الان مثلا این عکسا با عکسای گاد آو وار 3 قابل مقایسه ست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چشم مباركت رو باز كن و خوب پست منو بخون ببين كه برات نوشتم1-مسخرمون کردی..؟ خودت بالا میگی شما به این درک نرسیدین که GOW رو نباید با هیلو مقایسه کرد بعد الان میگه شما چرا گفتین این دو بازی رو نباید با هم مقایسه کرد..؟
آخری مقایسه بکنیم یا نکنیم..
يعني گرافيك اين بازي رو نميشه به صورت مستقيم با گرافيك Halo مطابقت داد و منم اين حرف رو وقتي زدم كه جنابعالي داشتي با عقيده پوچ خودت پاي دوربين 15 متري رو ميكشيدي وسط و ميخواستي با ملاك قرار دادن فاصله دوربين بازم يه ننگ ديگه به پيشوني Gow پچسبوني از طرفي وقتي شما ميگي قابل مقايسه نيست منظورت چيز ديگه ايه يعني داري با صراحت كامل ميگي اگه اين دو بازي رو در مقابل هم قرار بديم Gow خُرد ميشه من باز نمي خوام شفاف سازي كنم ولي ببين مغزت چقدر ياريت ميكنه تا بتوني فرق بين اينكه دوتا بازي تو بعضي چيزا قابل مقايسه نيستن و راهشون در تضاد همه با اينكه بگي اين بازي اصلا در حدي نيست كه بشه با Halo مقايسش كرد چيه.به اين درك نرسيدي كه هنوز اين دو بازي رو نميشه به خاطر تفاوت سبكشون به طور كامل با هم مقايسه كرد
الان شما و دوستان عزيزتون چند صفحه هست داريد همش تو گوش ما داد ميزنيد كه تنديس منطق هستيد و ما بهتون نسبت داديم و مظلوم واقع شديد اما بد نيست يه بار اون روي سكه رو هم ببيني كه خودتونم كم تخريب نكردين و تيكه ننداختين و حالا اينكه اومديد و داريد عين يه ناجي حرف ميزنيد برام جالبه!!!در مورد منطق هم بگم که ما کاملا فنی داریم مقایسه میکنیم و این شما و دوستانتون هستین تو هر صفحه یک لقب به ما میدین و هی میگین هیلو هیچی نیست..!!
در مورد تخریب هم ما هیچ بازی رو تخریب نکردیم فقط گفتیم طبق این مدارک از هیلو ضعیف تر هستن..
2- بیخیال
3- بابا به جون حسین آمریکایی خودتون GOW رو اوردین وسط.. بحث تکستچر ها بود یک هو یکی تون عکس کریتوس رو گذاشت گفت 30 میلیارد چند ضلعی توش بکار رفته:d
بهترین گرافیک نسل با بهترین گرافیک چه فرقی میکنه؟؟؟ مثلا آقای x بهترین خواننده نسل جوان هست!ما باید بگیم نه این قبول نیست صبر کنید نسل جوان تموم بشه بعد انتخاب کنید یا فلان ماشین بهترین خودروی قرن هست!خوب همه باید صبر کنن تا قرن تموم شه؟البته جمله شما هم یه جورایی درسته ولی نسل کنسول با نسل انسان فرق میکنه تکنولوژی همیشه در حال پیشرفت هست و ثانیه به ثانیه شرکت ها از هم سبقت میگیرن حالا اگه منظور فرخ بهترین گرافیک نسل و یکی دو ساله بعد هست (که نیست)من باهاش موافق نیستمیا شما نمیدونی نسل چیه،یا...؟ نسل خودش یک بازده زمانی داره،اونوقت شما توی یک بازده زمانی یک بازده زمانی دیگه رو وارد کردی؟ بهترین گرافیک این نسل تا به الان؟ این حرف یعنی؟ اگر بهترین گرافیک تا به الان باشه،که دیگه بهترین گرافیک نسل نیست،چرا به زور میخوای کلمه نسل رو بچپونی تو جمله؟ مثل این میمونه که یه لیوان که هنوز پر از آب نشده و نمی دونی تهش کجاست و کی پر از آب میشه،بگی:خوبه تا همین جا که آب توشه دیگه تهشه! این کلمه اشتباهه:بهترین گرافیک این نسل تا به الان درستش میشه:بهترین گرافیک تا به الان کلمه نسل باید حذف بشه چون نسل هنوز تموم نشده! دوتا بازه زمانی رو با هم قاطی نکن دوم این که اگر منظور ایشون این بوده که:بهترین گرافیک این نسل تا به الان(که جمله اشتباهی هست) چرا همین جمله رو ننوشتن؟ این از این دفاعتون درمقابل این حرف چیه؟: حتما منظورشون این بوده که،ماکرو شبونه وقتی همه خوابن اومده همه xbox360 ها رو جمع کرده به جاشون xbox720 نهاده؟ چه طور روتون میشه؟ ========================================================================== البته Gartall باید از شما ممنون باشه! چون از دیروز تا حالا نمیتونه جواب منو بده و داره فرار میکنه از جواب دادن! ولی باید ناامیدت کنم چون تیرت به سنگ خورد،جواب شما اشتباه بود جواب شما چیزی جز این که بگید (اشتباه کردم)،(ببخشید که به جون هم انداختمتون)،نیست
پِ این همه نوشتم برای کی بود:dبهترین گرافیک نسل با بهترین گرافیک چه فرقی میکنه؟؟؟
مثال من با این مثال جور درنمیاد!مثلا آقای x بهترین خواننده نسل جوان هست!ما باید بگیم نه این قبول نیست صبر کنید نسل جوان تموم بشه
خب آره دیگه باید وایسن تا قرن تموم بشه،وگر نه از کجا معلوم یک ساعت مونده تا قرن بعدی شروع بشه،یه ماشین وارد بازار نشه که از اون ماشین بهتر باشه؟فلان ماشین بهترین خودروی قرن هست!خوب همه باید صبر کنن تا قرن تموم شه؟
حکمت و ارتباط این جمله رو با حرفم متوجه نشدم!:dنسل کنسول با نسل انسان فرق میکنه تکنولوژی همیشه در حال پیشرفت هست و ثانیه به ثانیه شرکت ها از هم سبقت میگیرن
چرا هست! منظورش همینهحالا اگه منظور فرخ بهترین گرافیک نسل و یکی دو ساله بعد هست (که نیست)من باهاش موافق نیستم
شما باید متوجه بشی که فرخ منطق نداره!اون کاری که هیلو 4 انجام داده از حد توانایی کنسول زیادتره...
دفعه بعدي از CG برات عكس ميزاريم باشد كه مورد پسند جنابعالي قرار گيرد...واقعا هم چقدر وسیع و پر جزئیات..!!
دفعه بعدي از CG برات عكس ميزاريم باشد كه مورد پسند جنابعالي قرار گيرد...
---
نميدونم و نمي خوامم بدونم و ترجيح ميدم در اين مورد فضولي نكنم اما اين واقعا سخته كه اينجوري جلوي چشمت رو بگيري و حرف بزني نه؟!تك تك جزئيات بازي حتي تو اين عكس كه به طور كاملا واضح درش معلوم نيست عاليه، افكت هاي بازي از جمله آب و بارون داره تصوير رو نابود ميكنه، نورپردازي ديوانه كننده هستش و ... آيا واقعا همه ي اينا براي ساختن يه گرافيك زيبا كافي نيست؟
به به مصطفی هم وارد شد با اون کرایسیس 2 ش مخصوصا دهنه منو سرویس کرد البته باید اضافه کنم کرایسیس 2 روی کنسول یکی از حقه باز ترین عناوین بود البته اول این نظر را نداشتم ولی بعدا خودم تک به تک متوجه شدم