به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟(از لحاظ گرافیک)

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
اول سوال این تاپیکو جواب بدم و نظرمو بدم
من واقعیت اینه از نینتندو زیاد خوشم نمیاد برای همین نظر من هم در مورش biased و از دیدگاه شخصی هست و با واقعیت فاصله داره. من خودم حاضر نیستم یک دلار بابت بازی یا کنسول نینتندو بدم ولی وقتی این همه مردم میخرنش یا داره فروش میکنه لابد یه چیزی داره که این همه مردم دارن ساپرتش میکنن واین خودش نشون میده نینتندو داره خدمتی میکنه به جامعه گیم حالا روشش یا عقیدش با من سازگار نیست حرف دیگست. دوستان هم اشاره کردن قبل از اینکه سونی یا مایکروسافت حتی به فکر گیم باشن نینتندو توی این کار بود پس بعد این همه سال لابد یه چیزی میدونه که این جهتو انتخاب کرده.
در مورد اینکه ایا نینتندو داره جلوی پیشرفت بازی رو میگیره با نه به نظرم جواب نه هست و اگه باعث پیشرفتش نشه (که بعیده) باعث عقبگردش نمیشه. پیشرفت و بهتر شدن و جلو رفتن توی ذات و خون ادمی هست (همانند Evolution درمورد انسان ها) و هیچ کمپانی چه نینتندو چه سونی با مایکروسافت یه هر کس دیگه ایی نمیتونه جلوی این میل رو بگیره و همیشه ادم هایی هستن که دوراندیش هستن و باعث پیشرفت این صنعت میشن نمونشم Sid Meier خودمون که فکر کنم همه میشناسینش. اتفاقا اگه دقت کنین نینتندو داره بیشتر باعث این میشه که developer ها تلاش بیشتری کنن و به جای اینکه رو به استفاده از Graphics یا جلوه های تصویریی برای فروختن بازیشون بکنن از فکرشون استفاده کنن و سعی کنن از این قدرت محدود بهترین استفاده رو بکنن. من نمیدونم چجوری میشه اینو پسرفت دید!
دلیل دوم اینکه صنعت بازی پسرفت نمیکنه وجود پیسی هست که به نظر من بهترین پلتفورم برای بازی هست (که خودم متاسفانه به دلیل وقت کم و این که خرج کردن روی پیسی برای صرف نداره چون اونقدر بازی نمیکنم ازش بهره نمیبرم) و همیشه هم بهترین میمونه حتی با این همه کم مهری که Developer ها بهش میکنن. هنوز بلایی که سرRainbow Six به علت رفتن روی کنسول ها ها اومد یادم نمیره اگه یادتون باشه Rainbow Six Raven Shield که روی پیسی بود پر بود از از تاکتیک و خیلی واقعگرا بود (از نقشه ریزی عملیت بگیر تا کوچکترین جزییات) اما Lockdown روی کنسول شده بود فاجعه (من هنوز Vegas رو بازی نکردم برای همین نظری در موردش ندارم)
همونظور که اولم گفتم من از نینتندو و بازیهاش خوشم نمیاد (البته قدیما Mario میچسبید) اما مطمینم باعث پیشرفت صنعت بازی میشه.
هیچ شخصو کمپانی هم نمیتونه جلوی پیشرفت بازی رو بگیره همونطور که هیج دیکتاتوری نتونست جلوی میل انسان به ازادی رو بگیره (البته این جا منظور مقایسه نینتندو با دیکتاتور نیست) و باعث پسرفتش بشه!

من نمیدونم این تاپیک چه ربطی به تقسیم بندی گیمرها داره
شما هر جا فرصت گیر میاری شروع میکنی به گفتن این .... که ذیگه از بس گفتی تکراری شده هدفت اینه بگی خیلی کارت درسته که این راهش نیست
اگه فکر میکنی بدست اوردن اچیومنت راحته بفرما اگه مشکله دیگه ای داری اصلا ما خوشمون نمیاد بدونیم شما چرا بازی کنسول نمیکنی یا هر دلیل دیگه لطفا بحث رو منحرف نکن
اگه خواستی تو تاپیک اچیومنت بحث کن
شما به نظر من داری به سیاوش کم لطفی میکنی. ایشون زحمت کشیده و خواسته اطلاعاتی که توی تاپیک هست درست باشه. و کسی که میاد وقت میزاره میخونه اطلاعات غلط نگیره. بر فرضم که ایشون چندجا این موضوع رو توضیح دادن کار بدی کرده؟ شخصی که میاد توی این تاپیک نمیتونه بره دو ساعت توی تاپیک های دیگه بگرده که مطمین شه یه حرفی که خونده درست بوده! شمام هزار دفعه توی تاپیک های مختلف زحمت کشیدی و به سوال های بچه ها جواب دادی که بعضی وقتا تکراری بوده و یه جوابو چند دفعه دادی پس کار اشتباه کردی؟
شما کارت خیلی درسته
فکرکنم دیگه همه بدونن سیاوش توی سبک RPG استاد کامله (نمونش تاپیک Guild Wars یا Oblivion که توی سایت هست) و بازی RPG نیست که بازی نکرده باشه! بیشتر از خیلی های دیگه هم بازی های مختلف انجام داده پس این صلاحیتو داره که نظرشو بگه (بیشتر از خیلی های دیگه) و وقتی هم که کمک میکنه هیچ وقت اطلاعات غلط نمیده ( که این خیلی مهمه)
من هم با سیاوش سر خیلی موارد اختلاف نظر دارم اما نظر نظره و نباید کسی رو به خاطر داشتنش مورد سوال قرار داد ( نمونش هم تاپیکGears of War بود که خود سیاوش اشاره کرد)
از اینکه طولانی شد و قسمت اخرم از تاپیک منحرف بود شرمنده!

آخرین ویرایش:
.
در مورد اینکه ایا نینتندو داره جلوی پیشرفت بازی رو میگیره با نه به نظرم جواب نه هست و اگه باعث پیشرفتش نشه (که بعیده) باعث عقبگردش نمیشه!
دلیل دوم اینکه صنعت بازی پسرفت نمیکنه وجود پیسی هست که به نظر من بهترین پلتفورم برای بازی هست .
هیچ شخصو کمپانی هم نمیتونه جلوی پیشرفت بازی رو بگیره همونطور که هیج دیکتاتوری نتونست جلوی میل انسان به ازادی رو بگیره (البته این جا منظور مقایسه نینتندو با دیکتاتور نیست) و باعث پسرفتش بشه!

