بهترین گرافیک کنسولی .......نسل .......بحث و مقایسه ..........

بهترین گرافیک کنسول تا پایان 2012 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بابا به جان خودم نداره اقا نداره ! یه سر به سایتها بزن ببین چی در مورد تکسچرهای بازی زدند ! یه چیزی بگو که ما انچارتد 3 را تجربه نکردیم ؟! انچارتد 3 تکسچرهاش به صورت کلی با کیفیت بود ولی عمرا بازم تاکید میکنم عمرا از لحاظ رزولوشن در حد هیلو 4 نیست ! این یه فکته عزیزم ! شما که پای مقایسه هستی از من میپرسی عکس ازکجا گیر بیارم ؟! اخه کلا یه همچین عکسی از انچارتد 3 وجود نداره که باهاش قابل رقابت باشه که مثال بزنم !

نه دیگه نشد . این فکت صادر کردنات باعث میشه حرفت همیشه بره زیر سوال . دقیقا مقوله ی حساسیه این فکت صادر کردن . تو این قضیه ی مقایسه U3 , H4 به هیچ وجه نمیتونی فکت صادر کنی ;)

فرخ تو آنچارتد در حین بازی اصلا نمیتونی روی صورت نیت زوم کنی یا کاری بکنی که از نزدیک نشونش بده . ولی همون کات سین ها فرق فاحشی با گیم ندارن . تو هیلو هم داخل بازی فک کنم 4-5 بار فقط چیف رو از حالت اول شخص خارج میکرد ( داخل بازی )

فکتی که شما درست کردی و گیم اسپات خلافش رو می گه:))
الان فقط نقد GS معتبر و مهم شد؟ اوکی گرافیک Halo 4 آشغاله ولی شما قبول دارید که U3 جز 5 تا گرافیک برتر نسل نیست؟ البته باید قبول داشته باشید چون همین GS سال 2011 این بازی رو اصلا کاندید بهترین گرافیک سال نکرد و طبق همین منبع معتبر و صحبت شما حداقل 5 تا بازی برتر از U3 از نظر گرافیک وجود دارن :دی

آخرین ویرایش:
منبعی برای عکسهای با کیفیت ( معادل کیفیت خود بازی ) معرفی کنید که عکس بذارم براتون
سایت رسمی بازی دیگه. منم اینا رو از سایت رسمی هیلو دارم میگذارم. مثلا چند تا دیگه:
2822920-gallery.png

2822938-gallery.png

2822921-gallery.png

2822927-gallery.png

2822940-gallery.png

پ.ن: مدل سازی Hunter ـه تو حلقم:دی Hunter ها از اجتماع یه سری موجود کرم مانند کنار هم تشکیل شدن که روشون آرمور گذاشتن، ببینید چه با دقت اون کرم ها رو طراحی کردن:دی
فکتی که شما درست کردی و گیم اسپات خلافش رو می گه
:))
og57uxhugoxztirb9b.gif

سایت رسمی بازی دیگه. منم اینا رو از سایت رسمی هیلو دارم میگذارم. مثلا چند تا دیگه:
2822920-gallery.png

2822938-gallery.png

2822921-gallery.png

2822927-gallery.png

2822940-gallery.png

پ.ن: مدل سازی Hunter ـه تو حلقم:دی Hunter ها از اجتماع یه سری موجود کرم مانند کنار هم تشکیل شدن که روشون آرمور گذاشتن، ببینید چه با دقت اون کرم ها رو طراحی کردن:دی

og57uxhugoxztirb9b.gif

عکس Bullshot نمیخوام ، Gameplay میخوام ، من جوانمردانه بازی میکنم :d

این هم عکس انحصاری های پلی3: ( دیدن این عکس ها برای کودکان زیر 1 سال ممنوع است )

مثل اینکه شما معنای بسیار بسیار ساده ی آفتاپک رو متوجه نمیشید
مثل اینکه پاک شدن پست هاتون بتون کمکی نمیکنه
مثل اینکه این هم برای عمه ی بنده نوشتن
مقایسه گرافیک مربوط هست به گیمپلی از Single Player ... هرگونه صحبت و مقایسه غیر از این پاک میشه .

در هر صورت اگه میخوای بازی رو ترول کنی بری سراغ MGS4 یا همین بازی که کاتسین هاش با 14 تا PS3 رندر شدن باز بهتره تا LBP:)برو آقا جان برو من یه چیزی میدونم که میگم بر و بیخیال شو

حداقل از همین Dreadlord یاد بگیر 4 تا عکس مشتی از HALO 4 بگذار

این آخرین اخطار بود:))

