به نظر شما Wii موفق میشه؟

Wii موفق میشه؟

• حتما موفق میشه

رای‌ها: 89 78.1%
  • موفق نمیشه

رای‌ها: 25 21.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
بابا تو E3 باید برای یک ربع بازی کردن با wii باید سه روز صبر میکردی;) :-" :eek: !!!! ولی هروقت عشقت کشید میتونستی بری به غرفه ی SONY و با PS3 بازی کنی:cheesygri !!! در ضمن صف برای بازی کردن با wii بزرگترین و طولانیترین در تاریخ نمایشگاه E3 بوده است!!!منبع: مجله ی بازی رایانه!!!

آقا دیگه حرفیه:mad: !!!:-" !!!

wii واقعا طرح خلاقانه و عالی ای داره ولی به هر حال عوام کنسولی رو به خاطر خلاقانه بودن و نوآورانه بودنش نمیگیرن به خاطر بازی هایی میگیرن که برای اون کنسول خاص میاد برا همینه که به نظر من متاسفانه wii از ps3 شکست خواهد خورد.:(

که دیگه صحبت نمی کنم !!! چون از الان نابود شده !!! یه ساله اومده به بازار بیشتر از 10 عنوان براش نیومده(به جزGears Of Wars)!!مایکروسافت باید بره خجالت بکشه

اولا که Gears Of War هنوز نیومده
دوما میتونی بری یه چرخی بزنی ببینی چند تا بازی واسش اومده
همشونم تاپ !
Dead Rising - QUAKE4 - Far Cry - GRAW - Table Tennis - PGR 3 - Ridge Racer 6 - ...
بازم بگم ؟!

wii واقعا طرح خلاقانه و عالی ای داره ولی به هر حال عوام کنسولی رو به خاطر خلاقانه بودن و نوآورانه بودنش نمیگیرن به خاطر بازی هایی میگیرن که برای اون کنسول خاص میاد برا همینه که به نظر من متاسفانه wii از ps3 شکست خواهد خورد.:(

در طراحیش که حرفی نیست:cheesygri !!!! ولی این عوامی که تو میگی فقط تو ایران پیدا میشن:-" !! اونم فقط توایران به خاطر اسمش میخرن;) !!!!

پس فیلم نمایشگاهای بازی رو ندیدی که برای یه بازی چیکار میکنن. کاشکی از این عوام تو سطح بین الملل پیدا نشه. حیفه wii شکست بخوره.:( :(

بخاطر قیمت پایین و نوآوریی که داره عرضه می کنه حتما موفق می شه مخصوصا قیمتش که 200 دلاره باعث می شه که حتی اونایی که کمتر پول دارن هم بتونن اونو بخرن(ولی گرافیکش;) )

آقای xdantex من فیلمش رو دیدم پس فکر کردی خبر رو از کجا آوردم;) !!!برای 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 بار:confused: !!!ما نو آوری میخوایم نه گرافیک!!!

!ما نو آوری میخوایم نه گرافیک!!!

شما نو آوری می خوای . اما من که Xbox360 رو قبول دارم به خاطر بازیاشه . در ضمن یکی دیگه از دلایلی که منو به سمت Xbox جذب کرد قدرت گرافیکیش بود . مثلا وقتی مقایسه ی عکس های COD3 از دو کنسول Wii و Xbox360 رو دیدم اصلا نرفتم تو نخ Wii . .

ما نو آوری میخوایم نه گرافیک!!!
درسته این کنسول نواوری زیادی داره ولی شما بشین یه 6 7 ماه با اون دسته هه ور بری دیگه اون جذابیتی که الان داره رو نخواهد داشت ولی گرافیک بالا چیزی نیست که بعد یه مدت تکراری بشه و دل آدمو بزنه.

درسته این کنسول نواوری زیادی داره ولی شما بشین یه 6 7 ماه با اون دسته هه ور بری دیگه اون جذابیتی که الان داره رو نخواهد داشت ولی گرافیک بالا چیزی نیست که بعد یه مدت تکراری بشه و دل آدمو بزنه.

اولا مطمئنم با مغز های متفکری که شرکت نینتندو داره
هیچ وقت بازی با این دسته ها تکراری نمی شه . :cheesygri
دوما
چرا متوجه نمی شین . گرافیک کنسول wii هم نسل بعدی هست
فقط به اندازه ای از گرافیک کنسول های x360 و PS3 کمتر است .

من یه مدتی نبودم دوباره پست بازی و.....:cool: (انگاری که مثلا من مدیر هستم:D )

بخاطر قیمت پایین و نوآوریی که داره عرضه می کنه حتما موفق می شه مخصوصا قیمتش که 200 دلاره باعث می شه که حتی اونایی که کمتر پول دارن هم بتونن اونو بخرن
اولا قیمت مقوله مهمی هستش اما نینتندو خیلی هم پایین نکشیده مخصوصا در خارج از آمریکا و ژاپن گرون هستش الان تو منطقه من 180 پوند هستش که با باندل core 360 فقط 20 پوند فاصله داره که با قیمت یه نانچاک پر میشه
بعدش شما به من بگو که تو کدوم منطقه قیمت 200 $ هستش که ......

برو همون هایی رو نگاه کن که میگن کاش دسته های 360 موس داشت
گرافیک هم خسته میکنه

اولا مطمئنم با مغز های متفکری که شرکت نینتندو داره
هیچ وقت بازی با این دسته ها تکراری نمی شه .
دوما
چرا متوجه نمی شین . گرافیک کنسول wii هم نسل بعدی هست
فقط به اندازه ای از گرافیک کنسول های x360 و PS3 کمتر است .
این که یه سری افراد فکر میکنن که گرافیک وی اندازه ps1 هستش چیزی ندارم بگم چون یه 10 سالی عقبن
این که الان دقیقا قدرت چیپ و GPU چقدر هستش حداقل من نتونستم غیر از این که چیپ "Broadway"بیست درصد از چیپ گیم کیوب قوی تر هستش چیزی پیدا کنم
نمیشه گفت که بهش نزدیک هست یا نه

شما نو آوری می خوای . اما من که Xbox360 رو قبول دارم به خاطر بازیاشه . در ضمن یکی دیگه از دلایلی که منو به سمت Xbox جذب کرد قدرت گرافیکیش بود . مثلا وقتی مقایسه ی عکس های COD3 از دو کنسول Wii و Xbox360 رو دیدم اصلا نرفتم تو نخ Wii . .
هر کسی ممکنه چیز خاصی رو قبول داشته باشه اون یه موضوع دیگه هستش
قدرت گرافیک ps3 هست
که اونهم مشکلات خاص خودشو(در ایران) داره
و صد البته بازی های عالی داره که هر کسی نمیتونه ازش بگزره

اکه گرافیک میخواین کامپیوترتو ارتقا بده:cheesygri :-" !!!!
شوخی می کنی می دونی چه هزینه ای داره
یه 360 الان اگه بخری دستکم تا چهار سال دیگه خیالت راحته که بازی ها رو بدون مشکل اجرا می کنی اما اگه یه PC بخری همین فردا ممکنه که یه تعداد از بازی ها روش بصورت آرامانی جواب ندن
پس بهترین راه یا PWii ه یا Wii60

سلام كي گفته گرافيك wii ضعيفه؟
آشغاله!!
فقط 360. به قول معروف:
jump in
من 360 ام رو 4 ماه پيش خريدم واين واژه:jump in
واقعاً اتفاق مي افته!
graphic:
360:1080i
wii:480p
ولي wii همچين بدك هم نيستا. 480p هم بد نيست هرچي باشه بهتر از ps2 هستش.:cheesygri
تازه قراره 360 كريسمس بشه 200 دلار. باورتون مي شه؟
گرافيك بهتر، cpu بهتر، قيمت بهتر حتي نسبت به wii! و كلي چيزاي ديگه 360 كه بهتر هستند!
:eek:

اقا من موندم اين دسته كي ادم شد اون زمانا فكتور كنسول خوب گرافيك و بازي بود دسته هم جز باقاليا به حساب ميومد حالا اومده شده فاكتور انتخاب كنسول
يه چيزي بگم ديگه:silenced: اگه wii خودش نواوري داره x360 بازياش نو اوري داره
تازه ادم بازي ميكنه اصلا نمي فهمه كدوم دكمه ها رو داره ميزنه يا بهتر بگه فكرش تو بازي نه دسته
تازه ادم خستم ميشه تو اوج بازي اييه دفعه بايد به بازوي مبارك فشار بياري حواست ميره به بازوت از بازي پرت ميشي كلا نو اوريش هم به درد عمش مي خوره
jump in:punk:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or