تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
آقا این فنها هم توی بازار آمد فقط فرقش با این عکس اینه که به جای یک فن دوتا فن داره و قیمتش هم 28 تومن هستش آقا یکی بیاد بگه ببینم این فنها خوب هستن چون من نمی تونم از اون فنها استفاده کنم چون جا ندارم که دستگاهم را افقی بزارم ولی چیز شیکی هستش . راستی هنوز Elite نیومده فنهای به رنگ مشکی هم تو بازار ما اومده ;)
B000BDHBDK.01.MZZZZZZZ.jpg

pelpl3619.jpg

به نظر من intercooler بهتر از فن استند هست
بدليل اينكه اينتر كولر رو هم افقي ميشه گذاشت هم عمودي(افقي توصيه ميشود)
اگه 360 رو بدون قاب ديده باشين ميبينين گرماي gpu و cpu از طريق يه كاناله تهويه به پشت كنسول منتقل ميشه كه اينتر كولر بزارين تاثير بيشتري داره
ضمنا من اين فن رو از نزديك ديدم يه فن بيشتر نداره تو فروشگاه فتحي قيمتشم 30 تومنه

آخه من نمی تونم تفقی بزارم بچه ها هم میگن با این فن اگه عمودی بزاری مشکل ایجاد میشه حالا من می ندم . بعد دو تا فن داره روی جعبش دوتا فن کشیده خود فروشنده (من هم از فتحی پرسیدم ) هم گفت دوتا فن داره .

آخه من نمی تونم تفقی بزارم بچه ها هم میگن با این فن اگه عمودی بزاری مشکل ایجاد میشه حالا من می ندم . بعد دو تا فن داره روی جعبش دوتا فن کشیده خود فروشنده (من هم از فتحی پرسیدم ) هم گفت دوتا فن داره .
اگه عمودي هم ميزاري همون اينتركولر رو بخري بهتره
فقط تنها عيب عمودي گذاشتن اينه كه به درايو فشار مياد

سلام
اقا ما میتونیم خودمون یه فن بسازیم اگه میشه چطوری ؟

چرا که نه من خودم یک پاور یا( یک آداپتور) و چهار تا فن کیس رو دو تا دو تا به هم با چسب قطره ای چسبوندم و با دو تا پیچ کوتاه به اون سوراخ های پشت کنسول سفت کردم یک طوفانی راه میوفته که نگو و دیگه اصلا نباید فکر مشکل گرمایی رو به سرت راه بدی .:biggrin1:

آخرین ویرایش:
چرا که نه من خودم یک پاور یا( یک آداپتور) و چهار تا فن کیس رو دو تا دو تا به هم با چسب قطره ای چسبوندم و با دو تا پیچ کوتاه به اون سوراخ های پشت کنسول سفت کردم یک طوفانی راه میوفته که نگو و دیگه اصلا نباید فکر مشکل گرمایی رو به سرت راه بدی .:biggrin1:

سلام اقاي محمد يك سوال 4تا فن ميشه به يك اداپتور وصل كرد در ضمن يه عكس است نگاه كن

Attachments

• SFIMG.jpg
    SFIMG.jpg
    36.1 KB · مشاهده: 156
سلام اقاي محمد يك سوال 4تا فن ميشه به يك اداپتور وصل كرد در ضمن يه عكس است نگاه كن

والا من خودم از یک پاور استفاده میکنم و اداپتورو نمیدونم ولی یکی از بچه ها از اداپتور استفاده کرده بود و کار میکرد . به نظر من پاور بهتره و یک دست دومش 5 تومن بیشتر نیست .

سلام
اقا ما میتونیم خودمون یه فن بسازیم اگه میشه چطوری ؟

اينو فكر كنم 007 جان زده بود، به هر حال كار جالبي كرده ميشه با يكم ابتكار تميز ترم در آورد ولي بايد خوب جواب بده مخصوصا اگه يه فن بالاي كنسول كنار هارد بذارين كه باد رو تو كنسول به جريان بنداز
a82c3_852.jpg

سلام
یکی کامل طرز تهیه شو توضیح بده ( مگه غذاست )

اگر باچهار تا فن بخوای درست کنی اول باید فنها رو دو تا دو تا به هم با چسب قطرهای بچسبونی بعد از اون محافظ هایی که روی فنها نصب میشه دو تا بخری و به فنها با پیچ ببندی بعد با دو تا سه تا پیچ کوتاه که به اون سوراخ های پشت کنسول بخوره ببندی بعد دور تا دورشم میتونی از اون چسب نواری های پهن بزنی که فقط هوا رو از داخل کنسول بکشه ...
خیلی چیز تمیزی در میاد . حال میکنی اصلا ..
هر وقت که وقت کردم براتون از تمام مراحل کار عکس میزارم ....شاید بعد ظهر بزارم

تنها نكته اينكه بايد منبع تغذيه شما بتونه جريان فنها رو تامين كنه و البته ولتاژش هم بايد مثل فنها باشه. اگه از آدابتور استفاده ميكنيد ببينيد روش حداكثر جريان رو چقدر زده بعد ببينيد روي فنها چه جرياني رو نوشته جمع جريان نوشته شده روي فنها نبايد از جريان روي آدابتور بيشتر بشه.
اگه از دوتا فن معمولي كامپيوتر استفاده كنيد يه آدابتور 12 ولت 500ma كافيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or