بهترین گرافیک کنسولی .......نسل .......بحث و مقایسه ..........

بهترین گرافیک کنسول تا پایان 2012 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من تو انچارتد صفینه از کجا پیدا کنم بزارم جاو نور که ایجاد لایت بیم کمه؟
من تو را خوب میشناسم ! و میدونم که از لحاظ بار اطلاعات برعکس خیلی ها خیلی میدونی ! جدی میگم !
ولی تو باید منظورم را بفهمی من یه چیزه داینامیک میخوام که بشه ثابت کرد در صحنه به صورت ریل تایم میتونه این افکتها هر لحظه به وجود میاد ! الان تو هیلو 4 وقتی من اون را نشون میدم هر لحظه و در هر محیطی که مستر چیف قرار داره ممکنه یه صفینه جلوش ظاهر بشه و همون لحظه همون افکتها را به صورت کاملا داینامیک و ریل تایم نمایش بده . تو هیلو 4 میبینی تو قسمت مولتیش یکی میپره هوا از لابه لای دستاش لایت بیم تولید میشه ! ببین دیگه چه خبره !

بعد تو هیلو 4 اکثر محیطها و مراحل اینطوریه و مثل بقیه بازی ها نیست که هر تکنیکی تو مرحله خودش و فقط تو یه محیط خاص اون افکت دیده بشه .

اوه اوه!! ببین یه سال sony نبوده حالا چجوری دارن با یه halo4 جولون میدن/:)

در اينكه u 3 گرافيك فوقالعاده اي داره هيچ شكي نيست اما به چه شكلي؟! به صورتي گول زننده كه مخاطب رو گول ميزنه كه پيش خودش بگه چيزي كه چشمم از لحاظ زيبايي و بصري ميبينه برام مهمه نه وسعت و شلوغي محيط و... .
من هر موقع مرحله صحراي آنچارتد 3 رو بازي ميكنم واقعا فكم ميوفته و به قول دوستان آني مسخم ميكنه ولي يخرده فكر كردم ديدم تو اين صحرا من فقط دارم در طول شبانه روز راه ميرم و دارم يه محيط خطي و خالي رو ميبينم كه تكسچرهاي و فيزيك شن ها بسيار بينظير و مسخ كننده كار شده حتي پاهاي كاراكترم تو شن فرو ميره وفيزيكشو خارقالعاده در آوردن ولي يه چه قيمتي من يه محيط خالي و بدون دشمن و آبجكت رو در اختيار دارم كه هيچ هوش مصنوعي هم در حال پردازش نيست و با يه صحنه اسكريپت شده طرف هستم.
يا تو اون ساختموني كه چوب هاي خونه آتيش ميگيرن و آتيش منتشر شونده اي در محيط در حال جريانه باز هم در همين صحنه نه دشمني هست و نه وسعت محيطي و باز بايه صحنه اسكريپت شده طرف هستم كه انيميشن ها هم در اين محيط ها بصورت اسكريپت شده كار شده...
يا در مرحله كشتي هم بارون به زيبايي ميباره و بسيار هم زيبا كار شده و در يك آن يه موجي از دريا مياد و من رو با خودش ميبره از اينجور صحنه هاي گول زننده در سري آنچارتد بسيار يافت ميشه كه هوشمندي سازندگان بازي رو ميرسونه كه از صحنه هاي اسكريپت شده و كاملا خطي براي ارائه بهترين جلوه هاي بصري نظير افكت هاي آب و آتيش و برف و شن وماسه استفاده ميكنند كه بيش از پيش مخاطب رو تحت تاثير قرار بدن.
ولي در هيلو 4 ما با يك گرافيك فوقالعاده با محيط هاي بزرگ و sand box طرف هستيم كه نه صحنه اي اسكريپ شده هست و نه محيط ها خطي هستن ولي در عين حال با تكسچرهاي عالي و نورپردازي حجمي بي نظير و فلر و سايه زني هاي بسيار نرم و افكت هاي ذره اي بينظير همراه محيط هاي با جزئيات و شلوغ با هوش مصنوعي عالي طرف هستيم همچنين مدلينگ ها ي با پليگان و جزئيات بالا كه نمونمش كم نظيره.
خوب حالا قضاوت با خودمون هست كه كدوم گرافيك بهتري داره آيا بازي كه گرافيك بينظيرش وابسه به صحنه هاي اسكريپت شده و خطي هست در ارجحيت قرار ميگيره يا بازي كه در كنار داشتن محيط هاي وسيع و سند باكس بهترين نوع نورپردازي و تكسچر و سايه زني ها و افكت هاي ذره اي رو با داشتن يه فريم ريت و گرافيك تكنيكال عالي تحويلمون ميده بهتره؟

