یه نگاه بکن به پروفایلم ! من PS3 رو فروختم پس فنش نیستم ولی این حرفی که زدی بی مزه ترین جک سال بعد از نابودی دنیا بود ! Halo 4 بازی بزرگسالان Uncharted برنامه کودک
آخه مرد مومن
اگه وقت داری بیا بشینیم با هم صحبت کنیم تا بهت ثابت کنم توی هیچ زمینه ای به جز گرافیک Halo 4 حرفی برای گفتن نداره ! خود من بعنوان کسی که طرفدار پر و پا قرض Xbox هست خجالت میکشم بگم این بازی شاخ ترین انحصاری کنسولمه ! گیم پلی رنگ و رو رفته و تکراری و داستانی که اصلا مثل قبلیاش گیرا نیست رو میزنی به Uncharted ؟! نه خداییش چی داشت Halo 4 جز کوهی از تبلیغ و تکسچر و نور پردازی ؟! چرا Uncharted رو پایینتر میدونی میشه یه دلیل بیاری ؟!
احتمالا چند وقت دیگه Gears Of War هم از God Of War و Heavy Rain و ... سرتر میشه ! آخه این کارا چیه ؟! درسته سبک Uncharted با Halo فرق داره اما اگه بخوای Halo 4 رو بزنی به Uncharted بزرگترین اشتباه رو کردی ! این Halo 4 حتی بهترین شوتر سال هم نبود چطور از U سرتره ؟!
فقط میتونم بگم گیم پلی ضعیفش در حدی بود که من و عده ای از دوستان هم که طرفدار بازی بودیم نا امید شدیم و حد اقل همه قبول داریم در حد ریچ نبود ! خواهشا برای بالا بردن ارزش یه بازی سعی نکنید عنوان های تحسین شده ای مثل Uncharted رو زیر سوال ببرید ! همونقدر که مسخره کردن Alan Wake از طرف PS3 دارا مضحک هست , مسخره کردن Uncharted از طرف 360 دارا هم مسخرست ...