بهترین گرافیک کنسولی .......نسل .......بحث و مقایسه ..........

بهترین گرافیک کنسول تا پایان 2012 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    357
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینم خوبه:d
1280x-1
فقط به کیفیت درو دیوار دقت کنید:x
1280x-1

ابرها و آسمان همین عکس رو بخوام با halo 4 مقایسه کنم واست اشک میریزی

من فك نكنم اين بحثها بجايي برسه
تاوقتي كه يه كنسول كپي خور بشه اون يكي نه همين آشو همين كاسه هست حتي اگر يه كنسول رو بوگاتي فرض كنيم يكيو ژيان بازم بحث بجايي نميرسه
اين عزيزاني كه من ميبينم سال ديگه در مورد بهترين گرافيك هم ميگن هيلو 4 گرافيكش از د لست آف آس بالاتره

فقط اعصاب خورد کنی هستش بخدا این جور تایپکا !! پستای منم که همیشه پاک میشه نمیدونم چرا !! کلا آقای ناظم به من آلرژی دارن

من الان 2 ساله میام بازیسنتر دقیقا هر سال سر گرافیک همین بساط هستش
جالبه توی بازیسنتر هیچ وقت سر داستان یا گیم پلی یا حالت آنلاین بازی ها بحث نمیشه فقط و فقط گرافیک!
چرا بابك جان يادت نيست تاپيك امتيازات مكس پين چه تاپيكي شده بود!!!؟
اختلاف نظر شديد بود بين بچه ها سر داستان!:d
اونم تاپيكي بود كه بن شده زياد داد!:dمثه اين تاپيك!

شما وکیل مدافع سونی ای؟ به شما چه ربطی داره ؟ من دوست دارم نظرمو بدم دلایلشم همشون fact هست منبع داره شما خلافشو میدونی بیا بگو اگرم که شما خوشت نمیاد بزار تو black list اصلا نخون.راحت
ببین پسرم،سعی کن به اعصابت مسلط باشی و خودتو به دیوونگی نزنی.چون احتیاجی نیست خودتو معرفی کنی و برای همه شناخته شده ایی.سعی کن اونجوری که تو محیط خونت!!!صحبت میکنی،اینجا صحبت نکنی.چون اینجا بر خلاف شما انسانهای مودب و با اصل و نسب زیاده.

سونی این نسل،با توجه به کنسول قویترش،و استدیوهای زبردستی که داره،تونست یکه تازه عرصه گرافیک باشه.اگر خیلی این موضوع برات سخته،یا از دیوار بغل دستت استفاده کن،یا از پنجره بپر پایین و به این همه فشاری که بهت اومده پایان بده.
-----------
تو آینده که اصلا غیر کرایسیس 3 تو کتم نمیره ، ولی الان مطمئنن هیلو 4 هست .
بره یا نره،بهترین گرافیک بازم برای بازی ND هست:d

من نمیدونم برای دوستان تجربه نشده؟این همه سر آنچارتد 3 بحث شد و هی از تکنیکهای فیکی که ناتی داگ مزدور استفاده کرده و به خورد ملت داده صحبت شد.آخرش بازم این آنچارتد 3 بود که از VGA بهترین گرافیک سال شد.بعد از اون همه بحث و دعوا،هنوز به ND ایمان نیاوردید؟من نمیدونم این منتقدهایی که زارت و زورت جایزه بهترین گرافیک رو به عنوان PS3 میدن(مثل GOW3-U2-U3-Mgs4)یعنی انقدر بیشعور هستن که نمیفهمن اینا سر ملت شیره مالیدن و با حقه این گرافیکها رو خلق کردن؟بعد اساتید بازی سنتری به این کشف عظیم رسیدن؟خیلی باحالید
:dنسل تموم شد رفت،هنوز سر اینکه کدوم شرکت تو مقوله گرافیک بهتر عمل کرده،دارید بحث میکنید:lol:

آخرین ویرایش:
که زارت و زورت جایزه بهترین گرافیک رو به عنوان PS3 میدن(مثل GOW3-U2-U3-Mgs4)یعنی انقدر بیشعور هستن

جاست هیلو 4 آقا جان ! اینایی که لیست کردی با 8 الی 88 تا PS3 رندر شده !
اما شما دیسک هیلو 4 رو بزار , بازی کن ببین همش با یه 360 رندر میشه !

پ.ن : این Lord Xbox رو باید به عنوان MoTY انتخاب کرد ! ( Member of The Year )

حالا جالب اینجاس که U3 رو که 50گیگ حجم داره اومدن با تکنیکای زیرکانه ساختن و به نوعی کلک زدن و مردم رو سرکار گذاشتن!! اما هیلو4 با یه D9, تمام تکسچراش و نورپردازیش و هوش مصنوعیش و ... همه ریل تایمه و اصلا هیچ کدوم از اون تکنیکای معروف گول زدن رو نداره! عجب !!!