Wakashizuma جان شما به سوال مثله اینکه زیاد دقت نکردید من نگفتم باعث پسرفت میشه بلکه پرسیدم ایا باعث کندتر شدن میشود؟
هیچ چیزی نمیتونه مارو به عقب ببره ولی میتونه حرکت رو به جلو رو اونم فقط تو گرافیک کندتر کنه
لطفا دقت کنید منظور من فقط تو گرافیک هست و اکثرا سریع جبهه میگیرن و به سوال درست دقت نمیکنن
ببینید سونی و ماکروسافت با هم یه مسابقه برای گرافیک بهتر و AI بهتر و گیم پلی پیچیده تر و غیره دارن میدن که همه چی هم تو این مسابقه به قدرت بستگی داره ولی یدفعه نینتندو پریده وسط ایندوتا و داره با یه کنسول ضعیف که هیچ کدام از توانایی های بالا رو که نام بردم در حد اونا نداره داره پوز جفتشونو میزنه
حالا بازم شما فکر میکنید که سونی و ماکروسافت به همون روال (که من واقعا دوست دارم)ادامه میدن یا اینکه تغییر رویه میدن و تو یه مسیر دیگه میرن؟(من کاری ندارم که این بهتر میشه یا نه فقط واسه من اونایی که بالا گفتم مهمه ai,گرافیک و گیم پلی پیچیده و... ایا بازم فکر میکنید سونی و ماکروسافت راه قبلی رو میرن و به نینتندو اهمیتی نمیدن؟)
پ.ن:شاید خیلی ها فکر کنن من از سونی بدم میاد ولی اینطور نیست چون اگه سونی نبود ماکروسافت الان یکدهم الانشم بازی نداشت و رقابت ایندو هست که باعث میشه ما بازی های بهتری رو روز بروز ببینیم ولی رقابت با نینتندو فکر نکنم چیزی عاید ما بشه واسه همین از نینتندو متنفرم:biggrin1:
-------------------------------------------------------
اون قسمت رو براي اين نوشتم كه متوجه باشيد كه پرو گيمر يا Professional Carear يعني كسي كه بصورت حرفه اي كار رو دنبال ميكنه، يعني اون قدر اعتبار كسب بكنه كه حد اقل تو يكي دوتا پروژه Beta Testing‌ ازش بخوان شركت كنه، 4 تا تورنومنت رفته باشه، با 4 تا آدم حسابي مسابقه داده باشه. حالا ما نخواستيم مثل Team 3D جام ببره يا مثل جاني وندل پول هم در بياره....
اینا که شما میگی واسه من هیچ ارزشی نداره و واسه من لذتی که از بازی میبرم مهمه حالا میخواد این بازی viva pinata باشه چه gow - واسه منم زدن پوز 4 نفر تو لایو لذتی نداره من از بازی و داستان بازی گیم پلی و ... خوشم میاد و انلاین هم فقط واسه لذت بیشتر بردن از بازی اونم وقتی که دیگه تمومش کردم و هنوز دلم نمیاد کنار بزارمش استفاده میکنم
اون pro gamer هم ارزونی شما چون من هیچ علاقه ای به اونجور بازی کردن ندارم شما بهتره برین مشغول پروژه های بتاتون بشین:-"

آخرین ویرایش:
جان شما به سوال مثله اینکه زیاد دقت نکردید من نگفتم باعث پسرفت میشه بلکه پرسیدم ایا باعث کندتر شدن میشود؟
هیچ چیزی نمیتونه مارو به عقب ببره ولی میتونه حرکت رو به جلو رو اونم فقط تو گرافیک کندتر کنه
لطفا دقت کنید منظور من فقط تو گرافیک هست و اکثرا سریع جبهه میگیرن و به سوال درست دقت نمیکنن
ببینید سونی و ماکروسافت با هم یه مسابقه برای گرافیک بهتر و AI بهتر و گیم پلی پیچیده تر و غیره دارن میدن که همه چی هم تو این مسابقه به قدرت بستگی داره ولی یدفعه نینتندو پریده وسط ایندوتا و داره با یه کنسول ضعیف که هیچ کدام از توانایی های بالا رو که نام بردم در حد اونا نداره داره پوز جفتشونو میزنه
حالا بازم شما فکر میکنید که سونی و ماکروسافت به همون روال (که من واقعا دوست دارم)ادامه میدن یا اینکه تغییر رویه میدن و تو یه مسیر دیگه میرن؟(من کاری ندارم که این بهتر میشه یا نه فقط واسه من اونایی که بالا گفتم مهمه ai,گرافیک و گیم پلی پیچیده و... ایا بازم فکر میکنید سونی و ماکروسافت راه قبلی رو میرن و به نینتندو اهمیتی نمیدن؟)
پ.ن:شاید خیلی ها فکر کنن من از سونی بدم میاد ولی اینطور نیست چون اگه سونی نبود ماکروسافت الان یکدهم الانشم بازی نداشت و رقابت ایندو هست که باعث میشه ما بازی های بهتری رو روز بروز ببینیم ولی رقابت با نینتندو فکر نکنم چیزی عاید ما بشه واسه همین از نینتندو متنفر
-------------------------------------------------------

TRUTH جان (اسمتو نمیدونم شرمنده)
به نظر من به این قضیه نمیشه زیاد یک بعدی نگاه کرد. یعنی به طور مثال نمیشه بگی گرافیک بازیها پیشرفت نکنه ولی مثلا AI یا Sound design اونا جلو بره. همه جنبه های بازی از گرافیک تا گیم پلی تا به هم مربوطن و جدا جدا نمیشه روشون بحث کرد. به طور مثال PS2 از همه کنسول ها بیشتر فروخت و بازیسازا درامد خیلی خوبی روش داشتن ولی همون سال 2004 معلوم شده بود که سخت افزار PS2 (مانند هر کنسولی) دیگه از زمانه عقبه! این باعث نشد که ما بازیهایی مثل Farcry یا Doom3 یا HL2 رو روی پیسی در سال 2004 نبینیم که همتون میدونین در زمینه گرافیک غولی بودن زمان خودشون. همین developer ها میتونستن گرافیک این بازیهارو بیارن پایین و بجاش برن اونارو روی PS2 بزنن که با توجه به خوب بودن بازی, یوزرهای زیاد PS2 و کمتر بودن نسبت کپی برداری اگه روی PS2 بیشتر فروش نمیکردن کمتر هم احتمالا نمیکردن. اما میدونستن فقط پیسی کشش این بازی رو داره و با اینکه صنعت کنسول این روزا ظاهرا برای بازیسازا جذاب تره اما باعث نشد که گرافیک یا امکانات بهتر بازی رو فدا کنن و بجاش برن مثلاFarcry رو روی PS2 بزنن!
بازهم اگه بخوایم فقط به صورت انحصاری به پیشرفت گرافیک فقط نگاه کنیم (که به نظر من اشتباهه) بازهم Wii/Nintendo مانعی در راه پیشرفت گرافیک بازیها نیست به دلایل زیر :
(این دلیل از همون پست اولم هست که کپی پیست کردم)
یکی از دلایلی که اینکه صنعت بازی (گرافیک) پسرفت نمیکنه وجود پیسی هست که به نظر من بهترین پلتفورم برای بازی هست (که خودم متاسفانه به دلیل وقت کم و این که خرج کردن روی پیسی برای صرف نداره چون اونقدر بازی نمیکنم ازش بهره نمیبرم) و همیشه هم بهترین میمونه حتی با این همه کم مهری که Developer ها بهش میکنن. هنوز بلایی که سرRainbow Six به علت رفتن روی کنسول ها ها اومد یادم نمیره اگه یادتون باشه Rainbow Six Raven Shield که روی پیسی بود پر بود از از تاکتیک و خیلی واقعگرا بود (از نقشه ریزی عملیت بگیر تا کوچکترین جزییات) اما Lockdown روی کنسول شده بود فاجعه (من هنوز Vegas رو بازی نکردم برای همین نظری در موردش ندارم)
یادتون باشه سال 1999 قیمت یک مانیتور 22 اینچ که رزولوشنشم از مانیتورهای 22 الان کمتر بود 3999$ دلار بود! همین مانیتور رو شما الان راحت میتونین با 250$ بگیرین! چهار سال دیگه هم قیمت مانیتورهای 30" که الان حدود1800$ هستن به شدت پایین میاد و رزولوشنی مثل XHD دیگه تقریبا عادی میشه برای همین خیلی طبیعیه کارت های گرافیک اینده هم طوری طراحی میشن که به راحتی روی این رزولوشن بازیهارو ران کنن! در مقابل اینم Developer رو موظف میکنه که کاری کنه که کسی وقتی میاد 60 دلار میده بازیشو میخره و 3000$ هم خرج کامپیوترش میکنه یک تجربه قابل قبول بگیره وگرنه که باید گل بگیره در شرکتشو!
دلیل دیگه هم وجود X360 و PS3 هست. با بودن این کنسول ها میدونیم رزولوشن هایی مثل 720p و 1080p برای بازیها قابل دستیافتنه (این تیکه البته یکم بحث داره) و به طور مثال Ubisoft نمیتونه بیاد یک بازی با گرافیک پایین بسازه و ادعا کنه که بهتر از این نمیشه.هممون میدونیم که HD شدنیه و این دونستن باعث میشه Developer ها هم ازش استفاده کنن.اگرم خیلی بخوان روی این نکته کم کاری کنن دودفعه که بازیهاشون نفروشه دفعه بدی کارو درست اجام میدن!
دلیل دیگه هم که مهمه اینه که بعضی بازیها نیاز به گرافیک بهتر دارن تا بهتر بشه ازشون لذت برد. بازیهایی مثل Flight Simulator یا Gran Turismo یا Forza از این جمله بازیها هستن که هرچه گرافیک بهتر باشه احساس واقع گرایی بهتری دست میده و بازی لذت بیشتری داره.
به نظر من سونی و نینتندو و مایکروسافت هم هرکدوم برنامه های خودشونو دارن و اینجوری نیست که هرچی شد سری سونی یا مایکروسافت بپرن یه کنسول مثل Wii بسازن!

