به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟(از لحاظ گرافیک)

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
عوامل موفقیت نینتندو

rezvideo جان سلام،
حرف شما یه مقدار شبیه پیش بینی بعضی سیاستمداراس که میشه دقیقا رو عکسش حساب کرد یه نگاه به لیست بازیهای wii بنداز ، یه نگاه به بازیهایی که قراره براش بیاد و عنوانهای sport توش کم نیست بنداز ، یه نگاهم به کنترلرهای اضافی و فضاییش بنداز که هوش از سر هر کنسولی میبره( بله اشتباه نکنید! منظور خود کنسول بیچاره س) یه نگاه دیگه ام به نظرات نوابغ بازی در مورد wii بنداز ، در آخر هم نمیخواد نگاه کنی ، تصور کن که یه کسی مثل کوجیما چی کااار میتونه بکنه با این امکانات!! راستی کونامی گفته با pes میتترکونیم و خواب های زیادی واسه wii دیدیم!راستی من wii دارم اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش پایین نیست ، 360 رو هم دیدم ! اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش خفن نیست! :cheesygri حالا مونده...:bye:

من باهات خفن در عقرب:biggrin1: موافقم!! اینم بگم که نینتندو برای وی دستشو تا چند سال باز گذاشته هم تو گیم پلی هم تو بازی ها. شما همتون میگید رمز موفقیت پی اس 2 توی زیاد و باحال بودن بازی هاشه نینتندو بازی هاشو ساده کرده تا شرکت های بزرگ رغبت کنن و بیان براش بازی بسازن تا همون کاری رو بکنه که سونی با پی اس2 کرد. اون حتی فکر اینو کرده که اگر بعضی ها از بازی های ساده خوششون نیومد چی جوری اونا رو جذب کنه.گیم پلی! بله اون فهمیده که دیگه بعضی ها از دکمه فشار دادن خسته شدن و بعضی ها که تازه وارد دنیای بازی میشن بازی واسشون با گیم پلی Wii تعریف میشه پس باید به هوش سرشار نینتندو صدآفرین گفت:love:! نینتندو با دادن لوازم های جانبی جدید کنسولش رو بروز می کنه و بعد از چند سال تازه به نظر میاد. ولی PS3 و X360 بعد از یکی دو سال دیگه نمیدونن چی کار کنن با کنسولشون تا بروز بشه:laughing:! نمونه لوازم جانبی های نینتندو همین Wii fit! کسی فکرشم نمیکرد همچین دستگاهی بعد از همچین مدتی از اومدن وی وارد بازار بشه با این سرعت:cool:!! این نشون میده نینتندو با اهداف قبلی وارد گود شده;). ولی مایکروسافت هول هولکی کنسولش رو به بازار عرضه کرد. اما این کار واسه اون سود هایی هم داشت! چون تقریبا 2 سال تنها کنسول نسل بعد موجود تو بازار بود تونست محبوبیتش رو بدست بیاره! یکی دیگه از کار های جالب نینتندو که واسش میتونه درآمد زایی داشته باشه که داره هدف گرفتن اقشار و سنین مختلف جامعست که اینو تو تبلیغاتش به وضوح(خفن تابلو:biggrin1: مثلا یه جا یه پسره با مامان و بابا و خواهرش نشستن دارن با وی فیت بازی میکنن) دیدیم. اون با عرضه کردن وی فیت هم میخواست اینکارو بکنه. خلاصه به نظر من نینتندو از الان جنگ رو برده!

..::این پست به احتمال زیاد بروز خواهد شد::..

