تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
خوب، فکر میکنم تاپیک جالبی زده احسان جان.
من هم که همیشه گفتم و میگم، اگر نمی دونید باید فن بخرید یا نه، پس بخرید (البته خیالتون راحت، ما تو NextGen فن نمی فروشیم، پس یه وقت کسی فکر نکنه ما داریم میگیم بخرید، حتماً قصد خاصی داریم !)
اما اگه خودتون اینکاره اید و می تونید تشخیص بدید گرمای تولیدی از کنسولتون در حد خطرناک هست یا نه، نسبت به اون عمل کنید. نمی دونم مایکروسافت تو ساخت این کنسولها چه غلطی کرده که برای بعضی ها به شدت گرم میشه ولی برای بعضی ها بعد از چند ساعت کار هم باز گرمای مناسبی داره.
بهرحال همونطور که اشکان جان هم گفتن، گرفتن فن یک کار پیشگیرانه هست که هرکس به گرمای کنسولش شک داره، میتونه این پیشگیری رو انجام بده.
امیدوارم که تو این سری های جدید که مایکروسافت در حال حاضر تولید میکنه (هم Elite و هم Premium و Core) کیفیت کار رو ببره بالا تا دیگه حداقل کسانی که برای بار دوم دارن کنسول میخرن، دوباره ضرر نکن.
موفق باشید

منم 360 ام بعضی روزها(الان زیاد شده:biggrin1: ) حدود 8 ساعت یک ضرب روشنه...البته در حالت idle نه! در حالت full load
اینتر مینتر هم ندارم:biggrin1: کنسولم عمودی گذاشتم...اتاقم هم زیاد خنک نیست(یه مدت 360 کنار شومینه بودش:دی)
تا به حال خدارو شکر مشکلی نداشتم...
بچه ها شماها از چه ترانسی استفاده میکنید؟
ممکنه این ترانسهایی که دارید زیاد جالب نباشه و باعث خرابی کنسول بشه!

به نطر من هم گزاشتن فن کار مناسبیه! کنسول اول منم سر داغ شدن از کار افتاد (البته اون موقع ها خیلی بازی میکردم) ولی اصولاX360 کیفیتش بگیر نگیر داره و با گزاشتن فن به قول طاهر جان خدایی نکرده چیزیش شد نمیگین چرا فن نزاشتم.
کلا X360 رو هر دفعه روشن میکنی باید اماده باشی که از کار بیفته:biggrin1:

ولی کلا خرید اینترکولر بسیار برای پیشگیری از خرابی کنسول مناسبه و به حرف های من یا چند نفر دیگه که نوشتن چندین ساعت بازی کردن توجه نکنین و به فکر کنسولتون باشین بهتره. البته من خودم به شخصه نمی گم که اینتر کولر لازمه ولی حداقل می شه اینو گفت که پیش گیری کننده خوبی برای جلوگیری از خرابیه!

سلام
رییس من یه دوستی دارم که کنسولش رو گذاشته جلوی کولر گازی!! یه گیبسون 18000 هست.فن و اینتر کولرو از این چیزا هم نداره.من 2 سوال از شما داشتم

اول اینکه شما این کارشو تایید میکنی؟منظورم گذاشتن کنسول به صورت افقی روبروی کولر گازی هست کمی با فاصله.
دوم اینکه به نظرتون باز هم نیازی به خرید وسیله خنک کننده جانبی هست؟

در مورد مشکلات هم رفیق من تا حالا مشکلی نداشته و 3 چراغ قرمزش هم تا حالا (3 ماهه خریده) روشن نشده خیلی بازی کنه 5-4 ساعت پشت سر هم
مشکل رفیق من با دسته ی کنسولشه که خراب شده و میه دست دومشو خریدیم.همچنین اداپتورش هم (نمیدونم چند ولته) یه بار خراب شده

شب همه بخیر

ممکنه این ترانسهایی که دارید زیاد جالب نباشه و باعث خرابی کنسول بشه!
من از ترانس دست ساز استفاده میکردم خودمم شکم روی همین موضوع هستش
برای همین دارم J Asia میخرم که برقش 220 ولت باشه

من که فقط بار اول که کنسول رو خریدم هنوز صفر کیلومتر بود وقتی روشنش میکردم 4 چراغ قرمز
روشن میشد و ارور 64 میداد که اون هم درست شد به طور اتفاقی الان هم روزی 5 یا 6 ساعت بازی میکنم فن هم ندارم ولی کنسول رو توی محیط باز قرار دادم زیرش هم چندتا پایه گزاشتم به طوری که 10 cm با زمین فاصله داره !
تاریخ ساخت کنسول من هم 29/9/2006 هست !

