجه كنيد همين خازن و مقاومت ها تغير كردن و به جاش از قطعات با كيفت تري استفاده شده . و من مطمعن هستم تمام مشكلات گرمايي اين كنسول مربوط به همين قطعات هست كه باعث سوختگي يا گرماي بيش از حد كنسول ميشه...............
در خصوص توضیحات خصوص توضیحات دوستمون باید عرض کنم که با کمی دقت در عکسهایی که از Minboard الیت وجود داره متوجه می شید که بجای دو تا از خازن ها ، از خازن های حالت جامد که در آنها از پلیمر های رسانای آلومینیم استفاده می کنند ، بکار رفته که طول عمری معادل 6 برابر خازن های معمولی دارن و در دماها و فرکانس های خیلی بالا نیز بسیار با ثبات هستند!:cool:
در عکس زیر اون دوتا خازن قرمز رنگ هستند! فقط نمی دونم چرا از خازن های بجای بقیه خازن ها استفاده نکردن؟؟!!؟؟!!؟؟!! :confused:
360_elite_mobo.jpg

در ضمن لازم به ذکره که از این خازن ها در مادربوردهای جدید GIGABYTE استفاده می شه!

مشكل تو سيستم خنك كننده كنسوله نه تو CPU‌و GPU يا چيپهاي ديگه ! بهرحال اين چيپهاي بسيار پرقدرت حرارت زيادي توليد مي كنند ولي مايكروسافت و طراحان 360 مي تونستند سيستم خنك كننده اي مشابه سيستم خنك كننده PS3 كه بسيار بهتر هست رو بكار ببرن تا اين چيپها خنك بمونند ! نه اينكه بياد يك Heat Sink كه حتي بدرد يه كارت گرافيك قديمي نمي خوره بذارن رو Xenon ! بريد ببينيد روي كارتهاي گرافيك مشابه چيپ گرافيك 360 كه در PC ‌استفاده ميشه چه تشكيلات خنك كننده اي ميذارن ! يه سر به بازار كامپيوتر بزنيد انواع تجهيزات عجيب و غريب خنك كننده كارت گرافيك رو مي بينيد.
هر كس از كيفيت ساخت نامناسب يا طراحي بد حرف ميزنه منظورش اين سيستم خنك كننده هست نه خود CPU‌ يا GPU.

اول از همه خواهش ميكنم كه بدقت بخونيد و بعد نظر بديد .

خوب حرف شما هم تا حدودي درسته و تا حدودي اشتباه . شما نميتونين بگين كه مشكل كاملا در سيستم خنك كننده ي كنسول خلاصه شده .
اگه با حرف شما بريم به اين نتيجه ميرسيم كه تهويه اي كه در تمام كنسولها استفاده شده متفاوت هست !!
يعني بعضي از فنهاي كنسول xbox360 با سرعت بالا كار ميكنه كه اين كنسولها اشكال پيدا نميكنند و بعضي فنهاي كنسول xbox360 با سرعت پايين كار كنه و كنسول به مشكل بربخوره !!

يا اينكه بگين همين Heat Sink يا راديات هاي به كار برده شده از نظر جنس در همه xbox360 ها متفاوت باشه كه باز تو بعضي به مشكل بربخوره و تو بعضي ها نه !!!
ديگه مايكروسافت نيومده كه سيستم خنك كننده را متفاوت درست كنه و كاملا معلومه همه از يك جنس و كاردهي درست شدند .
ولي يك سوال چطور ممكنه تمام قطعات مثل cpu , gpu و سيستم خنك كننده از يك جنس باشند ولي تو بعضي ها مشكل پيدا بشه و تو بعضي ها نه ؟

خوب اگه شما به آمار بالا نظر سنجي نگاه كنيد 95 درصد كنسولها مشكل ندارند و تعداد كمي مشكل پيدا كردند .

سوني خودش يه توليد كننده و سازنده بزرگ وسايل الكتريكي در جهان هست پس ميتونه در كنسولش بهترين قطعات الكتريكي را به كار ببره و با كمترين هزينه ولي مايكروسافت يك سازنده قطعات الكتريكي نيست و نميتونه خودش دست بكار بشه پس مجبورا براي اينكه قيمت تمام شده براي كنسولش كم بشه براي ساختن اين قطعات نمياد با يه شركت ژراپني قرارداد ببنده كه گرون تمام بشه مياد با شركت هاي چيني قرار داد ميبنده كه بتونه چيپها را براش ارزون درست كنه كه قرارداد بستن با شركتهاي چيني همين مشكلات را به وجود مياره .

خوب مايكروسافت قطعا مشكل كنسول خودش را ميدونست پس چرا نيومد سيستم خنك كننده را حل كنه ؟ ولي اومد همين مقاومت و خازنها را عوض كرده .

من شخصا خودم مطمعن هستم كه elite در مشكل چراغ قرمز خيلي كمتر از قبلي خواهد بود .

و حتي بعضي از مشكلاتي كه پيش مياد كاملا هين مسئله را ثابت ميكنه .مثلا استفاده از سشوارهاي صنعتي كه همون سشوارهاي مخصوص لوله هاي سبز استفاده شده در لوله كشي خانه هست ! براي اطلاع بيشتر ;)

من بارها و بارها همين مشكلات را در تلويزيون و يا پخش كننده ها مثل ويدئو و ضبط صوت ديدم كه تو بعضي وقت به صورت كامل و بدون مشكل كار ميكنند و با گدشت زمان دوباره ايراد پيدا ميكنند و بعد از مدت ديگه دوباره مشكل برطرف ميشه !!!؟

ميتونم بگم تمام مشكلات 90 درصد از يه چيز ميتونه باسه واين همون مقاومت هاي به كاربرده شده در وسايل برقي هست و اكسرا هم اين مقاومت ها اين مشكلات را به وجود ميارند .