شاید بشه عنوان کنسول خانواده رو به wii داد، در حقیقت از زمانی که خشونت وارد بازیهای کامپیوتری شد ، ارتباط "خانواده" و "گیم" قطع شد و برخورداین دو مفهوم محدود شد به زمانی که اتفاقا مادر یا پدر وارد اتاق فرزند میشدند و با جملاتی شبیه : دیوانه نمیشی؟! حالم به هم خورد! پاشو از پای اون لامصب! یا نهایتا : عزیزم فکر نمیکنی این بازی یکم اعصاب خورد کنه... نظرشون رو نسبت به علاقه شماره 1 فرزندشون عنوان میکردند و اگر این اعلام نظرات ادامه پیدا میکرد حتی شاید به شکستن کنسول ، قهر و قهر بازی و کتک خوردن گیمر عزیز میانجامید ولی امروز امکان این وجود داره که گیمر به انجام بازی های نشاط آور ، پر تحرک ! و کمیک بپردازه و حتی ورزش روزانش رو پای کنسول بیسیمش بگذرونه.همچنین ایده قابل احترام نینتندو ، یعنی: " تجربه یک تفریح خانوادگی در خانه! " در حال تحقق کامله و همه اینها مرهون ایده های تازه ، هوشمندانه ، با نشاط و البته ، سود آور نینتندو هست. ضمن اینکه انواع عناوین مشترک در ژانر های متفاوت نیز برای یک گیمر wii دردسترسه. و این ، یعنی انقلاب!( revoloution )

آخرین ویرایش:
نینتندو با دادن لوازم جانبی جدید کنسولش رو بروز می کنه و بعد از چند سال تازه به نظر میاد. ولی PS3 و X360 بعد از یکی دو سال دیگه نمیدونن چی کار کنن با کنسولشون تا بروز بشه
البته ببین اونا ام یه کارایی میتونن بکنن،مث گیتار هیروئه 360 که وجدانی چیز خوشگلیم هست منتاهاچند تا بحث پیش میاد :
  1. اصولا مایل هستن این کارو بکنن؟ یانه؟
  2. این که این کار رو میتونن ارزون تموم کنن؟
  3. تازه اگرم برن تو این وادی ( توسعه سخت افزاری ) وارد یک ماراتن نفس گیر میشن با نینتندو که همین الان هم کلی ازش عقبن.
ولی اگر این اتفاق بیفته خوش به حالیش میمونه واسه جامعه ی گیمر ها! :biggrin1:

آخرین ویرایش:
rezvideo جان سلام،
حرف شما یه مقدار شبیه پیش بینی بعضی سیاستمداراس که میشه دقیقا رو عکسش حساب کرد یه نگاه به لیست بازیهای wii بنداز ، یه نگاه به بازیهایی که قراره براش بیاد و عنوانهای sport توش کم نیست بنداز ، یه نگاهم به کنترلرهای اضافی و فضاییش بنداز که هوش از سر هر کنسولی میبره( بله اشتباه نکنید! منظور خود کنسول بیچاره س) یه نگاه دیگه ام به نظرات نوابغ بازی در مورد wii بنداز ، در آخر هم نمیخواد نگاه کنی ، تصور کن که یه کسی مثل کوجیما چی کااار میتونه بکنه با این امکانات!! راستی کونامی گفته با pes میتترکونیم و خواب های زیادی واسه wii دیدیم!راستی من wii دارم اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش پایین نیست ، 360 رو هم دیدم ! اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش خفن نیست! :cheesygri حالا مونده...:bye:

با سلام خدمت دوستان عزيز
يه مدتي که در اين تاپيک مسائل مربوط به گرافيک مورد بحث قرار نگرفته(هر چند خودم هم مدتي بود که نبودم)
no name عزيز
فکر کنم شما در پاسخ نوشته هاي من يه مقدار از موضوع تاپيک منحرف شديد.
بحث اين تاپيک در مورد گرافيک بود ولي شما داستان رو از بعد گيم پلي ديديد به هر حال چيزي که مسلمه طبق شايعاتي که به گوش مي رسه از الان مايکروسافت و سوني در حال تدارک ديدن براي ارائه کنسولهاي نسل بعديشون هستن از طرفي مايکرو سافت تا ارائه کنسولهاي نسل بعد حداقل يک ورژن ديگر از directx خود رو ارائه خواهد کرد که اين به معنائي پيشرفت گرافيک خواهد بود.قطعا گرافيک پيشرفت خواهد کرد و بهاي اين پيشرفت رو هم مشتريان پرداخت خواهند کرد.پس دليلي وجود نداره که من از روش سياسي معکوس استفاده کنم.اين واقعيته جلوي پيشرفت گرافيک (و صد البته قدرت سيستم)رو نميشه گرفت حتي با wii .