کیفیت ساخت مادربورد این کنسول ها حساب و کتاب نداره،ولی بنظر میاد در subversion های بالاتر،بهتر هم شده باشه..... این elite احتمالا بهتر از premium ها باشه:confused:

سلام دوتا سوال دارم

1}اگر دستگاه را با اینتر کولر به صورت افقی بزاریم که یکم بیشتر گرما توی دستگاه میمونه بهتره
یا دستگاه را به صورت عمودی بزاریم و به لنز فشار بیاد

2}بعد از بازی کردن آداپتور را از برق بکشم یانه( آخه وقتی میکشم آداپتور زود تر سرد میشه) یا بهتره که در حالت stand by باشه

سلام دوتا سوال دارم

1}اگر دستگاه را با اینتر کولر به صورت افقی بزاریم که یکم بیشتر گرما توی دستگاه میمونه بهتره
یا دستگاه را به صورت عمودی بزاریم و به لنز فشار بیاد

2}بعد از بازی کردن آداپتور را از برق بکشم یانه( آخه وقتی میکشم آداپتور زود تر سرد میشه) یا بهتره که در حالت stand by باشه
1) من خودم از ابتدا تا بحال اکثر مواقع کنسولم عمودی هست، با لنز و درایو هم مشکل خاصی ندارم.
2) مطمئناً وقتی با یک وسیله برقی کار ندارید، کشیدن اون از برق کار بهتری هست نسبت به باقی گذاشتن دوشاخه در پریز.

2) مطمئناً وقتی با یک وسیله برقی کار ندارید، کشیدن اون از برق کار بهتری هست نسبت به باقی گذاشتن دوشاخه در پریز.
من پيشنهاد ميكنم كه مسئله earth دستگاه رو جدي بگيرين چون واقعا مهمه.
ماشالا صبح از زير پتو بلند نشده زرتي ميان دست مباركو با 360 آشنا ميكنن كه همين الكتريسيته ساكن باعث ولتاژ روي چيپست برد ميشه و اينجوري 360 به فنا ميره. مادر برد pc من همينجوري به فنا رفت، از ما گفتن بود .

ماشالا صبح از زير پتو بلند نشده زرتي ميان دست مباركو با 360 آشنا ميكنن كه همين الكتريسيته ساكن باعث ولتاژ روي چيپست برد ميشه و اينجوري 360 به فنا ميره. مادر برد pc من همينجوري به فنا رفت، از ما گفتن بود .

درسته!
من دست به هارد 360 میزنم برق میگیره منو!
منم یه مینبورد حروم کردم:biggrin1:
ولی مسئله اینه که چطوری ارت رو راه بندازیم؟
من سیم کنسولم ارتش رو شکوندن.(الان میگی یه سیم بزن به هارد دستگاه وصل کن به لوله اب:دی:biggrin1: )
راه دیگه ای نیست؟

شما داری میگی مادربورد PC که کاملا بهش دسترسی داری،اصلان میدونی این earth چیه؟؟؟ پس فردا لابد می خوای بگی روی کامپیوتر هم بذارید!!!

واقعا خندم میگیره، earth را برای این گذاشتن که موقع روشن شدن دستگاه،یک الکترومغناطیسی در زمان روشن شدن به دستگاه وارد میشه که وقتی آداپتور 220 به 110 دارید،این sarge ها فیلتر می شن و مشکلی پیش نمیاد، زدن earth بهیچ وجه برای اونایی که آداپتور دارن اجباری نیست..... این earth cable نمیاد برقی که به دستگاه هستش را انتقال بده به بیرون،بلکه فقط مغناطیس برق ورودی را می گیره که می تونید دست به جیب های مبارک کنید و یک محافظ ساده با قیمت 6 هزار تومان خریداری کنید.

دوست عزيز آخه چه ربطي به آداپتور داره، من گفتم چيپ بردتون در اثر الكتريسيته روش ولتاژ لحظه اي قرار ميگيره. البته اگه دقيقا به قسمتي دست بخوره كه با برد در ارتباط باشه نه مثلا دسته يا آداپتور. كار earth يا ground دقيقا ارتباط اضافه ولتاژ احتمالي از خارج سيستم به زمين است بطوريكه باعث صدمه ديدن بخشهاي داخلي سيتم نشه، نه الكترو مغناطيس داخلي البته براي رفع ولتاژ اتصال كوتاه هم كاربرد داره اما نه تو 360 . اگه بدوني الكترونها( جريان الكتريكي) هميشه از قسمتي عبور ميكنن كه كمترين مقاومت وجود داشته باشه كه از طريق earth اين امر بدون صدمه ديدن سيستم امكانپذير. من اومدم با مزاح گفتم و ساده كه بچه ها البته بعضيها بتونن مطلبو راحتتر بگيرن و گرنه من يه چيزي در حد خيلي كم حاليمه كه اومدم اينو گفتم. شمام اينو نشنيده بگير هر كي هر جور حال ميكنه با سيستمش كار كنه.