ضرر ؟ یعنی واقعا ارزش نتیجه این نظر سنجی رو چقدر می دونی که داری راجع به ضرر و زیان صحبت می کنی ؟ اون چیزی که واقعیت بوده اتفاق افتاده در طول نسل و به صورت فکت مشخص هست . از 2008 بگیر و بیا جلو ! این تاپیک ها و عکس ها و نظر سنجی ها چیزی رو تغییر نمی ده ! البته الان که دارم این صحبت رو می کنم انچارتد 15 رای جلو هست و اصلا عقب نیست که بگی به این دلیل این صحبت هارو مطرح کردم ! در مورد گیم اسپات توضیح کامل داده شد . اینکه شما نمی خوای قبول کنی و اسمشو توجیه می ذاری مشکل خودته ! فرق گیم اسپات با دوست شما در اینه که قیاسی که الان اینجا داره صورت می گیره و کاملا شکلی مسخره به خودش گرفته گیم اسپات هیچوقت انجام نمی ده ! در نتیجه وقتی کیلزون 3 به انچارتد 3 ترجیح داده شده برای حضور در لیست 2011 یک دلیل واضح و روشن داره که کاملا مشخصه . منتهی با توجه به علاقه قلبی شما به کنسول مورد علاقتون اسمش توجیه گذاشته می شه !
اما دو تا سوال من بی جواب موند ! اولا لیست کاندید های سال 2011 چه ربطی به قیاس انچارتد 3 و halo 4 داره ؟
اینو شما پاسخ ندادی. دوما نقل قول های منتقد های ign در مورد گرافیک بازی خونده شد ؟
در مورد جایزه VGA فکر نمی کنم نیازی به توضیح باشه که ربطی به کل نسل نداره ! و در مورد فکت هم تعداد سایت هایی که گرافیک انچارتد 3 رو بهترین گرافیک نسل خوندن ، اون رو در بالاترین نقطه نسل دونستن . به تعدادی هست که فکت رو تایین می کنه و اون چند تا سایتی که شما داری بهش اشاره می کنی رو گم می کنه !
وقتی میای وسط بحث از کار تیمی و اینا صحبت میکنی آدم فکر میکنه مسابقه فوتباله و فکرش میره طرف برد و باخت :دی راجع به بحث GS که من قانع نشدم، چون شما یه طرف قضیه رو قبول دارید و یه طرف دیگه رو قبول ندارید! راجع به قیاس 2 بازی هم هیچ منبع معتبری که این 2 بازی رو با هم مقایسه کرده باشه وجود نداره، پس مجبوریم به جوایزی که میگیرن و صحبت های سایت ها و انصاف خودمون توجه کنیم. جوایز که وضعیت مشخصه، صحبت های سایت ها هم مشخصه، برخلاف نظر شما اون سایت هایی که از گرافیک Halo 4 تعریف کردن اینقدری معتبر هستن که حرفشون Fact حساب بشه، همین IGN به شکل عجیبی از گرافیک بازی تعریف کرده که تا حالا از کمتر بازی اینجوری تعریف کرده بوده. بخش بعدی هم رعایت انصاف هست که خب اینجا خیلی ها سعی میکنن بازی رقیب رو کمتر از اون چیزی که هست نشون بدن، هم فن های Halo و هم فن های Uncharted. وگرنه هر دو تا بازی توانایی اینو دارن که بهترین گرافیک نسل باشن و فقط ممکنه سلیقه شخص باعث بشه یکی از این دو تا رو برتر بدونه.

نمیدونم بابک برای چی بحث میکنه!. خودشون معترف هستن، نیما ام گفت، علاقه و افق دید سونی فن بوی‌ها خلاصه میشه توی یه بازی خطی و اسکریپ شده با چهارتا صحنه فک انداز.
حالا تو باز عکس بزار :)).
بخدا حیف میشین اینجا ... این چیزی که تو و تروا و فریتوس و ...
نیما جان شما و بهنام یاکوزا و کیم سونگ بابک جزو جاذبه ها گردشگری و جذب توریسم بازیسنتر هستید. بعد مارو مسخره میکنی؟ سیریوسلی !!.
بعد اینکه گرافیک فنی HALO 4 از همه بازیهای این نسل بالاتره قبول نیست چون فکِ شما Drop Off نشده؟

طرف میاد حرف از فشار میزنه بعد میگه هیلو 4 توی تاپ 10 نسل من نیست . اصلا خودش کاملا گویای همه چیز هست :d

این 360ی ها دیدن تاپیک آروم شد و U3 جلو هست باز دست به کار شدن :دی . آقا خودتونو بُکُشید هم بحث ادامه نخواهد یافت :دی . گفتنی ها گفته شده . همه هم به توافق رسیدن که هیلو جزو top 3 گرافیک این نسل هست اگه قبول ندارین و میگین آسمون پاره شده و هیلو افتاده برین مشکلتونو با خودتون حل کنین و آتش بحث و مجادله رو روشن نکنین دوباره :دی

وگرنه هر دو تا بازی توانایی اینو دارن که بهترین گرافیک نسل باشن و فقط ممکنه سلیقه شخص باعث بشه یکی از این دو تا رو برتر بدونه.

