اگه شما 2 نسل داری کار میکنی من 4 نسل کار کردم ... نمیگم دسته های فعلی مشکل دارن ولی نواوری همیشه خوب بوده . فکر کنم دیگه همه میدونن همین دسته های که مایکروسافت و سونی دارن استفاده میکنن طرح اصلیش برای نینتندو بوده که بعدا به عنوان کنترلر استاندارد همه کنسولها در اومد . حتی یه سری نواوری های دیگه مثل analog stick و... باز اولین بار توسط نینتندو ارائه شد . حالا اگه شما خوشت نمیاد از این کنسول کسی مجبور نکرده که حتما بخریش!! در ضمن اگه بحث گرافیکه که pc همیشه از کنسولها سر بوده پس اگه اینطوریه که همه کنسولهاشون بریزن دور بشینن با pc بازی کنند!تازه ما 2 نسل بااين دسته ها كار كرديم و هيچكي نيومده بگه چه دسته ي افتضاحيه مگه داره اذيتت مي كنه كه يه دسته ي ديگه ميخواي ؟؟؟؟؟
آخه بابا PS2 چه ربطی داشت این وسط؟؟!! :confused:من ميگم:
1-360
2-wii
3-ps2
4-ps3
GTA همون طوری که میدونید یه سری شایعات هست که به نظر من به واقیعت میپوندهMetal Gear هم براش ريليز ميشه؟
GTَA چي؟
وقتی خودت میگی از red steel خوشت اومده پس دیگه چرا شک میکنی؟؟!البته من از بازی هایی که راه به راه بکش بکش هم باشه(مثل پانیشر)خوشم نمیاد راستش من در ps2 اصلا سراغ بازی پانیشر نرفتم
من از بازی هایی مثل cod یا FEAR (که فکر نکم خشونتش در حد پانیشر و ... باشه) و همچنین بازی های ادونچر علاقه زیادی دارم و علاقه زیادی به خشونت(در اون حدی که شما فکر کردید)ندارم.
بازی هایی مثل FEAR که خیلی هم قشنگ هست برای wii میاد؟یا این هم دارای خشونت بالایی هست و همچین سبک بازی هایی برای wii نمیاد؟
بخوام کلی تر بگم من با بازی هایی که گرافیک کارتونی نداشته باشه حال میکنم:cheesygri
و از وقتی که پیش نمایش Red steel رو خوندم عاشق این کنسول شدم.
در کل از بازی هایی تو مایه های Red steel خوشم میاد.
فکر کنم دیگه در این خشونت ها برای wii میاد,درسته؟