به نظر شما Wii موفق میشه؟

Wii موفق میشه؟

• حتما موفق میشه

رای‌ها: 89 78.1%
  • موفق نمیشه

رای‌ها: 25 21.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
حرفت به نظر من درسته .:)
ولی آیا به نظرت بهتر نیست که گیمر بیشتر در بازی ها غرق بشه
جوری که خودش رو جزوی از اون بازی حس کنه .
آیا به نظرت این آرمان رو دسته های کنسول های xbox360 و ps2 و حتی
ps3 می تونه به طور کامل بر آورده کنه ؟
وقتی تجربه ی حظور فیزیکی در بازی ها به وجود بیاد
آیا به نظرت گیم پلی جذاب تر نمی شه ؟
اینجاست که شرکت نینتندو خودش رو نشون داد و با اینکه می تونست
کاری کنه که کنسولش رو از نظر گرافیکی در حد و اندازه های xbox360 و
PS3 نگه داره ، بیشتر سرمایه اش رو روی پروژه ای گذاشت که گیم پلی بازی ها رو
متحول کنه .
البته این حرفت رو هم قبول دارم که یک سری از طرفداران کنسول ها به
خاطر بازی های خاص اون کنسول ها طرفدارشون هستن .
ولی با توجه به طرفداران در حال زیاد شدن کنسول wii فکر نکنم بیشترشون
برای تنها اون بازی هایی که تو گفتی طرفدار این کنسول باشن .
موفق باشی . :cool: :cool:

سلام، دقیقا همین طوره که شما می فرمایید، اما یکی از فاکتور هایی که باعث می شه گیمر در بازی غرق بشه و بهتر بتونه همزاد پنداری کنه اون چیزیه که داره می بینه، و گرافیک باید در نسل بعد حرفی برای گفتن داشته باشه، البته من همیشه گفتم که باید صبر کرد تا زمان عرضه کنسول، وقتی من یا شما تجربه بازی کردن با Wii رو نداریم کامل نمی تونیم دربارش صحبت کنیم، اما شاید با 360 بازی کرده باشیم و گیم پلی این پلتفرم رو دیده باشیم. کلا وایرلس شدن کنترلر های کنسول های نسل آینده انعطاف بیشتری رو در اختیار گیمر قرار میده که در هر Position ای بتونه بازی کنه، حتی خوابیده! اما به نظر من اینجور که دیدم شما برای بازی با دسته های Wii چون می بایست همیشه در محدوده سنسورهای سیستم باشی مجبوری که در یک فیزیک تقریبا محدود قرار بگیری، حالا یا نشسته یا ایستاده ولی با دسته های فعلی از این بابت محدودیتی نداری. در ضمن فکر کنم که بازی های Wii حتما باید مخصوص خودش ساخته بشه و بازی های که مشترکا برای تمامی کنسول ها میاد رو باید به صورت معمولی با این دسته ها بازی کرد، منظورم اینه که مثلا قابلیت هایی که در Redsteel دیدی ممکنه در بعضی از بازی های غیر Exclusive به اون شکل نباشه که البته این حرف کلیه و مسلما کمپانی های بازیساز یه فکری میکنن ضمنا اینجور که شنیدم Devkit ای که نیتندو در اختیار شرکت های بازیساز قرار داده برای GC بوده.

آخرین ویرایش:
تحرک در بازی ها

سلام، دقیقا همین طوره که شما می فرمایید، اما یکی از فاکتور هایی که باعث می شه گیمر در بازی غرق بشه و بهتر بتونه همزاد پنداری کنه اون چیزیه که داره می بینه، و گرافیک باید در نسل بعد حرفی برای گفتن داشته باشه، البته من همیشه گفتم که باید صبر کرد تا زمان عرضه کنسول، وقتی من یا شما تجربه بازی کردن با Wii رو نداریم کامل نمی تونیم دربارش صحبت کنیم، اما شاید با 360 بازی کرده باشیم و گیم پلی این پلتفرم رو دیده باشیم. کلا وایرلس شدن کنترلر های کنسول های نسل آینده انعطاف بیشتری رو در اختیار گیمر قرار میده که در هر Position ای بتونه بازی کنه، حتی خوابیده! اما به نظر من اینجور که دیدم شما برای بازی با دسته های Wii چون می بایست همیشه در محدوده سنسورهای سیستم باشی مجبوری که در یک فیزیک تقریبا محدود قرار بگیری، حالا یا نشسته یا ایستاده ولی با دسته های فعلی از این بابت محدودیتی نداری. در ضمن فکر کنم که بازی های Wii حتما باید مخصوص خودش ساخته بشه و بازی های که مشترکا برای تمامی کنسول ها میاد رو باید به صورت معمولی با این دسته ها بازی کرد، منظورم اینه که مثلا قابلیت هایی که در Redsteel دیدی ممکنه در بعضی از بازی های غیر Exclusive به اون شکل نباشه که البته این حرف کلیه و مسلما کمپانی های بازیساز یه فکری میکنن ضمنا اینجور که شنیدم Devkit ای که نیتندو در اختیار شرکت های بازیساز قرار داده برای GC بوده.

من هم به این موضوعی که تو می گی فکر کردم .
یعنی راحتی گیمر در هنگام بازی ها و پوزیشن گیمر
که خستش نکنه .
حرفت کاملا درسته و به نظرم این نکته ای که تو اشاره
می کنی از نقطه ضعف های کنسول wii به حساب می آد :yes: .
ولی من که خودم اون تجربه ای رو که با بازی کردن حتی کوتاه
با دسته های کنسول wii بهم دست می دهد رو با مدت زیادی
که با کنسول های دیگه بازی می کنیم عوض نمی کنم (البته در آینده).
ولی آیا به این نکته توجه نکردی که وقتشه یه بازیباز به
جای اینکه بدون تحرک ساعت ها بازی کنه کمی در این
بین تحرک داشته باشه .;)
اینجاست که موضوع ورزش در بازی ها به میان می آد
و همون مدت کوتاهی رو که تو به لذت بردن از بازی
مشغول بودی رو تبدیل به یه ورزش می کنه و سلامتی
روحی وجسمی رو باهم برات به ارمغان می آره . :D

موفق باشی :thanks:
:cool:

شما دوستان عزیز زود قضاوت میکنید بزارید wiiوps3 هم عرضه بشن و1 سالی بگذرد بعد می بینیم کدومش موفق می شود من کهpcخودم را از همه ی این کنسول های قدیم وجدید بیشتر دوست دارم

بی خودی رو اعصاب من راه نرین باشه اینجا که جای کل انداختن سر اینکه بقیه ی کنسول ها از Wii بهترن یا Wii گرافیک نداره بگین چرا موفق نمی شه نه اینکه بگین این چیه بابا آشغاله اه اه بدم اومد

شاید تنها کشوری که wii توش اول بشه ایران باشه
این کنسول سر جمع بیشتر از 30 ملیون نمیفروشه دقیقا سر نوشت گیم کیوب رو در مقابل ps2 پیدا میکنه
چه نتیجه گیزی های جالبی میشه اینجا هنوز ps3 نیومده بازنده این نسل هست
من مطمئنم که برنده این نسل ps3 هست حالا نه تا سال 2007 از اون به بعد توی این 2 سال هم رقابت ادامه داره
این نظر کودکانه ای که دادی از کجا وام گرفته من نمی دونم
ولی در حال حاضر توی تمام نظر سنجی ها Wii بالاتر از بقیس و ملت ترجیح می دن که Wii بخرن به جای اینکه پول بالای PS3 یا 360 بدن از طرفی Wii ارزونه خیلی زیاد ارزونه اگر قیمتش همین زیر 250 دلار باشه از قیمت لانچ کنسول های نسل قبل منهای GC کمتره ارزونی یکی از دلایلیه که باعث می شه مردم برن کنسول بخرن از طرفی اگر ارزون بشه باز هم فروشش بیشتر می شه
یکی از دلایل دیگه ای که مردم میرن یه کنسول رو می خرن بازی های اونه که Wii الان نزدیک به 200 بازی (فاصله ی PS3 زیادی زیاده) در حال ساخت داره و بازی های لانچش هم نزدیک 30 تاست
از طرفی همه 70 درصد مردم ترجیح می دن وقتی PS3 ارزون شد بخرن این امر مسلما تا یک سال دیگه میسر نمی شه و البته یه 10 درصدی فعلا قصد خرید PS3 رو ندارن
من نمی دونم این چه اعتماد به نفسیه که توی طرفدارای سونی وجود داره آخه این همه دروغ رو چه طوری تحمل می کنین
توی E3 2005 دموهای Pre-Render به عنوان گیم پلی به مردم غالب کرد و او دسته ی بومرنگی رو به ملت نشون داد تعداد زیادی پورت های گرونقیمت رو روی کنسول نشون دادن و گفتن زیر 500 دلار قیمتشه . گفتن که مایکروسافت می خواد گیمر ها رو اذیت کنه که کنسولش رو در دو مدل عرضه کرده .
توی E3 2006 دسته شد همون دوال شاک اما بدون رامبل ولی یه قابلیت رو از رو دست نینتندو برداشتن کردن توش . هیچ کدوم از اون پورت های سال قبل توش نبود . بازی هایی مثل گنجی ، وارهاوک و ... رو نشون دادن که با دموهای پارسال خیلی فرق داشت . قیمت کنسولی که امکاناتش از پارسالی کمتر بود رو 600 و 500 دلار اعلام کردن و البته کنسول رو در دو مدل عرضه کردن . گفتن ما کنسول رو همزمان در همه ی دنیا عرضه می کنیم و 2 میلیون دستگاه به بازار تزریق می کنیم .
چند روز قبل گندش در اومد که فقط توی ژاپن و امریکای شمالی همزمان لانچ می شه و بقیه ی دنیا می ره برای 2007 . از همه مهمتر اینکه فقط 500 هزار تا کنسول رو میریزن تو بازار .
---------------------------
انعطاف بیشتری رو در اختیار گیمر قرار میده که در هر Position ای بتونه بازی کنه
این هر موقعیتی کمتر از 10 متره از طرفی توی فاصله ی ده متری شما تنها در حالتی می تونه صفحه ی تلویزیون رو ببینی که این صفحه اندازه ی پرده ی سینما باشه
حتی اگر بتونی توی ده متری صفحه ی تلویزیون رو ببینی نمی تونی از اون گرافیکش که انقدر سنگش رو به سینه می زنی لذت ببری
من یکی که ترجیح می دم که حد اکثر 2 متر با تلویزیون فاصله داشته باشم .
----------------------
منظورم اینه که مثلا قابلیت هایی که در Redsteel دیدی ممکنه در بعضی از بازی های غیر Exclusive به اون شکل نباشه که البته این حرف کلیه و مسلما کمپانی های بازیساز یه فکری میکنن ضمنا اینجور که شنیدم Devkit ای که نیتندو در اختیار شرکت های بازیساز قرار داده برای GC بوده.
خوب بازی های چند کنسوله ای که الان می بینیم نسخه ی Wii شون از امکانات دسته های Wii استفاده می کنن اما نه در حد بازی های اختصاصی
اما مطمئنا کسی که بازی FPS می زنه از امکانات Wii استفاده می کنه
Devkit های بازی های سری اول همون Devkit های GC بوده که سازنده ها خودشون برای ساخت بازی ها استفاده می کردن اما Dev kit هایی که الان به سازنده ها داده شده ماله Wii هست وقیمتشون 1700 دلاره یعنی از Devkit های PS2 هم ارزونتره (ماله PS2 فکر 4000 دلار بود) کنسولای نسل جدید فکر کنم Devkit هاشون بالای 20 هزار دلار باشه
-------------------------
به نظر من اصلا Wii موفق نمیشه چون مشکلات زیادی داره یکیش همون دستشه.
می گم اگر حرف نزنی بهت می گن سی دی خام اگر مزیتی باشه همینه
--------------------------
من نمی گم Wii کنسول اول می شه توی این نسل اما توی این نسل مثل نسل قبل چیزی به اسم برنده مطلق معنی نخواهد داشت Wii دستکم دو برابر GC می فروشه
این گرافیک نیست خیلی بازی های رو مهم کرده توی تمام سایت ها ضریبی که برای امتیاز گیم پلی قرار داده می شه بیشتر و مال گرافیک کمتره
دلیلی بر این مدعا کنسول DS ه که با وجود اینکه تعداد کنسولهای DS ی که فروخته شده اختلاف فاحشی با PSP های فروخته شده نداره (نزدیک به 3 میلیون دستگاه) اما توی فروش بازی ها غوغا کرده و روز به روز سازندگان بیشتری بهش جذب می شن
دلیل موفقیت بازی های این کنسول نوآوری خاصی بوده توی بازی هاش وجود داره و گرنه PSP بازی هایی داره که از لحاظ گرافیکی بازی های DS رو می خوره

بی خودی رو اعصاب من راه نرین باشه اینجا که جای کل انداختن سر اینکه بقیه ی کنسول ها از Wii بهترن یا Wii گرافیک نداره بگین چرا موفق نمی شه نه اینکه بگین این چیه بابا آشغاله اه اه بدم اومد

این نظر کودکانه ای که دادی از کجا وام گرفته من نمی دونم
ولی در حال حاضر توی تمام نظر سنجی ها Wii بالاتر از بقیس و ملت ترجیح می دن که Wii بخرن به جای اینکه پول بالای PS3 یا 360 بدن از طرفی Wii ارزونه خیلی زیاد ارزونه اگر قیمتش همین زیر 250 دلار باشه از قیمت لانچ کنسول های نسل قبل منهای GC کمتره ارزونی یکی از دلایلیه که باعث می شه مردم برن کنسول بخرن از طرفی اگر ارزون بشه باز هم فروشش بیشتر می شه
یکی از دلایل دیگه ای که مردم میرن یه کنسول رو می خرن بازی های اونه که Wii الان نزدیک به 200 بازی (فاصله ی PS3 زیادی زیاده) در حال ساخت داره و بازی های لانچش هم نزدیک 30 تاست
از طرفی همه 70 درصد مردم ترجیح می دن وقتی PS3 ارزون شد بخرن این امر مسلما تا یک سال دیگه میسر نمی شه و البته یه 10 درصدی فعلا قصد خرید PS3 رو ندارن
من نمی دونم این چه اعتماد به نفسیه که توی طرفدارای سونی وجود داره آخه این همه دروغ رو چه طوری تحمل می کنین
توی E3 2005 دموهای Pre-Render به عنوان گیم پلی به مردم غالب کرد و او دسته ی بومرنگی رو به ملت نشون داد تعداد زیادی پورت های گرونقیمت رو روی کنسول نشون دادن و گفتن زیر 500 دلار قیمتشه . گفتن که مایکروسافت می خواد گیمر ها رو اذیت کنه که کنسولش رو در دو مدل عرضه کرده .
توی E3 2006 دسته شد همون دوال شاک اما بدون رامبل ولی یه قابلیت رو از رو دست نینتندو برداشتن کردن توش . هیچ کدوم از اون پورت های سال قبل توش نبود . بازی هایی مثل گنجی ، وارهاوک و ... رو نشون دادن که با دموهای پارسال خیلی فرق داشت . قیمت کنسولی که امکاناتش از پارسالی کمتر بود رو 600 و 500 دلار اعلام کردن و البته کنسول رو در دو مدل عرضه کردن . گفتن ما کنسول رو همزمان در همه ی دنیا عرضه می کنیم و 2 میلیون دستگاه به بازار تزریق می کنیم .
چند روز قبل گندش در اومد که فقط توی ژاپن و امریکای شمالی همزمان لانچ می شه و بقیه ی دنیا می ره برای 2007 . از همه مهمتر اینکه فقط 500 هزار تا کنسول رو میریزن تو بازار .
---------------------------

