به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟(از لحاظ گرافیک)

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
یک چیزی رو ما بهش توجه نکردیم و اون تغییر سخت افزاری خود کنسول Wii بود.
ضرری که نینتندو در نسل ششم متحمل شده بسیار بیشتر از ضرری بود که به دو شرکت MS و Sony وارد شد.
کنسول GC هم از نظر قدرت و هم از نظر تکنولوژی برتر از PS2 بود ولی این مورد باعث نشد که بتونه PS2 رو شکست بده و در آخر با فروش 10 میلیون Unit آخرین رتبه رو بعد از PS2 و XBOX تازه وارد کسب کرد.
توی توضیحات اقتصادی که نینتندو در پایان سال 2004 ارائه کرده بود اشاره به ضرر زیاد شده بود و همچنین سهام داران در اوایل سال مالی 2005 از کار نینتندو اظهار نارضایتی کردند.
توی گزارشی که در همان ابتدای سال 2005 نینتندو در سایتش عرضه کرد اشاره به تغییر سیاست این شرکت به سمت جذب مشتری بیشتر در عین خرج کمتر شده بود.Revolution حاصل این تلاش نینتندو بود.کنسولی که هدف اصلیش جلب بازیبازهای بیشتر و بالطبع آن فروش بیشتر بود.ولی نباید این موضوع رو فراموش کنیم که سخت افزار Wii هم ارتقای خودشو داشت و این مورد (پیشروی صنعت و تکنولوژی) حتی برای نینتندو هم کاری غیرقابل اجتناب بود.
مشکل ما در اینجا این است که ارتقای سخت افزاری بسیار ناچیز Wii نسبت به GameCube و فروش بیش از حد انتظار Wii بعضی رو نگران کرده که ممکنه این روش به مذاق دیگر شرکتهای کنسول سازی خوش بیاد و این شرکتها به میزانی بسیار کم (به مانند Wii) به ارتقای کنسول نسل بعدشان بپردازند و در عوض با قیمت کمتر دنیایی با لذتی جدیدتر رو به بازیکنان تحویل بدهند.
نظر بعضی از شما رو خوندم و نظر خیلی دیگه رو نمیدونم ولی به نظر من بهترین کار سوال کردن از خود کسانی هست که Wii رو خریدن...
آیا از گرافیک Wii راضی هستید ؟! آیا فکر نمیکنید که روش جدید بازی کردن با Wii هر چقدر که تازه و نو باشد , بالاخره روزی خسته کننده میشود ؟ فکر میکنید که بعد از دو سال بازیهای Wii چقدر پیشرفت از نظر گرافیکی داشته اند ؟ آیا این کنسول پتانسیل این را دارد که به گرافیکی بالاتر از یک کنسول XBOX دست یابد در حالیکه از نظر مشخصات سخت افزاری در بعضی موارد ضعیفتر از این کنسول است ؟
این سوالها به جوابهای کسانی احتیاج دارند که علاقه ی اصلیشان در بازی گرافیک باشد و در رتبه ایی پایینتر گیم پلی بازی را مئنظر خود قرار دهند.
به بحثمان برمیگردیم...با توجه به اون چیزی که من تا به امروز در صنعت بازی دیده ام , نمیتونم بگم که این اتفاق (همون چیزی که در اول این تاپیک پرسیده شده) نخواهد افتاد.
تا نسل ششم کنسولهای بازی , Nintendo شرکتی بود که همگام با SEGA از نظر سخت افزاری کنسولهای بسیار قوی ایی داشتند.حتی GameCube که بعد از PS2 آمد و تا قبل از آمدن XBOX قویترین کنسول زمان شناخته میشد یک دلیل کاملا قابل تکیه برای این موضوع است که نینتندو تا نسل ششم به سخت افزار بیشتر از نرم افزار اهمیت میداد و طعم شکست رو با GameCube و نداشتن حمایت نرم افزاری از این کنسول چشید...
ولی دیدیم که در نسل هفتم , نینتندو برای اولین بار فقط به گیم پلی فکر کرد و...موفق شد...
من نمیتونم بگم که Sony یا MS در نسل هشتم چه کاری انجام میدن برای اینکه مثال نقضی درست و حسابی به نام شرکت نینتندو براتون آوردم.
PS3 و 360 هر دو از نظر نرم افزاری حمایت میشوند ولی نه بصورت کامل و در این بین وضع PS3 خرابتر از 360 است.
پیش بینی اینکه در نسل بعد گرافیک پیشرفتی زیاد و یا کم خواهد داشت (به خاطر تاثیر نینتندو) فقط وقتی به طور کامل به حقیقت نزدیک میشه که ببینیم کنسول موفق کدام بوده...
تا به اینحال به نظر میرسد که Wii در کوتاه مدت موفق بوده و کاری که 360 در دو سال انجام داد را تقریبا در یک سال انجام میدهد ولی اوضاع فرق کرده.طبق آخرین تحلیلات MCreate فروش PS3 با افزایش مواجهه شده , فروش 360 با کاهش و فروش Wii از ماههای قبل کمتر شده.
شاید به خاطر نبود بازیهای جدید فروش Wii کمتر شده و یا شاید به خاطر اینکه گیمرهایی که به گرافیک هم توجه دارند متوجه شده اند که کنسول Wii تجربه ایی در حد یک کنسول XBOX نسل شش به آنها خواهد داد.
واقعا معلوم نییست که در بلند مدت کدام کنسول موفق بشود ولی یک موضوع ساده قابل پیش بینی است.
اگر کنسولی پیروز بشود = شرکت سازنده به سیاست قبلی خود ادامه میدهد (درست مثل Sony و ادامه ی سیاستهایش با دو کنسول PS2 و PS3)
اگر کنسولی شکست بخورد = شرکت سازنده سیاست قبلی خود را تغییر میدهد (درست مثل Nintendo و تغییر سیاستش با کناره گیری از افزایش قدرت سخت افزاری قابل توجه و روی آوردن به فاکتورهای عامه پسند)
اگر کنسولی در میانه بماند = شرکت سازنده سیاست قبلی خود را با راهکارهایی جدید ادامه میدهد (درست مثل MS با 360 و با حمایت نرم افزاری بسیار بیشتر از نسل قبل)

