به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟(از لحاظ گرافیک)

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما نینتندو باعث کندتر شدن پیشرفت صنعت گیم میشه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    100
با حرف های اخیر کاملا موافقم و به نظر من هم این کارای wii بیشتر باعث پیشرفت می شه. چون پیشرفت گرافیک از همان زمان شروع بازی سازی تو فکر بازی ساز ها بوده و هیچ وقت هم متوقف نمی شه ولی wii به نظر من باعث شد که بازی سازا این نکته رو خیلی توجه کنند که بازی فقط پیشرفت گرافیک نیست و صنعت بازی سازی برای پیشرفت واقعی به چیز های دیگه ای هم نیازمنده!! تو پست اولی هم که زدم و نوشتم ممکنه بتونه روی بازی های کنسول ها کمی تاثیر بزاره wii ، منظور سبک و سیاق بازی بود نه گرافیک بازی ها چون صنعت بازی سازی یه صنعت دائما رو به پیشرفته که گرافیک هم یکی از (نه فقط) رکن های اصلی این پیشرفت است.
(و البته Undead نيست كه هر بلايي كه به سر بقيه بياد هنوز پا برجا باشه)
من فکر می کنم صنعت بازی سازی در PC با وجود فراز و نشیب های زیاد که همواره براش پیش اومده و پیش خواهد اومد یه صنعت undead باشه چرا که پشتوانه اصلی بازی های PC شرکت هایی از قبیل Intel - Nvidia - AMD/ATI هستند که این شرکت ها هم در صنعت ساخت سخت افزار تقریبا undead هستند! مهمترین مشکل بازی سازی برای pc همونیه که شما اشاره کردی یعنی کپی غیر مجاز خیلی راحت ولی اکثر بازی سازا (سوای ژاپنی ها:)) این مشکل رو چشم پوشی می کنن.
ظاهرا كه ميزاره. فروش بازيهاي PC در چند سال گذشته كاهش داشته (بطور منظم). علاوه بر اين اگر بازيهاي كنسول هاي نسل حاضر چنين هزينه اي بر نميداشتن و چنين قدرتي نداشتن ما هم حداقل تعدادي از بازيهاي جديدي كه براي PC اعلام ميشه رو نمي ديديم. يعني اصلا به همون دليل Piracy كمپاني سازنده بازي ساخت يك بازي رو فقط براي PC شروع نمي كرد (كه تو اين مدت كلي بازي جديد اعلام شده).
من جملمو یکم زیادی تند نوشتم:) باید می نوشتم زیاد تاثیر نمی زاره. البته در سال 2006 تا جایی که یادمه فروش بازی های pc از نزولی خارج شد به خاطر wow. (در این مورد مطمئن نیستم!).
بیشتر سازنده ها خط تولید بازی برای pc رو سوای کنسول می دونن یعنی چون کنسول ها گرون در میاد نرفتن رو pc. اکثر این شرکت ها هم اگه به سابقشون نگاه کنی در بازی سازی برای pc تجربه طولانی دارن ولی اینکه نمیان برای کنسول ها زیاد بسازن به خاطر همان گرونی است ولی این باعث نشده که بیان pc رو ترجیح بدن. اکثر این بازی ها حتی اگر قرار بود برای کنسول ها هم بیاد باز برای pc تایید می شد. مسلما وقتی یه شرکت یه بازی multiplatform می سازه مقایسه فروش بازی در 360 و ps3 بیشتر براش مهمه تا مقایسه فروش ps3 و pc.