آخرین ویرایش:
به هيچ وجه نينتندو باعث كندتر شدن گرافيك بازي ها نميشه . خوب اين دليل داره ودليلش هم كاملا مشخصه كه نينتندو در بهترين وقت اين فناوري دسته ها و لذت بردن از يك بازي را به وجود اورد .
چه خوبه كه همه خيلي گسترده تر فكر كنن .چرا ؟ در طبق يك تحقيق كه در اخبار من شنيدم كه اين خبر فكر كنم مال 8 ماه پيش بود هر سال دنيا دو برابر پيشرفته تر ميشه يعني با اين حساب دو سال بعد دنيا 4 برابر پيشرفته تر از امسال هست .اينو نبايد شوخي گرفت . همينطوري كه ما شاهد هستيم اگه يادتون بياد يكسال و خرده اي قبل سري 6000 كارتهاي گرافيك nvidia چه سروصدايي كه ننداخته بودند حالا بعد از گذشت اين مدت كم سري 8800 اومد كه فكر كنم 5 الي 6 برابر قويتر هستند اين به معني اينكه كه حتي نظريه اين محققان هم اشتباه هست چراكه دنيا هر سال 10 برابر پيشرفته تر ميشه .

دومين مسئله در مورد گرافيك بازي ايا شما فكر ميكنيد چقدر مونده كه گرافيك بازي ها به حد كمال خود برسند ؟
اگه كمي فكر كنيم ميبينيم كه با اومدن بازي crysis همه ميتونن تقريبا يك دنياي واقعي را لمس كنند (لمس كردن از لحاظ بصري) اين بازي گفته شده هنوز نتونسته از تمام قدرت كارت گرافيك 8800 استفاده كنه .
الان ما در سال 2007 قرار داريم تا سال 2010 چقدر دنيا پيشرفته تر ميشه چقدر گرافيك بازي ها بالا ميره و چقدر كارت گرافيكها قويتر ميشه ؟ درسته در همه بازه ي زماني اينگونه بوده ولي بايد قبول كرد كه ديگه واقعا دنيا خيلي پيشرفته تر هست .
كنسول ps3 چقدر قويتر از ps2 هست اين قضيه در مورد ps4 در برابر ps3 هم صدق خواهد كرد .
من ديگه فكر نميكنم بعد 5 سال ديگه نياز به بالا بردن گرافيك بازي ها باشه اين كاملا قابل قبول هست .درسته باز گرافيك بازي ها ميتونه بعد 5 سال هم بالا بره ولي پيشرفتهايي خواهد كه اصلا با چشم نميشه تشخيص داد!!!

نينتندو wii يك پيشرفت در نمايش بازي نبوده شايد يك پيشرفت در انجام دادن بازي بوده .
نينتندو بيشتر از همه شيوه بازي كردن را تغيير داد كه كاملا لازم بود .

اگه ما دقت كنيم گرافيك بازي از 15 سال پيش تا حالا هميشه درحال پيشرفت بوده و هست ولي هيچ وقت در طول اين زمان ما شاهد تغيير شيوه ي انجام بازي نبوديم . چرا ؟

جواب : شايد در طول اين زمان هميشه براي خيلي ها گرافيك بازي مهم بوده.
ويكي از دلايل مهم اين مسئله اينه كه خيلي ها گيم بازي كردن را براي بچه ها ميدونن .

خوب ما بيايم علت اين تفكرهاي غلط يا درست را بدونيم .

گرافيك بازي ها در گذشته خيلي پايين بود زمان سگا و نينتندو چيزي مثل كارتون و حتي خيلي كمتر از كارتون . خوب يه شخص پا به سن گذاشته با ديدن چنين گرافيكي خود به خود براي انجام دادن چنين بازي هايي يا ديدن اون حس بچه بودن بهش ميده و ترجيح ميده كه براي تماشاي يك فيلم بپردازه تا تماشاي يك بازي با گرافيك بچه گانه !!

خوب شركت هاي بزرگ بازي سازي ميان به اين فكر ميوفتند كه چگونه گرافيك بازي را بالا ببريم تا حتي بزرگان هم با ديدن يك گيم احساس بچه بودن نكنه .
شايد ما بگيم خوب يه فرد 30 ساله نبايد يك گيم رو تماشا كنه بايد اون را انجام بده . اين فكر درست نيست چراكه من بودم بچه كه با اين گرافيك حال ميكردم ولي يه مرد 30 ساله بچه نبود كه با اين گرافيك حال كنه و بياد اون را انجام بده شايد بچه ها هم به جاي يه مرد 30 ساله در ان زمان بودن از گرافيك بازي ها خندشون ميگرفت . شايد خيلي افراد مسن اين فكر را نكنند ولي اين تعداد خيلي كمه و در دنياي به اين بزرگي انگشت شمار هستند .

شركت هاي بازي سازي هم ميان اول گرافيك بازي را بالا ببرند تا حتي يه شخص پا به سن گذاشته هم با ديدن اون حس تماشاي يك فيلم را بكنه تا يك كارتون .
الان بازي هايي مثل gears of war درسته هنوز فيلم نيست ولي پا به سن گذاشته ها هم با ديدن اين بازي ميتونن قبول كنن كه دنياي يك بازي چقدر ميتونه بزرگ باشه و همين طور با اومدن بازي بزرگ crysis .

الان حتي با ديدن بازي gears of war ميشه لذت برد و با انجام دادن ان اين لذت چندين برابر ميشه .

انسان هميشه يك موجود ظاهر طلب هست و هميشه فريب اون را ميخوره .
گرافيك بازي هم هميشه اين حكم را داشته چرا كه يه شخص اول با ديدن گرافيك بازي وسوسه ميشه و اونو به عنوان تماشاي يك فيلم مينگره و بعد اونو دوست داره انجام بده . شايد اين گفته ي من براي اشخاص كم سن درست نباشه كه كاملا علتش را توضيح دادم ولي براي بزرگتر ها اين گفته ي من درسته .چرا كه خودم يه تحقيق انجام دادم به اين نتيجه رسيدم شما هم ميتونيد از بزرگترهاتون بپرسيد و مطمعن بشيد .

خوب وقتي گرافيك بازي به كمال خود رسيد و همه قبول كردن تماشاي يك بازي مثل تماشاي يك فيلم ميمونه پس چه بهتر كه بشه اون را هم انجام داد .

