Lich King
Administrator
با حرف های اخیر کاملا موافقم و به نظر من هم این کارای wii بیشتر باعث پیشرفت می شه. چون پیشرفت گرافیک از همان زمان شروع بازی سازی تو فکر بازی ساز ها بوده و هیچ وقت هم متوقف نمی شه ولی wii به نظر من باعث شد که بازی سازا این نکته رو خیلی توجه کنند که بازی فقط پیشرفت گرافیک نیست و صنعت بازی سازی برای پیشرفت واقعی به چیز های دیگه ای هم نیازمنده!! تو پست اولی هم که زدم و نوشتم ممکنه بتونه روی بازی های کنسول ها کمی تاثیر بزاره wii ، منظور سبک و سیاق بازی بود نه گرافیک بازی ها چون صنعت بازی سازی یه صنعت دائما رو به پیشرفته که گرافیک هم یکی از (نه فقط) رکن های اصلی این پیشرفت است.
بیشتر سازنده ها خط تولید بازی برای pc رو سوای کنسول می دونن یعنی چون کنسول ها گرون در میاد نرفتن رو pc. اکثر این شرکت ها هم اگه به سابقشون نگاه کنی در بازی سازی برای pc تجربه طولانی دارن ولی اینکه نمیان برای کنسول ها زیاد بسازن به خاطر همان گرونی است ولی این باعث نشده که بیان pc رو ترجیح بدن. اکثر این بازی ها حتی اگر قرار بود برای کنسول ها هم بیاد باز برای pc تایید می شد. مسلما وقتی یه شرکت یه بازی multiplatform می سازه مقایسه فروش بازی در 360 و ps3 بیشتر براش مهمه تا مقایسه فروش ps3 و pc.
من فکر می کنم صنعت بازی سازی در PC با وجود فراز و نشیب های زیاد که همواره براش پیش اومده و پیش خواهد اومد یه صنعت undead باشه چرا که پشتوانه اصلی بازی های PC شرکت هایی از قبیل Intel - Nvidia - AMD/ATI هستند که این شرکت ها هم در صنعت ساخت سخت افزار تقریبا undead هستند! مهمترین مشکل بازی سازی برای pc همونیه که شما اشاره کردی یعنی کپی غیر مجاز خیلی راحت ولی اکثر بازی سازا (سوای ژاپنی ها این مشکل رو چشم پوشی می کنن.(و البته Undead نيست كه هر بلايي كه به سر بقيه بياد هنوز پا برجا باشه)
من جملمو یکم زیادی تند نوشتم باید می نوشتم زیاد تاثیر نمی زاره. البته در سال 2006 تا جایی که یادمه فروش بازی های pc از نزولی خارج شد به خاطر wow. (در این مورد مطمئن نیستم!).ظاهرا كه ميزاره. فروش بازيهاي PC در چند سال گذشته كاهش داشته (بطور منظم). علاوه بر اين اگر بازيهاي كنسول هاي نسل حاضر چنين هزينه اي بر نميداشتن و چنين قدرتي نداشتن ما هم حداقل تعدادي از بازيهاي جديدي كه براي PC اعلام ميشه رو نمي ديديم. يعني اصلا به همون دليل Piracy كمپاني سازنده بازي ساخت يك بازي رو فقط براي PC شروع نمي كرد (كه تو اين مدت كلي بازي جديد اعلام شده).
بیشتر سازنده ها خط تولید بازی برای pc رو سوای کنسول می دونن یعنی چون کنسول ها گرون در میاد نرفتن رو pc. اکثر این شرکت ها هم اگه به سابقشون نگاه کنی در بازی سازی برای pc تجربه طولانی دارن ولی اینکه نمیان برای کنسول ها زیاد بسازن به خاطر همان گرونی است ولی این باعث نشده که بیان pc رو ترجیح بدن. اکثر این بازی ها حتی اگر قرار بود برای کنسول ها هم بیاد باز برای pc تایید می شد. مسلما وقتی یه شرکت یه بازی multiplatform می سازه مقایسه فروش بازی در 360 و ps3 بیشتر براش مهمه تا مقایسه فروش ps3 و pc.