چندتا مرحله از فارکرای 3 را رفتم جلو میتونم قضاوت کامل کنم براش . بازی در نگاه کلی بخوام نظر بدم عالی یا فوق العادست ولی اولین مشکلی که از بازی کنار فریم ریت میتونم بگم و نمیدونم کسی توجه کرده یا نه بازی قشنگ screen treeing داره ! تعداد Screen Tearingها هم زیاده یعنی طوری Screen Tearingبوجود اوردن که کمتر بشه متوجه شد بجای یدونه که خیلی تابلو بشه سعی کردند تو بعشی صحنه ها 3 یا 4 باشه ولی خیلی ریز تر که تو ذوق نزنه دقیقا مثل بازیه aw که من گاها تو بعضی صحنه های خیلی سنگین حتی 4 و 5 تا را متوجه میشدم
ولی خب من زیادی دقت میکنم .
بازی کلا از لحاظ بصری فوق العادست نورپردازی پویا و سایه هایی که محیط داره عالیه و حس محیط و جزیره ای که توش هستی خیلی خوبه ولی خیلی از سایه ها و نورپردازی ها ریل تایم نیستند . انیمیش بازی هم در کل خوبه و تو کات سینها هم عالیه یه مزیتی هم که داره کات سینها همشون ریل تایم هستند و با خود گیم پلی فرقی نداره فقط dof اضافه دارند . تکسچر در بازی هم در شریط کلی عالیه و تکسچرها تماما یکدست و پخته هستند و تو ذوق نمیرنن البته بعضی از ابجکتها و سطح از محیط رزولیشن پایین هستند که خوب با شریط محیطی بازی عادی هست و نمیشه ایرادی گرفت ولی تکسچر کارکترها فوق العادست . بازی از DD عالی هم برخورداره یه چیزی هم که خوشم اومد برعکس خیلی از بازی های OW ابجت لودینگ محسوس نداریم و برای یه عنوان کنسولی خیلی عالیه . من باگ خاصی هم تو بازی ندیدم که بخوام براش گیر بودم .
در کل از نظر کلی از نظر من هیلو 4 را به خاطر یه پاره از حسنهایی که داره و تکنیک های خیلی تو چشم تر
و مبتکرانه و جدید مثل سیستم نورپردازی پیچیده با سایه زنی های بسیار نرم و افکتهای زیاد و افکتهای ذره ای فوق العاده با انمیشنهای فوق العاده فریم ریت بسیار نرم و ..... در حالت کلی برتره و اگه هیلو 4 نبود فارکرای 3 بدون شک بهترین گرافیک را داره و براحتی هم بین 3 یا 4 تا بازی برتر نسل هم میتونه قرار بگیره . من که خیلی خوشم اومد ازش تو اوایل بازی این حس را نداشتم ولی با بازی کردنش بیشتر خوشم اومد .
بازی کلا از لحاظ بصری فوق العادست نورپردازی پویا و سایه هایی که محیط داره عالیه و حس محیط و جزیره ای که توش هستی خیلی خوبه ولی خیلی از سایه ها و نورپردازی ها ریل تایم نیستند . انیمیش بازی هم در کل خوبه و تو کات سینها هم عالیه یه مزیتی هم که داره کات سینها همشون ریل تایم هستند و با خود گیم پلی فرقی نداره فقط dof اضافه دارند . تکسچر در بازی هم در شریط کلی عالیه و تکسچرها تماما یکدست و پخته هستند و تو ذوق نمیرنن البته بعضی از ابجکتها و سطح از محیط رزولیشن پایین هستند که خوب با شریط محیطی بازی عادی هست و نمیشه ایرادی گرفت ولی تکسچر کارکترها فوق العادست . بازی از DD عالی هم برخورداره یه چیزی هم که خوشم اومد برعکس خیلی از بازی های OW ابجت لودینگ محسوس نداریم و برای یه عنوان کنسولی خیلی عالیه . من باگ خاصی هم تو بازی ندیدم که بخوام براش گیر بودم .
در کل از نظر کلی از نظر من هیلو 4 را به خاطر یه پاره از حسنهایی که داره و تکنیک های خیلی تو چشم تر
آخرین ویرایش: