من یه مدتی نبودم دوباره پست بازی و.....
(انگاری که مثلا من مدیر هستم
)
بخاطر قیمت پایین و نوآوریی که داره عرضه می کنه حتما موفق می شه مخصوصا قیمتش که 200 دلاره باعث می شه که حتی اونایی که کمتر پول دارن هم بتونن اونو بخرن
اولا قیمت مقوله مهمی هستش اما نینتندو خیلی هم پایین نکشیده مخصوصا در خارج از آمریکا و ژاپن گرون هستش الان تو منطقه من 180 پوند هستش که با باندل core 360 فقط 20 پوند فاصله داره که با قیمت یه نانچاک پر میشه
بعدش شما به من بگو که تو کدوم منطقه قیمت 200 $ هستش که ......
درسته این کنسول نواوری زیادی داره ولی شما بشین یه 6 7 ماه با اون دسته هه ور بری دیگه اون جذابیتی که الان داره رو نخواهد داشت ولی گرافیک بالا چیزی نیست که بعد یه مدت تکراری بشه و دل آدمو بزنه.
برو همون هایی رو نگاه کن که میگن کاش دسته های 360 موس داشت
گرافیک هم خسته میکنه
اولا مطمئنم با مغز های متفکری که شرکت نینتندو داره
هیچ وقت بازی با این دسته ها تکراری نمی شه .
دوما
چرا متوجه نمی شین . گرافیک کنسول wii هم نسل بعدی هست
فقط به اندازه ای از گرافیک کنسول های x360 و PS3 کمتر است .
این که یه سری افراد فکر میکنن که گرافیک وی اندازه ps1 هستش چیزی ندارم بگم چون یه 10 سالی عقبن
این که الان دقیقا قدرت چیپ و GPU چقدر هستش حداقل من نتونستم غیر از این که چیپ "Broadway"بیست درصد از چیپ گیم کیوب قوی تر هستش چیزی پیدا کنم
نمیشه گفت که بهش نزدیک هست یا نه
شما نو آوری می خوای . اما من که Xbox360 رو قبول دارم به خاطر بازیاشه . در ضمن یکی دیگه از دلایلی که منو به سمت Xbox جذب کرد قدرت گرافیکیش بود . مثلا وقتی مقایسه ی عکس های COD3 از دو کنسول Wii و Xbox360 رو دیدم اصلا نرفتم تو نخ Wii . .
هر کسی ممکنه چیز خاصی رو قبول داشته باشه اون یه موضوع دیگه هستش
قدرت گرافیک ps3 هست
که اونهم مشکلات خاص خودشو(در ایران) داره
و صد البته بازی های عالی داره که هر کسی نمیتونه ازش بگزره