بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از کجا تولید میکنی اینا رو ؟ کلا بیشتر به نوشته هات توجه کن که هرچه دل تنگت میخواد نگی .

از کجا تولید میکنم؟ شماها دیگه کی هستین؟
از روی حرفای Christophe Balestra میدونی شغلش چیه که؟ co-president شرکت ND هست. ایشالا که قبولش دارین! واسه حرفاشم تفسیر المیزان درست نمیکنید.

31353375977761859189.jpg

اینم منبعش:

Our high tech farm to render cutscenes... #uncharted3 #naughtydog

اینم تاییدش تو یورو گیمر.

Digital Foundry vs. The Last of Us • Articles • Eurogamer.net

پیشاپیش منتظر بهنونه ها و نظرات دل انگیز شما هستیم.

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

20 تا یوزر بسازی که فقط بازی های سونی رو ترول کنی :)) ! خیلی ضایعید . میدونستیم فشار وارده زیاده اما نه تا این حد .

باز دم ناتی داگ گرم با این بازی های Fake و از قبل رندر شدش همیشه مدعی ها رو رسماً قهوه ای کرده .
هه هه هه هه نمکدون.
حتما تو خودت از اینکارا میکنی دیگه.
کافر همه را به کیش خود پندارد

هر وقت پست میدی سعی کن فن بازی رو بزاری کنار !
از خودت هم حرفهای خنده دار نساز !

آخه زرنگ خان اسمش هم گذاشته PS3 بعد آواتاره KZ هم گذاشته دیگ فک میکنه رد گم کرده اساسی=))
چک آیپی پیلیز;;)

آخه زرنگ خان اسمش هم گذاشته PS3 بعد آواتاره KZ هم گذاشته دیگ فک میکنه رد گم کرده اساسی=))
چک آیپی پیلیز;;)

رد گم کنی کردم؟ اتفاقا من دو تا ps3 دارم خواستی بگو از جفتش با هم عکس بندازم به همراه اسم آی دیم و آواتارم یکشون چراغ زرد داد یکی دیگه خریدم حتما اینقدر فن ps بودم که دو تا ps3 خریدم پس از این حرفای بچه بازی نزنید.

از کجا تولید میکنم؟ شماها دیگه کی هستین؟
از روی حرفای Christophe Balestra میدونی شغلش چیه که؟ co-president شرکت ND هست. ایشالا که قبولش دارین! واسه حرفاشم تفسیر المیزان درست نمیکنید.

31353375977761859189.jpg

اینم منبعش:

Our high tech farm to render cutscenes... #uncharted3 #naughtydog

اینم تاییدش تو یورو گیمر.

Digital Foundry vs. The Last of Us • Articles • Eurogamer.net

پیشاپیش منتظر بهنونه ها و نظرات دل انگیز شما هستیم.
که چی ؟ با 8 تا نه 80 تا رندر کردن باشن کات سین های بازی رو ! چه فرقی تو اصل قضیه که گرافیک بازی هست ایجاد میکنه ؟ (نکنه خود بازی هم رو 8 تا PS3 رندر میشه ما بیخبریم ؟!) بالا برید پائین بیاید, با سر برید تو نبش دیوار U3 همین الآنش هم بهترین گرافیک رو روی کنسول داره براحتی . میتونی نقد ها رو از اینجا بخونی یا جوایز آخر سال رو یک نگاهی بندازی (نقل قول کنم بزارم اینجا ؟! واسه خودتون بد میشه...) . دیجیتال فاندری فقط معتبره ؟ باشه, میگه "از نظر استفاده تکنیک های گرافیکی رو کنسول های نسل حاضر Uncharted 3 بینظیر و بی همتاست, افکت های گرافیکی و فیزیکی رو نشون میده که توی هیچ بازی نمونش رو نمیبینید" .

و تمام اینها در مورد یک بازی از قبل رندر شده و Fake هست . lmao .

