بله خیلی از بازهای خطی محیطهاش 2 بعدی هست ولی نه در این حد ! تو یکی از مراحل تو کرایسیس 2 که داخل ساختمان مثلا یه تلسکوب مثل بازیه AW گذاشته بودند که بتونی محیط دور دست را نگاه کنی ولی خاک تو سر کرایتک کنم که اگه تلسکوب را نزاشته بود سنگینتر بودند
مثلا واسه چی گذاشته بودند ؟! تا نمایش خارق العاده محیط های دور را ببینیم ؟! اونقدر ضایع بود که تمام محیط مثل کاغذ بود ! وقت شد عکس میزارم .
کلا حرفه مصطفی یه چیزه دیگست ! مصطفی فقط با این کار داره که چندتا تکنیک تو بازی کار شده و کاری با مشکلات بازی نداره !
تو یه نسل یه استانداری تعریف میشه و باید با اصول اون استاندارد حرکت کنی مثلا ممکنه کرایتک یه انجین بسازه تا 3 نسل دیگه را جواب بده ولی وقتی نمیتون همه قابلیت هاش تو این نسل با استاندارد 30 فریم نشون بده به چه دردی میخوره ؟!
من یه مثال زده بودم تو یه سطل چندتا میوه میشه جا کرد ؟ حالا هرچنتا ! ولی اون میوه ها را میتونی به صورت درهم بریزی تو سطل تا کمتر جا بشه و از طرفی میتونی به صورت اصولی طوری بچینی روی هم که تو سطل بیشتر میوه جا بشه و در نتیحه میتونی باهاش میوه بیشتری حمل کنی ولی کار کرایتک عینه این میمونه که اون میوه ها را با زور مشت و لگد بکُنی تو سطل ! و بعدش بگی که اقا من میوه بیشتری تو سطل جا کردم ! ولی خبر نداری که میوه های تو سطل همشون له شدند و بدرد نمیخوره !
تو کرایسیس 2 هم همینشکل میتونی افکتهای بیشتر بازی ببینی ولی بازی کلی مشکلات از قبیل باگهای متنوع که کمتر تو یه بازی دیده شده داره . از مشکلات ابجگت لودینگ بگیر تا جای گلوله ها و تا کمبود رزولیشن و مشکل AA و مشکل فریم ریت و......
حالا من کاری ندارم که اصلا خیلی از استادیوها روی 20 فریم هم نمیتونند این افکتهایی که کرایتک ایجاد کرده را ایجاد کنند یا نه ؟ مهم اینه که کرایتک باید تو رزولوشن استاندارد 720 با فریم 30 اینکار را میکرد که بگیم کاری شاخی انجام داده . حالا اینم میزاریم تجربه اولیه کرایتک با کنسولها نسل حاضر ولی ببینیم تو شماره 3 چیکار میکنه که خب خودشون هم خیلی ادعا کردند که بهترین گرافیک کنسولی تاریخ را داره و اونقدر ادعاشون زیاده که گفتند به راحتی گرافیک بازی تا 2 سال بدون رقیب باقی میمونه و حتی UE4 هم نمیتونه کار بکنه که کرایسیس 3 روی کنسولهای همین نسل حاضر انجام میده ادعای بس بزرگیه !!
---------------
اینم تحویل مصطفی جون
که اینهمه کرایسیس 2 میکنی خود کرایتک تو شرح گرافیک تکنیکی کرایسیس 3 اومده بازیش را با halo4 و gears3 دعوت به مباززه کرده ! حتی گفته کرایسس 2 تا به الان از بیشتر بازیهای کنونی بهتره یعنی خودشون هم روش نشده بگنند از همشون بهتره
---------- نوشته در 01:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:54 AM ارسال شده بود ----------
نقد سایت CVG در مورد halo4 را هم تازه دیدم که این را اخرش نقدش گفته :
Behnam_Yakuza
خوش باش با دارو دستت .