بذار يه جور ديگه بگم شما main كامپيوتر رو فرض كن در حاليكه به هيچ منبع ولتاژي اعم از ac يا dc متصل نباشه (قطعه كاملا تنها)، وشما ميخواي كه اونو لمس كني يا تعمير. خوب مسلما اگه بدن شما الكتريسيته ساكن داشته باشه و به برد برخورد كنه ميتونه به بخشهاي حساس اون يا چيپستش صدمه وارد كنه، البته نه هميشه و اين موضوع كاملا شانسيه ولي عقل سليم ميگه آدم هميشه بايد احتمال فاجعه رو بكنه. اما اگه شما قسمتي از برد رو زمين كرده باشيد ديگه هيچ خطري متوجه قطعه شما نميشه. در بيشتر محلهايي كه با قطعات حساس الكترونيكي كار ميكنن مثل بخش تعميرات، اگه دقت كرده باشي ميبيني كه اول يه سيم به قطعه وصل ميكنن و بعد شروع بكار ميكنن (كسايي كه حاليشون باشه)، كه سيم اينجا كار همون ارت رو انجام ميده. شما اگه پكي كه اين قطعات داخلشون قرار داره رو ببينين متوجه ميشين كه اين مسئله كاملا صحت داره:
ATTENTION: static sensitive electric device
HAZARD: tuching this device may be cause damage

ما متاسفانه اينجور چيزها رو مسخره فرض ميكنيم اما كشورهاي اروپائي و آمريكايي واقعا به اين نكات توجه ميكنن چون سطح فكر و ديدشون متاسفانه از ما خيلي بيشتر ،اينا رو اول به خودم ميگما به كسي بر نخوره. من ميبينم كه توي كاتالوگ بعضي وسايل حتي در مورد نايلون و كاور اون هم هشدار دادن كه ميتونه براي كودكان خردسال خطر آفرين باشه و باعث خفگي بشه. حالا اين كه در مورد يه چيز بيمصرف دستگاه بود چه برسه به بحث safety خود كالا!

آخرین ویرایش:
دوست عزيز آخه چه ربطي به آداپتور داره، من گفتم چيپ بردتون در اثر الكتريسيته روش ولتاژ لحظه اي قرار ميگيره. البته اگه دقيقا به قسمتي دست بخوره كه با برد در ارتباط باشه نه مثلا دسته يا آداپتور. كار earth يا ground دقيقا ارتباط اضافه ولتاژ احتمالي از خارج سيستم به زمين است بطوريكه باعث صدمه ديدن بخشهاي داخلي سيتم نشه، نه الكترو مغناطيس داخلي البته براي رفع ولتاژ اتصال كوتاه هم كهربرد داره اما نه تو 360 . اگه بدوني الكترونها( جريان الكتريكي) هميشه از قسمتي عبور ميكنن كه كمترين مقاومت وجود داشته باشه كه از طريق earth اين امر بدون صدمه ديدن سيستم امكانپذير. من اومدم با مزاح گفتم و ساده كه بچه ها البته بعضيها بتونن مطلبو راحتتر بگيرن و گرنه من يه چيزي در حد خيلي كم حاليمه كه اومدم اينو گفتم. شمام اينو نشنيده بگير هر كي هر جور حال ميكنه با سيستمش كار كنه.

ببین نوکرتم شما داری earth را خیلی بزرگ جلوه میدی...حالا بنظرت میشه این surge ها را با محافظ گرفت؟ من خودم UPS line interactive دارم و هیچ وقت تاکید نکرده که آقا این earth را نصب کن،این رو هم اضافه کنم که تجهیزاتی که به این UPS های حرفه ای وصل می شن،معمولا بالای 5 میلیون ارزش دارن و اون شرکت سازنده حساب اینارو کرده که گفته earth کاملا اختیاری هستش... در ضمن هیچ وقت earth نمی تونه ولتاژی که در کنسول وارد میشه را به زمین انتقال بده و فقط برق ورودی دستگاه را فیلتر می کنه.... شما یک پریز 3 فیش را باز کن ببین توش چی هستش،ببین یک کابل از طرف مصرف کننده برق به فیش بالایی یا earth وصل شده یا نه؟

اگر هنوز هم تاکید دارید،مثله ای نداره،تو اینترنت سرچ می کنم و یک مقاله مرتبط پیدا می کنم و ترجمه می کنم.

اگر earth لازم بود،روی همین پریز ها می ذاشتن دیگه،بهرحال بازم این earth را خیلی بزرگ کردی......

آخرین ویرایش:
از این earth يا ground بیاین بیرون ...
من برای خنک نگه داشتن کنسولم 4 تا فن کیس پشتش گزاشتم .
LOST Planet که بازی میکنم الان فقط کمی گرم میشه کنسولم و خیلی باد گرم میزنه بیرون از فنها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or