تا حالا به نظر من:d
1-crysis 2
2-halo 4
3-forza horizon
4-unchared 3
5-gow 3
6-red dead
7-gears of war 3
8-max payne 3
البته هنوز far cry 3 رو بازی نکردم:d
برای بنده پر واضحه که شما از چه دیدگاه بچه گانه ای با چه سطح اطلاعاتی برخوردار هستی ! انسانی که دنبال این باشه که کی زیر پستش لایک خورده و کی نخورده جدای از حصار های کنسول کپی خورش ! حصار های فردی هم مغزش رو محدود می کنه ! و کاملا مشخصه در چه وضعیت معلوم الحالی به سر می بره ! در هر صورت هیلو 4 از نظر شما بهترین گرافیک ! از نظر گیم اسپات و IGN و ... خیر ! بعد از این کامنت می تونی بیای یه کامنت دیگه نقل قول کنی و 100000 تا لایک بخوری ! و این نشانه حقانیت شماست ! خوشحالم که طرز فکر پیچیده خودت رو کاملا برای همه شرح دادی خوش باش@Kiami
شما صدتا پست 50 خطی دیگه هم تو این تاپیک بدی فایده ای نداره هیلو4 به راحتی در حد بهترین گرافیک این نسل هست و چیزی عوض نمیشه، حالا الان بگو گیم اسپات، فردا میتونی بگی IGN پس فرداش VGA، چیزی تغییر نمیکنه. یه اتفاقیه که افتاده و مجبوری باهاش کنار بیای البته میدونم به خاطر اون حصارهایی که سونی چند ساله دور مغزتون کشیده خیلی واستون سنگینه، حالا شما اینجا هی خودتو به در و دیوار بکوب و یه سری حرف تکراری رو با جمله بندی های مختلف تکرار کن، هیچ فایده ای نداره. حتی هم کیشان خودت هم پستت رو لایک نمیکنن و کاملا Forever alone هستی
بچگانه تمام اون 500 تا پستی که دادی تفکرات یه بچه 12 ساله است، ظاهرا از خودت خبر نداری.برای بنده پر واضحه که شما از چه دیدگاه بچه گانه ای با چه سطح اطلاعاتی برخوردار هستی ! انسانی که دنبال این باشه که کی زیر پستش لایک خورده و کی نخورده جدای از حصار های کنسول کپی خورش ! حصار های فردی هم مغزش رو محدود می کنه ! و کاملا مشخصه در چه وضعیت معلوم الحالی به سر می بره ! در هر صورت هیلو 4 از نظر شما بهترین گرافیک ! از نظر گیم اسپات و IGN و ... خیر ! خوش باش
آره آره میدونم گیم اسپات مدال نداده مثلا به AC III مدال داده چی شد آخرش؟ جایزه VGA رو برد؟Perhaps equal to Halo 4’s monitor-melting visuals is its bar-none, best-in-class sound design.
Bullshot ؟! کاری نداره که، برو بازی رو Co-op بازی کن (اسپلیت اسکرین نه، آنلاین)، بعد روی مسترچیف دوستت که باهاش بازی میکنی زوم کن. مگر اینکه اونجا هم Bullshot بشه یه دفعه
این عکس و گیم پلیش:
و اینم یه عکس دیگه با گیم پلیش:
بازم یه عکس و گیم پلیش:
Bullshot اینو به عنوان سوت بلبلی قبول میکنم ازت
این طوری که شما میگی انگار داریم آنچارتد3 رو با یه بازی نسل قبل مقایسه میکنیمبدون ذره ایی شک و تردید و با اختلاف بسیار آنچارتد3 , شک نکنید
خودتو گول میزنی یا مثلا میخوای طرف بحث رو نفهم جلوه بدی ؟!! الان این احساس خودشیفتگی از کجا اومده ؟ من فکر میکنم اگه توی این 3- 4 سال گذشته هم بازیهای مورد علاقتون بهترین میشد الان هرکدومتون ادعای پیامبری داشتید !
این کسی که گذاشتی CG ه اصلا ... عکس از Gameplay بذار .