چیزهایی که گفتم همه مزخرف بودن (میدونم !) و میتونین حتی یک Give a Shit هم بهش ندین ! ولی فکر کنم منطقی باشه که بخوایم بگیم "هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست"...درست مثل غیر قابل پیش بینی بودن کار نینتندو با Wii...

در آخر من خودمو در این نظرسنجی بیطرف اعلام میکنم چون واقعا نمیتونم پیش بینی کنم که کدام کنسول برنده میشه و واقعا نمیتونم بگم که آیا پیروزی یک کنسول در یک دوره میتونه تاثیر بسیار عمیقی بر رقیبانش بگذاره یا نه ؟
PS2 با پیروز شدن در نسل ششم تاثیر عمیقی بر MS گذاشت بطوریکه الان عناوین انحصاری 360 تمومی نداره و از نظر نرم افزاری حمایت میشه...ولی تاثیری بر نینتندو نگذاشت بطوری که این شرکت سیاستهاش رو به کلی تغییر داد.
پس با توجه به این واقعا نمیشه گفت که یک شرکت در نسل بعدی از نینتندو درس میگیره یا سیاست قبلیشو ادامه میده و به ارتقای سخت افزاری حرفه ایی ادامه میده...

گرافیک بالا (PS3 / 360) یا گرافیک پایین (Wii) ؟ مسئله این است !

P.S = ببخشید با این مزخرفات سرتونو درد آوردم...خیلی متاسف بیدیم !

