به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟(از لحاظ گرافیک)

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
کجای حرف من مربوط به گیم پلی بود دوباره که شما گفتی؟

1.بالا در مورد فروش صحبت کردی، ربطش به تاپیک چیه؟
2.به نظرت واقعا 24.992 با 10.732 تفاوت چندانی نداره؟ فرقشون بیشتر از 12000 تاست!

3. از این آمار واقعا نتیجه گرفتی که کنسول نینتندو پس از اوجی موقتی دچار افول و سقوط شده و طولی نمیکشه که همه کنسول هاشون رو به گوشه ای پرت میکنن و میرن ps3 و 360 میخرن؟ !
4.فکر میکنید اگر کسی غیر از خدا که از همه چی خبر داره بیاد اینجا و نظرشو بگه ، دیگه میشه رو حرفش 100% حساب کرد ؟ نگرانی همه حل میشه ؟ یا واقعیت عوض میشه؟ فکر میکنید فایده جواب دادن به این سوال چیه؟ از دوستان کسی تو شرکت های نینتندو یا سونی یا مایکروسافت مقام اجرایی دارن که بتونن جلوی چیزی رو بگیرن؟

سلام دوست عزيز
فکر مي کنم که ضرورتي نداره اين همه ناراحت بشي.
هدف من کوبيدن شما يا نينتندو نيست.منظور من اينه که ما بحث رو در ارتباط با تاپيک پيش ببريم.
ضمنا اگه شما طرفدار نينتندو باشي ميري و wii مي خري و اگه طرفدار سوني يا مايکرو سافت باشي مي ري کنسول اونا رو مي خري.
براي من چه فرقي مي کنه.
ضمنا جمله کامل من اين بود
" در اين که نينتندو (که من ارادت خاصي بهش دارم) در گيم پلي و به طور کلي اين صنعت تحول ايجاد کرده شکي نيست ولي لاجرم بحث بر سر پيشرفت يا عدم پيشرفت به لحاط گرافيکيه نه گيم پلي."
ولي شما فقط به اين جمله بسنده کردي
"لاجرم بحث بر سر پيشرفت يا عدم پيشرفت به لحاط گرافيکيه نه گيم پلي."
يعني 12000 کنسول بيشتر باعث مي شه که نينتندو سوني يا مايکرو سافت رو جا بگذاره ؟
حالا اگه 388000 کنسول بيشتر بود ،بله حق با شما بود.
بگذريم اون چيزي که مهمه گرافيکه.
نه نينتندو و نه هيچ شرکت ديگه اي توانائي متوقف کردن پيشرفت رو نداره.
به هر حال ممنون و موفق باشيد