و در آخر اينكه آيا شما هم گول بزرگ رو خورده ايد؟؟؟!

خب دیگه نمی‌خواستم پست بدم ولی مجبور شدم:دی
باید قبول کرد که تکسچر های H4 بهتر از U3 بوده و دلیلش هم مشخص چون یه سال بعدش ساخته شده!
در مورد نورپردازی و... هم چون محیط دو بازی کلا با هم متفاوت ـه به هیچ وجه نمی‌شه گفت کدوم بهتره!
الان دوباره دوستان می‌گن نه تکسچر های U3 عالی بود:|
خب اینم عکس، نزدیک ترین عکس ممکن هم هست؛ اون دیوار اصلی که 2 بعدی و هیچ ولی این آجر های دورش رو نگاه کنید آخه:|

پ.ن: یادم نبود فیل شکنم روشن مونده، عکس فیل شده بوده:دی
الان تو خود سایت آپ کردم:دی

Attachments

• 20111129194033.jpg
    20111129194033.jpg
    204.5 KB · مشاهده: 67
آخرین ویرایش:
دوستان عکاس باشی:d یه چند تا عکسم از horizon بذارید.تو سبک ریسینگ بی رقیبه

آقایون این عکسا Light Beam داره ؟

82938163334842317339.jpg

83500875639217121308.jpg
97815902366319073394.jpg

Lighting_001.bmp.jpg

از این لایت بیم ها Dishonored هم به وفور داره ، البته اگه اونم بازی کرده باشی !

در ضمن واقعا واسه یه سری اینقدر سخته که یکی بگه Halo 4 بهترین گرافیک این نسله؟ نمیخوام بگم حتما بهترین گرافیک هست

نه خیر اگه بگن توی بهترین گرافیک نسل بودن میتونه با یکی دو تا بازی رقابت کنه اونوقت میشه روی اون حرف حساب باز کرد .

آخرین ویرایش:
مرحله پنجم Halo 4 واسه من بهترین بخش گرافیکی تو این نسل هست، حتی از مرحله کویر U3 هم خفن تره :دی در ضمن واقعا واسه یه سری اینقدر سخته که یکی بگه Halo 4 بهترین گرافیک این نسله؟ نمیخوام بگم حتما بهترین گرافیک هست ولی خب یه سری کامنت ها نشون میده یه سری دارن تمام تلاششون رو میکنن که گرافیک بازی رو در حد Perfect Dark Zero پایین بیارن :)) :دی

نه خیر اگه بگن توی بهترین گرافیک نسل بودن میتونه با یکی دو تا بازی رقابت کنه اونوقت میشه روی اون حرف حساب باز کرد .
من دقیق متوجه نشدم چی گفتی :دی ولی Halo 4 در کنار U3 و GoW III و Crysis 2 و یکی دو تا بازی دیگه بهترین گرافیک های این نسل هستن. نظر شخصی هم نیست و کاملا Fact ـه :دی

من دقیق متوجه نشدم چی گفتی :دی ولی Halo 4 در کنار U3 و GoWIII و یکی دو تا بازی دیگه بهترین گرافیک های این نسل هستن. نظر شخصی هم نیست و کاملا Fact ـه :دی

خوب دیگه منم همینو میگم . این گرافیک ندیده ها :دی فکر میکنن آسمون پاره شده یدونه هیلو4 افتاده :دی . بحث همینجاست دیگه برادر من :دی

منظور ریل تایم لایت بیم هست و داینامیک باشه .