سونی و ماکروسافت همنطور که همه میدونین تا حالا نینتندو رو جزوئ جنگ کنسولها نمیدونن و اونو تو یه سطح دیگه و یه خطه دیگه میدونن و به عنوان رقیب نمیدوننش و اکثر شما هم با حرفاتون همین منظور رو دارین میرسونین
ولی اگه به نینتندو به عنوان یه رقیب نگاه کنین ماجرا عوض میشه درسته نینتندو نواوری کرده ولی گرافیک رو کاملا فراموش کرده حتی hd هم نیستش و تکنولوژی پیچیده ای هم بکار نبرده بیشتر شبیه یه فرصت طلبی و شناخت بازار میمونه
مثلا وقتی یه فیلمساز میاد یه فیلم مردم پسند و عامی و کم خرج میسازه درسته که فروش خوبی میکنه ولی خدمتی به صنعت سینما نکرده و تازه باعث شده سطح توقع جامعه بیاد پایین و هیچ تهیه کننده ای دیگه خرج بالا واسه فیلم نمیکنه چون بازگشت هزینه نداره نمونش همین فیلمهای خودمون ولی اگه توقع مردم بالا بره فیلمسازا مجبورا فیلم بهتر و پرخرجتر بسازن و میشه نمونش هالیوود
نینتندو هم شبیه همون فیلمساز فرصت طلب میمونه که یه کنسول ساده و عامی ساخته و خوبم داره فروش میکنه
------------------------------------------------------------
ولی از یه دیدگاه دیگه اگه نگاه کنیم که خریداران wii تازه به سمت بازی اومدن و بعد از مدتی از بازی ها و سبک wii خسته بشن و بیان سمت کنسولهای قویتر ممکنه که اینطوری به نفع صنعت بازی بشه و البته سونی و ماکروسافت هم همین عقیده رو دارن باید صبر کرد و دید
مدرک حرف من همین سایت خودمونه که اکثرا بازی بازا قدیمی هستن (یعنی حداقل ps2 داشتن) و توی ما کمتر کسی میبینین که به wii به عنوان یه کنسول اصلی نگاه کنه و اگه کسی بخوادش کنار یه 360 یا ps3 میخوادش;)
پ.ن:بعضی از دوستان موضوع رو خیلی جدی گرفتن و بدشون نمیاد منو بزنن لطفا ارومتر و دوستانه تر اینجا ما داریم بحث میکنیم و بحث کردن موقعی که اکثرا مخالف ادم باشن واقعا جرائت میخواد :biggrin1: (راستش من از همون اول که بازی رو شروع کردم هیچ وقت از نینتندو خوشم نیومد و سطح اونو پایین میدونستم کمودور و امیگا و سگا و ps2 همیشه از نظر من بهتر از نینتندو بودن)
پ.ن2:راستی یه چیزو فراموش نکنید تو پست اول گفتم همه این بحثها مال موقعیه که من فرض کردم که نینتندو بتونه سونی و ماکروسافتو با اختلاف شکست بده وگرنه منم میدونم که در حال حاضر هنوز هیچ خطری نیست و نینتندو هم تا حالا خدمت کرده و صنعت بازی رو گسترش داده

آخرین ویرایش:
داشتم تو نت راجب این موضوع تحقیق میکردم که به این مطلب برخوردم
Analyst: Are Wii And DS Good For The Market?
این انالیست هم نینتندو رو برای بازار بازی خوب ندونسته و گفته که همه چی فقط واسه نینتندو خوبه و بازی سازای دیگه چیزی نصیبشون نشده (منم از همین میترسم که بازیسازا برای بدست اوردن سهم بازی های سبک نینتندو بسازن و سر ما بی کلاه بمونه)
مطلبو اگه علاقه دارین بخونین و اگه مطالب جدیدی که حرفه ای ها در این مورد نظر دادن دیدن اینجا بزارین تا علاقه مندان بتونن استفاده کنن
ممنون:love:

ولی از یه دیدگاه دیگه اگه نگاه کنیم که خریداران wii تازه به سمت بازی اومدن و بعد از مدتی از بازی ها و سبک wii خسته بشن و بیان سمت کنسولهای قویتر ممکنه که اینطوری به نفع صنعت بازی بشه و البته سونی و ماکروسافت هم همین عقیده رو دارن باید صبر کرد و دید
اینو نمیدونم که سن مخاطبین WII در چه حدی هست ولی دیگه بچه 2 ساله نرفته WII بخره که!!
ما از هر منظر نگاه کنیم Wii از نظر کیفیت بازنده هست چون سخت افزار قوی نداره،در ادامه بازی هاش به طبع نباید هم گرافیک قوی داشته باشن،ولی این تمامی ماجرا نیست
همه چیز بازی فقط تو گرافیکش تموم نمیشه.... فاکتور های دیگه ای هم هستن که خوب بودن بازی رو تضمین میکنن!!!
ولی همونطور که بار ها گفتم 99% بازی خور های ایرانی عقلشون به چشمشون هست
1.gif

اینجاست که به حرف اشکان جان میرسیم

منظور سبک و سیاق بازی بود نه گرافیک بازی ها چون صنعت بازی سازی یه صنعت دائما رو به پیشرفته که گرافیک هم یکی از (نه فقط) رکن های اصلی این پیشرفت است.