سلام،
1.نویسنده تاپیک صحبتی کرده بودن که من جوابشون رو دادم:
الان اگه نینتندو باعث پیشرفت شده فقط این پیشرفت تو بازی های بچه گونه بوده و بازی حرفه ای نداشته
نظر شخصی شماست،
Call of Duty 3
Metroid Prime 3: Corruption
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Red Steel
Prince of Persia Rival Swords
Resident Evil 4 Wii Edition
mortal kombat: armageddon
no more hero
far cry
starwars: The force unleashed
خلاف حرف شمارو ثابت میکنن. در ضمن wii sport مظهر wii هست که تو کل دنیا فککنم طرفدارای بالای 30 سالش خیلی بیشتر از بقیه باشن. خواهش میکنم منصفانه صحبت کنید، مگه این همه آدمی که تو این سایت wii دارن یا طرفدارش هستن بچه ان؟
که فکر نمیکنم با این جواب از موضوع خارج شده باشم.
2.
يعني 12000 کنسول بيشتر باعث مي شه که نينتندو سوني يا مايکرو سافت رو جا بگذاره ؟
حالا اگه 388000 کنسول بيشتر بود ،بله حق با شما بود.
اولا 1200 تا رو اشتباه کردم 15000 تا بوده بعدم بله اگر کل فروشwii مثلا 25000 باشه و ps3 10000 تا منطقآ wii برندس چون 2.5 برابره فروشش. در حالی که این نسبت تو فروش جهانی خییلی متفاوته و همین الان 11.524 در مقابل 4.774 هست که رقم غیر قابل مقایسه ایه.
3.سوال منو جواب ندادی: اگه بحث مطلقآ گرافیکه ، چرا بحث فروش ، پیش اومد؟ ... جوابتو حدس میزنم: چون فروش نشون میده که مردم کدوم کنسول رو میپسندن و این در مسائل آینده تتاثیر گذاره. خب، پس یه چیزایی هست که اسمش گرافیک نیست ولی به این بحث ارتباط مستقیم داره، مثل : سلیقه مردم ، و متعاقب اون فروش .
نه نينتندو و نه هيچ شرکت ديگه اي توانائي متوقف کردن پيشرفت رو نداره.
مگه نینتندو این حرفو زده؟ نینتندو داره کار خودشو میکنه، شما فکر میکنید من از گرافیک بدم میاد؟!! من بشخصه طرحایی دارم که نیاز به گرافیک واقعی ( real ) داره، و نیاز به امکاناتی که نه نینتندو نه هیچ شرکت دیگه ای فعلا کاری براشون انجام نداده! دوستان ، یه نکتهایو میخوام عرض کنم خدمتتون: دنیای بازی های کامپیوتری به حدی بدون مرز و وسیع هست و به حدی جای کار داره که میتونم بگم کاری که الان داره انجام میشه در مقابل ظرفیتش هیچی نیست! حیطه ها و طرح هایی برای کار وجود دارن که شاید از ذهن خیلی از بازیسازها هم نگذشته باشه! - امیدوارم از موضوع خارج نشده باشم، فکر نمیکنم جوابهای مرتبط = با بله یا خیر باشن، چون اینجا یک انجمن تخصصیه.
به هر حال ممنون و موفق باشيد
خواهش میکنم.

سلام

خوب منم رأی دادم و نظرم رو هم بگم
به عقيده من بله ميشه ، البته شايد حقيقتا اين مسئله وجود نداشته باشه
امّا برای ما ايرانی ها که 99 درصد از ما سبک خاصی علاقه مند هستيم
که بيشتر اون رو روی کنسول های ديگه ميبينيم بله کند ميشه
درسته بازم يه سری امکانات به شکل انحصار داره اين کنسول و ديگران توانايی هارو ندارند
امّا به هر حال مسلما اگه نينتندو کنسولش قوی تر بود و بيشتر به فکر بازار های جهانی بود تا سيستمايی که الان پياده ميکنه
اين رقابت فشرده تر و سخت تر ميشد و باعث ميشد هرکس برای بالا کشيدن خودش دست به کارای نو بزنه
و اين ميتونست فوق العاده مفيد و به نفع ما ها باشه
حالا نظر دوستان ديگر هم حتماً تخصصی ، و مطمئن تر هست و همينطور قابل اطمينان
موفق باشيد

جناب no name عزيز با عرض سلام
اکثر نکاتي که شما به اونها اشاره کرديد منطقي و منطبق با واقعيته که منم در ارتباط با اونها با شما موافقم.
از طرفي به نظر من جواب سوال اين تاپيک خيلي ساده و واضحه.
در حاليکه شرکت Nvidia در حال ارائه نسل جديدکارت گرافيکي خودشه (همچنين Ati) و قراره سري 8 رو تا چند وقت ديگه از دور خارج کنه به راحتي مي تونيم نتيجه بگيريم که گرافيک به پيشرفتش ادامه مي ده.
البته نينتندو با Wii انقلابي رو در گيم پلي پديد آورده که هدفش متمرکزبيشتر بر کابران غير حرفه اي بوده.در اينکه محصول جديد نينتندو اين صنعت رو متحول کرده شکي نيست ولي سليقه کاربراي حرفه اي چي؟آيا نزديک شدن به دنياي واقعي هدف غير معقوليه؟قطعا نيست.
با عرض معذرت من در اينجا مي خوام يه مقدار از بحث اصلي خارج بشم و مايلم که ادامه اين بحث غير مرتبط را با شما در هرجائي غير از اين تاپيک که صلاح مي دونيد و به شرطي که با قوانين سايت مغاير نباشه ادامه بديم.