ضمن تشکر از این دوست خوبم به نظر من wii داره راهی را پیش می ره که هیچ خطری نداره.
اومدن همچین کنسولی که هر نسخه اش باعث سود شرکت می شه یعنی یه کنسولی که بدونه ریسک داره راهه خودش را ادامه می ده.
اگه توی این نسل ماکرو یا سونی شکست بخورند با ضرر های هنگفتی مواجه می شوند اما با این حال می توانند دوباره به راه خودشون ادامه بدهند.
اما با شکستی که نینتندو توی نسل قبل داشت نمی تونست ریسک بکنه.چون از هر لحاظ از ماکرو و سونی کمتر بود.اگر کنسولی می ساخت که از لحاظ سخت افزاری با دیگر کنسول ها رقایت کنه به نظر من 90%بر شکست می شد.چون نه پول انحصاری کردن بازی ها را داشت و نه توانایی کاهش قیمت کنسول.
اما با تولید کنسولی که از راه خودش سود خودش را تامین می کنه وارد جنگ دو غول سخت افزاری و نرم افزاری نشد و با یه نواوری سود کلانی کرد.(به این می گن شرکت موفق)
در اخر باید بگم من کلا از wii خوشم نمیاد.
یه چیز دیگه هم اضافه کنم:اگه قرار باشه جلوی wii گرفته بشه به نظرم 360 قادر به اون نیست و اون هم تنها یه دلیل داره:عدم محبوبیتچیزی که به عنوان یه عامل بزرگ داره دلار های ماکروسافت را به هدر می ده.و من تنها کنسولی که قابل رقابت با wii می بینم ps3 کنسولی که نسل قبلش با فروش حدود 120 میلیون دستگاه تونست به راحتی مقام اول کنسول های نسل قبل را به دست بیاره.به نظر من الان خیلی از مردم توی سطح جهان نمی دونن 360 چی هست اما خیلی ها دارن دعا می کنن ps3 ارزون بشه تا اون ها هم بتونند از اون استفاده کنند بدون اینکه به بازی های انحصاری دو تا شرکت فکر بکنند.
به نظر من ps3 با این کاهش قیمت فروش خوبش را ادامه می ده تا زمانی که کنسول 40 گیگابایتی با قیمت کمتر عرضه بشه و دوباره مردمی که برای خرید ps2 به فروشگاه رفته بودند را بعد چند سال اینبار برای خرید ps3 به فروشگاه ها بکشه.

دوستمون Nemesis به نکات خوبی اشاره کردن

اگه
نینتندو برنده کلی این نسل بشه به نظر من باید فاتحه پیشرفت سخت افزاری به شدتی که الان هستو باید خوند چون با ضربه ای که به سونی و ماکروسافت میخوره اونا هم میرن به سمت کنسولهای ارزون و بچه گونه

شایدم دو مدل کنسول در اینده دادن یکی برای بچه ها و یکی هم برای حرفه ای ها ولی در هر حال جلوی سرعت پیشرفت گرفته میشه و تو این شکی نیست

پ.ن:خیلی ها فکر میکنن که نینتندو جنگ این نسل رو برده ولی من شک دارم و هنوز اعتقاد دارم که بقیه هم شانس برای برنده شدن دارن و برنده اخر مبارزه معلوم میشه و هنوز خیلی وقت داریم (من که دعا میکنم نینتندو نتونه برنده بشه چون تا حالا نه کنسولی ازش داشتم و بازهاشم خوشم نمیاد و از اون ماریو بیریخت هم متنفرم نمیدونم این ماریو چی داره که اینقدر طرفدار داره نه قیافه داره نه هیکل اخه کدوم ادم عاقلی اسنیک یا سم فیشر رو ول میکنه میچسبه به ماریو!:biggrin1:)

و در آخر با فروش 10 میلیون Unit آخرین رتبه رو بعد از PS2 و XBOX تازه وارد کسب کرد.

اشتباه از من بود...GameCube تا ماه June سال 2007 موفق به فروش 21 میلیون Unit شده نه 10 میلیون...
شما به بزرگی خودتون ببخشید...

متشکرم...Nemesis

من خیلی وقته که نگران موفقیت wii هستم و یواش یواش این نگرانی داره زیاد میشه و الان دیگه خیلی ها نگران شدن مطلب زیر رو از وبلاگ دوست خوبمون حمید رضا دشتی برداشتم که بهتر موضوع رو توضیح داده :