به نظر من Wii به خاطر یه جانبه بودن نو آوریش خیلی زود از گود خارج میشه!!! منظور از یک جانبه بودن نو آوری اینه که WII میتونه گیم پلی خوب ارائه کنه ولی از لحاظ graphics کم میاره! و کنار هم بودن این 2 عامل گیمر رو به طرف کنسول میکشه

شما نگاه کن مثلا Gears Of war .... فکر کنم حتی از 40% قدرت سخت افزاری 360 هم استفاده نکرده بود ....ببینین چه گرافیک فوق العاده ای داشت
ولی فکر کنم الان WII بازی هاش دارن از بیش از 50% یا 60% قدرتش رو استفاده میکنن!!!

خلاصه هر جور از لحاظ گرافیکی حساب کنیم WII کم میاره
273.gif

!!
ما از هر منظر نگاه کنیم Wii از نظر کیفیت بازنده هست چون سخت افزار قوی نداره،در ادامه بازی هاش به طبع نباید هم گرافیک قوی داشته باشن،ولی این تمامی ماجرا نیست
همه چیز بازی فقط تو گرافیکش تموم نمیشه.... فاکتور های دیگه ای هم هستن که خوب بودن بازی رو تضمین میکنن!!!
ولی همونطور که بار ها گفتم 99% بازی خور های ایرانی عقلشون به چشمشون هست
1.gif

اینجاست که به حرف اشکان جان میرسیم

به نظر من Wii به خاطر یه جانبه بودن نو آوریش خیلی زود از گود خارج میشه!!! منظور از یک جانبه بودن نو آوری اینه که WII میتونه گیم پلی خوب ارائه کنه ولی از لحاظ graphics کم میاره! و کنار هم بودن این 2 عامل گیمر رو به طرف کنسول میکشه

خلاصه هر جور از لحاظ گرافیکی حساب کنیم WII کم میاره
273.gif

مشکل wii فقط گرافیک نیست تو گیم پلی هم کم میاره شما فکر کردی سخت افزار قوی فقط گرافیک رو تقویت میکنه؟ مثلا خیلی از بازی ها حتی با گرافیک پایین هم نمیتونن رو wii اجرا بشن نمونش بازی های استراتژی که صفحه شلوغ میشه و قدرت زیادی برای محاسبه لازمه یا خیلی نمونه های دیگه
بازی های که الان داره واسه 360 و ps3 میاد علاوه بر گرافیک بهتر گیم پلی بهتری هم دارن

خیلی بعید میدونم مایکروسافتی که چند روز پیش میگفت هرکی که 14 سالگی اش تموم بشه فورا از Wii دست میکشه یه روزه بلند شه بره دنبال نو آوری:)
نکته مهم اینه که هیچ وقت این اتفاق نمیافته و اگه هم این اتفاق افتاد کپی هیچ موقع برابر اصل نمیشه و اگه این هم شد دیگه صنعت بازی سازی تعطیل :) چون نه واسه Hardcore ها بازی ساخته میشه و نه ملت با این جور چیزها ارضا میشن.
نتیجه: نینتندو در زمان لازم کار خودش رو کرد و پولش رو در آورد، حالا اینها هر کاری میخوان بکنن:)

نينتندو خيلي رو فروش 360 با ps3 تاثير نمي ذاره چون اكثرا اگه بخوان جوفتشو مي خرن و wii به تنهايي تكميل كننده نيست:-"
بعدشم دوستمون كه مي ميگن نينتندو كارشو كرد پولشو برد بايد بگم هنوز 5 سال ديگه از رقابت مونده كسي هنوز اون طور كه بايد پول در نياورده كسي هم هنوز برنده نشده دريم كست رو به همين زودي قضيش يادتون رفت نديدين. در كمال ناباوري له شد هنوز رو دست امار فروش هفته ي اول اين دستگاه تو امريكاي شمالي كسي بلند نشده:-" 100000000$
البته قبول ندارم كه wii ماله بچه هاست اما ds رو 100% موافقم:biggrin1:

