بهترین گرافیک کنسولی .......نسل .......بحث و مقایسه ..........

بهترین گرافیک کنسول تا پایان 2012 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سوال اول با شکست روبه رو شد :lol:
سوال دوم یه همچین نورپردازی ریل تایم که یه همچین حجم نورپردازی با shadow beams میخوام از انچارتد 3 جونتون ؟لابد اینها چون اول شخصه اینطوریه ؟ لول !
59270167815751342334.jpg

44526184300523078481.jpg

الان دقیقا هدفتون از بحث با فرخ چیه ؟ کسی دیده تو این 6 سالی که عضو بوده از حرفش کوتاه بیاد :دی من که حاضر نیستم مخم رو برا این حرفا تیلیت کنم :دی

هیتر هیلو پیداش شد ؟! شما هیتر تا حالا قبول کردی چیزی را ؟ یا نیما و رضا و..........تو بحثی که کردند چیزی را قبول کردند ؟! قبل از این که مو را از چشم مردم بزنی سعی کن اون طناب را چشم خودت در بیاری ;;)

حداقل یه بازی بگو NPC هاش یک مقدار به H4 شباهت داشته باشند!

God-of-War-III-Hades-2.jpg

اهان دسته به دامن یه بازی دیگه شدی ؟ درضمن الان به نظرت این عکس قابل مقایسه با هیلو 4 هست ؟ بعد فاصله دوربین چی ؟ :)

فرخ یه عکس از H4 گیر آوردی و ول نمیکنی ! :دی U3 بازی اول شخص نیست که از این فاصله دشمن رو ببینیم. من خودم 3 بار بازی رو تموم کردم و به تک تک موارد گرافیکی بازی هم آشنا هستم ، ولی سبک بازی جوری هست که اصلاً یه بار هم حواسم به این نبوده که برم توی دماغ دشمن و تکسچرهاش رو ارزیابی کنم !! چون بازی سوم شخص هست. توش Jackal هم نداره که پوستش زرق و برق داشته باشه. آدمیزاد هستن و گرافیکشون هم خیلی خوبه. دشمن توی U3 کم نداریم و بعضی جاها تعدادشون خیلی هم زیاد میشه. مطمئناً اگه کیفیتشون پایین بود روی نقدهای گرافیکی سایت ها تأثیر میذاشت.
یا مثلاً هی عکس هایی که توش کلی نور از سفینه ها و فضای اطراف اومده رو میذاری. خب U3 اصلاً کاری به این چیزا نداره ! :دی بازی در زمان حال میگذره و قاعدتاً نه سفینه ای توش هست ، نه نورهای غیر طبیعی که مربوط به بازی های آینده نگرانه میشه که منتظر عکس اون شکلی هستی.
همون طور که گفتم مقایسه با عکس یه کار بیهوده هست. الآن خودت توی این تاپیک 5،6 تا عکس تکراری داری که هی همون ها رو میذاری. اگه بازی ها روی PC بود بله ، میشد راحت از هر جایی میخوایم عکس بگیریم و بذاریم. ولی الآن یکی بخواد از مراحل اسب سواری یا کشتی U3 عکس بذاره ، یا زوم کنه توی سوراخ گوش دشمن و عکس بگیره ، یا از اون دشمن های اواخر بازی که یه افکت محشر روی خودشون دارن عکاسی کنه ، نمیتونه. فقط با موبایل و دوربین میشه که اون هم کیفیتش خیلی پایین میاد.
الآن مثلاً چند تا عکس با کیفیت از یکی از مراحل U3 هست که تکسچرهای فوق العاده بازی رو نشون میده. تازه به نظرم کلی مرحله دیگه داره که از این بهتر هستن ، ولی عکس اون ها گیر نمیاد. من دوباره اینا رو بذارم تو همون عکس های قبلی رو کنارش میذاری و یه شکلک خندان و تمسخر و تمام ! :دی

اریا منو دست انداختی ؟:دی رفتی تصاویر 1080 که bullshot هستند اینجا گذاشتی . درضمن واقعا چیزه خارق العاده ای تو این تصاویر نهفتست ؟! خودت تو صفحات قبل با عکسهایی که گذاشتم مقایسه کن .

نه به جون اون هرچی دست داری :دی مرحله 5 از هیلو 4 را یادته ؟ اون قسمتش که باید با تانک مرحله را طی میکردی ؟!
این لوکیشن دقیقا منظورمه :

http://www.pic4up.ir/up/images/96554171103129638148.jpg

تو همون قسمت را با قسمت کویری انچارتد 3 که با اسب باید طی میکردی مقایسه کن واقعا به نظرت از هر لحظ تکسچر و مدلینگ و نورپردازی اخه من بمیرم کدومش بهتر بود ؟:دی اصلا به وسعت و ......... هم کاری نداشته باش ! فقط کیفیت را میخوام ؟:دی
جان هرکی را دوست دارید حقیقت ها را پنهان نکنید :دی

فن های 360 وقتی کم آوردن زدن به صحرای کربلا:))
اگه حرفی دارید در مورد تکسچرهای آنچارتد بزنید.
samiradin@
ممدهکر@
خیلی باحالین دمتون گرم>:d
داداش من که اصلا به crysis 2 رای دادم اصلنم فن نیستم فقط میگم uncharted 3 بعضی چیزاش یکم فانتزیه همین.گرافیک halo 4 بیشتر از اونه ولی هیجان uncharted هزار برابر halo من به شخصه uncharted ترجیح میدم
نمیدونم این نت چرا هی قطو وصل میشه

میگم 21 دسامبر دنیا هم تموم نشد، نشد. به درک. حداقل ایران تموم شه راحت شیم از دست یه عده... :دی

میگه سوال اول با شکست مواجه شد وااااااااااای خداااااااا . شونصد تا تازه عکسم میزاریم به روی خودش نمیاره :((

فرخ جان از نظر شما شکست باشه تو دنیای واقعی مفهومش ینی پیروزی .

واقعا دارم ایمان میارم ....

فن های U3 و PS3 از پارسال تا الان هنوز تو کف گرافیک نداشته U3 موندند
ویدئو زیر رو همه باید دانلود کنند :
آنچارتد.mp4
این ویدئو برای گرافیک و این چیزا نیست فقط یذره بخندید:dاسب موجود تو ویدئو از موجودات H4 هم تخیلی تر هست:dناگفته نمونه که یکی از کاربرای همین جا چنین ویدئویی رو آپ کرد:d

فن های U3 و PS3 از پارسال تا الان هنوز تو کف گرافیک نداشته U3 موندند
ویدئو زیر رو همه باید دانلود کنند :
آنچارتد.mp4
این ویدئو برای گرافیک و این چیزا نیست فقط یذره بخندید:dاسب موجود تو ویدئو از موجودات H4 هم تخیلی تر هست:dناگفته نمونه که یکی از کاربرای همین جا چنین ویدئویی رو آپ کرد:d
خوب بذارین اصلیت این محمدو واستون رو کنم
اسم اصلیش mohhamd gate پسر بیل گیت خودمون.کار اصلیش بازاریابی ولی چون دیدن تو آمریکا زیاد مردم از بازی اورجینال استقبال نمیکنن این بازاریاب جوانو خوش ذوقو فرستادن ایران تا فروش ایکس باکسو زیاد کنه گفتم که حواستون باشه گولشو نخورید:dراستی هر ایکس باکسی که فروش بره 20 درصدش میره تو جیب محمد پس نخرید این دستگاه منفورو

فرخ جان 2 تا از بهترین عکسهای Halo 4 رو به میل خودت انتخاب کن ... کاری هم نداشته باش کدوم نورپردازیش بهتره یا ... اونی که در کل همه چیز توش زیبا و عالی هست رو انتخاب کن .

ضمنا این عکسهایی هم که برای نورپردازی گذاشتی اصلا زیبا نیستند ، کل صفحه شده نور ، خب که چی ؟! هرچیزی که زیاد باشه دلیل نمیشه زیبا هم باشه ، الان این نورپردازیه شدید اصلا به زیبایی بازی کمک نکرده .

میگه سوال اول با شکست مواجه شد وااااااااااای خداااااااا . شونصد تا تازه عکسم میزاریم به روی خودش نمیاره :((

فرخ جان از نظر شما شکست باشه تو دنیای واقعی مفهومش ینی پیروزی .

واقعا دارم ایمان میارم ....
اقا من گفتم که از هرچیزی که دوست داری با این فاصله از انچارتد 3 برام یه چیزی نشون بده که این کیفیت را داشته باشه قورباغه نیست از ادم اگه ادم نیست از تخته سنگ اگه اونم نیست از یه کوزه ! حتی نخواستم که فاصلش در این حد باشه یکم دورتر هم باشه به خاطر سوم شخص بازم من قبول میکنم .
چرا خودتون را گول میزنید و نمیخواید قبول کنید که از لحاظ رزولوشن تکسچر هیلو 4 خیلی بهتره ؟! یکم برو همین سایتها را چک کن ببین در مورد تکسچرهای هیلو 4 چی گفتند حتی هیلو ریچ و هیلو 3 تو تابترین های این نسل هستند چه بمونه شماره 4 .

فرخ جان 2 تا از بهترین عکسهای Halo 4 رو به میل خودت انتخاب کن ... کاری هم نداشته باش کدوم نورپردازیش بهتره یا ... اونی که در کل همه چیز توش زیبا و عالی هست رو انتخاب کن .