3.سوال منو جواب ندادی: اگه بحث مطلقآ گرافیکه ، چرا بحث فروش ، پیش اومد؟ ... جوابتو حدس میزنم: چون فروش نشون میده که مردم کدوم کنسول رو میپسندن و این در مسائل آینده تتاثیر گذاره.

در ارتباط باجواب سوالي که مطرح کرديد تقريبا درست حدس زديد.
ميزان فروش يک کنسول دقيقا بر سياست هاي شرکتهاي سازنده بازي تاثير گذاره.نمونه بارزش هم ليست بازي هائي که قراره براي ps2 ارائه باشه (تا انتهاي سال 2008 حدودا 140 بازي) مطمئنا بيش از صد ميليون کنسولي که در دست کاربرها هست هنوز که هنوزه بازار مهمي براي بازي سازهاست.در حاليکه خبرهائي زيادي از Gc وXbox به گوش نمي رسه(تقريبا هيچ خبري).
از طرفي آمار فروش کنسول wii سير نزولي رو (البته فقط در ژاپن) نشون مي ده(بحث 360 وps3 جداست که اگه خواستيد در محل مورد نظر شما با هم صحبت کنيم)
به هر حال نمودار صعودي فروش wii (از حدود 350 هزار الي 400 دستگاه ) افت کرده و به حدود 25000 رسيده(در علم اقتصاد به اين حالت نزول در صعود گفته ميشه).شايد اين نکته بتونه دليلي براي شرکتهاي سازنده باشه که به سمت ساير کنسوها (به غير از wii)گرايش پيدا کنن.واين يعني پيشرفت گرافيک.چون اين دو تا کنسول پتانسيل زيادي در ارائه گرافيک بالاتر رو دارند.
هر چند که مايکرو سافت تا حالا ترکونده و کلي بازي اختصاصي براي 360 مهيا کرده که نمونش رو در ساير کنسولها نمي بينيم.
در نهايت اينکه جنگ اين نسل از کنسولها جنگي است مابين خواست حرفه اي ها و غير گيمرها
و ميزان استقبال اين دو دسته از کنسول مورد علاقشون تعيين کننده پاسخ سوال اين تاپيک و صد البته برنده جنگ کنسولهاست.