فکر میکنم من جواب سوالهای شمارو در مورد آینده وی دادم ضمن این که تو این تاپیک غیر از گرافیک در مورد عوامل موفقیت کنسولها شرایط و موقعیتشون تقابل گیم پلی و گرافیک و خیلی چیزای دیگه صحبت شد که خیلی هاشون هم مرتبط با موضوع بودن واقعا چون بحث فقط گرافیک مطلق نیست و اتفاقا با معیارها ( فاکتورها)ی دیگه دقیقا مرتبطه، البته سعی میکنم از این به بعد این ارتباط رو بیشتر نشون بدم، در حقیقت گرافیک (مثل جذابیت بصری در فیلم و انیمیشن ) در خدمت گیم هست نه هدف گیم ، البته شاید کسانی باشند که گرافیک هدف مطلقشون باشه از بازی کردن ... که گرچه عجیبه ولی در هر صورت این افراد در ردیف گیمرها قرار نمیگیرند
قطعا گرافيک پيشرفت خواهد کرد و بهاي اين پيشرفت رو هم مشتريان پرداخت خواهند کرد.پس دليلي وجود نداره که من از روش سياسي معکوس استفاده کنم.اين واقعيته جلوي پيشرفت گرافيک (و صد البته قدرت سيستم)رو نميشه گرفت حتي با wii
حتما همینطوره ، و پیشرفت سیستم دقیقا روش نینتندوئه نینتندوی غیر قابل پیش بینی که هیچ کس دقیقا از فرداش خبر نداره.،البتهمنظور از پیشرفت، پیشرفت خلاقانه و هدف داره نه پیشرفت عددی.128-256-512-1024-2048...!
راستی جلوی پیشرفت سیستم رو نمیشه گرفت ولی جلوی حرکت سیل رو هم نمیشه گرفت. سیلی که همه چیز رو با خودش میبره ..

آخرین ویرایش:
خوب من خیلی دیر اومدم تو این تاپیک و حرف های زیادی هم گفته شده و خوشحالم که طبق نظرسنجی ، تعداد بیشتری از افراد در مورد عملکرد نینتندو با Wii موافقن...

اصولا این تاپیک console vs console همیشه محل جنگ و دعوای دو گروه طرفدارای xbox و PlayStation هست که توشون اینقدر حرف های غیر منطقی زده میشه که آدم از خوندشون سردرد میگیره ولی این تاپیک فکر کنم خیلی با بقیه فرق داشته باشه ؛ چون اکثرا بدون هیچ غرض ورزی نظرشون رو میگن...

خوب همتون میدونید که Peter Moore چند وقت پیش از مایکروسافت جدا شد و به EA sports رفت ، جایی که باید برای Wii و PS3 هم فعالیت داشته باشه ، و دیگه از طرفداری های او از Xbox خبری نیست...

گیم اسپات هم توی یه مصاحبه با Moore توی EA GameShow امسال ؛ مسایل جالبی رو با وی مطرح کرده بود که خیلی مفصل هست ، ولی اون قسمتی که از Moore میخواد راجع به سرنوشت کنسول های این نسل و برنده احتمالی صحبت کنه از همه جالب تره...

