بهترین گرافیک کنسولی .......نسل .......بحث و مقایسه ..........

بهترین گرافیک کنسول تا پایان 2012 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ای بابا، فن ps3 هم نشدیم که از فرط بی بازی بودن و آنلاین داغون وقت پست دادن در مورد خال صغری خانم صحبت کنیم و بگیم چون سوم شخصه گرافیکش فیل ـه. به قول بابی برید همه تئاتر سوم شخص کنید دیتایل اسپارتانتونم به همه جزئیات دیگه اضافه شه شاید سکته کردی و یه جماعتی از نام ـ ژنده پوشت رهایی یابند. حیف

همون دوتا عکس بالا ! برای من یه عکس از انچارتد با شرایط نزدیک به اون نشون میدی لایت بیم یا shadow beams در اون حد داشته باشه و اون حجم نورپردازی ! یا یه عکس از اون موجوده برام پیدا کن از انچارتد 3 حالا هرچیزی که تو انچارتد وجود داره یه همچین کیفیت تکسچر و سایه زنی داشته باشه ؟!

آقا من پیشنهاد میکنم مدیرتون رو عوض کنید ، متاسفانه این فرخ کلا مال یه دنیای دیگه ست و فقط خودش زبون خودش رو میفهمه ... اون عکسهایی هم که میذاره من بعنوان کسی که در جبهه مقابل قرار دارم هم دلم نمیاد مقایسه کنم چون انصاف دارم و میدون Halo 4 صحنه های خیلی زیباتر از این داره ... حالا هی میاد میگه Shadow Beams داره :d بعد اون جونوره هم نمیدونم چی داره که این اینقدر خوشش اومده ! حتی تکسچرهاش چیز خاصی نیست ... من نمیفهمم واقعا !! :d

مثلا همین عکسهایی که بابک گذاشته خب خیلی عالیه و جای بحث داره ... من کلا فکر میکنم تعریفی که فرخ از گرافیک داره با تعریف 90% بچه های این فروم ( حتی اونایی که موافقن باهاش ) فرق داره . من دیگه باهات بحث نمیکنم ...

به طور قطع به يقين u3
پرسيدن نداره اصلا!مرحله ي كشتي رو يبار ديگه بازي كنيد!همين!

شاهکار گرافیک نسل بعد The Last Of Us
کیفیت تکسچرها زمین و سقف و در و دیوار منو کشته
عکسی رسمی از بازی و یه جور bullshot ، حالا فکر کنید تو بازی واقعی چه چیز خوشکلی میشه:d
با این که خیلی دوست دارم ولی شما قدرت محدود کنسولا رو در نظر بگیر.هیجانی که تو این بازی هست تا حالا هیچ بازی نداره.خودش یه پا فیلمه؟؟؟
در مورد گرافیکم بذار بیاد بعد شروع کنیم به کوبیدنش:dولی احتمال خیلی زیاد تو این نسل بی رقیب میمونه:d
شما چون pc گیمری توقعاتت از بازی از ما خیلی بیشتره.همینم به ما بدن حاضریم براش بریم 2 تومن بدیم بریزیمش رو هارد:d

مرحله ي كشتي رو يبار ديگه بازي كنيد!همين!

مساله اینجاست که 70-80 درصد بازی نکردن :دی واسه همین بحثو گذاشتیم کنار

هدفم از عکس این بود که بعضی گرافیک tlou رو حتی فراتر از کنسول میدونند و خیلی دست بالا میگرندش

دقیقا مثل بعضیا که هیلو رو خیلی دست بالا میگیرن .

بهترین گرافیک نسل :lol:

51754047971487884190.jpg

آخرین ویرایش:
با ین که خیلی دوست دارم ولی شما قدرت محدود کنسولا رو در نظر بگیر.هیجانی که تو این بازی هست تا حالا هیچ بازی نداره.خودش یه پا فیلمه؟؟؟

هدفم از عکس این بود که بعضی گرافیک tlou رو حتی فراتر از کنسول میدونند و خیلی دست بالا میگرندش
ویرایش : تو این نسل چرا بی رقیب بمونه؟ شاید کرایسیس 3 رو کنسول ها فراتر از این ها باشه

:d
ویرایش 2 : من برای نسل بعد کنسول رو فروختم تا پولهام رو جمع کنم و نسل بعدو هر وقت اومد بخرم! شاید پی سی گیمر باشم ولی پیداست بازی مثل هیلو خیلی تمیز ساخته شده

:d

به طور قطع به يقين u3
پرسيدن نداره اصلا!مرحله ي كشتي رو يبار ديگه بازي كنيد!همين!

عزیزم مگه تکسچرینگ آب هم شد ملاک؟ پردازش یه تیکه آب و یه کشتی(البته چندتا) کاری داره؟یار کار شاخی هست؟

دقیقا مثل بعضیا که هیلو رو خیلی دست بالا میگیرن .