الان اگه 10 سال پيش را ما حساب كنيم ميبينيم كه دسته هاي ps1 تا ps2 يكي بوده و هيچ تغيري نكردن و حتي اين مورد در دسته هاي ps3 هم صدق ميكنه كه سوني به لطف wii تونست اين قابليت حسگر جنبشي را در ps3 قرار بده و مايكروسافت با XBOX360 خود كاملا از دنيا شوت بود .

نينتندو هم دقيقا زماني اومد اين فناوري را ايجاد كرد كه ديد گرافيك بازي ها كم كم داره به حد معقول خود ميرسه. كه بايد احسنت گفت .

ما شاهد اين خواهيم بود به زودي زماني خواهد امد كه ما كلا در يك فضاي مجازي قرار خواهيم گرفت و خودمان شخصا در بازي ها ايفاي نقش ميكنيم .

كلا نينتندو به خاطرwii بايد تقدير بشه .
ولي من هميشه ميگم كاش نينتندو علاوه بر دگرگون كردن انجام بازي ميتونست گرافيك بازي ها را هم بالا ببره كه اونوقت بايد سلطان كنسولها را wii دونست و خريد غير از اين كنسول كار احمقانه اي بود .

سلام

حرفام رو با یه سری سوال شروع می کنم ...

آیا بنظر شما PS2 که 2 سال قبل یه کنسول به روز بود (زمانی که نسل گرافیکی 6800 و X800 داشتن فرمانروایی می کردن) با اینکه گرافیک به مراتب کمتری از PC داشت، تونست جلوی پیشرفتی که الان خودشو به نسل چهارم Shader ها و DX 10 رسونده، رو بگیره ؟؟؟؟

سوال دیگه اینکه آیا شما فکر می کنین پیشرفت صنعت بازی توی گرافیکه ؟؟؟ (توجه به اینکه گرافیک بالا به تنهایی واقعیت رو به ارمغان نمی یاره)

و یه سوال دیگه اینکه فکر می کنین چند تا از بازی های xbox 360 و PS3 که دیگه کنسول های نسل فعلی حساب میشن (نه نسل بعد) توان رقابت با غول هایی مثل سری God of War از PS2 و یا the Legend of Zelda از نسل نینتندو و خانواده ی Halo از سری xbox رو دارن ؟؟؟

اصلاً چند تا از بازی های این دو کنسول نسل فعلی که تا امروز اومدن ،و به قولی گرافیک رو ترکوندن، می تونن با God of War 2 یی که گرافیک بالایی هم نداره رقابت کنن ؟؟؟

و سوال شما رو من به شکلی برای خودت مطرح می کنم :
آیا فکر نمی کنی با توجه به اینکه 360 و PS3 که از نسل قدیم پردازش گرافیکی (DX 9.0 و Shader نسل 3) استفاده می کنن، بنا به این به فرض که نظر شما در مورد کند کردن گرافیک و پیشرفت اون توسط نینتندو درست باشه، اون وقت باید به لیست این کند کننده ها، علاوه بر wii، اسم 360 و PS3 رو هم اضافه کنیم ؟؟؟

ببین
سونی و مایکروسافت الان دارن واقعیت رو از سمت بصری اون دنبال می کنن (که قول میدم 2 روز دیگه از Pc عقب بیفتن اگه بخوان فقط دنبال جلوه های بصری باشن، چون همین الان Crysis و Assassins Creed دارن براشون دست تکون می دن)
البته باید این نکته رو در نظر داشت که سونی، باز مسیری رو برای پیوستن به جنبه های دیگر واقعیت رو در کنسولش باز گذاشته ...

از سمت دیگه نینتندو داره واقعیت رو از سمت حسی اون دنبال می کنه

و نکته اینکه شما شخصیت رو توی وجودت حس کنی بنظر من خیلی واقعی تر از اینه که اونو با گرافیک توپ ببینی ولی نتونی احساسش کنی.
این از نظر من پیشرفته
از نظر گیمرهای حرفه ای هم پیشرفت گرافیک نیست
اینه که حس کنی
اینه که بهت القا بشه که خودتی که داری این کار رو می کنی واقعیت رو دو چندان می کنه
و یه حرفه ای اینو می خواد (یه گیمر تازه کار هم همینو می خواد)

بزار اینو بگم که از نظر من حرفه ای ترین گیمرها RPG و RTS بازها هستن. (و البته کسانی که بصورت Real Time بازی می کنن حالا چه FPS، چه RPG، چه هر چی دیگه ...)
اینا در تماس با وقایع بازی هستن و برای انجام کارشون فکر می کنن و تصمیم می گیرن (نه مثل بازی های FPS مجبور باشن یه مسیر مشخص که از قبل در نظر گرفته شده رو دنبال کنن).
و برای این افراد هوش مصنوعی و Game Play حرف اول رو میزنه نه گرافیک خیره کننده
البته در کنار اون دو مورد المانی بنام گرافیک هم مهمه، ولی نه اونقدر که بخوان اگه یه بازی اون دو تا رو داشت ولی گرافیک خیره کننده ای نداشت اونو ایگنور کنن ...

ببین الان خیلی ازحرفه ای ها کلی پول می دن تا بیان و WOW رو آن لاین بازی کنن و ازش لذت ببرن
پیشرفت اینه نه یه گرافیک بالا
قبلاً هم مثال زدم
مگه Nuke Zone چی داره که این همه طرفدار داره ؟؟؟

می خوام این نتیجه رو بگیرم که درسته نینتندو داره از نسل قبل گرافیک استفاده می کنه، ولی اومده و یسری چیزای جدید رو بوجود آورده که برای خیلی ها از گرافیک مهم ترن
چیزایی که بالا بهشون اشاره کردم
مثل همون قدیما که توی نینتندو میکرو با یه تقنگ مرغابی میزدی تو آسمون، یا دوئل می کردی
این دوتا یه زمانی بازی های مورد علاقه ی من بودن
الان هم دوباره صحبت هایی از یه چیزی مثل همون تفنگ شنیده میشه
خوب این خیلی به واقعیت کمک می کنه
فرض کن بجای ور وفتن با آنالوگ و کشتی گرفتن با اون برای هدف گیری (که مشکل همیشگی کنسول ها چه برای سونی و چه برای مایکروسافت بوده)، با یه تفنگ توی دستت بیای و هدف رو نشونه گیری کنی و بزنی،
حالا صادقانه بگو این واقعی تره یا گرافیک Gears of War ؟؟؟

اصلاً می دونی علت فروش کم PS3 چیه ؟؟؟
چرا عدد فروش 360 دیگه از حدود 10.000.000 بالاتر نمی ره و چرا عدد فروش wii داره روز به روز بالا میره ؟؟؟

برا اینکه ملت می بینن فرقی بین 360 و PS3 نیست که برن PS3 بخرن. هردو مثل همن (حالا با یکم تغییر که کاری به اینه کدوم بهتره ندارم)
رفتن اول یه کنسول نسل روز به اسم 360 رو که زودتر (فقط زودتر) اومده بود رو خریدن و بعد PS3 که اومد دیدن اینم همونه، پس چرا بخرنش ؟؟؟ نه اینکه 360 بهتره، نه اینکه PS3 بدتره
مهم اینه که فرق ندارن با هم
هر دوشون گرافیک دارن، همین و بس

ولی wii جدیده
یه تجربه ی جدیده
خیلی های می خوان ببینن چه حسی بهشون القا می کنه؟؟؟ پس می خرنش
و این رو مطمئن باش اگه سونی بیاد و یکم از خاصیت های القای حسی رو توی بازی های کنسولش قرار بده (یعنی ازشون استفاده کنه)، به سرعت باد 360 رو پشت سر میزاره ...

بنابراین میشه از این حرفام اینطور نتیجه گرفت که بنظر من، پیشرفت فقط به گرافیک نیست که اگه یه بازییی گرافیکش کم بود، پس آشغاله و یا داره جلوی پیشرفت رو می گیره ...
شک نکن که همین نینتندو با این نسل جدید خودش (واقعاً در مقایسه با اون دو تای دیگه این کنسول نسل جدیدی رو به ارمغان آورده) خیلی موفقیت کسب خواهد کرد، اگر سونی و مایکروسافت به موقع دست به کار نشن و بخوان دست کم بگیرنش و ازش عقب بمونن

آخرین ویرایش:
اول از همه اميدوارم نگيد به اين تاپيك ربط نداره چونكه كاملا ربط داره .
بزاريد منم چند نمونه مثال بزنم كه باهم ببينيم گرافيك يك بازي با گيم پلي يك بازي هر دو چقدر مهم هستند . فقط مثالهايي ميزنم كه خودتون هم كف كنيد .:biggrin1:

اول ميخوام از گرافيك يك بازي مثال بزنم .
شما فكر كنيد رفتيد بالاي يك كوه و پايين اين كوه يك منظره بسيار زيبا با ابشارهاي با شكوه وجود داره و شما هم از بالاي كوه به اين منظره نگاه ميكنيد . خوب حالا با خودتون ميگيد خدايا چقدر دنيا زيباست !!
حالا خواهش ميكنم يك عينك دودي به چشمتون بزنيد . ايا ديگر دنيا زيباست ؟ حالا خواهش ميكنم عينك را در بياريد و بجاش يك كيسه فريزر جلوي چشماتون بگيريد دنيا براتون تار ديده ميشه پس گرافيك اومد پايين . خوب ايا با اين وضعيت چند روز ميتونيد زندگي كنيد؟

پس احميت گرافيك بازي همينجاست كه مشخص ميشه .

خوب حالا ميخوام يه مثال در مورد شيوه انجام بازي و گيم پلي يك بازي بزنم .

فكر كنيد به جاي 5 تا انگشت تو دستاتون 2 تا انگشت داشتيد .ميدونيد چه اتفاقي مي افتاد ؟ ميدونيد چه قدر كنترل اجسام و اشياء سخت ميشد ؟ اميدوارم خودتون را با تمساح مقايسه نكنيد !!:-"
فكر كنيد به جاي دو پا يك پا داشتيم . واقعا چه بدبختي ما داشتيم .

يه مثال ديگه از گرافيك ميزنم .
شما چشماي يك بشر را با چشماي يك مار مقايسه كنيد . اگه خبر داشته باشيد مار هميشه دنيا را قرمز ميبينه و موجودات زنده را به رنگ سفيد . ولي چشم بشر همه چيز را به رنگ واقعي خودش ميبينه . اين به دليل اينه كه سيستم به كار برده شده در چشمان بشر پيشرفته تر است كه همين ها هستند باعث ميشه انسان را اشرف مخلوقات ناميد .

خوب حالا شما ترجيح ميديد كه چشماي مار را داشته باشيد ولي به جاش 4 تا دست و 4 تا پا داشته باشيد يا ترجيح ميديد همون چشماي بشر را داشته باشيد با همون دو تا پا و دو تا دست ؟

دقيقا مقايسه گرافيك بازي با گيم پلي بازي هم در همينه .

شما دنياي واقعي را يك گيم حساب كنيد و شما هم شخصيت اين بازي هستيد حالا ترجيح ميديد ماموريت خودتون را با چشمهاي ضعيف انجام بديد يا با دستو پاي اضافه .
اگه از من بپرسين من همون ميخوام چشمام باشه ولي به جاش يه پا داشته باشم چون اينگونه دنيا برام لذت بخش تر خواهد بود تا بجاي اينكه چشمام خوب نبينه و دو تا پا داشته باشم .

اگه از شما بپرسن ايا ميخواي هميشه دنيا را واقعي نبيني و تار ببيني يا اينكه به جاي اون دو تا انگشتت را قطع كنيم كدوم را ميخواي ؟
قطعا من ميگم چشمام را ميخوام و ميخوام انگونه كه دنيا هست انگونه هم دنيا را ببينم .

ولي چه بهتر كه من هم چشم سالم داشته باشم و هم دست و پاي سالم .
خوب حالا گرافيك حكم چشم را داره و گيم پلي هم حكم دست و پا را داره .خوب شما كدوم را ميخواين ؟
خوب چه بهتر هم كه من هم گرافيك داشته باشم و هم گيم پلي خوب .

خوب اين مثال همش براي اين بود كه احميت هر چيز در يك بازي مشخص بشه .

منظورم كلا اينه كه wii براي ما دست و پاي اضافه خلق كرد ولي چه بهتر بود كه اين عينك دودي و كيسه فريزر را هم از جلوي چشممون بر ميداشت .

و جواب من براي اقاي zxc0012004 دوست من همين طوري هايي هم كه شما ميگيد نيست مايكروسافت بشينه و هيچي حاليش نشه اگه يادتون باشه مايكروسافت يه بار به طور اشكار اعلام كرد كه ما تو كنسول مان قابليت حسگر جنبشي را گذاشتيم . پس نگران اين نباش روزي نينتندو و سوني به خاطر همين قابليت مايكروسافت را جا ميزارن . اگر هم خبر داشته باشي مايكروسافت داره روي چنين دسته هايي كار ميكنه و طبق شايعه هايي كه شده بود ممكنه اين دسته ها در موقع عرضه ي بازي halo3 ظهور كنند .

اميدوارم برداشت اشتباه از اين پست من نكنيد و هميشه سعي كنيد يه پست را كاملا بخونيد و بعد نظر بديد كه فكر ميكنم پست بالايي من اصلا به طور كامل نخونده شده :-"

این قدر بحث شد که من دیگه لازم نیست بحث کنم , دیر هم رسیدم;)
منم مثل خیلی هاتون موافقم که نینتندو باعث کند شدن صنعت گیم نمیشه چون به نظرم هر کنسول مخاطبهای خاص خودش رو داره...

اول از همه بگم منظور از گرافیک جمع اینا هست که میگم فیزیک و هوش مصنوعی و گیم پلی و نورپردازی و ... برای اینکه هی اینا تکرار نشه فقط میگم گرافیک چون هر کدام از اینا نباشه گرافیک زیبا به نظر نمیرسه

آیا بنظر شما PS2 که 2 سال قبل یه کنسول به روز بود (زمانی که نسل گرافیکی 6800 و X800 داشتن فرمانروایی می کردن) با اینکه گرافیک به مراتب کمتری از PC داشت، تونست جلوی پیشرفتی که الان خودشو به نسل چهارم Shader ها و DX 10 رسونده، رو بگیره ؟؟؟؟

دوست من اگه پستهای بالاتر رو میخوندی جواب این سوالت رو دادم که pc با کنسولها خیلی فرق داره چون کمپانی های سخت افزاری بزرگی پشتش هستن و همیشه بازی برای سخت افزار جدید باید بیاد ولی کنسولها ماجراش فرق داره پشت هر کنسول فقط یه کمپانی هست که اگه شکست بخوره اون کنسول هم فاتحش خوندس مثل سگا ولی pc یکی کنار بکشه اونیکی هست پس ps2 یا 360 یا ps3 یا هر کنسول دیگه ای ربطی به pc ندارن
سوال دیگه اینکه آیا شما فکر می کنین پیشرفت صنعت بازی توی گرافیکه ؟؟؟ (توجه به اینکه گرافیک بالا به تنهایی واقعیت رو به ارمغان نمی یاره

شما یطوری میگی گرافیک که انگار یه چیز پیش پا افتاده هست اگه شما فکر میکنی گرافیک مهم نیست چرا تو خونتون تلوزیون رنگی داری؟ چرا میخوای تلوزیون hd بخری؟(یا همانطور که gartal جان گفت دوست داشتی دنیا سیاه سفید و بدون گرافیک بود)
تازه از این حرفها گذشته شما فکر میکنی وقتی گرافیک پیشرفت میکنه تاثیری تو ai و گیم پلی بوجود نمیاد؟ وقتی ما میگیم گرافیک این یه کلمه کلیه وقتی فیزیک بازی خوب نباشه گرافیک خوب بنظر نمیرسه

و یه سوال دیگه اینکه فکر می کنین چند تا از بازی های xbox 360 و PS3 که دیگه کنسول های نسل فعلی حساب میشن (نه نسل بعد) توان رقابت با غول هایی مثل سری God of War از PS2 و یا the Legend of Zelda از نسل نینتندو و خانواده ی Halo از سری xbox رو دارن ؟؟؟
وقتی همین بازی ها با گرافیک بهتر روی کنسولهای جدید بیان دیگه کسی سمت قبلی ها نمیره
همنطور که الان دیگه کسی بازی فاینال فانتزی رو روی ps1 بازی نمیکنه
آیا فکر نمی کنی با توجه به اینکه 360 و PS3 که از نسل قدیم پردازش گرافیکی (DX 9.0 و Shader نسل 3) استفاده می کنن، بنا به این به فرض که نظر شما در مورد کند کردن گرافیک و پیشرفت اون توسط نینتندو درست باشه، اون وقت باید به لیست این کند کننده ها، علاوه بر wii، اسم 360 و PS3 رو هم اضافه کنیم ؟؟؟
عزیز من طور خدا pc رو قاطی بحث نکن اون اصلا یه چیز دیگس و پیشرفت تو اون بقول اشکان جان تقریبا نامیرا هست تا وقتی که سخت افزار دیگه نتونه قویتر بشه
سوالت بی معنیه جلوی پیشرفت رو 360 و ps3 نسبت به چی بگیرن؟pc که اصلا اینجا جایی نداره و هیچی جلوشو نمیتونه بگیره ولی جوابت اینه wii میتونه جلوی پیشرفت اون دوتای دیگه رو بگیره چون اینا کاملا با هم رابطه دارن و رو هم تاثیر میزارن
بزار یه مثال بزنم واست سونی سگا رو نابود کرد و جلوی پیشرفت اونو گرفت حالا فعلا این 3 تا موندن با قدرت زیاد ولی هرچقدر هم پر قدرت باشن بازم ممکنه بلای سگا سر یکیشون بیاد حتی ماکروسافت با اون عظمتش و پولش بازم خطر تهدیدش میکنه xbox رو فراموش نکردین که سونی چطور کشتتش
سونی و مایکروسافت الان دارن واقعیت رو از سمت بصری اون دنبال می کنن (که قول میدم 2 روز دیگه از Pc عقب بیفتن اگه بخوان فقط دنبال جلوه های بصری باشن، چون همین الان Crysis و Assassins Creed دارن براشون دست تکون می دن)
البته باید این نکته رو در نظر داشت که سونی، باز مسیری رو برای پیوستن به جنبه های دیگر واقعیت رو در کنسولش باز گذاشته
عزیز من هیچ وقت کنسول نمیتونه با pc رقابت کنه کنسول یه سخت افزار بسته هست و حداقل 5 سال تغییر نمیکنه تا بعدیش بیاد چطور شما توقع داری با pc رقابت کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزار یه مثال بزنم شما الان یه pc با نهایت قدرت بگیر و دیگه تغییرش نده 5 سال بعد میبینیم که کنسول جا مونده یا pc شما !!! ولی وقتی شما هی pc رو اپگرید میکنی نباید توقع داشته باشی کنسول بازم جلو بزنه این فکر خنده داره

نکته اینکه شما شخصیت رو توی وجودت حس کنی بنظر من خیلی واقعی تر از اینه که اونو با گرافیک توپ ببینی ولی نتونی احساسش کنی.
این از نظر من پیشرفته
از نظر گیمرهای حرفه ای هم پیشرفت گرافیک نیست
اینه که حس کنی
اینه که بهت القا بشه که خودتی که داری این کار رو می کنی واقعیت رو دو چندان می کنه
و یه حرفه ای اینو می خواد (یه گیمر تازه کار هم همینو می خواد)
دوست من برای اینکه واقعیت رو حس کنی لازم نیست جلوی تلوزیون بالا پایین بپری بزار یه مثال بزنم شما تو خواب هیچ تکون نمیخوری ولی اون واست بحدی واقعیه که نمیتونی فرقشو با واقعیت بفهمی میدونی چرا چون گرافیک خواب خیلی بالاس و ما نمیتونیم فرقشو با واقعیت بفهمیم نهایت گرافیک و گیم پلی همونیه که ما تو خواب میبینیم و در اینده هم بازی ها باید این احساس رو که تو خواب داریم بما بدن
اونی که نینتندو داره یه چیز بچه گونس که فقط بدرد یه تازه کار که تا حالا بازی نکرده میخوره و البته جدیده منم بدم نمیاد یه چیز جدیدو یبار دستم بگیرم و امتحانش کنم ولی مطمئن باش هیچ احساسی بهت نمیده چون گرافیک(معنی گرافیک رو اول پست گفتم) نداره
شما هیچ فکر کردی چطوری از فاصله 3متری تو یه تلوزیون 20 اینچ میخوای هدف گیری کنی؟ نمیشه همنطور که تا حالا هم نشده اگه هم بشه با اونی که شما فکر میکنی زمین تا اسمون فرق داره
در اخر اینو بگم برای اینکه شما یه چیزو حس کنی لازم نیست تکون بخوری اگه تصویر بتونه اون حسو بحت منتقل کنه تمومه نمونش تو فیلمها هست که گرافیک واقعی دارن و خیلی وقتها ادم اطرافش رو فراموش میکنه و حتی میترسه گریه میکنه و یا عصبانی میشه و... نهایت گرافیک واقعیته که ما بسمتش داریم میریم و نهایت حس کردن مجازی همون خوابه
نینتندو نه تو اولی کاری کرده نه تو کنترول بهتر هیچ بازی کن حرفه ای نمیتونه با دسته های wii بازی fps بکنه مگه تو خیال

لی wii جدیده
یه تجربه ی جدیده
خیلی های می خوان ببینن چه حسی بهشون القا می کنه؟؟؟ پس می خرنش
کاملا درسته البته قیمت ارزونش هم باید بهش اضافه کنی

آخرین ویرایش:
سلام

نوشته شده توسط TRUTH:
اول از همه بگم منظور از گرافیک جمع اینا هست که میگم فیزیک و هوش مصنوعی و گیم پلی و نورپردازی و ... برای اینکه هی اینا تکرار نشه فقط میگم گرافیک چون هر کدام از اینا نباشه گرافیک زیبا به نظر نمیرسه

پس باید بگم که عملاً شما باید توی اسم تاپیک تجدید نظر می کردی و عبارت " (از لحاظ گرافیک) " رو ازش حذف می کردی
چون تمامی اینایی که گفتی هیچ کدومشون به گرافیک ربطی ندارن
AI و Game Play دو مقوله ی مجرا هستن و هیچ ربطی به پردازش گرافیکی پیدا نمی کنن
حتی فیزیک یک بازی هم با پردازش گرافیکی اون فرق داره
اینا کاملاً از هم مجزا هستن و در کل با هم نمی تونن یه Term ی مثل گرافیک رو بسازن
پردازش گرافیک خودش یه بازه ی وسیعه، ولی نمی تونه شامل اینایی که گفتی بشه

دوست من اگه پستهای بالاتر رو میخوندی جواب این سوالت رو دادم که pc با کنسولها خیلی فرق داره چون کمپانی های سخت افزاری بزرگی پشتش هستن و همیشه بازی برای سخت افزار جدید باید بیاد ولی کنسولها ماجراش فرق داره پشت هر کنسول فقط یه کمپانی هست که اگه شکست بخوره اون کنسول هم فاتحش خوندس مثل سگا ولی pc یکی کنار بکشه اونیکی هست پس ps2 یا 360 یا ps3 یا هر کنسول دیگه ای ربطی به pc ندارن

خیلی بازی ها برای سخت افزار جدید نمی یان ولی جاودانن
نمونه ی واضح این حرف منو کمپانی Valve با غولی بنام Half Life ثابت کرد (تازه اگه نخوایم CS رو هم بهش اضافه کنیم)

در ضمن شک نکن که ربط پیدا می کنن
اگه پیشرفت بتونه خیلی سریع بشه (فرضاً)، شک نکن که SONY و MS هر دوشون کنسولهاشون رو به سرعت بازنشسته می کنن (ولی فرض محاله چون همین الان به مرز محدودیت ها رسیدیم و روند پیشرفت سیر صعودی خودشو کندتر از قبل توی دنیای سخت افزار داره طی می کن)

شما یطوری میگی گرافیک که انگار یه چیز پیش پا افتاده هست اگه شما فکر میکنی گرافیک مهم نیست چرا تو خونتون تلوزیون رنگی داری؟ چرا میخوای تلوزیون hd بخری؟(یا همانطور که gartal جان گفت دوست داشتی دنیا سیاه سفید و بدون گرافیک بود)
تازه از این حرفها گذشته شما فکر میکنی وقتی گرافیک پیشرفت میکنه تاثیری تو ai و گیم پلی بوجود نمیاد؟ وقتی ما میگیم گرافیک این یه کلمه کلیه وقتی فیزیک بازی خوب نباشه گرافیک خوب بنظر نمیرسه

بی معناست این حرف
حالا چرا ؟؟؟
1: من م رم TV رنگی یا فرضاً HD می خرم تا از امکانات موجود استفاده کنم
این یه حماقت محضه که امکانات باشه و ازش استفاده نکنم

2: در ضمن این رنگ ها یه تعریفن
اگه سیاه و سفید بد می بود استیون اسپیلبرگ که بی شک یکی از بهترین کارگردانان تاریخه نمی اومد Schindler's List ی رو بسازه که سیاه سفیده
اونم توی 1993 که دوران، دوران فیلم های رنگی بود
بنابراین فکر نکن اگر سیاه و سفید (البته بهتره بگیم Gray Scale) باشه، این یعنی افت کیفیت

3: AI یه نکته ی کاملاً مجرا از گرافیکه
اینا رو با هم مخلوط نکن
مثلاً چون بازی Newer Winter Nights چند صد برابر Gears of War (که توی مقوله ی گرافیک تکه) هوش مصنوعی داره، بنابراین باید بگیم که گرافیکش بهتره ؟؟؟ فکر نمی کنی که به هرکی اینو بگیم بهمون می خنده ؟؟؟

در ضمن گرافیک مهم هست، خیلی هم مهمه
ولی مهم ترین نیست

وقتی همین بازی ها با گرافیک بهتر روی کنسولهای جدید بیان دیگه کسی سمت قبلی ها نمیره
همنطور که الان دیگه کسی بازی فاینال فانتزی رو روی ps1 بازی نمیکنه

با این حرفت از یه جهت موافق و از جهت دیگه مخالفم
اگه فوتبال، Mortal Combat یا Tekken باشه، دقیقاً این حرف درسته و کسی سراغ اونا نمی ره
ولی فکر نکنم کسی فاینال فنتزی، متال گیر و خیلی مثال های دیگه رو حاضر باشه از دست بده.
فکر کنم هنوز خیلی از قدیمی ها برای تجدید خاطره هم شده بیان و بازی های قدیمی رو بازی کنن

عزیز من طور خدا pc رو قاطی بحث نکن اون اصلا یه چیز دیگس و پیشرفت تو اون بقول اشکان جان تقریبا نامیرا هست تا وقتی که سخت افزار دیگه نتونه قویتر بشه
سوالت بی معنیه جلوی پیشرفت رو 360 و ps3 نسبت به چی بگیرن؟pc که اصلا اینجا جایی نداره و هیچی جلوشو نمیتونه بگیره ولی جوابت اینه wii میتونه جلوی پیشرفت اون دوتای دیگه رو بگیره چون اینا کاملا با هم رابطه دارن و رو هم تاثیر میزارن
بزار یه مثال بزنم واست سونی سگا رو نابود کرد و جلوی پیشرفت اونو گرفت حالا فعلا این 3 تا موندن با قدرت زیاد ولی هرچقدر هم پر قدرت باشن بازم ممکنه بلای سگا سر یکیشون بیاد حتی ماکروسافت با اون عظمتش و پولش بازم خطر تهدیدش میکنه xbox رو فراموش نکردین که سونی چطور کشتتش

عجب
اگر نخوام PC رو قاطی کنم پس پیشرفت تعریفش چی میشه اونوقت ؟؟؟
اگر PC پیشرفت نمی کرد چرا PS1 به PS2 و الان PS3 تبدیل شده ؟؟؟ (یا برای xbox هم به همین شکل)

به همین شکل اگه قرار نیست PC رو قاطی کنیم، پس wii رو هم نباید وارد بحث کنیم، چون اصلاً سبک کارش با اون دو تای دیگه فرق می کنه

این در حالیه که تمامی اینا (که شامل PC هم میشه) Gaming Platform هستن و تغییر توی هر کدمشون می تونه بقیه رو متحول کنه

عزیز من هیچ وقت کنسول نمیتونه با pc رقابت کنه کنسول یه سخت افزار بسته هست و حداقل 5 سال تغییر نمیکنه تا بعدیش بیاد چطور شما توقع داری با pc رقابت کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بزار یه مثال بزنم شما الان یه pc با نهایت قدرت بگیر و دیگه تغییرش نده 5 سال بعد میبینیم که کنسول جا مونده یا pc شما !!! ولی وقتی شما هی pc رو اپگرید میکنی نباید توقع داشته باشی کنسول بازم جلو بزنه این فکر خنده داره

کاملاً موافقم
ولی این موافقت شروطی برای خودش داره
شاید 5 سال دیگه یه PC قدرتنمد امروز از کنسول فعلی عقب بمونه
ولی کنسول فعلی هم 5 سال بعد از PC های بروز عقب مونده
و مثال واضح این هم بازی Splinter Cell ی هستش که برای PS2 هم اومد ولی به قولی این کجا و آن کجا ...

دوست من برای اینکه واقعیت رو حس کنی لازم نیست جلوی تلوزیون بالا پایین بپری بزار یه مثال بزنم شما تو خواب هیچ تکون نمیخوری ولی اون واست بحدی واقعیه که نمیتونی فرقشو با واقعیت بفهمی میدونی چرا چون گرافیک خواب خیلی بالاس و ما نمیتونیم فرقشو با واقعیت بفهمیم نهایت گرافیک و گیم پلی همونیه که ما تو خواب میبینیم و در اینده هم بازی ها باید این احساس رو که تو خواب داریم بما بدن
اونی که نینتندو داره یه چیز بچه گونس که فقط بدرد یه تازه کار که تا حالا بازی نکرده میخوره و البته جدیده منم بدم نمیاد یه چیز جدیدو یبار دستم بگیرم و امتحانش کنم ولی مطمئن باش هیچ احساسی بهت نمیده چون گرافیک(معنی گرافیک رو اول پست گفتم) نداره
شما هیچ فکر کردی چطوری از فاصله 3متری تو یه تلوزیون 20 اینچ میخوای هدف گیری کنی؟ نمیشه همنطور که تا حالا هم نشده اگه هم بشه با اونی که شما فکر میکنی زمین تا اسمون فرق داره
در اخر اینو بگم برای اینکه شما یه چیزو حس کنی لازم نیست تکون بخوری اگه تصویر بتونه اون حسو بحت منتقل کنه تمومه نمونش تو فیلمها هست که گرافیک واقعی دارن و خیلی وقتها ادم اطرافش رو فراموش میکنه و حتی میترسه گریه میکنه و یا عصبانی میشه و... نهایت گرافیک واقعیته که ما بسمتش داریم میریم و نهایت حس کردن مجازی همون خوابه
نینتندو نه تو اولی کاری کرده نه تو کنترول بهتر هیچ بازی کن حرفه ای نمیتونه با دسته های wii بازی fps بکنه مگه تو خیال

واقعیت فقط توی چشم های من نیست
اگر این طور بود افراد نابینا دنیابراشون بی معنا بود، ولی همین افراد به لطف تکنولوژی دارن وب رو تجربه می کنن (البته الان کم و لی بعدها مسلما بیشتر)
انسانها واقعیت رو با حواس خودشون حس می کنن
در ضمن مبحث فیلم سازی یه مبحث بسیار پیچیده ست و نمی شه به این آسونی در موردش بحث کرد
مثلاً همون فهرست شیندلری که بهش بالاتر اشاره کردم سیاه و سفیده، ولی می تونه بهت واقعیت رو القا کنه. و شما این واقعیت رو فقط با چشم هات نمی بینی
مثلاً فیلم هایی که برای سینمای مخاطب خاص ساخته میشن بیشتر دیالوگ های سنگین دارن تا صحنه های اکشن و ...
پس شما خیلی جاها می تونی چشم هات رو ببندی ولی هنوز هم حست رو از دست ندی
پس حس ما انسان ها به چشم هامون خلاصه نمی شه (البته منکر قدرت عظیم بینای در برانگیختن احساس نمی شم) و حس های دیگری هم هستن که توجه بهشون ضروریه

در ضمن رسیدن به واقعیت هم یه حده
نمیشه هم با اینجور چیزها بهش رسید (اگه بازی ها اونقدر طبیعی بشن که واقعی باشن، که دیگه بازی نیستن؛ دنیای خودمونن)
مثلاً توجه کردین چرا توی فیلمها قاتل میاد یه ساعت برای مقتولش دلایل و ... رو توضیح میده ؟؟؟ در حالی که در واقعیت میاد و بلافاصله می کشش ...
علت اینه که اگه توی فیلم حرف نزنه ما نمی فهمیم چرا کشت
پس برای اینکه به ما بفهمونن (یا القا کنن) که چی شد این همه حرف میاد وسط
پس دیدن به تنهایی همه چیز نیست

مثلاً من یه مثال می زنم
فرض کن یه ارلن رو می گیری دستت و می بری تا سونیکیت (Sonicate) ش کنی
با چشم هات چیزی رو نمی بینی
ولی دستت احساس لیزی می کنه
هر لحظه احساس می کنی ظرف از دستت لیز می خوره و می افته (در حالی که انطور نیست) و اگر در یه فیلم باشه اینو نمی فهمی مگر کاراکتر بصورت زبانی به این اشاره کنه و یا کارگردان از گوشه ی خاصی از دوربین با استادی هر چه تمام تر اونو به تصویر بکشه که بازم در این حالت اون احساس لرزش رو نمی شه به خوبی القا کرد.

-----------------------------------

نوشته شده توسط Gartall:
و جواب من براي اقاي zxc0012004 دوست من همين طوري هايي هم كه شما ميگيد نيست مايكروسافت بشينه و هيچي حاليش نشه اگه يادتون باشه مايكروسافت يه بار به طور اشكار اعلام كرد كه ما تو كنسول مان قابليت حسگر جنبشي را گذاشتيم . پس نگران اين نباش روزي نينتندو و سوني به خاطر همين قابليت مايكروسافت را جا ميزارن . اگر هم خبر داشته باشي مايكروسافت داره روي چنين دسته هايي كار ميكنه و طبق شايعه هايي كه شده بود ممكنه اين دسته ها در موقع عرضه ي بازي halo3 ظهور كنند .

من طرفدار SONY نیستم
طرفدار Nintendo هم نیستم
طرفدار کنسول های MS هم نیستم

ولی اگه حرف کمپانی باشه من MS رو خیلی دوست دارم
بارها بیشتر از SONY
چون الان دارم از هزاران امکاناتی که یکی از علل وجودشون جریانی بوجود آمده توسط مایکروسافته استفاده می کنم

بنابراین طوری نگو که انگار من دارم طرف چیزی رو می گیرم

الان هم دیگه خیلی وقته که من بازی نمی کنم (تقریباً بعد از Oblivion)
چون نه وقتش رو دارم
نه هم دیگه سنم ایجاب می کنه برم و بازی کنم
علاوه بر اون علاقه م رو هم از دست دادم
پس نیازی هم ندارم طرف یکی از اینا رو بگیرم
شک نکن هر کدوم بهتر باشه در نهایت موفق میشه
برای منم فرق نمی کنه کدوم موفق بشن
مهم اینه که مسیر پیشرفت ساخته بشه
مهم نیست کی اونو می سازه

---------------------------------
---------------------------------

بهرحال
اگر سعی کنیم این بحث رو طوری کنترل کنیم که توش با هم سر جنگ نداشته باشیم و به هم توهین نکنیم و اطلاعات هم رو زیر سوال نبریم میشه به یه نتیجه ای رسید اینجا ...
وگرنه میشه یه تاپیک معلوم الحال که که میره پیش بقیه ی تاپیک هایی که این مسیر رو در پیش گرفتن ... ;)

آخرین ویرایش:

به نظر من کنسول جدید نینتیندو انقلابی در صنعت بازی های رایانه ای محسوب می شه به این علت که حس واقعی بازی رو به شما القا می کنه ولی نباید اینقدر در باره این کنسول سریع قضاوت کنیم . ممکنه در سریهای بعدی این کنسول روی گرافیک هم کار بشه .البته شرکت سونی هم برای عقب نموندن از نیتیندو یک دستکش رو طراحی کرده که همون کار دسته کنسول نینتیندو رو انجام میده و با همون گرافیک بالا . من آینده رو به این صورت پیش بینی میکنم که دیگه خبری از دسته انجام بازی نباشه و مثل فیلم ماتریکس وارد جهان مجازی شویم و بازی های مختلف رو امتحان کنیم .که التبه دور از تصور نیست چون در حال حاضر دانشمندان تحقیقات گسترده ای در این مورد انجام داده اند و شاید تا 100 سال آینده وارد جهان بازی های رایانه ای شویم .:biggrin1:

به نظر من Wii نه تنها باعث پسرفت نميشه بلكه با ساختار مخصوص خودش تونسته افراد زيادي كه قبلا گيم بازي نميكردن رو وارد دنياي بازيها بكنه
و كلا به نظر من افرادي كه دو سه ساله كه بازيهاي PC يا PS2 و XBOX و ..... رو انجام ميدن كمتر به Wii فكر ميكنن و طرفداراي Wii بيشترشون آدمهاي عادي هستن نه گيمرهاي حرفه اي(يا نيمه حرفه اي )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or