آخرین ویرایش:
نسل جدیدی از سونی هیترا با تکنولوژی های ویژه وارد بازار میشوند :|

که چی ؟ با 8 تا نه 80 تا رندر کردن باشن کات سین های بازی رو ! چه فرقی تو اصل قضیه که گرافیک بازی هست ایجاد میکنه ؟ (نکنه خود بازی هم رو 8 تا PS3 رندر میشه ما بیخبریم ؟!) بالا برید پائین بیاید, با سر برید تو نبش دیوار U3 همین الآنش هم بهترین گرافیک رو روی کنسول داره براحتی . میتونی نقد ها رو از اینجا بخونی یا جوایز آخر سال رو یک نگاهی بندازی (نقل قول کنم بزارم اینجا ؟! واسه خودتون بد میشه...) . دیجیتال فاندری فقط معتبره ؟ باشه, میگه "از نظیر استفاده تکنیک های گرافیکی رو کنسول های نسل حاضر Uncharted 3 بینظر و بی همتاست, افکت های گرافیکی و فیزیکی رو نشون میده که توی هیچ بازی نمونش رو نمیبینید" .

و تمام اینها در مورد یک بازی از قبل رندر شده و Fake هست . lmao .
شما و بقیه ps3 فنا یاد بگیرین به نظر دیگران احترام بزارین این پست من بود:

نظر من اینه:
crysis 2
halo 4
killzone 2
god of war 3
uncharted 3
دوتای آخری تو یه سطحن.

توضیح:
قبلا فکر میکردم گرافیک u3 و gow 3 خیلی بالاس ولی بعدا فهمیدم نصف قسمتای گرافیکی که تو بازیه از قبل رندر شده چون ps3 قدرتشو نداشته.

توش خیلی واضح گفتم نظر من اینه برای نظرمم یه دلیل آوردم حالا الان مشکل شماها چیه؟

نسل جدیدی از سونی هیترا با تکنولوژی های ویژه وارد بازار میشوند :|

اتفاقا تکنولوژی جدیدم فنای ps3 آوردن اونم تکنولوژی خودتو بزن به کوچه علی چپ و فقط ترول کنه من نظرمو دادم دلیلشم گفتم واسه دلیلمم مدرک گذاشتم اینم نظر الانمه شاید فردا last of us بیاد نظرمو عوض بشه من مثل شماها به این قضیه به چشم دین و آئین نگا نمیکنم.
نمیدونم این چه عادت زشتیه که تو بازی سنتر هست وقتی یکی یه نظری علیه یه چیزی مخصوصا ps3 و 360 میده همه فنای اون کنسول یا هرچی از موبایل و تی وی بگیر تا بازی میریزن سر آدم بعضی مدیرای تاپیکم که ماشالا خودشون از همه بدترن.

دیگه ام تو این تاپیک پست نمیدم چون شماها اصل احترام به نظر دیگرانو بلد نیستین همین پستو تو community رسمی playstaion سوال کردن اونجا با کمال ادب و احترام اومدن توضیح دادن حتی گفتن برای اینکه اون همه پیچیدگی احتیاج به قدرت بیشتر از ps3 داشته هیچ کس توهینی به کسی نکرده اینجا پست دادن عمر حروم کردنو اعصاب خورد کردنه.

بالا برید پائین بیاید, با سر برید تو نبش دیوار U3 همین الآنش هم بهترین گرافیک رو روی کنسول داره براحتی .
نظر شخصیه دیگه ؟ امیدوارم ؟

نه پس RAGE !!!
factهست صد در صد هم فکت هست و تا میتونید هم خودتون رو به قول رضا بکوبونید تو دیوار چون U3 بهترین گرافیک کنسولی هست .

فکت را کی صادر میکنه ؟! شما ؟! من الان خودم را دارم به درو دیوار میزنم !

آخرین ویرایش:
توضیح:
قبلا فکر میکردم گرافیک u3 و gow 3 خیلی بالاس ولی بعدا فهمیدم نصف قسمتای گرافیکی که تو بازیه از قبل رندر شده چون ps3 قدرتشو نداشته.
این قسمت از پست شما حتی شبیه نظر شخصی هم نیست و دقیقا Fact صادر کردنه. پس انتظار نداشته باش کسی واکنش نشون نده.

نظر شخصیه دیگه ؟ امیدوارم ؟
واضحه . این ادامه پستی هست که دادم:
"میتونی نقد ها رو از اینجا بخونی یا جوایز آخر سال رو یک نگاهی بندازی (نقل قول کنم بزارم اینجا ؟! واسه خودتون بد میشه...) . دیجیتال فاندری فقط معتبره ؟ باشه, میگه "از نظر استفاده تکنیک های گرافیکی رو کنسول های نسل حاضر Uncharted 3 بینظیر و بی همتاست, افکت های گرافیکی و فیزیکی رو نشون میده که توی هیچ بازی نمونش رو نمیبینید" ."