واقعا فروش Wii داره رویایی میشه، فکر نمی کنم حتی خود نینتندو هم قبل از عرضه Wii انتظار چنین استقبالی رو داشته، به هر حال Wii با این که بازی های بزرگ زیادی نداشته ولی به خوبی تونسته گیم رهای معمولی و casual رو به سمت خودش بکشه. اگه نگاهی هم به بازی های پرفروش Wii بندازیم شاید کمی نگران کننده باشه چرا که بعضی بازیهایی دارن فروش می کنن که نه تنها از نظر منتقدان بازیهای متوسط و یا حتی ضعیفی هستند بلکه اکثرا هم بازی های casual هستند (مثل Mario Party 8)، با این اوصاف هیچ تعجب نداره که نینتندو اخیرا این قدر روی بازی های Casual و گیمرهای معمولی تمرکز کرده و حتی گواه اون نمایش نینتندو در E3 بود که اصلا گیمرهای حرفه ای و طرفداران قدیمی نینتندو را راضی نکرد! آخه واقعا Wiifit یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به هر حال با این وضع احتمالا شرکت های بیشتری به کنسول Wii روی می آورند چون می تونند با هزینه های بسیار بسیار کمتر بازی های بسیار معمولی برای این کنسول بسازند که حتی اگر فروش آن چنانی هم نداشته باشد باز هم سود خوبی نصیب این شرکت ها کند چون واقعا در مقایسه با بازی های PS3 و Xbox360 هزینه ساخت بعضی بازی های Wii واقعا قابل اغماض است!!!! به همین خاطر هم هست که امروزه شاهد ساخته شدن بازی های سطح پایینی نظیر Cruis'n برای Wii هستیم که آدم با دیدن بازی واقعا نمی تونه جلوی خنده اش رو بگیره، به نظر من نینتندو اگر بخواد همین جوری ادامه بده باید احساس خطر کرد چون شاید دیگه شرکت های بازی سازی زحمت ساخت بازی های بزرگ و پرخرج و در عین حال با ریسک بالا رو به خودشون ندن و اون روز هست که باید فاتحه گیمرهای حرفه ای رو خوند!!

پ.ن:خدا کنه نگرانی ما بی مورد باشه و در اینده بازیهای پرخرج بیشتر بشن!

من خیلی وقته که نگران موفقیت wii هستم و یواش یواش این نگرانی داره زیاد میشه و الان دیگه خیلی ها نگران شدن مطلب زیر رو از وبلاگ دوست خوبمون حمید رضا دشتی برداشتم که بهتر موضوع رو توضیح داده :

پ.ن:خدا کنه نگرانی ما بی مورد باشه و در اینده بازیهای پرخرج بیشتر بشن!
خودتون رو بزارید جای روسا و سهام داران یک شرکت مثل Microsoft ، اگه بتونید با یه بازی که هزینه ساختش 3 میلیون دلار بیشتر نیست یه سود خالص 5 میلیون دلاری داشته باشید چرا باید دنبال یه پروزه دیگه برید که هزینه اش چندین برابر هست و فروشش هم تضمین نشده؟

شرکت های بازی سازی اسمشون روشون هست، شرکت یعنی به پول فکر میکنن نه به چیز هایی مثل Loyalty !

پ.ن: عدد ها رو از خودم در آوردم.

اشتباها خیر رو انتخاب کردم !!!
نینتدو اصلا روی گرافیک کار نمی کنه و در این امر خلاق نیست .
این نظر منه ولی فکر کنم نظر خیلی های دیگه همین باشه .
نمونش تفاوت بسیار کم گرافیک Wii و Game Cube هست ، شما تفاوت گرافیک PS2 و PLAYSTATION 3 رو ببینید اون وقت میفهمید من چی میگم !.

