تا حالا به نظر من:d
1-crysis 2
2-halo 4
3-forza horizon
4-unchared 3
5-gow 3
6-red dead
7-gears of war 3
8-max payne 3
البته هنوز far cry 3 رو بازی نکردم:d
برای بنده پر واضحه که شما از چه دیدگاه بچه گانه ای با چه سطح اطلاعاتی برخوردار هستی ! انسانی که دنبال این باشه که کی زیر پستش لایک خورده و کی نخورده@Kiami
شما صدتا پست 50 خطی دیگه هم تو این تاپیک بدی فایده ای ندارههیلو4 به راحتی در حد بهترین گرافیک این نسل هست و چیزی عوض نمیشه، حالا الان بگو گیم اسپات، فردا میتونی بگی IGN پس فرداش VGA، چیزی تغییر نمیکنه. یه اتفاقیه که افتاده و مجبوری باهاش کنار بیای
البته میدونم به خاطر اون حصارهایی که سونی چند ساله دور مغزتون کشیده خیلی واستون سنگینه، حالا شما اینجا هی خودتو به در و دیوار بکوب و یه سری حرف تکراری رو با جمله بندی های مختلف تکرار کن، هیچ فایده ای نداره. حتی هم کیشان خودت هم پستت رو لایک نمیکنن و کاملا Forever alone هستی
![]()
![]()
جدای از حصار های کنسول کپی خورش ! حصار های فردی هم مغزش رو محدود می کنه ! و کاملا مشخصه در چه وضعیت معلوم الحالی به سر می بره ! در هر صورت هیلو 4 از نظر شما بهترین گرافیک ! از نظر گیم اسپات و IGN و ... خیر ! بعد از این کامنت می تونی بیای یه کامنت دیگه نقل قول کنی و 100000 تا لایک بخوری ! و این نشانه حقانیت شماست ! خوشحالم که طرز فکر پیچیده خودت رو کاملا برای همه شرح دادی بچگانهبرای بنده پر واضحه که شما از چه دیدگاه بچه گانه ای با چه سطح اطلاعاتی برخوردار هستی ! انسانی که دنبال این باشه که کی زیر پستش لایک خورده و کی نخوردهجدای از حصار های کنسول کپی خورش ! حصار های فردی هم مغزش رو محدود می کنه ! و کاملا مشخصه در چه وضعیت معلوم الحالی به سر می بره ! در هر صورت هیلو 4 از نظر شما بهترین گرافیک ! از نظر گیم اسپات و IGN و ... خیر ! خوش باش
![]()
تمام اون 500 تا پستی که دادی تفکرات یه بچه 12 ساله است، ظاهرا از خودت خبر نداری. آره آره میدونم گیم اسپات مدال ندادهPerhaps equal to Halo 4’s monitor-melting visuals is its bar-none, best-in-class sound design.
مثلا به AC III مدال داده چی شد آخرش؟
جایزه VGA رو برد؟
![]()
Bullshot ؟! کاری نداره که، برو بازی رو Co-op بازی کن (اسپلیت اسکرین نه، آنلاین)، بعد روی مسترچیف دوستت که باهاش بازی میکنی زوم کن. مگر اینکه اونجا هم Bullshot بشه یه دفعه![]()
این عکس و گیم پلیش:
و اینم یه عکس دیگه با گیم پلیش:![]()
![]()
بازم یه عکس و گیم پلیش:![]()
![]()
Bullshot![]()
![]()
اینو به عنوان سوت بلبلی قبول میکنم ازت
![]()
![]()
این طوری که شما میگی انگار داریم آنچارتد3 رو با یه بازی نسل قبل مقایسه میکنیمبدون ذره ایی شک و تردید و با اختلاف بسیار آنچارتد3 , شک نکنید

خودتو گول میزنی یا مثلا میخوای طرف بحث رو نفهم جلوه بدی ؟!! الان این احساس خودشیفتگی از کجا اومده ؟ من فکر میکنم اگه توی این 3- 4 سال گذشته هم بازیهای مورد علاقتون بهترین میشد الان هرکدومتون ادعای پیامبری داشتید !
این کسی که گذاشتی CG ه اصلا ... عکس از Gameplay بذار .