به نظر من که وی میتونه توی علاقه مند کردن افراد عادی به گیم خیلی موثر باشه (همونطور که آقا محمد فرمودند) و افراد زیادی رو به این سمت بکشه که بازی رو یکی از مشغولیات خودشون بدونن. از طرف دیگه چیزی که از اول برای من سوال بوده اینه که واقعا میشه 4 ساعت با وی loz بازی کرد یا حتی 1 ساعت جلوی تی وی بالا پائین پرید و تنیس بازی کرد؟:eek: خیلی از ما eyetoy رو تجربه کردیم (من برای اولین بار هفته پیش بود:cheesygri) سوای بازیهای پرتحرکش که باید جونتو پاش بذاری بازیهای دیگرش هم به سرعت آدم رو خسته میکنه. البته شاید برای وی این قضیه کمتر باشه ولی مطمئنا نمیتونی روی کاناپه یه لم بدی (ای جان:love:) و وی بازی کنی. اینو بذارید کنار یه بازی مثله زلدا که 50 ساعت گیم پلی داره. ببینید چقدر طول میکشه تا این بازی رو بتونید تموم کنید. همه این اباطیل رو به هم بافتم که بگم وی کنسولی برای پروگیمرها نیست و مناسب برای مبتدی ها و کسایی هستش که تا حالا با گیم سر و کله نزدن. این افراد هم هر چقدر بیشتر آشنا بشن و مصرفشون ( ساعاتی که توی روز باید بازی کنن تا خماری نکشن:cheesygri) بالاتر بره بیشتر به سمت کنسولهای دیگه میرن تا بتونن خودشون رو ارضا کنن. و این یه کمک شدید به فراگیر شدن این صنعته.
پ.ن: من تا الان با وی بازی نکردم و حتی ویموت رو دستم نگرفتم این حرفها ممکنه بعدا بطور کلی از طرف خودم نقض بشه. تا چند ساعت باهاش بازی نکنم نمیتونم نظرم رو قطعی کنم. شما میتونید؟
پ.ن2: در مورد دی اس باید بگم دقیقا چیزی هستش که من از یه هندهلد میخوام. اینکه هر وقت و هرجا که خواستی بتونی باهاش بازی کنی و هر آن که خواستی ببندیش و بندازیش اونور. با پی اس پی نمیشه این کار رو کرد آدم تا سیو نکنه دلش آروم نمیگیره. از طرف دیگه بازیهای دی اس اون حالت فان رو دارن و احتیاج زیادی به تمرکز ندارن. این باعث میشه تو هر حالتی بتونی باهاش بازی کنی و مثه پی اس پی احتیاج به حوصله و وقت نداره.

داشتم تو نت راجب این موضوع تحقیق میکردم که به این مطلب برخوردم
Analyst: Are Wii And DS Good For The Market?
این انالیست هم نینتندو رو برای بازار بازی خوب ندونسته و گفته که همه چی فقط واسه نینتندو خوبه و بازی سازای دیگه چیزی نصیبشون نشده (منم از همین میترسم که بازیسازا برای بدست اوردن سهم بازی های سبک نینتندو بسازن و سر ما بی کلاه بمونه)
مطلبو اگه علاقه دارین بخونین و اگه مطالب جدیدی که حرفه ای ها در این مورد نظر دادن دیدن اینجا بزارین تا علاقه مندان بتونن استفاده کنن
ممنون:love:
موضوعي كه اين آقاي Todd Mitchell اشاره كرده كمي متفاوت با بحث ما. ايشون گفتن كه نينتندو با شعار بزرگ كردن صنعت بازي داره كار ميكنه ولي اين كار بيشتر به نفع خودش تموم شده تا بقيه ناشرها. ميگه كه بيشتر فروشي كه از Software كنسول هاي نينتندو بوده مال خود نينتندو ميشه و بازيهاي خود نينتندو بيشتر فروخته.
و البته اين حرف ها خيلي درست نيست. چون بقيه ناشرها اصلا سعي نكردن بازي اي به اون صورت براي اين كنسول ها درست كنن. فقط كافي Wii رو در نظر بگيرين كه Ubi همين چند روز پيش اعلام كرد كه از Red Steel حدود 950K تا و Rayman RR هم 830K تا روي اين كنسول فروش داشته. درباره DS هم مثال نقض زياد هست.

ولی همونطور که بار ها گفتم 99% مثلا بازیخور های ایرانی عقلشون به چشمشون هست.
تصحيح شد :). كاربرد كلمه بازيخور هم در زبان فارسي بيشتر مثل كلمه نخبه و نابغه شده كه همه مثل سلام صلوات به هم ميگن :).

در هر حال اين كنسول هر كوفتي كه هست يه تعداد قابل توجهي طرفدار داره كه از بازيهاي اينجوري خوششون مياد. و البته يه عده قابل توجه ديگه هم هستن كه GoW و بازي هاي اونطوري رو دوست دارن و اين دو از هم جدا ميباشند، تمـــــــــــــــــام.