مرحله پنجم Halo 4 واسه من بهترین بخش گرافیکی تو این نسل هست، حتی از مرحله کویر U3 هم خفن تره در ضمن واقعا واسه یه سری اینقدر سخته که یکی بگه Halo 4 بهترین گرافیک این نسله؟ نمیخوام بگم حتما بهترین گرافیک هست ولی خب یه سری کامنت ها نشون میده یه سری دارن تمام تلاششون رو میکنن که گرافیک بازی رو در حد Perfect Dark Zero پایین بیارن

برای ps3 فنها خیلی سخته ! 2 سال مارا به زور اجبار قبولوندن از هر لحاظ بازیهاشون یک سرو گردن بالاتره ! الان نوبت هیلو 4 شده این هیلو 4 حتی از نظرشون تو گذینه 4 و 5 نسل هم نیست ! ایوالله داره به خدا !

مثلا من خودم سال پیش با وجود rage قبول کردم که از لحاظ کلی انچارتد 3 بهترینه ولی اینها حتی نمیخوان از لحاظ کلی هم بگن هیلو 4 بهترینه و تو گذینه 4 و 5 این نسل جای میگیره ! لول !
الان هم خدوم میگم ازنظر من رتبه بندی کنم

1:هیلو 4
2: rage و انچارتد3
3:کرایسیس 2
و..

ولی اینم نظر ps3 فنها

1: u 3
2: gow3
3: killzon3
4:killzone2
5: بازیه ps3
6: بازیه ps3
7: geow3
8: crysis2
9:..........
10 :halo4
>:d<
یعنی اونقدر فنبازی در میارند که حتی تو پلتفورم خودش هم بقیه بازی عقبتره !

خوب دیگه منم همینو میگم . این گرافیک ندیده ها :دی فکر میکنن آسمون پاره شده یدونه هیلو4 افتاده :دی . بحث همینجاست دیگه برادر من :دی

====

طرف بن شد :))
اتفاقا من کامنت های تو رو که میخوندم یه چیز دیگه میگفتی ها :-/ :دی آسمون پاره نشده ولی Halo 4 اولین بازی 343i هست و علاوه بر اینکه بهترین گرافیک سال شده مدعی بهترین گرافیک نسل هم هست و از نظر خیلی ها هم بهترین گرافیک نسله. حالا خودت حساب کن شماره بعدی بازی چه هیولایی بشه از این نظر :دی

اتفاقا من کامنت های تو رو که میخوندم یه چیز دیگه میگفتی ها :-/ :دی آسمون پاره نشده ولی Halo 4 اولین بازی 343i هست و علاوه بر اینکه بهترین گرافیک سال شده مدعی بهترین گرافیک نسل هم هست و از نظر خیلی ها هم بهترین گرافیک نسله. حالا خودت حساب کن شماره بعدی بازی چه هیولایی بشه از این نظر :دی

من تو جواب اونایی که هیلو رو همسطح با خدا میدونن اون کامنتا رو میزنم که آقا یخورده بیا رو سطحه زمین :دی . لیست من رو اول نیگا کنی هیلو تو 3 تای اوله و همه ی اونایی که نظر مشابه به این رو داشتن پستشونو لایک زدم .

شماره بعدی که میره نسل بعد اونموقع دیگه خودت میدونی چه شرایطی خواهد شد . 343 داره با تکنولوژی روز و بهترین برنامه نویسان کار میکنه اصلا ربطی به تازه تاسیس بودنش نداره .

آخرین ویرایش:
بعد از uncharted 2 هر رقم گرافیکی که دیدم Meh بود برام. الانم اینطوری م دقیقاً. ممکنه خیلی لذت ببرم و به به چهچه کنم ولی هیچ وقت مثل زمانی که برای اولین بار U2 رو بازی کردم، چیزی تکونم نداده.
درکل بهترین گرافیک این نسل رو Halo 4 میدونم بعد Journey.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or