همون دوتا عکس بالا ! برای من یه عکس از انچارتد با شرایط نزدیک به اون نشون میدی لایت بیم یا shadow beams در اون حد داشته باشه و اون حجم نورپردازی ! یا یه عکس از اون موجوده برام پیدا کن از انچارتد 3 حالا هرچیزی که تو انچارتد وجود داره یه همچین کیفیت تکسچر و سایه زنی داشته باشه ؟!

------------------------

باعث مشید یه کاری را که نکنم را بکنم . این از اخرین دستاورد ناتی داگ برای tlou از بهترین کیفیت تریلری که تو نت قرار داره کپچر کردم یه نگاه به کیفیت تکسچرها بندازید !! من قبلا هم گفتم نسبت به انچارتد3 هم کیفیت تکسچرهاش اومده پایین تنها دلیلش هم به خاطر وسعت فضاش که کمی بزرگتر شده میدونم . حالا تا اینجای کار همینطوره بعدا چی میشه خدا میدونه !
حالا بازم tlou از لحاظ فضا و محیط و تعداد دشمنها در یک صحنه مثل هیلو 4 را نداره .

یه نگاه به ساختمون ها یا کفه زمین به کیفیت تکسچرها یا درختهای محیطش بندازید :

84344890227033493029.jpg

86592316516455699591.jpg

54061502147951112208.jpg

من کاری ندارم که در اینده میخواد گرافیکش نسبت به این خدا بشه یا نه ! ولی شما همون ادمهایی هستید که با اینها جوگیر شُدید شدید !!

آخرین ویرایش:
t4um2xej9gp58biz90w.jpg

v4kdybq7ff1g0hlcniy0.jpg
jwzbav8043kc9la0qg.jpg

tlws66fnhpki1owv0zw9.jpg
v6b349qj98605yxmatq.jpg

دقت کنید این مدل گرافیک رو فقط میشه تو بازیهای اول شخص دید:| الان مثلا من برم تو Theatre و دوربین بازی رو سوم شخص کنم، یهو گرافیک بازی نصف میشه>:d< اصلا تو بخش Option قسمت گرافیک که بری دو تا گزینه داره:
High - First Person Mode
Low - Third Person Mode

تازه قراره تو آپدیت بعدی دو تا گزینه دیگه هم اضافه کنن:

Very High - Takhayoli Mode
Medium - Vagheyi Mode

از رو تریلر؟؟؟؟ ..... کف زمین ؟؟؟ به درختا دقت کنیمم ؟؟؟؟ TLOU ؟؟؟ بازیه 6 ماه بعد ؟؟؟ اون عینکی که تو داری هر چیزی که کنارش بنویسه PS3 رو بد نشون خواهد داد بحث بیفایدست . دیگه آریا و نیما هم نتونستن راضیت کنن من که جای خود دارم :lol:

فرخ اگه تو هیلو بخوایم به اجسامی که نزدیکه چیف هست زوم کنیم به ضرر خودت میشه هاااا . بعدا نگو نگفتیم .

دقت کنید این مدل گرافیک رو فقط میشه تو بازیهای اول شخص دید:| الان مثلا من برم تو Theatre و دوربین بازی رو سوم شخص کنم، یهو گرافیک بازی نصف میشه>:d< اصلا تو بخش Option قسمت گرافیک که بری دو تا گزینه داره:
High - First Person Mode
Low - Third Person Mode

تازه قراره تو آپدیت بعدی دو تا گزینه دیگه هم اضافه کنن:

Very High - Takhayoli Mode
Medium - Vagheyi Mode

وایی ترکیدم ...........

39341822812946046912.gif

از رو تریلر؟؟؟؟ ..... کف زمین ؟؟؟ به درختا دقت کنیمم ؟؟؟؟ TLOU ؟؟؟ بازیه 6 ماه بعد ؟؟؟ اون عینکی که تو داری هر چیزی که کنارش بنویسه PS3 رو بد نشون خواهد داد بحث بیفایدست . دیگه آریا و نیما هم نتونستن راضیت کنم من که جای خود دارم :lol:

فرخ اگه تو هیلو بخوایم به اجسامی که نزدیکه چیف هست زوم کنیم به ضرر خودت میشه هاااا . بعدا نگو نگفتیم .

بو فن میاد زوم کنید خواهشا من هم میرم کل نتو میگردم عکسی و کلیپی میذارم که دیگه روتون نشه PS3 بازی کنید

من که گفتم فایده نداره :دی

پ.ن : از رو تریلر فهمیدیم بازی 6 ماه بعد تکسچراش افتضاحه :( ND تو رو خدا TLOU رو ریلیز نکن و ابروی ما رو نبر !!

شاهکار گرافیک نسل بعد The Last Of Us
کیفیت تکسچرها زمین و سقف و در و دیوار منو کشته
عکسی رسمی از بازی و یه جور bullshot ، حالا فکر کنید تو بازی واقعی چه چیز خوشکلی میشه:d
331714.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or