ويرايش:
يه مسئله اي هم كه هست اينه كه شما به قضيه داريد از ديد يك Pro gamer (البته كمي وسواسي) نگاه مي كنيد كه يك بازي رو با همه چيزش (گرافيك، گيم پلي، صدا و ...) در حد نهايت مي خواد. و كلا يك بازي از نظر شما بازي حساب نميشه مگر اينكه همه اينها رو با هم داشته باشه. مثلا محمد جان مثال ميزنه كه:
وقتی یه فیلمساز میاد یه فیلم مردم پسند و عامی و کم خرج میسازه درسته که فروش خوبی میکنه ولی خدمتی به صنعت سینما نکرده و تازه باعث شده سطح توقع جامعه بیاد پایین و هیچ تهیه کننده ای دیگه خرج بالا واسه فیلم نمیکنه چون بازگشت هزینه نداره نمونش همین فیلمهای خودمون ولی اگه توقع مردم بالا بره فیلمسازا مجبورا فیلم بهتر و پرخرجتر بسازن و میشه نمونش هالیوود
كه اين برداشت از سينما درست نيست و به نظر من نبايد فقط اينطوري به بازيها نگاه كرد. خود منتقدهاي سينما يا اون هايي كه سينما رو سال هاست دنبال ميكنن بيشتر با تفكر يك فيلم كار دارن تا جلوه هاي ويژه و روند توليدش و ميزان هزينش ... مسئله فكر پشت يك كاره و اون چيزيه كه باقي مي مونه. اگر قرار باشه تو بازي هم ما گرافيك رو عامل تعيين كننده بگيريم بايد هر چند سال يكبار ليست بهترين بازي هاي عمرمون تغيير كنه. در صورتي كه اينطوري نيست. گرافيك فقط جزئي از يك بازيه كه مثل جلوه هاي ويژه بسياري از فيلم ها تاريخ مصرف داره. Gamespot يك بخشي داره به نام The Greatest Games of All Times. چه بازيهايي اونجا ديده ميشه؟ منتقدهاي گيم اسپات چه بازيهايي رو بهترين هاي همه زمان ها دونستن؟ از زمان NES بازي هست تا به حالا. اگر قرار باشه نقطه قوت همه بازيها فقط به گرافيكشون باشه اونوقت صنعت بازي هم مستقيم به همون جايي ميره كه هاليوود تشريف برده. چه تعداد فيلم خزعبل در هفته اكران ميشه. اكثرا هم با بودجه هاي چند ميليوني و زرق و برق هاي فراوان كه خيلي هاشون به درك نمي ارزه. و البته بيشتر فيلم هاي پرهزينه عامه پسند هستند تا فيلم هاي كم هزينه. حداقل من يكي اميدوارم كه نينتندو نزاره صنعت بازي به طور كامل به چنين سمتي بره.
مديوم بازي، مديوم سينما نيست كه فقط با تصوير سر و كار داشته باشه. بازي يك چيز Interactive كه گرافيك همه چيزش نيست. مكمل گرافيك گيم پلي و روند يك بازيه. حالا ما هم دو تا جناح مختلف داريم. يكي گيم پلي رو در درجه اول قرار داده و اون يكي گرافيك رو.
مطمئنا اگر الان وضعيت به صورت ديگه اي بود و نينتندو در موضع ضعف بود يه عده ديگه ميومدن و مگفتن بيا ببين كه صنعت بازي از دست رفت (البته اين عده به احتمال زياد در ايران ناياب بودند).
نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه. كلا چنين نگراني هايي بي مورد.

آخرین ویرایش:
در هر حال اين كنسول هر كوفتي كه هست يه تعداد قابل توجهي طرفدار داره كه از بازيهاي اينجوري خوششون مياد. و البته يه عده قابل توجه ديگه هم هستن كه GoW و بازي هاي اونطوري رو دوست دارن و اين دو از هم جدا ميباشند، تمـــــــــــــــــام.
پارادوکس داره رو من:) هر دو تاش رو دوست دارم:)
شاید دیدگاه بعضی ها این باشه که افراد Pro Gamer اصلا با Wii حال نمیکنن چون همه چیز رو در نهایت میخوان (به بالا نگاه کنید) در صورتی که این طوری نیست، این کنسول برای Have Fun ساخته شده و قرار نیست شما هر کسی که باشید، باصدای Dolby و چند میلیارد Polygon (:eek:) حال کنید و کفتون ببره این کنسول فقط فقط منظورش همون Fun هست، با هر هزینه ای.

