pesarbache
کاربر سایت
ّبی خیال دیگه نمیخوام بحث بازی های دیگه رو فعلا بازم کنم. منظورم بابک هم کاملا مشخص بود، یادمه چند وقت پیش یه بحثی شکل گرفت و من پرسیدم "اگه ND میومد و U3 رو برای 360 میساخت بازم همین کیفیت رو میدیدیم؟" خیلی از دوستان گفتن که نه و 360 نمیکشه و این حرفها حرف بابک اینه که چطور شد یهو 360 کشیدمگه بابک نمیگه هیلو کاری کرد که PS فنا بفهمن که 360 هم قویه ؟؟ خوب منم میگم باید از ماکرو شاکی باشن که این همه سال با گرافیکای average و کم خرج اینهمه پولتون رو بالا کشیده و فقط هیلو 4 رو تحویلتون داده . گیرز 1 رو همونجور که میبنی بابکم قبول نداره و میگه هیلو4 این کارو کرد خوب اول نسل همه یه بازی خفن میدن دیگه بیاد اونم نده
من که همون اول بدون خون و خونریزی گفتم !خداییش من موندم الان بحث سرچی هست !!! گرافیک - ترول کردن - بازی سال - کنسول بزرگان کلا همه چیز مخلوطه
به قول سر برادرهود بهنام یاکوزا اینجا چه خبره معلوم نیست !!!!!
آریا حالا نظر خودت و نگفتی بهترین گرافیک و در کدام بازی دیدی چرا ؟ :ذی
در ضمن کاری هم کرد که 360 فنا که تو عمرشون همچین گرافیکی به علت سیاستای ماکروسافت ندیده بودن الان به حدی جوگیر و متوهم بشن که هیلو رو با خدا مقایسه کنن .
عزیزم مگه تکسچرینگ آب هم شد ملاک؟ پردازش یه تیکه آب و یه کشتی(البته چندتا) کاری داره؟یار کار شاخی هست؟
مگه بابک نمیگه هیلو کاری کرد که PS فنا بفهمن که 360 هم قویه ؟؟ خوب منم میگم باید از ماکرو شاکی باشن که این همه سال با گرافیکای average و کم خرج اینهمه پولتون رو بالا کشیده و فقط هیلو 4 رو تحویلتون داده . گیرز 1 رو همونجور که میبنی بابکم قبول نداره و میگه هیلو4 این کارو کرد خوب اول نسل همه یه بازی خفن میدن دیگه بیاد اونم نده
پ.ن : اگه پستای من بی ربط هستن بگین تا بدونم . چون همه دارن میگن این چند صفخه آخر تئاتر شده . من که فک نکنم همچین پستایی داده باشم ولی یکی دو نفر دیگه خیلی ضایع بازی میکنن .
همین پستت تو اوته ... Gears هر سالی که منتشر شده بهترین و یا جز بهترینهای اون سال بوده .
عزیز من فرق داره سر در تاپیک هم میزدید تا 2012 .بی خیال مثلا یکی میاد میگه "Halo 4 فقط قورباغه کشی هست" بقیه هم چیزی نمیگن یعنی اینکه فن های سونی این قضیه رو رد نمیکنن؟
"بهترین گرافیک کنسولی نسل" با "بهترین گرافیک کنسولی تا آخر 2012" چه فرقی داره؟ اونوقت یه بازی که منتشر نشده چطور میتونه بهترین باشه؟ واسه بار صدم میگم ()، همیشه یه چیزی تو یه مقطعی بهترین هست، بعد از یه مدت ممکنه دیگه بهترین نباشه. سال دیگه فلان بازی میاد و گرافیکش خیلی خفن هست اونوقت اون میشه بهترین گرافیک نسل. همین طور که پارسال U3 بدون رقیب بهترین گرافیک نسل شده بود ولی مثل اینکه حالا که رقیب پیدا کرده خیلی به مذاق دوستان خوش نیومده Far Cry 3 هم اینقدر مشکلات داره که نتونه رقیبی واسه Halo 4 یا U3 باشه.
==
میشه لطف کنید و پست های مسخره بازی این چند تا صفحه که اصلا ربطی هم به موضوع تاپیک نداره رو پاک کنید؟ اصلا معلوم نیست قضیه چیه
پست های تو کلا همشون بی ربط و تئاترن یعنی یکی از شروع کننده های اصلی همین تئاترها خودتی. الان خودت خندت نمیگیره از این حرف؟ ارتباطشون به همدیگه چیه؟پ.ن : اگه پستای من بی ربط هستن بگین تا بدونم . چون همه دارن میگن این چند صفخه آخر تئاتر شده . من که فک نکنم همچین پستایی داده باشم ولی یکی دو نفر دیگه خیلی ضایع بازی میکنن .
یعنی تو اگه یه بازی با گرافیک average بخری، پولت بالا کشیده شده؟!این همه سال با گرافیکای average و کم خرج اینهمه پولتون رو بالا کشیده
سونی فن ها زدن جاده خاکی
من که نظرسنجی رو نزدم، اگه دست من بود که همه 20 گزینه رو پر می کردم تا همه بتونن رای دلخواهشون رو بدن. ولی بازم فرقی نمی کرد، مطمئن باش همین 2 تا بازی بیشترین رای رو می آوردن و انصافا هم همین دو تا بهترین های نسل تا حالا بودنعزیز من فرق داره سر در تاپیک هم میزدید تا 2012 .
حالا اونهایی که منشر شدند چرا نیستند تو نظر سنجی . ویچر 2 ، رد دد ، فارکرای 3 هم اگه مشکل دار هم باشه انقدر جزییات داره که بشه تو نظر سنجی گذاشت . دیگه از ریج که بدتر نیست. حتی همون فارکرای2 هم جاش خالیه. حتی فاینال فانتزی هم میتونه باشه نظر سنجی. و کلی بازی دیگه این نشون میده این تاپیک بسیار بسیار سطحی با گرافیک برخورد کرده و صرفا برای هدفی خاص بوده و به قول بچه ها صرفا یه تئاتر هستش . که صد الیته شو من هم داره
بازیهایی که فکر میکنید باید باشند و نیستند بودنشون هم خیلی فرقی نمیکرد ، نهایتا 10 تا رای ...
------------------------------------------------------------------------------------
ضمنا اون عکسی که Tomy Fisher گذاشت از U1 و Halo خودش گفت با عکس که نمیشه مقایسه کرد و میشه الان یه عکس از Halo گذاشت که از U1 هم پایین تر باشه نه اینکه بخواد اینو ثابت کنه که U1 بهتره ، واقعا هم عکس گذاشتن برای مقایسه 2 تا بازی مختلف ( تازه اونم با سبک و دنیای مختلف ) نمیتونه درست باشه .
من که نظرسنجی رو نزدم، اگه دست من بود که همه 20 گزینه رو پر می کردم تا همه بتونن رای دلخواهشون رو بدن. ولی بازم فرقی نمی کرد، مطمئن باش همین 2 تا بازی بیشترین رای رو می آوردن و انصافا هم همین دو تا بهترین های نسل تا حالا بودن