تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
اينكار در ظاهر فقط يكم شلوغه و گر نه به 5 دقيقه انجام ميشه من برام 3تومن در اومد حالا اگه ميخواستم فنها رو هم بخرم ميشد 5 تومن

یعنی واقعا قوی تره؟!!:eek::eek:;)

100% شک نکن....شما اگه خودت يه اینتر کولر داشتی و اينارو با فنهای pc مقايسه میکردی
میفهميدی که اين فنهای pc خيلی قويتر از اینتر کولرها عمل میکنن..
به اين صورت که دستتو بزاری پشته فن ( اونجايی که هوارو به بيرون میکشه ) میبينی که قدرته
فن pc خيلی بيشتر از اوناست

خیلی خوب شد من یه پاور و یه فن اضافی دارم می خواستم بفروشمشون الان دیگه نمی فروشم

بهترين کار همينه !! منم 2 تا پاور سوخته pc داشتم..چند وقتی هست داشتمش..بالاخره بدردم خورد و وصلش کردم
البته قدرت فنه کيس بيشتر از فن پاور...

من روزی 6 تا 8 ساعت بازی می کنم اما هنوز اثری از 3 چراغ قرمز نیست فکر کنم همه ی J/ASIA ها این جوریه :biggrin1: ;)
( چشم حسود کور ) شوخی کردم :biggrin1:

من که دارم خودم یکی درست میکنم
حالا هم دنبال پاور دست دوم میگردم
یکی اموزش کامل با عکس بزاره
راستی فن رو بالای کنسول پهلوی هارد بزاریم چطوره ؟
پایینش چی ؟

من که دارم خودم یکی درست میکنم
حالا هم دنبال پاور دست دوم میگردم
یکی اموزش کامل با عکس بزاره
راستی فن رو بالای کنسول پهلوی هارد بزاریم چطوره ؟
پایینش چی ؟
اگه پاور دست دو هم گیر نیاوردی با آداپتور 12 هم میشه راحترم هست
فن رو فقط پشت دستگاه بزار چون فقط اونجا داغ میکنه شما اگه دستت رو بالای کنسول یا زیرش یا بقلش بگیری می بینی که همیشه از اونجاها باد خنک می یاد در نتیجه اونجاها لازم نیست فقط پشت دستگاه چون فنهای پشت دستگاه وظیفه خنک کردن CPU و GPU کنسول رو بر عهده دارند . موفق باشید .

سلام. فن کنسول من مارک یا اسمی نداره که ببینم و دوتا فن داره.. و حالا این فنها مناسب تره یا کولر؟!!!!!!!!! ( فقط یه سوال کوچیک البته درته به بحث شما ربطی نداره ولی ممنون میشم کمک کنید : از کجا بفهمم ریجیون دستگاه j من آسیا هستش یا ژاپن؟!!!!! )
و اینکه تاریخ ساخت کنسول من 2006/5/12 هست از نظر حرارتی مشکلی داره یا نه و اینکه وقتی میخریدم فروشنده گفتش که اینا تو دبی هک شده و میخواستم بپرسم از این نظر مشکل حرارتی در اینباره وجود داره یا نه.(راستی اونایی که تو دبی هک میشن فریمور رو هم روش میریزن؟!)
ممنون

سلام. فن کنسول من مارک یا اسمی نداره که ببینم و دوتا فن داره.. و حالا این فنها مناسب تره یا کولر؟!!!!!!!!! ( فقط یه سوال کوچیک البته درته به بحث شما ربطی نداره ولی ممنون میشم کمک کنید : از کجا بفهمم ریجیون دستگاه j من آسیا هستش یا ژاپن؟!!!!! )
و اینکه تاریخ ساخت کنسول من 2006/5/12 هست از نظر حرارتی مشکلی داره یا نه و اینکه وقتی میخریدم فروشنده گفتش که اینا تو دبی هک شده و میخواستم بپرسم از این نظر مشکل حرارتی در اینباره وجود داره یا نه.(راستی اونایی که تو دبی هک میشن فریمور رو هم روش میریزن؟!)
ممنون
این طور ک این دوستان میگن فن pc بهتره!!
(اگه j ژاپن باشه رو مینویسه only for japon اگه ننوشته بود asia هست)

نه کنسولت مشکلی نداره از نظر تاریخ ساخت...

از دوستان عزیز میخوام که واسه 360 محافظ برق بزارن تا مشکل من واستون پیش نیاد الا من باید مادربورد عوض کنم منم روزی 10 ساعت بازی میکردم هیچ مشکلی نداشتم ولی خدارو شکر درست میشه البته محافظ داشتم کار نکرد:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or