درود به همه
نینتندو تو چند سال گذشته بدجوری شکست خورده ( دلم براش کبابه :biggrin1: ). اولی سر Nintendo 64 بود که از PS شکست خود. با این حال که 2 برابر PS قویتر بود ( PS فکر کنم 32 بیتی بود ) باز نتونست جلوش رو بگیره. GC ش هم با اینکه از PS2 همه رقمه سر بود ولی نمیدونم چی شد که PS2 حدود 120 میلیون یونیت فروخ و GC حدود 20 میلیون :biggrin1:.
ولی اینکه بگن ما بفکر غیر گیمر ها هستیم و ..... از این جور ..... شرها، کاملا دروغه. نینتندو امده با این کار ضرر دو نسل رو جبران کنه و فعلا ( البته فعلا ) موفق شده.
هر Non Gamer ـی که تبدیل به Gamer بشه، خواه ناخواه با دیگر بازی ها و کنسول ها آشنا میشه. فرق گرافیک و فیزیک بازی های Wii و ps3 , Xbox360 رو درک میکنه و احتمالا به سمت اونها جذب میشه.
نمیدونم خوبی هست یا بدی اما میشه با کوچکترین ایده و سرمایه ای برای این کنسول بازی ساخت. قابلیت بالای Wiimote میتونه کلی چیز جدید و باحال به همراه داشته باشه. ولی یه سئوالی پیش میاد،
این نواوری ها در گیم پلی چقدر میتونه برای بازیباز تازه گی داشته باشه؟
// // // // // // // // // // چقدر میتونه در برابر گرافیک دیگر کنسولها مقاومت بکنه؟
تا اونجا که دیدم اکثر بازی های Wii حتی نصف گرافیک بازی های GC ؤو هم ندارن ( بجز چند مورد خاص ). قربونش برم بازی M+ 17 هم نداره که دلمون خوش باشه. یه No More Hero که بنده حالاحالاها کار داره. RE هم که بیشتر ارکید هست تا یه بازی Resident Evil. گرافیکش که از رده خارجه و رو هم رفته مثل Time Crysis میمونه. ( باز خدا پدر اون رو بیامورزه :-").
یه مصاحبه ای با استاد میاموتو کرده بودن درباره Wii و ایشون گفته بود: ما میخواستیم یه کنسول 100$ درست کنیم که تقریبا موفق شدیم. یکی نبود بگه اخه دورت بگردم DS به اون کوچیکی از 100$ بیشتر تموم میشه ( حدود 150$ اب میخوره ). یعنی اگر راه داشت یه کنسول 64 بیتی میدادیم بیرون :laughing:.
خلاصه خلاقیت و مانور دادن بازیسازها روی Wii یه روزی ته میکشه و تبدیل میشه به تکرار مکررّات.
درمورد حرفهای دوستان
چیزهایی که گفتم همه مزخرف بودن (میدونم !)
محمد جون اختیار داری. منتظر نظرات شما هستیم.
================================================
تنها کنسولی که قابل رقابت با wii می بینم ps3
فعلا ps3 خودش کلی مشکل داره و هروز داره این مشکلات بیشتر و بزرگتر میشن. رقابت و صد راه Wii شدن پیشکش.
کنسولی که نسل قبلش با فروش حدود 120 میلیون دستگاه تونست به راحتی مقام اول کنسول های نسل قبل را به دست بیاره.
از فضل پدر، پسر را چه حاصل.
الان خیلی از مردم توی سطح جهان نمی دونن 360 چی هست
رو چه سند و مدرکی این حرف رو زدی. لطفا منبع درست حسابی بده برای حرفت. منبع نداری اره :laughing:. پس لطف کن :locked:.
===============================================
پ.ن. درکل تب Wii با همون سرعتی که شروع شد تمام میشه;).

شما که این قدر به گیم پلی wii گیر می دین و می گین که بعد از یه مدت خسته کننده می شه ایا این نظر رو در مورد گرافیک بالا ندارین ( یه کم بیشتر فکر کنین تا اون زمان که سنتون بالا تر بره )......
و واقعا متعاسفم هم برای خودم و هم برای خیلی های دیگه که ادم هایی تنگ نظر و کوتاه فکر ......

گرافیک در wii هیچ ربطی به بازیهای کنسولهای دیگه نداره.
بنظر من هر کنسول مخاطب خاص خودشو داره.یعنی مثلا یه گیمر که با کامپیوتر بازی میکنه حتی اگه گرافیک 360 بشه خدا,بازم دست از موس و کیبرد بر نمیداره.بنابراین شرکتهای بازی سازی هم برای هر کنسول جداگونه حساب باز میکنند.
از پستهای بعضی از بچه ها اینطور حس میکنم که بعضی ها *کنسول زده*شده اند و فکر میکنند که 360 یا ps3 دیگه آخرشند و دیگه رو دستشون نیست. اگه این طوریه خب میشه یه تاپیک هم با این عنوان زد:
""بنظر شما 360 و پلی 3 در سالهای آتی باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم از لحاظ گرافیک میشه؟"":laughing:
چون همین الان هم تو بعضی بازیها دارند جلوی pc کم میارند:)
بنظر من wii یه کنسول به معنای واقعیه.اصلا کنسول یعنی استاتیک یعنی توقف یعنی سخت افزار ثابت.
یکم توضیحم اینجا دادم شاید مفید دوستان واقع بشه