حالا اون قسمتی از مصاحبه که مربوط به تاپیک میشه فکر کنم نتیجه بحث رو یه جورایی معلوم کنه:

But what I'm happy to see is the Xbox 360, the Nintendo Wii, and the Sony PlayStation 3 have a very distinctive personality, very distinctive proposition to the consumer.

Well, the one thing I will say is that I'm happy to see the three platforms really develop a point of view of who their consumer is, what their positioning is. And I think that allows the consumer to make a conscious decision. What would be the worst is if all three consoles were identical in price point and experience. I think very quickly, then, one, if not both the number two and number three [consoles], would fall off.​

او میگه که خوشحالم که میبینم هر سه کنسول 360 ، PS3 و Wii دارای شخصیت های کاملا متمایزی هستن ، و من فکر می کنم که به مصرف کننده اجازه یه انتخاب درست می دهند.

بدترین چیز این بود که هر سه کنسول در زمینه قیمت و گیم پلی و گرافیک ، شبیه هم بودن. در این صورت خیلی زود حداقل یکی یا دوتا از این 3 کنسول با شکست مواجه میشدن. (دقیقا مثل همون چیزی که در نسل قبل در مورد PS2 و Xbox و GameCube به وجود اومد)

Peter Moore ادامه میده که:

I am infamous for the "Wii60" concept, and I still believe in that we're going to see a tremendous amount of multiplatform ownership in homes because of that distinctive experience. I hope the PS3 comes to play in that as well.​

من نظریه Wii60 رو مطرح کردم ولی الان فکر می کنم ،ما در خانه های زیادی بتونیم هر سه کنسول رو یکجا در کنار هم ببینیم چون هر سه با هم تفاوت های زیادی دارن.
او همچنین در نهایت بی طرفی ابراز امیدواری میکنه که PS3 هم به جایگاه واقعی خودش برسه...

از دید یه کسی مثل Moore که یه عمر توی صنعت بازی فعالیت میکرده ؛ این گونه تفاوت ها در کنسول های نسل جدید برای صنعت بازی یه موفقیت به حساب میاد نه یه شکست...

یه بار دیگه این حرف Peter Moore رو نقل قول میکنم که فکر کنم درست ترین نظر در مورد این تاپیک هم باشه:

What would be the worst is if all three consoles were identical in price point and experience. I think very quickly, then, one, if not both the number two and number three [consoles], would fall off
.

من کاری ندارم. خودم هم طرفدرا 360 هستم.
ولی به نظرم تنها کنسولی که باعث پیش رفت صعنت گیم شد Wii بود ، چون هم توش نو آوری داشت هم گیم پلی اگر Wii و نینتندو نبودند دو تا شرکت ماکروسافت و سونی فقط بازی های نسل جدیدشون با نسل قبلشون بجز گرافیک فرقش این بود که دوش میشد سه و سه اش میشد چهار همین!
به همین دلیل به نظرم بزرگترین کار رو Wii میکنه.
صنعت گیم که فقط گرافیک نیست همه دیدیم هیلو با گرافیک نچندان بالاش چه قدر فروش کرد.

هر سه کنسول 360 ، PS3 و Wii دارای شخصیت های کاملا متمایزی هستن ، و من فکر می کنم که به مصرف کننده اجازه یه انتخاب درست می دهند.
میشه بگی به نظر خودت ps3 با 360 چه فرقی داره؟