با تشکر

اکثر نکاتي که شما به اونها اشاره کرديد منطقي و منطبق با واقعيته که منم در ارتباط با اونها با شما موافقم
سلام علیکم، ممنون از توجهتون.
در مورد nvidea , ati مربوط به کنسول ها نمیشه چون مربوط به pc هست و بحث pc جداست.
البته نينتندو با Wii انقلابي رو در گيم پلي پديد آورده که هدفش متمرکزبيشتر بر کابران غير حرفه اي بوده.در اينکه محصول جديد نينتندو اين صنعت رو متحول کرده شکي نيست ولي سليقه کاربراي حرفه اي چي؟آيا نزديک شدن به دنياي واقعي هدف غير معقوليه؟قطعا نيست
در این مورد یک نکته وجود داره-امیدوارم نگید مربوط نیست چون اساسآ بحث ما بحث گیم پلی و گرافیک مطلقه و دعوای کنسول ها هم سر همین هست- کاربر حرفه ای و غیر حرفه ای: چرا به نظرتون کاربران wii غیر حرفه ای هستن؟ ( اصلا اینجا بحث توهین و ... نیست ، چون اساسآ گیمر بودن امتیازی نیست) منظور من اینه که شما خودتون گفتید انقلاب در گیم پلی ، اگر به اینجا: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=266828#post266828 نگاه بکنید من مفصلا راجع به واقعی و غیر واقعی بودن توضیح دادم ، اجمالآ این رو عرض میکنم که کنترل و گیم پلی علاوه بر گرافیک نقش عمده ای در ایجاد احساس واقعی دارند ، که همونطور که تو پستی که عرض کردم، عکس ها هم موجوده ، نینتندو با استفاده از سنسورهای حساس به حرکت و کنترل کننده های جانبی گام بلندی برای ارائه کنترل نزدیک به واقعیت برداشته ک باعث شده افراد بیشتری بتونن با بازی هاش ارتباط لذت بخشی برقرار کنن. این حرکت 100% ادامه پیدا میکنه و طرفداران گیم های نینتندو که روز به روز بیشتر هم میشن -اگر هم به قول شما غیر حرفه ای باشن- حرفه ای میشن و شاخه جدیدی از گیمر هارو تشکیل میدن، ولی اساسا هدف نینتندو این نبوده که افراد حرفه ای رو از دست بده، ببینید ، red steel و call of duty 3 metroid prime 3 قبلا تجربه شدن star wars: unleashed و no more hero و PES هم در راهند این ها همشون گیم های حرفه ای هستند که گرافیک های خوبی هم دارن و اتفاقا به مذاق گیمر های حرفه ای خوش اومدن و میان.و هر کدومشون یه سری از امکاناتی رو که یه بازی میتونه داشته باشه به جامعه گیم معرفی کردن. wii برای گیمرهای حرفه ای یه هدیه بزرگه! و اتفاقا با وجود wii zapper برای FPS بازها ، ولی درسته ، فقط برای عشق گرافیک ها فعلا نه! پس باید حساب عشق گرافیک رو با گیمر حرفه ای از هم جدا کنید واین رو هم بگم که چون نینتندو کار جدیدی رو شروع کرده نتیجه و ظهور کاملش رو مثل هر پدیده دیگه ای بعد از گذشت یک دوره رشد میگیره - مثل رشد یک انسان و به بار نشستن یک درخت-و این دوره خوشبختانه هنوز کامل نشده و ما منتظر چیزهای جدید زیادی هستیم..البته من خوشحالم که میبینم این بحث قبلا هم پیگیری شده و بچه ها صحبتای خوبی کردن و در حقیقت شما یه کم دیر به بحث رسیدید : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3862&page=3

آخرین ویرایش:
سلام علیکم، ممنون از توجهتون.
در مورد nvidea , ati مربوط به کنسول ها نمیشه چون مربوط به pc هست و بحث pc جداست.
.البته من خوشحالم که میبینم این بحث قبلا هم پیگیری شده و بچه ها صحبتای خوبی کردن و در حقیقت شما یه کم دیر به بحث رسیدید : http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3862&page=3
من در ارتباط با اين صحبت شما که فرموديد" nvidea , ati مربوط به کنسول ها نمیشه چون مربوط به pc هست و بحث pc جداست"اصلا موافق نيستم چون دقيقا هر دو اين شرکتها تامين کننده چيپهاي گرافيکي هر سه کنسول هستن و مطئن هستم که شما از اين قضيه خبر داريد پس چه طور مي تونيم نقش اين شرکتها رو در جهش گرافيکي کنسولها ناديده بگيريم.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3862&page=3
قبل از صحبتهاي شما اين تاپيک رو ديده بودم ولي متاسفانه دوستان به دليل تعصبات خشک بعضا از حيطه منطق خارج مي شن که آدم رو واقعا از بحث کردن پشيمون مي کنن.در ارتباط با سياستهاي نينتندو هم اين نکته کاملا مشخصه که اونها طرفداراهاي بيشماري در سرتاسر جهان دارن ولي با توجه به وقايع پيش اومده تو نسل قبل توجه نينتندو بيشتر بر غير حرفه اي ها معطوف شده.صحبتي که من خدمت شما عرض کردم بحث جماعت غير گيمره که تعدادشون کم نيست.و الا طرفداراي نينتندو که تو نسل قبل حدود 2-21 ميليون نفر بودن جاي خودشون هستن و منظور من اختلاف 118 ميليون نفري طرفدار سوني با تعداد نامشخصي هستن که تا حالا کنسول نخريدن البته چيزهائي که گفتم تضمين کننده اين نيست که 118 ميليون نفر مجددا ps3 بخرن.
بازي هائي نظير bioshock و يک سري بازي هائي که براي ساير کنسولها ارائه شدن به لحاظ فني قابل اجرا شدن برروي wii نيست(البته با اين مشخصاتي که برروي کنسولها ارائه شده ديديم).با wii مي شه خيلي کارها رو انجام داد ولي اي کاش نينتندو کنسول قدرتمندتري رو به بازار ارائه مي کرد که توانائي پردازش بيشتر ، فيزيک بهتر وقدرت گرافيکي بالاتر داشت(حداقل در حد کنسولهاي سوني و مايکرو سافت) و ترکيب اين موارد با نوع آوري که اونها پديد آوردن باعث مي شد که همه از اين نوع‌آوري راضي باشن.

آخرین ویرایش:
خب اینکه ati فلان مدل کارتو بزنه نه به حال من فرق میکنه نه به حال کسی که ps3 داره ، به خاطر این که vga کنسول چیزی نیست که بشه ارتقائش داد، صحبت اصلی من این بود که یک جامعه گیمر ساخته شده و داره کامل میشه که حرفه ای هست در ژانرهای مختلف و این گروه گروهی هستند که با گیم پلی خاصی سر و کار دارند که بعضا به سرعت عمل فیزیکی و جسمی نیاز داشته که به نظر من علاوه بر این که میشه لفظ حرفه ای رو بهشون اطلاق کرد متاسفانه تفاوت فاحشی با جوی استیک کار هایی دارند که محدود به دکمه ها و آنالوگ بودند و به نظرم کاربران wii از لحاظ مهارت فیزیکی که به سرعت عمل در حرکات مختلف و توانایی جسمی بر میگرده و همچنین ظرافت حرفه ای که مربوط به زیبایی و تنوع گیم پلی و مهارت در اجرای حرکات مختلف و بعضا پیچیده هست منطقآ بیشتر زیبنده عنوان گیمر هستند و هر کدوم توانایی های خاص خودشون رو دارند که به هیچ وجه در جامعه حرفه ای نمیشه نادیدشون گرفت بعدم بله کاش این اتفاق میفتاد و خوش به حال همه میشد . ولی اینجا یک احتمال منطقی میشه داد و اون هم اینه که بعید نیست این اتفاق بیفته و چیز دور از ذهنی نیست.
عید شما هم مبارک..

آخرین ویرایش:
همچین چیزی امکان نداره !
به نظر شما دوستان اگر سونی تنها شرکتی بود که کنسول گیم تولید میکرد الان شاهد همچین گرافیکی از یک کنسول بازی بودید !
اگر ماکروسافت تنها شرکت تولید کننده کنسول بازی بود مطمعا باشید الان هنوز داشتید ایکس باکس 1 بازی میکردید !
اگر نینتندو تنها شرکت بود چی ! مطمعا باشید الان داشتید اتاری بازی میکردید !

خوب به نظر من این 3 شرکت اگر نبودند اصلا صنعت کنسول بازی همچین پیشرفتی نمیکرد
فکر بازی با حرکت دست کار شرکت نینتندو بود اگر این فکر خلاقانه رو نینتندو انجام نمیداد الان امکان نداشت دسته های ps3 امکان sixsaxis داشته باشه ! و اگر ماکروسافت هم نبود سونی الان امکان نداشت همچین ابر کنسولی بشه !

پس اگر کمی فکر کنید این رقابت بین کنسول های بازی هست که باعث پیشرفت این صنعت میشه و نینتندو هم یک شرکت خلاق ژاپنی هست که واقعا نمیتونه از نظر گرافیک به رقابت با بقیه شرکت ها ادامه بده !

پس بهتر از یک جهت به این قضیه نگاه نکنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or