من صحبت های قبلی شما رو خوندم، الان فقط نقد GS معتبر و مهم شد؟ اوکی گرافیک Halo 4 آشغاله ولی شما قبول دارید که U3 جز 5 تا گرافیک برتر نسل نیست؟ البته باید قبول داشته باشید چون همین GS سال 2011 این بازی رو اصلا کاندید بهترین گرافیک سال نکرد و طبق همین منبع معتبر حداقل 5 تا بازی برتر از U3 از نظر گرافیک وجود دارن :دی
اگر صحبت ها قبلی من رو خوندید که چرا فقط اسم گیم اسپات رو میارید ؟ اونهمه نقل قول از نویسندگان سایت IGN در مورد گرافیک این بازی رو واقعا ندیدید ؟ در مورد گیم اسپات توضیحات لازم داده شد ولی بازم تکرار می کنم . سال 2011 کیلزون 3 کاندید بهترین گرافیک بود در کنار بتلفیلد و کرایسیس و ... که اکثرا بازی های اول شخص هستن . گیم اسپات ترجیح داده از بین دو تا انحصاری سونی کیلزون 3 که یه بازی اول شخص هست رو توی لیست بیاره . سوال من از شما اینه که این موضوع دقیقا چه ربطی به قیاس انچارتد 3 و Halo 4 داره !؟ اگر مبحث موضوع مقایسه انچارتد 3 و Halo 4 هست . لیست کاندید های سال 2011 چه ربطی به halo 4 داره ؟ دوست شما توی گزینه های نظرسنجیش اشتباه کرده و کیلزون 3 رو که در سال 2011 کاندید بهترین گرافیک انتخاب شد توسط سایت گیم اسپات در نظر سنجی نذاشته ! این مشکل شما و تیمت و دوستت هست :دی و هیچ ربطی به قیاس گرافیکی انچارتد 3 و halo 4 نداره ! شما 50000 تا عکس هم اینجا ردیف کنی . گیم اسپات به halo 4 مدال گرافیکی نمی ده ! و همینطور بلعکس مدالی که به انچارتد 3 داده رو هم پس نمی گیره :دی و این یعنی فکت ! نه اون عکس های بی ارزش که اینجا گذاشته می شه و اصلا ملاک مقایسه نیست !

عکس Bullshot نمیخوام ، Gameplay میخوام ، من جوانمردانه بازی میکنم
:))
Bullshot ؟! کاری نداره که، برو بازی رو Co-op بازی کن (اسپلیت اسکرین نه، آنلاین)، بعد روی مسترچیف دوستت که باهاش بازی میکنی زوم کن. مگر اینکه اونجا هم Bullshot بشه یه دفعه:-/ :دی

این عکس و گیم پلیش:
2822921-gallery.png

2821574-gallery.png
و اینم یه عکس دیگه با گیم پلیش:
2822920-gallery.png

2821577-gallery.png
بازم یه عکس و گیم پلیش:
2821568-gallery.png

2821560-gallery.png
Bullshot :)) اینو به عنوان سوت بلبلی قبول میکنم ازت;;) :دی

اینم حسن ختام.دقت کنید این داخل گیم پلی هست و فقط توسط یک عدد ps3 پردازش شده(!)
1280x-1

1280x-1
**عکس دوم احتمالا نزدیک ترین نمایی هست که میشه از دریک گرفت

اگر صحبت ها قبلی من رو خوندید که چرا فقط اسم گیم اسپات رو میارید ؟ اونهمه نقل قول از نویسندگان سایت IGN در مورد گرافیک این بازی رو واقعا ندیدید ؟ در مورد گیم اسپات توضیحات لازم داده شد ولی بازم تکرار می کنم . سال 2011 کیلزون 3 کاندید بهترین گرافیک بود در کنار بتلفیلد و کرایسیس و ... که اکثرا بازی های اول شخص هستن . گیم اسپات ترجیح داده از بین دو تا انحصاری سونی کیلزون 3 که یه بازی اول شخص هست رو توی لیست بیاره . سوال من از شما اینه که این موضوع دقیقا چه ربطی به قیاس انچارتد 3 و Halo 4 داره !؟ اگر مبحث موضوع مقایسه انچارتد 3 و Halo 4 هست . لیست کاندید های سال 2011 چه ربطی به halo 4 داره ؟ دوست شما توی گزینه های نظرسنجیش اشتباه کرده و کیلزون 3 رو که در سال 2011 کاندید بهترین گرافیک انتخاب شد توسط سایت گیم اسپات در نظر سنجی نذاشته ! این مشکل شما و تیمت و دوستت هست :دی و هیچ ربطی به قیاس گرافیکی انچارتد 3 و halo 4 نداره ! شما 50000 تا عکس هم اینجا ردیف کنی . گیم اسپات به halo 4 مدال گرافیکی نمی ده ! و همینطور بلعکس مدالی که به انچارتد 3 داده رو هم پس نمی گیره :دی و این یعنی فکت ! نه اون عکس های بی ارزش که اینجا گذاشته می شه و اصلا ملاک مقایسه نیست !
اگه صرفا منظورتون نبود KZ3 هست که خب اونم حتما میتونست کاندید بشه، در ضمن مطمئن باش ما مثل شما کار تیمی بلد نیستیم :دی راجع به GS هم نمی تونید حرف خودتون رو نقض کنید، GS آخر سال U3 رو جز 5 بازی برتر گرافیکی قرار نداد، اینکه GS ترجیح داد و نداد و اینا همش توجیح هست :دی پس طبق نظریه خودتون حداقل 5 تا بازی برتر گرافیکی از U3 وجود دارن، حالا این قضیه مطرح میشه که شما صحبت خودتون در مورد GS رو قبول دارید یا نه، اگه حرف خودتون رو هم قبول نداشته باشید دیگه بحثی باقی نمی مونه. البته دقیقا نمی دونم GS از کی تبدیل شد به Fact ولی همین جایزه VGA و گرافیکی که از طرف یه سری از سایت ها و مجلات معتبر به Next Generation تشبیه شده این Fact شما رو زیر سوال میبره متاسفانه. راجع به صحبت های IGN و ... هم دقیقا همین مدل صحبت ها در مورد Halo 4 هم وجود داره.