این پست هم از طرف یکی از 2 فن حقیقیه هیلو هست . پس دیگه ادامه ندید ;)

آخرین ویرایش:
وقتی میای وسط بحث از کار تیمی و اینا صحبت میکنی آدم فکر میکنه مسابقه فوتباله و فکرش میره طرف برد و باخت :دی راجع به بحث GS که من قانع نشدم، چون شما یه طرف قضیه رو قبول دارید و یه طرف دیگه رو قبول ندارید! راجع به قیاس 2 بازی هم هیچ منبع معتبری که این 2 بازی رو با هم مقایسه کرده باشه وجود نداره، پس مجبوریم به جوایزی که میگیرن و صحبت های سایت ها و انصاف خودمون توجه کنیم. جوایز که وضعیت مشخصه، صحبت های سایت ها هم مشخصه، برخلاف نظر شما اون سایت هایی که از گرافیک Halo 4 تعریف کردن اینقدری معتبر هستن که حرفشون Fact حساب بشه، همین IGN به شکل عجیبی از گرافیک بازی تعریف کرده که تا حالا از کمتر بازی اینجوری تعریف کرده بوده. بخش بعدی هم رعایت انصاف هست که خب اینجا خیلی ها سعی میکنن بازی رقیب رو کمتر از اون چیزی که هست نشون بدن، هم فن های Halo و هم فن های Uncharted. وگرنه هر دو تا بازی توانایی اینو دارن که بهترین گرافیک نسل باشن و فقط ممکنه سلیقه شخص باعث بشه یکی از این دو تا رو برتر بدونه.
در مورد گیم اسپات شما نباید قانع بشی چون به نفعت نیست ! من الان 11 بار از شما یه سوال پرسیدم هی خودتو می زنی به اون راه :دی و جواب نمی دی ! چه جوری می خوای سر قضیه گیم اسپات قانع بشی با این وضعیت !؟ وقتی کاندید های سال 2011 به قیاس گرافیکی انچارتد 3 و halo 4 ربط پیدا کنه می خوای بحث چه نتیجه ای داشته باشه ؟ همون IGN که به شکل عجیبی از بازی مورد علاقه شما تعریف کرده !! تک تک منتقد هاش در مورد انچارتد 3 فرای این تعریفات رو انجام دادن . گرافیک بازی رو دیوانه وار تصور کردن و ... در مرحله بعدی گیم اسپات بعد از قرار گرفتن 10000000 تا عکس در این تاپیک ، هنوز مدال گرافیکی که برای halo 4 در نظر نگرفته بود رو بهش نداده ! در حالی که از اون طرف مدال انچارتد 3 رو هم پس نگرفته ! حالا از گیم اسپات و IGN و ... معتبر تر و قدیمی تر هم وجود داره این دیگه یه بحث جداست ! ولی یه بار دیگه عرض می کنم . تعداد سایت هایی که انچارتد 3 رو بهترین گرافیک نسل دونستن . اون رو در بالاترین نقطه نسل دیدن و نمرات کامل به گرافیک اون دادن و ... بسیار بیشتر از halo 4 هست .

طرف میاد حرف از فشار میزنه بعد میگه هیلو 4 توی تاپ 10 نسل من نیست . اصلا خودش کاملا گویای همه چیز هست
همه کامنت هارو نخوندم نمی دونم کی این کامنت رو داده ! ولی این جمله که دوستانتون بهش اشاره کردن و گفتن یه نسل به ما گفتید بازی های انحصاری سونی رو 360 نمی کشه . نشان از زخمی کهنه و کینه ای قدیمی داشت :دی و خیلی ضایع تر تر این رده بندی بود ! از لحاظ قدرت فشار این ها هم اصلا قابل قیاس نیست :دی یه جورایی شرح عملکرد کل نسل بود !

آخرین ویرایش:
@Kiami

شما صدتا پست 50 خطی دیگه هم تو این تاپیک بدی فایده ای نداره:دی هیلو4 به راحتی در حد بهترین گرافیک این نسل هست و چیزی عوض نمیشه، حالا الان بگو گیم اسپات، فردا میتونی بگی IGN پس فرداش VGA، چیزی تغییر نمیکنه. یه اتفاقیه که افتاده و مجبوری باهاش کنار بیای:( البته میدونم به خاطر اون حصارهایی که سونی چند ساله دور مغزتون کشیده خیلی واستون سنگینه، حالا شما اینجا هی خودتو به در و دیوار بکوب و یه سری حرف تکراری رو با جمله بندی های مختلف تکرار کن، هیچ فایده ای نداره. حتی هم کیشان خودت هم پستت رو لایک نمیکنن و کاملا Forever alone هستی:)) :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or