تقریبا اره البته فقط رزولوشن نه فریم ریت پایدار ! با AA مگه اینها تیکنیک نیستند ؟! شرط این نیست که یه بازیساز چه تعداد تکنیک پیاده کرده نه میتونی بگی بازی سازهای دیگه قادر به انجامش هستند نه میتونی بگی که نیستند ! مثلا تو خبر نداری که 343 شاید میتونست با فریم ریت ناپایدار و کاهش رزولوشن کلی افکت دیگه پیاده کنن میتونی بگی؟!فرخ تو فقط یه کلام بگو اگه کرایسیس 2 رو 720p با یه فریم ثابت میبود قبول داری هنوز بهترین گرافیک کنسولی داشت؟
مثل این میمونه یه استاندارد برات تعیین کنن که بگن یه ماشین درست کنید که با 10 تا مصرف بنزین حالا هرکی تونست ماشین پرستابتر و سرعت بالا بسازه برندست !
من قبلا هم گفتم من پیشونیم بازه اگه دیدم کرایتک تونست مشکلات این قبیل را تو شماره 3 برطرف کنه میگم براش بهترین گرافیک کنسولی !
--------------------------------------
در جواب بعضی کاربرها که فکر نکنند بی جواب موندم ! با اینکه میدونم هیچ فایده ای نداره این توضیحات ولی باید عرض کنم بازیه RAGE فقط تو یکی دوتا صحنه افت رزولیشن داره ! نه همه بازی یعنی بازی در حقیقت اکثرا و کاملا رو 720P اجرا میشه میتونید به DF مراجعه کنید ! این اولا !
قبل از خوندن اونجاهایی که BOLD کردم توجه کنید !
ولی در مورد AW باز مراجعه کنید که به DF که چرا AW رزولوشنش شد نصف و گفتنش بد نخواهد بود !
به قول DF بازیه AW در کنفرانس نمایشی E3 و TGS که نمایش داشت بازی کاملا در 720P اجر میشده همراه با 2XAA ولی بازیه فاینال با 540P یعنی نصف رزولیشن ولی با 4XAA یعنی دوباره AA بیشتر که خود 4x بودن aa فشار سنگینی روی سخت افزار میاره .
تو یکی از مقاله ها قبل از اومدن AW یعنی 1 سال قبل از اومدن AW مطرح شده بود که رزولوشن 540P وقتی بزرگنمایی یا UPSCALE بشه ریختگی پیکسل یا ایگنور پیکسلی تو TV های 1080P کمتر بوجود میاد تا UPSCALE کردن رزولوشن 720P علتش اینه که روزولوشن 1080P دقیقا 2 برابر 540P هست یعنی 540P*2=1080P یعنی هر دونه از پیکسل ها دوبرابر میشه ایگنور پیکسلی بوجود نمیاد و وقتی 4XMSAA بهش اضافه میکنه و از پوشش alpha سنگین هم تو بازی استفاده کرده که اصلا تو بازی دندونه دیده نشه .
(علامت / یعنی تقسیم )
1920/1280 = 1.5
1080/720 = 1.5
1920/960 = 2
1080/540 = 2
که دلیل این کار رمدی را که رزولیشن را 540P کرده و 4XAA را همین مورد دونستند وگرنه خود DF گفته که تو نمایشگاه TGS بازی کاملا 720P بوده یعنی رمدی قشنگ میتونست بازی را با 2XAA همون 720P کنه ولی حتما رمدی این را ترجیه داده حالا کارش خوب بوده یا بد بوده را من نمیتونم بگم !
آخرین ویرایش: