تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
می شه بگی چجوری وصل کردی چون منم یک پاور سوخته همین یک متریم افتاده.:eek:

پاور سوختتو بردار فنشو در بيار ديگه....اين که ديگه ا موزش نداره......
يه فن ديگم جور کن بچسبون به هم........
يه ادابتور 12 ولت هم بگير...بگو از اونايی که از 1.5 داره تا 12 ولت........من خودم 2500 خريدم
سره اداپتوره فيشه... اون فيشارو قيچی کن ....بعد سيمهای فنرو به سره سيمهای اداپتور وصل کن
مثلاً فنها همشون سيم قرمزو مشکی دارن....اون قرمزرو به چسبون به سيمه سفيده اداپتور
البته فرقی نداره به سياهم بزنی.....بعد اون فنه ديگرم دقيقاً سيمهارو بزن به همونجايی که
سيمهای فنه اول چسبوندی

من داشتم يه سری از بحثهای اين تاپيک رو ميخوندم که يه جا گفته شده بود اگه کولر گازی
بزاريم جلوی دستگاه خوبه يا نه؟
من بايد بگم که جداً از اين کار خوداری کنيد !!! بسيار بسيار اين کار خطرناکه !!
اون باد کولر گازی منجر به رطوبت رو بدنه سخت افزار میشه که اين کار به شدت به
سخت افزار ضربه وارد میکنه......و باعث هرچه زودتر سوخته شدن قطعات دستگاهتون میشه

Last edited by a moderator:
سلام
چطوری میشه فن ر وصل کرد به پاور ؟
یکی به من بگه
من گیرم حسابی

تو صفحه چهار من گزاشتم . اون دو تا که دورش خط کشیدم به هم اتصال بده .
فن های کیس هم که دیگه فیش داره و فیشهارو میزنی به فیشهای پاور . برقش که وصل شه چون اون دو تا رو با هم اتصال دادی خود کار روشن میشه .

سلام
میگما اقای 007 گفتن که اگه فنو اشتباهی بزاری کار کنسول تمومه
میشه بگین چج.ری باید فنو گذاشت
ببین شما قبل از وصل کردن فن ، فن رو روشن کن و ببین از کدوم طرف باد به بیرون می یاد از هر طرفی باد اومد بیرون باید پشت به کنسول باشه (یا به عبارتی به سمت بیرون باشه ) که گرما رو خارج کنه همین امیدوارم واضح گفته باشم .

آقا ما هم امروز فنهارو وصل کردیم واقعا کار راحتی بود 3:20 ثانیه طول کشید :biggrin1:
من فنهارو به آداپتور وصل کردم کل خرجش هم 2000 هزار تومن شد چون من خودم دوتا آداپتور داشتم واقعا از اون موقعی که وصل کردم اصلا کنسول مثل یخچال شده هی دست می زنم می بینم یخ یخه . البته وقتی دوتا فن رو به یه آداپتور وصل می کنی قدرت فنها کم میشه ولی کاملا نامحسوسه شاید 15 درصد از قدرت فن رو می گیره . در ضمن اصلا برای وصل کردن به 360 پیچ و چسب و غیره هم نمی خواد من فنهارو گیر دادم به فیش Power و VGA به طوری که اصلا تکون نمی تونه بخوره کیپ کیپ و درآوردنش هم بسیار (اصلا به کابلها فشار نمی یاره ) راحته خلاصه اینکه بیخود پول اون فنهای Nyko رو ندین واقعا این روش بسیار بهتر از اون هستش حتی اصلا به زیبایی کنسول لطمه نمی زنه راستش خودمم بیشتر از این بابت ناراحت بودم و الان که می بینم تازه خوشکل تر هم شده به جانه خودم . :cheesygri

من اون عکس رو که گرفتم سیم فن ها رو جدا کردم و ایکس باکس رو گذاشتم رو میز
برای همین شما نیمیبینی که سیم ها به چیزی وصل باشن
وای نمیدونی چه طوفانی راه میوفته
فقط من چند تا تجربه در این راه کسب کردم که میخوام به همه بگم
1: از فن هایی استفاده کنید که هم ولتاژ بالای داشته باشه و اگه درست روی فن نگاه کنید مینویسه A : متلا 19
هرچی این عدد بالا تر باشه قدرت فن بیشتر هست
من این برام ثابت شده و با چند تا فن تست کردم
نکته بعد اینه که فن رو به کنسول نچسبونید چون خود فن هم گرم میشه و باعث میشه پشت کنسول داغ شه و در اخر بگم که در صورت امکان از پاور استفاده کنید چون م بهتره و هم میتونید هر چند تا فن که خواستین بهش وصل کنین تازه قدرتش هم بیشتره
ممنون بای

Water cooling هم اومد. البته منتقدان گفتند كه باعث ازبين رفتن گارانتي كنسول ميشه ،چون كنسول رو داراي شكاف ميكنه. اما خيلي از اونها بابت اين ابتكار ابراز رضايت كردند و گفتند كه شبيه يه سفينه فضايي شده !

c9a0f_912.jpg

اينم كار يه گروه ديگه كه بجاي آب از يه نوع مايع استفاده كردند، كه خيلي تميز تر از قبليه در آوردن .

31e91_913.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or