Dinosaur
Loyal Member
فرخ یه عکس از H4 گیر آوردی و ول نمیکنی ! U3 بازی اول شخص نیست که از این فاصله دشمن رو ببینیم. من خودم 3 بار بازی رو تموم کردم و به تک تک موارد گرافیکی بازی هم آشنا هستم ، ولی سبک بازی جوری هست که اصلاً یه بار هم حواسم به این نبوده که برم توی دماغ دشمن و تکسچرهاش رو ارزیابی کنم !! چون بازی سوم شخص هست. توش Jackal هم نداره که پوستش زرق و برق داشته باشه. آدمیزاد هستن و گرافیکشون هم خیلی خوبه. دشمن توی U3 کم نداریم و بعضی جاها تعدادشون خیلی هم زیاد میشه. مطمئناً اگه کیفیتشون پایین بود روی نقدهای گرافیکی سایت ها تأثیر میذاشت.میبینم که کسی نمیتونه جواب بده ؟ من از الان تصمیم گرفتم دونه دونه سوال بکنم ! تا زمانی که سوال منو جواب ندادید سوال نپرسید ! این یدونه عکس نمونش را در انچارتد 3 نشون بدید یه دشمن که با این فاصله یه همچین کیفیتی داشته باشه یه همچین تکسچری روش به کار بره و یه همچین سایه زنی داشته باشه یعنی تو این عکس فکر کنم کیفیت تکسچر و سایه زنی و ......جواب ها داده بشه !!
لطفا !:
یا مثلاً هی عکس هایی که توش کلی نور از سفینه ها و فضای اطراف اومده رو میذاری. خب U3 اصلاً کاری به این چیزا نداره ! بازی در زمان حال میگذره و قاعدتاً نه سفینه ای توش هست ، نه نورهای غیر طبیعی که مربوط به بازی های آینده نگرانه میشه که منتظر عکس اون شکلی هستی.
همون طور که گفتم مقایسه با عکس یه کار بیهوده هست. الآن خودت توی این تاپیک 5،6 تا عکس تکراری داری که هی همون ها رو میذاری. اگه بازی ها روی PC بود بله ، میشد راحت از هر جایی میخوایم عکس بگیریم و بذاریم. ولی الآن یکی بخواد از مراحل اسب سواری یا کشتی U3 عکس بذاره ، یا زوم کنه توی سوراخ گوش دشمن و عکس بگیره ، یا از اون دشمن های اواخر بازی که یه افکت محشر روی خودشون دارن عکاسی کنه ، نمیتونه. فقط با موبایل و دوربین میشه که اون هم کیفیتش خیلی پایین میاد.
الآن مثلاً چند تا عکس با کیفیت از یکی از مراحل U3 هست که تکسچرهای فوق العاده بازی رو نشون میده. تازه به نظرم کلی مرحله دیگه داره که از این بهتر هستن ، ولی عکس اون ها گیر نمیاد. من دوباره اینا رو بذارم تو همون عکس های قبلی رو کنارش میذاری و یه شکلک خندان و تمسخر و تمام !