این هر موقعیتی کمتر از 10 متره از طرفی توی فاصله ی ده متری شما تنها در حالتی می تونه صفحه ی تلویزیون رو ببینی که این صفحه اندازه ی پرده ی سینما باشه
حتی اگر بتونی توی ده متری صفحه ی تلویزیون رو ببینی نمی تونی از اون گرافیکش که انقدر سنگش رو به سینه می زنی لذت ببری
----------------------

خوب بازی های چند کنسوله ای که الان می بینیم نسخه ی Wii شون از امکانات دسته های Wii استفاده می کنن اما نه در حد بازی های اختصاصی
اما مطمئنا کسی که بازی FPS می زنه از امکانات Wii استفاده می کنه
Devkit های بازی های سری اول همون Devkit های GC بوده که سازنده ها خودشون برای ساخت بازی ها استفاده می کردن اما Dev kit هایی که الان به سازنده ها داده شده ماله Wii هست وقیمتشون 1700 دلاره یعنی از Devkit های PS2 هم ارزونتره (ماله PS2 فکر 4000 دلار بود) کنسولای نسل جدید فکر کنم Devkit هاشون بالای 20 هزار دلار باشه
-------------------------

می گم اگر حرف نزنی بهت می گن سی دی خام اگر مزیتی باشه همینه
--------------------------
من نمی گم Wii کنسول اول می شه توی این نسل اما توی این نسل مثل نسل قبل چیزی به اسم برنده مطلق معنی نخواهد داشت Wii دستکم دو برابر GC می فروشه
این گرافیک نیست خیلی بازی های رو مهم کرده توی تمام سایت ها ضریبی که برای امتیاز گیم پلی قرار داده می شه بیشتر و مال گرافیک کمتره
دلیلی بر این مدعا کنسول DS ه که با وجود اینکه تعداد کنسولهای DS ی که فروخته شده اختلاف فاحشی با PSP های فروخته شده نداره (نزدیک به 3 میلیون دستگاه) اما توی فروش بازی ها غوغا کرده و روز به روز سازندگان بیشتری بهش جذب می شن
دلیل موفقیت بازی های این کنسول نوآوری خاصی بوده توی بازی هاش وجود داره و گرنه PSP بازی هایی داره که از لحاظ گرافیکی بازی های DS رو می خوره
با اون تیکه آخر شدیدا موافقم
من هم میگم شاید از نظر سودی که شرکتها میکنن این امکان وجود داره اما این نو اوری هستش که اون ها رو برنده میکنه
در ضمن من همیشه چشهام چهار تا میمونه چرا تو گیم فکز همیشه وی آمار بیشتری رو میگیره؟

