no name
کاربر سایت
چند تا از بازییای wii رو بازی کردی اینقد خسته شدی؟فکر نمی کنم گرافیک بالا آدمو در حد بازی های Wii خسته کنه !.
چند تا از بازییای wii رو بازی کردی اینقد خسته شدی؟فکر نمی کنم گرافیک بالا آدمو در حد بازی های Wii خسته کنه !.
rezvideo جان سلام،
حرف شما یه مقدار شبیه پیش بینی بعضی سیاستمداراس که میشه دقیقا رو عکسش حساب کرد یه نگاه به لیست بازیهای wii بنداز ، یه نگاه به بازیهایی که قراره براش بیاد و عنوانهای sport توش کم نیست بنداز ، یه نگاهم به کنترلرهای اضافی و فضاییش بنداز که هوش از سر هر کنسولی میبره( بله اشتباه نکنید! منظور خود کنسول بیچاره س) یه نگاه دیگه ام به نظرات نوابغ بازی در مورد wii بنداز ، در آخر هم نمیخواد نگاه کنی ، تصور کن که یه کسی مثل کوجیما چی کااار میتونه بکنه با این امکانات!! راستی کونامی گفته با pes میتترکونیم و خواب های زیادی واسه wii دیدیم!راستی من wii دارم اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش پایین نیست ، 360 رو هم دیدم ! اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش خفن نیست! :cheesygri حالا مونده...
البته ببین اونا ام یه کارایی میتونن بکنن،مث گیتار هیروئه 360 که وجدانی چیز خوشگلیم هست منتاهاچند تا بحث پیش میاد :نینتندو با دادن لوازم جانبی جدید کنسولش رو بروز می کنه و بعد از چند سال تازه به نظر میاد. ولی PS3 و X360 بعد از یکی دو سال دیگه نمیدونن چی کار کنن با کنسولشون تا بروز بشه
rezvideo جان سلام،
حرف شما یه مقدار شبیه پیش بینی بعضی سیاستمداراس که میشه دقیقا رو عکسش حساب کرد یه نگاه به لیست بازیهای wii بنداز ، یه نگاه به بازیهایی که قراره براش بیاد و عنوانهای sport توش کم نیست بنداز ، یه نگاهم به کنترلرهای اضافی و فضاییش بنداز که هوش از سر هر کنسولی میبره( بله اشتباه نکنید! منظور خود کنسول بیچاره س) یه نگاه دیگه ام به نظرات نوابغ بازی در مورد wii بنداز ، در آخر هم نمیخواد نگاه کنی ، تصور کن که یه کسی مثل کوجیما چی کااار میتونه بکنه با این امکانات!! راستی کونامی گفته با pes میتترکونیم و خواب های زیادی واسه wii دیدیم!راستی من wii دارم اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش پایین نیست ، 360 رو هم دیدم ! اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش خفن نیست! :cheesygri حالا مونده...
حتما همینطوره ، و پیشرفت سیستم دقیقا روش نینتندوئه نینتندوی غیر قابل پیش بینی که هیچ کس دقیقا از فرداش خبر نداره.،البتهمنظور از پیشرفت، پیشرفت خلاقانه و هدف داره نه پیشرفت عددی.128-256-512-1024-2048...!قطعا گرافيک پيشرفت خواهد کرد و بهاي اين پيشرفت رو هم مشتريان پرداخت خواهند کرد.پس دليلي وجود نداره که من از روش سياسي معکوس استفاده کنم.اين واقعيته جلوي پيشرفت گرافيک (و صد البته قدرت سيستم)رو نميشه گرفت حتي با wii
What would be the worst is if all three consoles were identical in price point and experience. I think very quickly, then, one, if not both the number two and number three [consoles], would fall off
تا حالا شده راجب این نینتندو فکر کنید ؟ تا حالا هیچ کس اونو عددی حساب نمیکرد ولی الان واسه سونی و ماکروسافت داره شاخ و شونه میکشه!
البته موضوعی که واسه من مهمه اینه که ممکنه اگه نینتندو موفق بشه در اینده رقیبها هم از اون یاد بگیرن و گرافیک رو ول کنن و برن سمت بازی های سطحی که بیشتر بدرد بازیکنهای تازه کار میخوره
توجه کنین هیچ وقت شما نمیتونین بازی مثل gow, mgs,ff xiii,mass effect,.... و غیره رو روی کنسولهای نینتندو ببینین چون اصلا قدرت اجرای اونارو ندارن و اگه بازی سازا ببینن که با ساختن یه بازی مثلا مثل red steel یا غیره میشه پول دراورد دیگه به خودشون زحمت نمیدن که بازی بزرگ و پرخرج بسازن
پس به نظر من ممکنه دشمن صنعت بازی همین نینتندو کوچولو دوست داشتنی باشه که ما تا حالا حسابش نمیکردیم نه اون وکیله(من حواس ندارم اسمشو یادم رفته) که هی به gta گیر میده
دوستان نظرتونو اینجا بگین لازم نیست هم دعوا بشه تا حالا راجب نینتندو هیچ تاپیک نظراتی من ندیدم باشه که بخواد اونو با بقیه مقایسه کنه
پ.ن:منظور من از لحاظ گرافیک هستش نه بزرگ شدن بازار)
و البته امیدوارم که اینطور نباشه و گرافیک روز بروز پیشرفت کنه
کجای حرف من مربوط به گیم پلی بود دوباره که شما گفتی؟ولي لاجرم بحث بر سر پيشرفت يا عدم پيشرفت به لحاط گرافيکيه نه گيم پلي..
1.بالا در مورد فروش صحبت کردی، ربطش به تاپیک چیه؟به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟(از لحاظ گرافیک)
3. از این آمار واقعا نتیجه گرفتی که کنسول نینتندو پس از اوجی موقتی دچار افول و سقوط شده و طولی نمیکشه که همه کنسول هاشون رو به گوشه ای پرت میکنن و میرن ps3 و 360 میخرن؟ !اين آمار بر خلاف پيش بيني ها و نظرات اعلام شده (هر چند در کوتاه مدت) مي باشد و ثابت مي کنه که عطش طرفداران wii (گيم پلي و نوع آوري ) در ژاپن تا حدود زيادي فروکش کرده.