آخرین ویرایش:
افراد Pro Gamer .

Professional Gamer يا Pro Gamer به كسي اطلاق ميشه كه يك (ياچند) بازي رو بصورت حرفه اي دنبال ميكنه پرو گيمينگ روي كنسول حداقل فعلاً معنا نداره Pro Gamer داراي يك سري خصايص و مهارتهاي خاص در بازي اي خاص داره. مثل Fatal1ty يك نمونه خيلي معروف اين مسئله است و همه دنيا ميشناسنش و ميدونن چيكارس.

در كنسول فعلا سطحي بالاطر از Hardcore gaming نداريم كه اونام شرايط بخصوصي لازم دارن در اين سايتم تعداد بسيار معدودي وجود دارن يكي نمونش رو مثال ميزنم. Nik ... ايشون نه تنها يك بازي رو با كومباين از روش رد ميشه بلكه مهارت لازم روهم داره، بعضي ها امتيازات امضاشون نشون ميده كه خيلي كارشون درسته باهاشون همبازي كه ميشي ميبيني كه... ولش كن، چون من فقط شنيدم نظر ندم بهتره :biggrin1: ... ... .... ....... .. . ... . . ... . .. . . . ... ... .. . . .

Professional Gamer يا Pro Gamer به كسي اطلاق ميشه كه يك (ياچند) بازي رو بصورت حرفه اي دنبال ميكنه پرو گيمينگ روي كنسول حداقل فعلاً معنا نداره Pro Gamer داراي يك سري خصايص و مهارتهاي خاص در بازي اي خاص داره. مثل Fatal1ty يك نمونه خيلي معروف اين مسئله است و همه دنيا ميشناسنش و ميدونن چيكارس.

در كنسول فعلا سطحي بالاطر از Hardcore gaming نداريم كه اونام شرايط بخصوصي لازم دارن در اين سايتم تعداد بسيار معدودي وجود دارن يكي نمونش رو مثال ميزنم. Nik ... ايشون نه تنها يك بازي رو با كومباين از روش رد ميشه بلكه مهارت لازم روهم داره، بعضي ها امتيازات امضاشون نشون ميده كه خيلي كارشون درسته باهاشون همبازي كه ميشي ميبيني كه... ولش كن، چون من فقط شنيدم نظر ندم بهتره :biggrin1: ... ... .... ....... .. . ... . . ... . .. . . . ... ... .. . . .

سیاوش جون اگه منظورت با منه بهتره بدونی که هر کسی تو یه سبکی مهارت داره و کمتر کسی پیدا میشه که بتونه در تمام سبکها خوب کار کنه
من خودمو اصلا یه بازی کن fps نمیدونم ولی کسی رو هنوز تو این سایت ندیدم که بتونه تو بازی فکری و پازل حریف من بشه نمونش بازی hexic یا بازی های rpg کلا من از بازی هایی که فقط سرعت بخواد خوشم نمیاد ولی بازی فکری و مهارتی رو دوست دارم
به نظر من کسی که نمیتونه از بازی ها امتیاز بیاره بهتره به پروپای دیگران نپیچه و سعی کنه کارای اونارو بی ارزش نشون بده
امیر هم واقعا کارش درسته و بارها گفتم که تو ماشین کسی حریف نداره و تو fps هم خیلی بالاس ;)
شما که کنسولهارو اصلا قبول نداری تو چه سبکی مهارت داری؟:-"

سیاوش جون اگه منظورت با منه بهتره بدونی که هر کسی تو یه سبکی مهارت داره و کمتر کسی پیدا میشه که بتونه در تمام سبکها خوب کار کنه
من خودمو اصلا یه بازی کن fps نمیدونم ولی کسی رو هنوز تو این سایت ندیدم که بتونه تو بازی فکری و پازل حریف من بشه نمونش بازی hexic یا بازی های rpg کلا من از بازی هایی که فقط سرعت بخواد خوشم نمیاد ولی بازی فکری و مهارتی رو دوست دارم
به نظر من کسی که نمیتونه از بازی ها امتیاز بیاره بهتره به پروپای دیگران نپیچه و سعی کنه کارای اونارو بی ارزش نشون بده
امیر هم واقعا کارش درسته و بارها گفتم که تو ماشین کسی حریف نداره و تو fps هم خیلی بالاس ;)
شما که کنسولهارو اصلا قبول نداری تو چه سبکی مهارت داری؟:-"

راستش من نميدونم چرا باب شده كه هركس از حرفهاي ديگران به اين صورت به ضرر خودش برداشت ميكنه :cheesygri واقعاً جالبه :) بگذريم...