سلام، من شخصا روی هیچ پلتفرمی تاکید و تعصب ندارم چون هرسیستمی امکانات، جذابیت و قابلیت های خودشو داره که در دیگری نیست. من از زمانی که شاهد این ابداع از نینتندو بودم این کنسول رو تحسین کردم و مسلما گرافیک عالی بدون یک گیم پلی موثرفایده نداره، به هر حال هنوز این کنسول لانچ نشده و ما مجبوریم از منابع مختلف و چیزی که خوندیم و دیدیم نظرمون رو بگیم. و قصد تحمیل وجود نداره. شاید خیلی از طرفدارهای دو آتیشه PS3 یا حتی 360 بعدا تصمیم به خرید Wii گرفتن!
پس تا زمان عرضه کنسول باید صبر کرد و وضیعت قیمت و کپی خور شدنش رو در بازار خودمون باید دید.
ضمنا منظورم از"هرموقعیتی" فاصله تا تلویزیون نبود، بلکه شما بتونی مثلا از همون فاصله دومتری که گفتی و ثابت، هر جورکه می خوای بازی کنی حالا خوابیده زیر پتو، یا نشسته، و مجبور نباشی که در یک محدوده معین و تعریف شده دستات به سمت تلویزیون باشن! من فکر می کنم مثلا اگرهمزمان یکی با یه کنترلر معمولی بازی Call2 رو شروع کنه و یکی دیگه با Wii. به نظر من اون یکی مدت زمان بیشتری رو می تونه بازی کنه و خسته نشه تا کسی که دسته های Wii تو دستاشه! که البته لذت بازی کردن با این دسته ها هرچند کم باشه ولی بازم می ارزه. در مورد گرافیک هم احتمالا در آپدیت های بعدی این کنسول بعد از عرضه، گرافیک قابل قبول تری ارائه بشه. موفق باشید.

آخرین ویرایش:
ببین اینی که گفتی مشخص کردی که از هیچ کدوم کنسول های نسل 7 حداقل چیزی نمیدونی
ببینم یه بار سری بازیهای کانفیرم شده wii رو نگاه کردی؟
احتمالا call of duty هم بچه گانه هستش
red steel با این حرف شما باید در دسته سنی +3 قرار بگیره (چون وی بازی غیر بچگونه نداره)
گرافیک هم مطئن باش اون چیزی رو ارائه میده که شایسته کنیول این نسل باشه
دسته ها هم مطمئن باش بهترین دسته ها هستن

اين كه دليل نميشه چون call of duty رو داره ديگه خيلي توپه.
psp هم خبر اومده كه DMC داره واسش ساخته ميشه بايد بگيم گرافيك اين كنسول خيلي عاليه؟
اين كه گفتي كرافيكي اراعه ميده كه راضي كنندس بايد بگم كه براي خردسالان ممكنه;)
دستشم كه مثله كنترله يعني بايد واسه يه بازي 1 ساعت دست رو در هوا معلق نگه داري:((

اين كه دليل نميشه چون call of duty رو داره ديگه خيلي توپه.
psp هم خبر اومده كه DMC داره واسش ساخته ميشه بايد بگيم گرافيك اين كنسول خيلي عاليه؟
اين كه گفتي كرافيكي اراعه ميده كه راضي كنندس بايد بگم كه براي خردسالان ممكنه;)
دستشم كه مثله كنترله يعني بايد واسه يه بازي 1 ساعت دست رو در هوا معلق نگه داري:((
ببینم تو دسته PS2 رو زمین میزاری بازی میکنی؟
همه دسته ها تو هوا هستن( غیر از PC)
همه چی رو غلط به هم ربط دادی
call of duty رو برای بچه گونه بودن تایتل هاش گفته بودم به گرافیک دادی
اگه یه بار دیگه بخونی شاید بفهمی من چی میگم
برای گرافیک هم امیدوارم حداقل یه دونه از فیلم های مربوط (هر چی!!) به این کنسول رو دیده باشی
بعدش منظورت از DMC به PSP چیه ؟
منظورت اینه که بازی های خوبی براش وجود نداره ؟
من حالی نشدم

بچه ها خودتون رو خسته نکنید و جواب ایشون رو ندین چون همه جوره هر حرف خودشه من البته ایشون رو نمی شناسم اما آیدی و این دو پستی که دیدم کاملا در شناخت ایشون کمک کرد
اینم نمونش
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=81308&postcount=2092

Digital Dreams
نظر شما کاملا برای من قابل احترامه اصولا لحن مودبانه ای که به کار می برید باعث شده که من نسبت به شما ارادت پیدا کنم و خوشحالم برای اولین بار یک نفر با یک لحن آرام و مناسب داره توی اینجور بحث ها شرکت می کنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or