آخرین ویرایش:
شما که این قدر به گیم پلی wii گیر می دین و می گین که بعد از یه مدت خسته کننده می شه ایا این نظر رو در مورد گرافیک بالا ندارین ( یه کم بیشتر فکر کنین تا اون زمان که سنتون بالا تر بره )......
و واقعا متعاسفم هم برای خودم و هم برای خیلی های دیگه که ادم هایی تنگ نظر و کوتاه فکر ......
بابابزرگ خردمند و بلند نظر.... اگر یه روزی گیم پلی به اخرین درجه و حدش برسه چی. اون وقت دیگه چه بهونه ای میمونه برای درست کردن چیزی که به زور کنسول حساب میشه.

پ.ن. :biggrin1: بنده طرفدار گیم پلی هستم و نه گرافیک. ولی نه گیم پلی که بعد از یک روز کار و کلی خستگی، باز خستت کنه و عرقت رو در بیاره;).

سلام دوستان
خوب اول ار همه اینو بگم که گیم پلی و گرافیک مکمل همدیگه هستن.
بعدش اینکه از دوست عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کردن خیلی ممنون هستم چون زاویه دیگه ای از جنگ کنسولها رو به ما یادآور شدن.
به نظر من اگر سیستم حاکم بر اقتصاد دنیا رو بررسی کنیم به این نتیجه می رسیم که این طرح سوال یه کم غیر حرفه ای و دور از منطقه و نظرات خوب و آگاهانه بچه ها دقیقا موید همین نکته است و نشون می ده که اکثر بچه های انجمن دیدگاه حرفه ای نسبت به مسائل روز این صنعت دارن.

اما برای شفاف تر شدن موضوع ورسیدن به جواب نهائی (البته از دید خودم)لازمه چند تا سوال بپرسم:
به نظر شما پیشرفت تکنولوژی می تونه متوقف بشه؟
آیا ATI و Nvidia از تلاششون برای به دست آوردن گرافیک بالاتر و بالاتر دست بر می دارن ویا به نوع آوریشون ادامه می دن؟
آیا Wii تا ابد جذابیت خودش رو حفظ می کنه؟
آیا برنامه نویسان حاضرن از رسیدن به بالاترین سطح گرافیکی دست بردارن؟
آیا موتور گرافیکی قدرتمند تری نسبت به Unreal3 و ... ساخته نخواهد شد.

و چند تا سوال دیگه:
گرافیک برای شما به چه اندازه اهمیت داره؟
ایا شما گیم پلی رو بیشتر دوست دارید یا گرافیک رو؟
اگه از شما بپرسون یه بازی اومده برای کنسول X که گرافیکش خداست(در حد طبیعیه)عکس العمل شما چیه؟
چند درصد شما دوست دارین کهps3 یا xbox360 داشته باشید؟
و چند درصد دوست دارید که wii داشته باشید.

نکته:
3 سال دیگه گرافیکهای نسل آینده(ps3 , x360) گرافیکهای معمولی به حساب میان و از طرفی درصد کمتری از بازی بازان به گرافیکهای نسل قبل (ps2 ,gc, xbox و حتی wii)توجه خواهند کرد.در نتیجه همونطور که امروزه گرافیک سگا مگا درایو و سوپر نینتندو برای ما هیچ جذابیتی ندارن(البته گیم پلی و موزیک داستانشون جداست)گرافیک wii هم آزار دهنده می شه و توجه ها از این دستگاه ها بر می گرده (حد اقل از دید گرافیکی )به خصوص اینکه قیمت کنسولهای دیگه به شدت افت می کنه و قابل خرید می شه.یکی از دلایلی که باعث شده ps3 کم فروش کنه قیمت بالای اونه که حتی بازیسازان رو هم تحت تاثیر قرار داده.ولی 3-2ساله دیگه چی؟خدا وکیلی اگه ps3 کپی خور بود و قیمتش 200 -300 تومن بود بیشتر بچه های این انجمن همین فردا می رفتن (سوای کل کل کردن میان ps3 بازها و 360 بازها )یه ps3می خریدن.البته در مورد 360 هم این مسئله صادقه.
یه چیز دیگه:
به نظر شما ما چه نوع آوری دیگه ای رو می تونیم در گیم پلی شاهد باشیم(همانند انچیزی که در wii به کار رفته) جواب دادن به این سوال خیلی سخته ولی انقلاب دیگه ای رو شاهد نخواهیم بود مگر اینکه در صنعت دیداری(تلوزیون سازی) تحولی به وجود بیاد.تلوزیونهای سه بعدی (نسل بعدی تلوزیون ها)شاید بتونن باعث بوجود آومدن این انقلاب بشن. و باعث بشن که بازیگرا خودشون رو درون بازی ببینن که در این مقطع شاید یه کمی غیر معقول و نشدنی به نظر برسه(لا اقل با توجه به تکنولوژی های موجود).ولی در نهایت اینکه گیم پلی به مرور زمان به سمت واقعه گرایانه تری حرکت خواهد کرد.
جمع بندی:
من به شخصه کنسولهای زیادی رو تجربه کردم
از tv game گرفته تا dreamcat , ps2 , .... و برای شرکت نینتندو هم خیلی احترام قائلم.ولی به نظر من wii به مرور زمان جایگاه خودش رو از دست میده و به خصوص با وارد شدن بازی های اختصاصی ps3 و ارزون تر شدن اون و همچنین بیشتر شدن اطلاعات برنامه نویسها در رابطه با ساخت بازی برای این کنسول (با توجه به قدرت سخت افزاریش )وضعیت به نفع این کنسول تغییر می کنه.

نکته:
البته این یه نظر و پیش بینی شخصیه و داستان می تونه به شکل دیگه ای رقم بخوره و هر اتفاق دیگه ای ممکنه بیفته مثلا فروش 360 بیشتر بشه.

به هر حال موفق باشید.

آخرین ویرایش:
بابابزرگ خردمند و بلند نظر.... اگر یه روزی گیم پلی به اخرین درجه و حدش برسه چی. اون وقت دیگه چه بهونه ای میمونه برای درست کردن چیزی که به زور کنسول حساب میشه.

پ.ن. :biggrin1: بنده طرفدار گیم پلی هستم و نه گرافیک. ولی نه گیم پلی که بعد از یک روز کار و کلی خستگی، باز خستت کنه و عرقت رو در بیاره;).
خب همه مثل شما خسته کوفته نیستن
همین جا اعلام میکنم کسایی که خسته ان یا کوفته ان wii نخرن این کنسول مال کساییه که به تحرک ورزش و هیجان واقعی علاقه دارن.

rezvideo جان سلام،
حرف شما یه مقدار شبیه پیش بینی بعضی سیاستمداراس که میشه دقیقا رو عکسش حساب کرد یه نگاه به لیست بازیهای wii بنداز ، یه نگاه به بازیهایی که قراره براش بیاد و عنوانهای sport توش کم نیست بنداز ، یه نگاهم به کنترلرهای اضافی و فضاییش بنداز که هوش از سر هر کنسولی میبره( بله اشتباه نکنید! منظور خود کنسول بیچاره س) یه نگاه دیگه ام به نظرات نوابغ بازی در مورد wii بنداز ، در آخر هم نمیخواد نگاه کنی ، تصور کن که یه کسی مثل کوجیما چی کااار میتونه بکنه با این امکانات!! راستی کونامی گفته با pes میتترکونیم و خواب های زیادی واسه wii دیدیم!راستی من wii دارم اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش پایین نیست ، 360 رو هم دیدم ! اونقدداام که فکر میکنید گرافیکش خفن نیست! :cheesygri حالا مونده...:bye:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or