اگر من ميخواستم وقتم رو با Hexic HD‌و اينا تلف كنم مگه بيمار بودم برم 360 بگريم بازيهاي اينجوري تا دلت بخواد تو اينترنت مفتي ريخته، اگر من ميخواستم بشينم سوپر كنترا بازيكنم هنوز نينتندوم كار ميكنه و تازه كليم emulator دارم از كنسولهاي مختلف. تازه سگامم داره تو كشوم خاك ميخوره :).. بگذريم.. هيچ موقع هم براي امتياز بازي نكردم...

كامپتيشن واسه من معنيش اينه كه با يكي ديگه بازيكنم، بازيهاي ديگه هم كه بازيميكنم برام نكاتي درش مهمه كه بايد باشه تا بازي كنمشون، مثلاً گيم پلي، گيم پلي براي من حرف اول رو ميزنه، براي همين همونطور كه از پروفايلم معلومه يه بازي مثل Gears of War‌ رو من يك مرتبه هم تموم نكردم، هرچيم جلو رفتم يا Co-Op با داداشم رفتم يا با Wakashizuma عزيز اون موقع كه لايو داشتم. صرفاً هم بخاطر اينكه من دوستدارم بصورت تيمي بازي كنم و در درجه بعدي AI‌ مزخرف هم تيميام تو GoW خيلي آزار دهنده بود. سيستم معروف شوتينگشم تاحالا 2000000000 بار راجعبهش توضيح دادم. من واسه امتياز بازي نميكنم و الا ميشستم Tomb Raider بازي ميكردم يا CrackDown‌ يا اون يارو DefJam كه اگر تو پروفايلم ثبت شده اشتباه از خودم بود كه Sign out نكرده بودم و داداشم بازي ميكرد (اه اه اصلاً براي من ننگه بازي رو بازيكنم كه اونهمه سياهپوست رپره زشت توش باشن...) ... در نتيجه فعلاً بيشتر از 5-6 تا بازي رو اصلاً بازي نميكنم، Oblivion, GRAW1&2, R6V, SPDA, WEPES07. اونائيشم كه مشترك بودن قبلاً تو PC ترتيب اكثرشون داده شده. آخه آدم Q4, Prey, FEAR‌ رو رو كنسول بازي ميكنه!؟‌ :biggrin1: مثل اين ميمونه كه برم الان كانتر استرايك Xbox بگيرم وقتي خودم دارم اوريجنالشو بشينم با يه مشت نوووووووووب تو XBL بازي كنم... واسه امتياز جمع كردنم انقدر ملت راهنما گذاشتن تو اينترنت كه احتياجي نيست آدم وقت خودش رو با سعي و كوشش و تلاش حدر بده ميره سه سوت GameFaqs راهنماي Achievement هارو ميگيره و ميشينه به خور خور كردن... حوصله ميخواد كه من ترجيح ميدم وقتي كه پاي اينكار ميگذارم بگذارم روي CS و PES‌ و برم چندتا مچ بدم پوزه ملت رو به خاك بمالم...

بگذريم، مورد بحث اصلاً اين نبود.. يادمه گفتي كه نينتندو رو اصلاً كسي به حساب نمياره احتمالاً 4-5 نفر اونم فقط تو اين سايت باشن كه نينتندو رو به حساب نيارن. از سال 1983 تا الان نينتندو فقط بــــــيـــــــش از 2 ميليارد و 300 هزار بازي فروخته... بيشتر از 410 ميليون عدد كنسول بازي فروخته ... اين رقم چون كمه كسي به حساب نمياردش :lol: نينتندو از همون ابتدا تا الان ستون اصلي صنعت گيم بوده و هست به اين راحتي ها هم نميشه تخريبش كرد. تازه بعد از اون سگا بود و سگا بعداز اينكه سوني اومد و اونو كنار زد توي صنعت گيم به يكي از اركان اصلي تبديل شد. هنوز Microsoft كلي مونده تا به اينا برسه. مايكروسافت فقط در زمينه نرم افزار هميشه غول بوده و اونم يعني ويندوز و برنامه هاي ديگه اي كه احتياج به اسم بردن ندارن... پس مايكروسافت در زمينه كامپيوتر يه غوله اما در زمينه بازيهاي ويدئويي هنوز مونده، فعلاً آمار نسبتاً قابل قبولي داره، بخصوص براي اونائي كه معلوم نيست چرا انقدر سنگش رو به سينه ميزنن... فعلاً ضرر 315 ميليوني بخش تفريحات و سرگرمي و سخت افزار رو داشته باشيد تا بقيش بياد...