ورودتون رو تبریک میگم و انسالله در لیست سال بعد من باشید :d بفرما حالا شما هم بگو سونی جز Lbp و عروسک بازی چی داره :d

3 تا صفحه اخر رو که دارم میخونم دارم از خنده منفجر میشم :d به جان خودم بلاگ های صدرا هم انقدر من رو نخندونده بود :d ایول واقعا مرد هستید :d

اون یارو که اومد گفت سونی جز LBP دیگه انحصاری ندراه نقطه اوجشون بود :))

شما هم بفرما به امضا و علایق دیگر کاربران گیر بده،بریتنی و...

دشمن شکست خورده چرت پرت میگن:>=))

آخرین ویرایش:
این دو تا دیگه آخرشه.کلا تو هر کنسولی بندازی میسوزونه(کنسول رو میگم).امیدوارم دیگه کسی اینا رو پاک نکنه مگه اینکه خصومت شخصی با ما داشته باشه:d

48754211469008827744.jpg
91754086785962243819.jpg

اینم خوبه:d
1280x-1
فقط به کیفیت درو دیوار دقت کنید:x
1280x-1
@مالک:اون غول مرحله آخر کیلزون3 واقعا فک انداز بود. از اون باحالتر قسمت بی وزنی سفینه بود:x

اگه صرفا منظورتون نبود KZ3 هست که خب اونم حتما میتونست کاندید بشه ولی مطمئن باش کاندید شدنش بیشتر به ضرر U3 تموم میشه چون ممکن بود یه سری از رای های U3 بره واسه KZ3. راجع به GS هم نمی تونید حرف خودتون رو نقض کنید، GS آخر سال U3 رو جز 5 بازی برتر گرافیکی قرار نداد، اینکه GS ترجیح داد و نداد و اینا همش توجیح هست :دی پس طبق نظریه خودتون حداقل 5 تا بازی برتر گرافیکی از U3 وجود دارن، حالا این قضیه مطرح میشه که شما صحبت خودتون در مورد GS رو قبول دارید یا نه، اگه حرف خودتون رو هم قبول نداشته باشید دیگه بحثی باقی نمی مونه. البته دقیقا نمی دونم GS از کی تبدیل شد به Fact ولی همین جایزه VGA و گرافیکی که از طرف یه سری از سایت ها و مجلات معتبر به Next Generation تشبیه شده این Fact شما رو زیر سوال میبره متاسفانه.
ضرر ؟ یعنی واقعا ارزش نتیجه این نظر سنجی رو چقدر می دونی که داری راجع به ضرر و زیان صحبت می کنی ؟ اون چیزی که واقعیت بوده اتفاق افتاده در طول نسل و به صورت فکت مشخص هست . از 2008 بگیر و بیا جلو ! این تاپیک ها و عکس ها و نظر سنجی ها چیزی رو تغییر نمی ده ! البته الان که دارم این صحبت رو می کنم انچارتد 15 رای جلو هست و اصلا عقب نیست که بگی به این دلیل این صحبت هارو مطرح کردم ! در مورد گیم اسپات توضیح کامل داده شد . اینکه شما نمی خوای قبول کنی و اسمشو توجیه می ذاری مشکل خودته ! فرق گیم اسپات با دوست شما در اینه که قیاسی که الان اینجا داره صورت می گیره و کاملا شکلی مسخره به خودش گرفته گیم اسپات هیچوقت انجام نمی ده ! در نتیجه وقتی کیلزون 3 به انچارتد 3 ترجیح داده شده برای حضور در لیست 2011 یک دلیل واضح و روشن داره که کاملا مشخصه . منتهی با توجه به علاقه قلبی شما به کنسول مورد علاقتون اسمش توجیه گذاشته می شه !
اما دو تا سوال من بی جواب موند ! اولا لیست کاندید های سال 2011 چه ربطی به قیاس انچارتد 3 و halo 4 داره ؟
اینو شما پاسخ ندادی. دوما نقل قول های منتقد های ign در مورد گرافیک بازی خونده شد ؟
در مورد جایزه VGA فکر نمی کنم نیازی به توضیح باشه که ربطی به کل نسل نداره ! و در مورد فکت هم تعداد سایت هایی که گرافیک انچارتد 3 رو بهترین گرافیک نسل خوندن ، اون رو در بالاترین نقطه نسل دونستن . به تعدادی هست که فکت رو تایین می کنه و اون چند تا سایتی که شما داری بهش اشاره می کنی رو گم می کنه !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or