خیلی دست بالا می گیرند؟ کافیه یه دور تو انجمن بزنی یارو گرافیک tlou رو از حتی از بازیهای شاخ پی سی حتی نسل حال هم بالاتر میدونه ولی بعیده کسی هیلو 4 رو بالاتر از این نسل بدونه چون هیلو فقط تو این نسل بهترینه و مطمئنا تو نسل بعد شرایط جور دیگری خواهد بود

من که گفتم فایده نداره :دی

پ.ن : از رو تریلر فهمیدیم بازی 6 ماه بعد تکسچراش افتضاحه :( ND تو رو خدا TLOU رو ریلیز نکن و ابروی ما رو نبر !!

جون خودت ؟! یعنی کسی از تریلر نظر نداده ؟! پس الان همه تو تاپیک tlou دارند سکته میکنند و میگن وای wooooooooooooooow عجب گرافیکی ! لابد بازی را امتحان میکردند که این حرف را گفتند ؟:lol:
5 ساله همه با تریلر دین دارن نظر میدند الان نمیشه نظر داد ؟ چون حقایق تلخ هست ؟! این ویدئو که ازش کپچر کردم بهترین کیفیت موجود تو نت هست تا بهونه ای نباشه و تکسچر همینی که هست میبینی . فکت !

آقا من پیشنهاد میکنم مدیرتون رو عوض کنید ، متاسفانه این فرخ کلا مال یه دنیای دیگه ست و فقط خودش زبون خودش رو میفهمه ... اون عکسهایی هم که میذاره من بعنوان کسی که در جبهه مقابل قرار دارم هم دلم نمیاد مقایسه کنم چون انصاف دارم و میدون Halo 4 صحنه های خیلی زیباتر از این داره ... حالا هی میاد میگه Shadow Beams داره بعد اون جونوره هم نمیدونم چی داره که این اینقدر خوشش اومده ! حتی تکسچرهاش چیز خاصی نیست ... من نمیفهمم واقعا !!

مثلا همین عکسهایی که بابک گذاشته خب خیلی عالیه و جای بحث داره ... من کلا فکر میکنم تعریفی که فرخ از گرافیک داره با تعریف 90% بچه های این فروم ( حتی اونایی که موافقن باهاش ) فرق داره . من دیگه باهات بحث نمیکنم ...

اهان الان تصویر نتونستی پیدا کنی ؟!
اون جایی درستش کردم پستت را واقعا داری میگی ؟!:eek: ok ! یعنی من احمق باید میدونستم با کی دارم بحث میکنم ! یعنی خدا عالمه دسته فوق فنبوی را هم از پشت بستی ! موجوده تکسچر نداره ! من باید سریعا خودم را قبل از چشم پزشک به روان پزشک نشون بدم ولی اگه دکتر گفت چیزیت نیست بعدش تو باید این کار را بکنی ! باشه ؟!

در ضمن اون تصاویری که از tlou گذاشتم تکسچرهاش فوق العادست ؟! یا نه ؟ میخوام ببینم این را هم اشتباه میکنم مثل هیلو 4 !

فردا باهات بازیه مداد رنگی میکنم ببینم تو مثلا به سبز چی میگی من به چی میگم ؟ بعد لازم به این صحبتها نیست اونقدر کم اوردی که نمیتونی در اون حد عکسهایی که گذاشتم از انچارتد 3 در اون میزان لایت بیم و saadow beams پیدا کنی بعد اومدی برای من اون جملات را ول میدی خوش بابا ! :)

آخرین ویرایش:
این بحث به جایی نمیرسه چون 2 تا بازی زمین تا آسمون فرق دارن ! فقط میشه گفت U3 به خاطر جوش گرافیک چشم نوازتری داره اما Halo 4 از نظر تکنیکی و تکسچر کاملا برتره ! U3 توی محیطای جنگلی یا توی کشتی و آب و صحرا هست در صورتی که Halo همچین محیطایی قرار نیست داشته باشه . فضای Halo 4 سرد تر هست و این باعث میشه گرافیکش چشم نواز نباشه اما واقعا از نظر تکنیکی برترینه ! خب یکی ممکنه با اینجور فضاها حال نکنه ! U3 محیطش به اصطلاح گرم تره و رنگ بندی متنوع تری داره برای همین یه عده از دوستان برتر میدوننش ! اما انصافا یه لحظه تکسچرا رو مقایسه کنید مشخصه Halo بالاتره و البته بایدم باشه چون بعد از U3 اومده ! ضمنا دوستان خواهشا زیاده روی نکنن و بازیایی مثل GOW3 و GEOW3 و Killzone 3 رو وارد این بحث نکنن چون اصلا نزدیک بهترین گرافیک نسل هم نیستن ...

اسیر اون جمله ی انتهایی پست اولم :دی یعنی بریدن و دوختن صریح تر از این داریم ؟ :دی اصلاً چرا دیگه نظر سنجی گذاشته شده ؟ :دی

جناب فرخ این خوبه؟ در ضمن ترخدا اون عکس که کذاشتی از دشمن عوض کن تمان لباس و زره بارو تکستچراش 128x128 جدی میگم یک عکس دیگه پیدا کن حتی مشکل LOD در contact shadow های هیلو اونجا مشخصه
w8Opr.jpg

اهان الان تصویر نتونستی پیدا کنی ؟!
اون جایی درستش کردم پستت را واقعا داری میگی ؟!:eek: ok ! یعنی من احمق باید میدونستم با کی دارم بحث میکنم ! یعنی خدا عالمه دسته فوق فنبوی را هم از پشت بستی ! موجوده تکسچر نداره ! من باید سریعا خودم را قبل از چشم پزشک به روان پزشک نشون بدم ولی اگه دکتر گفت چیزیت نیست بعدش تو باید این کار را بکنی ! باشه ؟!