پ.ن: لطفاً هر برداشتي ميخوايد بكنيد، البته بجز زير سوال بردن خودتون چون من نه قصدش رو دارم نه حالشو...

من نمیدونم این تاپیک چه ربطی به تقسیم بندی گیمرها داره
شما هر جا فرصت گیر میاری شروع میکنی به گفتن این .... که ذیگه از بس گفتی تکراری شده هدفت اینه بگی خیلی کارت درسته که این راهش نیست
اگه فکر میکنی بدست اوردن اچیومنت راحته بفرما اگه مشکله دیگه ای داری اصلا ما خوشمون نمیاد بدونیم شما چرا بازی کنسول نمیکنی یا هر دلیل دیگه لطفا بحث رو منحرف نکن
اگه خواستی تو تاپیک اچیومنت بحث کن
-------------------------------------------------
شما کارت خیلی درسته:-"

پ.ن:چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
هر چی دوست داری برداشت کن:biggrin1:
---

آخرین ویرایش:
فکر کنم تاپیک داره منحرف میزنه ها :biggrin1:

:lol:
نينتندو از همون ابتدا تا الان ستون اصلي صنعت گيم بوده و هست به اين راحتي ها هم نميشه تخريبش كرد.
بر منکرش لعنت! ;) این وسط یکسری هستن که بازی کردن رو تازه شروع کردن و از گذشته و حال نیتندو خبر ندارن
خود من بازی کردن رو با نیتندو شروع کردم(همراه با اتاری نمیدونم چه مدلی :biggrin1: ) خاطراتی داریم باهاش
به قول احسان هم این کنسول بیشتر جنبه Fun داره تا شاخ به شاخ 360 ,& PS3 ،،، چون اگر این مدلی بود اصلا به 1 ماه هم نمیکشید که Wii میرفت هوا

کلا اگر Next Gen رو توی 360 , PS3 خلاصه کنیم،Wii یه نسل جداگانه واسه خودشه...که بعدا فواید خودش رو به صنعت گیم ارائه میکنه

من نمیدونم این تاپیک چه ربطی به تقسیم بندی گیمرها داره
شما هر جا فرصت گیر میاری شروع میکنی به گفتن این .... که ذیگه از بس گفتی تکراری شده هدفت اینه بگی خیلی کارت درسته که این راهش نیست
اگه فکر میکنی بدست اوردن اچیومنت راحته بفرما اگه مشکله دیگه ای داری اصلا ما خوشمون نمیاد بدونیم شما چرا بازی کنسول نمیکنی یا هر دلیل دیگه لطفا بحث رو منحرف نکن
اگه خواستی تو تاپیک اچیومنت بحث کن
-------------------------------------------------
شما کارت خیلی درسته:-"

پ.ن:چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
هر چی دوست داری برداشت کن:biggrin1:
---

من اين بحث رو براي اين آوردم چون اينجا صحبت از Pro Gaming شد... در اينكه كارمم درسته هيچ شكي نيست، بقولي بر منكرش لعنت. بحث رو هم خودت منحرف كردي، من منحرف نكردم، ;) ميتونستي به اون پست جواب ندي، اما انگار اينجوريه كه آدم براي اينكه نشون بده كم نياورده (يادش بخير اين سريال بود كه فتحعل اويسي هفته نامه چاپ ميكرد، ميگفت فحش ميندازي زيمين صاحابش بر ميداره! (نقل قول بود)) بايد حتماً جواب بده و الا ممكنه مردم دربارش خيال نامربوط بكنن :) اون قسمت رو براي اين نوشتم كه متوجه باشيد كه پرو گيمر يا Professional Carear يعني كسي كه بصورت حرفه اي كار رو دنبال ميكنه، يعني اون قدر اعتبار كسب بكنه كه حد اقل تو يكي دوتا پروژه Beta Testing‌ ازش بخوان شركت كنه، 4 تا تورنومنت رفته باشه، با 4 تا آدم حسابي مسابقه داده باشه. حالا ما نخواستيم مثل Team 3D جام ببره يا مثل جاني وندل پول هم در بياره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or