تا حالا شده راجب این نینتندو فکر کنید ؟ تا حالا هیچ کس اونو عددی حساب نمیکرد ولی الان واسه سونی و ماکروسافت داره شاخ و شونه میکشه!
البته موضوعی که واسه من مهمه اینه که ممکنه اگه نینتندو موفق بشه در اینده رقیبها هم از اون یاد بگیرن و گرافیک رو ول کنن و برن سمت بازی های سطحی که بیشتر بدرد بازیکنهای تازه کار میخوره ;)
توجه کنین هیچ وقت شما نمیتونین بازی مثل gow, mgs,ff xiii,mass effect,.... و غیره رو روی کنسولهای نینتندو ببینین چون اصلا قدرت اجرای اونارو ندارن و اگه بازی سازا ببینن که با ساختن یه بازی مثلا مثل red steel یا غیره میشه پول دراورد دیگه به خودشون زحمت نمیدن که بازی بزرگ و پرخرج بسازن
پس به نظر من ممکنه دشمن صنعت بازی همین نینتندو کوچولو دوست داشتنی باشه که ما تا حالا حسابش نمیکردیم نه اون وکیله(من حواس ندارم اسمشو یادم رفته) که هی به gta گیر میده;)
دوستان نظرتونو اینجا بگین لازم نیست هم دعوا بشه تا حالا راجب نینتندو هیچ تاپیک نظراتی من ندیدم باشه که بخواد اونو با بقیه مقایسه کنه
پ.ن:منظور من از لحاظ گرافیک هستش نه بزرگ شدن بازار)
و البته امیدوارم که اینطور نباشه و گرافیک روز بروز پیشرفت کنه:love:

کسانی که اینجا پست میدن لااقل یبار پست اول رو بخونن! ببینن موضوع تاپیک چیه این چیزایی که شما میگین هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره
تو این تاپیک ما به گیم پلی کاری نداریم موضوع پیشرفت گرافیک و بازی های حرفه ای هست الان اگه نینتندو باعث پیشرفت شده فقط این پیشرفت تو بازی های بچه گونه بوده و بازی حرفه ای نداشته یا خیلی کم بوده اکثر بازی های نینتندو حتی به ps2 هم نمیرسن راحت میشه گفت gow2 که رو ps2 بود از 90 درصد بازیهای wii بهتره!

نظر شخصی شماست،
Call of Duty 3
Metroid Prime 3: Corruption
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Red Steel
Prince of Persia Rival Swords
Resident Evil 4 Wii Edition
mortal kombat: armageddon
no more hero
خلاف حرف شمارو ثابت میکنن. در ضمن wii sport مظهر wii هست که تو کل دنیا فککنم طرفدارای بالای 30 سالش خیلی بیشتر از بقیه باشن. خواهش میکنم منصفانه صحبت کنید، مگه این همه آدمی که تو این سایت wii دارن یا طرفدارش هستن بچه ان؟ اگه یکی میگفت کسایی که 360 بازی میکنن همشون آدمای خشونت طلبین شما ناراحت نمیشدید؟

no name عزيز
سلام و وقتون بخير
فکر ميکنم که بازهم از مبحث اصلي خارج شدين
نام تاپيک کاملا مشخص و تعيين کننده است
در اين که نينتندو (که من ارادت خاصي بهش دارم) در گيم پلي و به طور کلي اين صنعت تحول ايجاد کرده شکي نيست ولي لاجرم بحث بر سر پيشرفت يا عدم پيشرفت به لحاط گرافيکيه نه گيم پلي.

الان به آمار جالبي در خصوص فروش کنسولها در ژاپن برخورد کردم که ميزان فروش دستگاه ها رو از تاريخ 24 سپتامبر منتهي به 30 سپتامبر به اين شرح نشون مي ده:
1. PSP - 102,809 (-174,985) - 6,393,449
2. DSL - 72,895 (+2,387)
3. Wii - 24,143 (-849) - 3,614,197
4. PS3 - 13,105 (+2,373) - 1,169,666
5. PS2 - 12,980 (+1,607) - 20,751,774
6. 360 - 5,215 (+3,528) - 415,491
7. GBM - 229 (-13)
8. NGC - 73 (+58) - 4,179,253
9. GBASP - 49 (-57)
10. GBA - 41 (-8)
11. NDS - 30 (+15)​
اين آمار (هر چند فکر مي کنم که موقتي باشه) نشون مي ده فروش wii در مقايسه با ps3 و x360 (به لحاظ عددي نه درصدي) تفاوت آنچناني نداره
اينم آمار هفته قبل تر:
1. PSP - 277,794 (+182,307) - 6,290,640
2. NDS - 70,508
3. Wii - 24,992 (-1,189) - 3,590,054
4. PS2 - 11,373 (-1,755) - 20,738,794
5. PS3 - 10,732 (-2,369) - 1,156,561
6. 360 - 1,687 (+444) - 410,276
7. GBM - 243
8. GBASP - 106
9. GBA - 33
10. NGC - 15 (-82) - 4,179,180
11. NDS - 15​

اين آمار بر خلاف پيش بيني ها و نظرات اعلام شده (هر چند در کوتاه مدت) مي باشد و ثابت مي کنه که عطش طرفداران wii (گيم پلي و نوع آوري ) در ژاپن تا حدود زيادي فروکش کرده.
اينم آمار فروش باز هاي در ژاپن:
( - ) 01. 360 - Halo 3 (Microsoft) - 59,000 (NEW)
( 3 ) 02. NDS - Pokemon Fushigi no Dungeon: Toki no Tankentai (Nintendo) - 55,000 (440,000) - 3rd week
( 1 ) 03. PSP - Crisis Core: Final Fantasy VII (Square Enix) - 54,000 (649,000) - 3rd week
( - ) 04. NDS - Tamagotchi no Puchi Puchi Omisecchi: Mina San Kyu (Bandai Namco) - 54,000 (NEW)
( 4 ) 05. NDS - Pokemon Fushigi no Dungeon: Yami no Tankentai (Nintendo) - 46,000 (389,000) - 3rd week
( - ) 06. PS2 - Bleach: Blade Battlers 2nd (Sony) - 31,000 (NEW)
( - ) 07. NDS - English Training 2 (Nintendo) - 28,000 (NEW)
( - ) 08. PS2 - Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX (Konami) - 28,000 (NEW)
( - ) 09. PS3 - The Elder Scrolls IV: Oblivion (Spike) - 27,000 (NEW)
( 2 ) 10. PSP - Metal Gear Solid: Portable Ops Plus (Konami) - 25,000 (119,000) - 2nd week​
در اين آمار هيچ بازي از wii در صدر 10 بازي پر فروش ديده نمي شه.
منبع: Media Create

آخرین ویرایش:
ولي لاجرم بحث بر سر پيشرفت يا عدم پيشرفت به لحاط گرافيکيه نه گيم پلي..
کجای حرف من مربوط به گیم پلی بود دوباره که شما گفتی؟
1.بالا در مورد فروش صحبت کردی، ربطش به تاپیک چیه؟
2.به نظرت واقعا 24.992 با 10.732 تفاوت چندانی نداره؟ فرقشون بیشتر از 12000 تاست!
اين آمار بر خلاف پيش بيني ها و نظرات اعلام شده (هر چند در کوتاه مدت) مي باشد و ثابت مي کنه که عطش طرفداران wii (گيم پلي و نوع آوري ) در ژاپن تا حدود زيادي فروکش کرده.
3. از این آمار واقعا نتیجه گرفتی که کنسول نینتندو پس از اوجی موقتی دچار افول و سقوط شده و طولی نمیکشه که همه کنسول هاشون رو به گوشه ای پرت میکنن و میرن ps3 و 360 میخرن؟ !
4.فکر میکنید اگر کسی غیر از خدا که از همه چی خبر داره بیاد اینجا و نظرشو بگه ، دیگه میشه رو حرفش 100% حساب کرد ؟ نگرانی همه حل میشه ؟ یا واقعیت عوض میشه؟ فکر میکنید فایده جواب دادن به این سوال چیه؟ از دوستان کسی تو شرکت های نینتندو یا سونی یا مایکروسافت مقام اجرایی دارن که بتونن جلوی چیزی رو بگیرن؟

آخرین ویرایش:
story1-1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or