در ضمن اون تصاویری که از tlou گذاشتم تکسچرهاش فوق العادست ؟! یا نه ؟ میخوام ببینم این را هم اشتباه میکنم مثل هیلو 4 !

وقتی میبینم تو در مورد بازی ای که داری سنگشو به سینه میزنی هم اشتباه میکنی و حتی بهترین عکسهایی که از Halo 4 میذاری در مقابل خیلی از صحنه های Halo 4 ضعیف حساب میشن مگه روانیم بیام از بازیهای رقیب عکس بذارم ؟!

TLOU هم راست میگی تکسچرهاش رزولوشن پایینی دارند ، اما وقتی بازی نهایی منتشر شد اونموقع راجع بهش صحبت کن .

اون جونوره هم واقعا تکسچر خاصی نداره که بهش افتخار کنی ... واقعا نداره ...

تو رو جدت پست منو دیگه نقل قول نکن :(

جناب فرخ این خوبه؟ در ضمن ترخدا اون عکس که کذاشتی از دشمن عوض کن تمان لباس و زره بارو تکستچراش 128x128 جدی میگم یک عکس دیگه پیدا کن حتی مشکل LOD در contact shadow های هیلو اونجا مشخصه
w8Opr.jpg

این الان چیه به من نشون دادی ؟:lol: که بازم قابل قیاس نیست اون عکس که من گذاشتم یعنی 10 تا سفینه از بالا و پایین بیاد همگی به صورت ریل تایم لایت بیم ایجاد میکنند شما یه همچین صحنه ای به من نشون بده که داینامیک باشه ؟!
الان خودت عکس خودت را با این مقایسه کن :
http://img4up.com/up2/44526184300523078481.jpg

در مورد اون عکس فقط هدف اون ججونورست نه چیزه دیگه نشون بده یه همچین چیزی از بقیه انحصاریهاتون ؟ ;;)

وقتی میبینم تو در مورد بازی ای که داری سنگشو به سینه میزنی هم اشتباه میکنی و حتی بهترین عکسهایی که از Halo 4 میذاری در مقابل خیلی از صحنه های Halo 4 ضعیف حساب میشن مگه روانیم بیام از بازیهای رقیب عکس بذارم ؟!

TLOU هم راست میگی تکسچرهاش رزولوشن پایینی دارند ، اما وقتی بازی نهایی منتشر شد اونموقع راجع بهش صحبت کن .

اون جونوره هم واقعا تکسچر خاصی نداره که بهش افتخار کنی ... واقعا نداره ...

تو رو جدت پست منو دیگه نقل قول نکن
تو هر عکس من هدفم یه نوع تکنیک از بازیه ! تو اون عکسها هدف نورپزرداازی همراه با لایت بین و shadow beams هست ! نمیتونی ببینیشون ؟! یا من مشکل دارم ؟!

باشه بابا اون موجوده واقعا تکسچر خاصی نداره ! ولی در همون حد برام از انچارتد 3 پیدا کن که تکسچر خاصی نداشته باشه لول !
شک دارم ک بدونی تکسچر یعنی چی ؟!

این الان چیه به من نشون دادی ؟:lol: که بازم قابل قیاس نیست اون عکس که من گذاشتم یعنی 10 تا سفینه از بالا و پایین بیاد همگی به صورت ریل تایم لایت بیم ایجاد میکنند شما یه همچین صحنه ای به من نشون بده که داینامیک باشه ؟!

در مورد اون عکس فقط هدف اون ججونورست نه چیزه دیگه نشون بده یه همچین چیزی از بقیه انحصاریهاتون ؟ ;;)

من تو انچارتد صفینه از کجا پیدا کنم بزارم جاو نور که ایجاد لایت بیم کمه؟

بهتره روی این موضوع بحث کنید: شما فن کدام کنسول هستید!؟ یا مثلا : کدام کنسول در خانه ی شما یافت میشود؟؟!!!
اینجوریه دیگه هرکی 360 داره میگه هیلو آخرشه و برعکس...
چیه این 2 تا بازی رو دارین مقایسه می کنین؟ سبکا متفاوت محیطا متفاوت حتی رنگ بندی متفاوت. مشخصه که هر بازی باید روی افکتایی مانور بده که قراره بیشتر به چشم بیان. مثلا نورپردازی توی هیلو 4 بینظیره چون واقعا لازمه که باشه تا حسو منتقل کنه که مثلا یه سفینه بالا سرته...
من جفت بازی ها رو بازی کردم.با اینکه سبک و سیاقشون متفاوته ولی در مجموع با توجه به اینکه محیط هیلو خیلی بزرگتر و اکثرا شلوغ تره به هیلو 4 رای دادم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or