اين مثالي كه ميزنم به XBOX360 هم مربوط ميشه پس لطفا گير نديد و كلا مثال هست .
به طور مثال اگه در يك ضبط صوت مقاومت هاي به كار برده شده از جنس بد باشند تا يك حدود معين ميتونن جريان الكتريكي را از خود عبور بدند و بيش از اون باعث سوختن يا نيمسوز شدن يا باعث ترك خوردن مقاومت ميشه . و اين مشكلات ناشي از بلند كردن زياد صداي ضبط به وجود مياد .
براي اطلاع بيشتر در ضبط صوت ها قدرت خروجي يا همون وات به دو عدد نشون داده ميشه .
قدرت لحظه اي يا همون غير واقعي با نامPMPIO
و قدرت خالص و واقعي با RMS نشون داده ميشه .
اگه به پشت ضبط نگاه كنيد وات PMPIO را نوشته مثلا 5000 وات و RMS را نوشته 550 وات كه كمتر از مقدار PMPIO هست اين در ديگر پخش كننده ها متفاوت هست .

خوب وقتي شما صداي ضبط صوت را تا اخر بلند ميكنيد صدا تا چند ثانيه صاف و بدون مورد شنيده ميشه كه اين همون نشان دهنده ي وات PMPIO هست ولي اگه دقت كنيد بعد از چند ثانيه اين صداي بلند داراي ايراد ميشه و صدا بسيار گوش خراش به نظر مياد كه در همين جاست كه بايد قدرت خروجي RMS محاسبه بشه .
شما بايد تا حدي صداي ضبط صوت را بلند كنيد كه بعد از گذشت زمان اين صدا پايدار بمونه و همون كيفيت را داشته باشه كه به اون وات RMS ميگويند .

خوب منظور من اينكه وقتي شما صداي ضبط را تا اخر بلند ميكنيد اگه جنس قطعات به كار برده شده از جنس مرغوب نباشه بعد از مدتي داغ ميشند و نميتونن كاردهي اوليه را داشته باشند و حتي به قدري داغ ميشه كه باعث ترك خوردن اين قطعات ميشه .

وقتي يه مقاوت ترك ميخوره با گرم شدن بيشتر باعث ميشه كه اين ترك انبساط پيدا كنه و در نتيجه از هم جدا بشه و جريان الكتريكي قطع بشه و باعث از كار افتادن دستگاه بشه.

و وقتي دستگاه را خاموش ميكنيد اين مقاومت سرد ميشه و باعث ميشه تا انقباض پيدا كنه و در نتيجه اين جدا شدگي از بين ميره و اتصال دوباره برقرار ميشه و دوباره دستگاه كار ميكنه و تا زماني ادامه پيدا ميكنه كه مقاومت گرم بشه و باعث جدا شدن بشه كه در نهايت دوباره دستگاه از كار بيوفته !!!!!!!!!

اين مشكل دقيقا ميتونه در XBOX360 هم اتفاق بيوفته .
خوب تمام توضيحاتي كه در بالا دادم در XBOX360 هم صدق ميكنه نه اينكه فكر كنيد دارم با ضبط صوت مقايسه ميكنم !!!:biggrin1:

منم فكر ميكنم وقتي XBOX360 زياد كار ميكنه باعث گرم شدن بيش از حد بعضي از قطعات ميشه كه باعث تمام مشكلاتي كه بالا گفتم ميشه و من تا اونجايي كه اطلاع دارم XBOX360 هم مثل كامپيوتر داراي سيستم محافظ هست كه در بروز مشكل و گرم شدن بيش از حد دستگاه ار كار ميوفته و چراغ قرمز ايجاد ميشه .

من براي همه توصيه ميكنم وقتي ميبينيد كه در حين بازي مشكل چراغ قرمز پيش مياد حداقل به كنسول خودشون نيم الي يك ساعت استراحت بدند و بعد دوباره امتحان كنند .

منم بعضي از فرمايش دوستان را تصديق ميكنم كه واقعا انتخاب XBOX360 شانسي هست ولي بيشتر از همه تقريبا 80 درصد به خودتون ربط داره كه چگونه از كنسولتون استفاده كنيد و در چه محلي قرار بديد .

ولي در XBOX360 ELITE فكر نكنم اين مشكلها باشه .

اقا طاهر خيلي ببخشيد منظورم از اين همه حرف شما نبوديد منظورم همه بود:biggrin1: كه نقل قول شما را هم قاطي اين كردم .
ديگه شما استاد هستيد و هرچي بگين همونه .;)

دوستان اگه مشکل 360 فقط گرماشه پس چرا بعضی ها با فن هم 3 چراغ قرمز میگیرند یا خود به خود تصویر کنسول از دست میره ؟ یعنی اینا همش دروغه؟

مگه میشه مایکروسافت بیاد این CPU و GPU رو واسه کنسولش ترتیب بده ولی از خازن ها و مقاومت هایی که توی کنسولش استفاده میشه غافل بشه؟
به نظر من مشکل به این سادگی ها نیست که شرکت عظیمی بخواد واسش بی آبرو بشه.

از دوستان خواهش می کنم نقل قول هاشون رو کوتاه کنن!
در ضمن جناب ALi شما در 2 تا پست آخریتون فقط 5 خط نوشتی ولی به اندازه 4 تا پست جا گرفتی!
پست هاتون رو با هم بفرستید!

با سلام . يه سوال به غير از فن Nyko براي 360 فن ديگري هم هست يا نه . بعد فن Nyko خوبه يا نه . دوستان اگه جايي رو ميشناسن كه اين فن رو ميفروشه به من بگه ممنون ميشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or