سوال اول با شکست روبه رو شد
سوال دوم یه همچین نورپردازی ریل تایم که یه همچین حجم نورپردازی با shadow beams میخوام از انچارتد 3 جونتون ؟لابد اینها چون اول شخصه اینطوریه ؟ لول !
هیتر هیلو پیداش شد ؟! شما هیتر تا حالا قبول کردی چیزی را ؟ یا نیما و رضا و..........تو بحثی که کردند چیزی را قبول کردند ؟! قبل از این که مو را از چشم مردم بزنی سعی کن اون طناب را چشم خودت در بیاری
اهان دسته به دامن یه بازی دیگه شدی ؟ درضمن الان به نظرت این عکس قابل مقایسه با هیلو 4 هست ؟ بعد فاصله دوربین چی ؟
نه به جون اون هرچی دست داری مرحله 5 از هیلو 4 را یادته ؟ اون قسمتش که باید با تانک مرحله را طی میکردی ؟!
این لوکیشن دقیقا منظورمه :
http://www.pic4up.ir/up/images/96554171103129638148.jpg
تو همون قسمت را با قسمت کویری انچارتد 3 که با اسب باید طی میکردی مقایسه کن واقعا به نظرت از هر لحظ تکسچر و مدلینگ و نورپردازی اخه من بمیرم کدومش بهتر بود ؟ اصلا به وسعت و ......... هم کاری نداشته باش ! فقط کیفیت را میخوام ؟
جان هرکی را دوست دارید حقیقت ها را پنهان نکنید
سوال دوم یه همچین نورپردازی ریل تایم که یه همچین حجم نورپردازی با shadow beams میخوام از انچارتد 3 جونتون ؟لابد اینها چون اول شخصه اینطوریه ؟ لول !
الان دقیقا هدفتون از بحث با فرخ چیه ؟ کسی دیده تو این 6 سالی که عضو بوده از حرفش کوتاه بیاد من که حاضر نیستم مخم رو برا این حرفا تیلیت کنم
هیتر هیلو پیداش شد ؟! شما هیتر تا حالا قبول کردی چیزی را ؟ یا نیما و رضا و..........تو بحثی که کردند چیزی را قبول کردند ؟! قبل از این که مو را از چشم مردم بزنی سعی کن اون طناب را چشم خودت در بیاری
حداقل یه بازی بگو NPC هاش یک مقدار به H4 شباهت داشته باشند!
اهان دسته به دامن یه بازی دیگه شدی ؟ درضمن الان به نظرت این عکس قابل مقایسه با هیلو 4 هست ؟ بعد فاصله دوربین چی ؟
اریا منو دست انداختی ؟ رفتی تصاویر 1080 که bullshot هستند اینجا گذاشتی . درضمن واقعا چیزه خارق العاده ای تو این تصاویر نهفتست ؟! خودت تو صفحات قبل با عکسهایی که گذاشتم مقایسه کن .فرخ یه عکس از H4 گیر آوردی و ول نمیکنی ! U3 بازی اول شخص نیست که از این فاصله دشمن رو ببینیم. من خودم 3 بار بازی رو تموم کردم و به تک تک موارد گرافیکی بازی هم آشنا هستم ، ولی سبک بازی جوری هست که اصلاً یه بار هم حواسم به این نبوده که برم توی دماغ دشمن و تکسچرهاش رو ارزیابی کنم !! چون بازی سوم شخص هست. توش Jackal هم نداره که پوستش زرق و برق داشته باشه. آدمیزاد هستن و گرافیکشون هم خیلی خوبه. دشمن توی U3 کم نداریم و بعضی جاها تعدادشون خیلی هم زیاد میشه. مطمئناً اگه کیفیتشون پایین بود روی نقدهای گرافیکی سایت ها تأثیر میذاشت.
یا مثلاً هی عکس هایی که توش کلی نور از سفینه ها و فضای اطراف اومده رو میذاری. خب U3 اصلاً کاری به این چیزا نداره ! بازی در زمان حال میگذره و قاعدتاً نه سفینه ای توش هست ، نه نورهای غیر طبیعی که مربوط به بازی های آینده نگرانه میشه که منتظر عکس اون شکلی هستی.
همون طور که گفتم مقایسه با عکس یه کار بیهوده هست. الآن خودت توی این تاپیک 5،6 تا عکس تکراری داری که هی همون ها رو میذاری. اگه بازی ها روی PC بود بله ، میشد راحت از هر جایی میخوایم عکس بگیریم و بذاریم. ولی الآن یکی بخواد از مراحل اسب سواری یا کشتی U3 عکس بذاره ، یا زوم کنه توی سوراخ گوش دشمن و عکس بگیره ، یا از اون دشمن های اواخر بازی که یه افکت محشر روی خودشون دارن عکاسی کنه ، نمیتونه. فقط با موبایل و دوربین میشه که اون هم کیفیتش خیلی پایین میاد.
الآن مثلاً چند تا عکس با کیفیت از یکی از مراحل U3 هست که تکسچرهای فوق العاده بازی رو نشون میده. تازه به نظرم کلی مرحله دیگه داره که از این بهتر هستن ، ولی عکس اون ها گیر نمیاد. من دوباره اینا رو بذارم تو همون عکس های قبلی رو کنارش میذاری و یه شکلک خندان و تمسخر و تمام !
نه به جون اون هرچی دست داری مرحله 5 از هیلو 4 را یادته ؟ اون قسمتش که باید با تانک مرحله را طی میکردی ؟!
این لوکیشن دقیقا منظورمه :
http://www.pic4up.ir/up/images/96554171103129638148.jpg
تو همون قسمت را با قسمت کویری انچارتد 3 که با اسب باید طی میکردی مقایسه کن واقعا به نظرت از هر لحظ تکسچر و مدلینگ و نورپردازی اخه من بمیرم کدومش بهتر بود ؟ اصلا به وسعت و ......... هم کاری نداشته باش ! فقط کیفیت را میخوام ؟
جان هرکی را دوست دارید حقیقت ها را پنهان نکنید