FACT ـه یا نظر شخصی ؟

واضحه . این ادامه پستی هست که دادم:
"میتونی نقد ها رو از اینجا بخونی یا جوایز آخر سال رو یک نگاهی بندازی (نقل قول کنم بزارم اینجا ؟! واسه خودتون بد میشه...) . دیجیتال فاندری فقط معتبره ؟ باشه, میگه "از نظر استفاده تکنیک های گرافیکی رو کنسول های نسل حاضر Uncharted 3 بینظیر و بی همتاست, افکت های گرافیکی و فیزیکی رو نشون میده که توی هیچ بازی نمونش رو نمیبینید" ."

FACT ـه یا نظر شخصی ؟

خب این حرفهای سایتهایی هست که سال پیش به بازی گفتند . الان یه تعداد از سایتها همین هیلو 4 را بهترین دونستند ! حتی یه تعدادشون از کلمه next gen استفاده کردند ! یا یه تعدادشون گفتند از توانایی های قدرت 360 هم تجاوز کرده ! خب این طبیعیه هر سال نظر سایتها با بازیهای جدید عوض میشه .

آخرین ویرایش:

دیگه ام تو این تاپیک پست نمیدم چون شماها اصل احترام به نظر دیگرانو بلد نیستین همین پستو تو community رسمی playstaion سوال کردن اونجا با کمال ادب و احترام اومدن توضیح دادن حتی گفتن برای اینکه اون همه پیچیدگی احتیاج به قدرت بیشتر از ps3 داشته هیچ کس توهینی به کسی نکرده اینجا پست دادن عمر حروم کردنو اعصاب خورد کردنه.

شما که اینقدر حرفه ای هستی(lol) و تو کامیونیتی پلی استیشن اینا هستی (lol)و عوامل ناتی داگ ناهار چی خوردن میدونی(lol) و .... چرا تا حالا تو بازیسنتر نظرات تخصصیتونو ندادین و یهو ظاهر شدین ؟ حتما از وجود همچین سایتی خبر نداشتی ؟؟؟ :|

پ.ن : آیا اینجا کسی شبیه اون حیوان گوش دراز هست ؟؟؟ از این کاربرای جدید زیاد دیدیم دادا (از کسایی که پستاتو لایک میکنن بعضی چیزا مشحص میشه)

خب این حرفهای سایتهایی هست که سال پیش به بازی گفتند . الان یه تعداد از سایتها همین هیلو 4 را بهترین دونستند ! حتی یه تعدادشون از کلمه next gen استفاده کردند ! یا یه تعدادشون گفتند از توانایی های قدرت 360 هم توجاوز کرده ! خب این طبیعیه هر سال نظر سایتها با بازیهای جدید عوض میشه .

خوب اونی که گفته هیلو از قدرت 360 تجاوز کرده خوب معلومه high بوده ، چون همچین چیزی امکان نداره . دوما تا جایی که میدونم تمام اون سایتایی که پارسال U3 رو بهترین گرافیک کنسولی دونستن ، امسال نگفتن هیلو بهتر از U3 هست و اکثرا گفتند Reaced Uncharted 3 Territory ینی به حریم U3 تازه نزدیک شده است .

آخرین ویرایش:
بنده هر دو تا کنسول دارم گرافیک halo 4 انصافا خوب بود اما مقایسه اون با عنوانی مثل uncharted و. god of war دیگه اشتباه چون اونا halo پاره پاره میکنن. نه هر دو بلکه یکی.

خوب اونی که گفته هیلو از قدرت 360 تجاوز کرده خوب معلومه high بوده ، چون همچین چیزی امکان نداره . دوما تا جایی که میدونم تمام اون سایتایی که پارسال U3 رو بهترین گرافیک کنسولی دونستن ، امسال نگفتن هیلو بهتر از U3 هست و اکثرا گفتند Reaced Uncharted 3 Territory ینی به حریم U3 تازه نزدیک شده است .
وقتی یه سایتی از یه بازی تعریف میکنه قرار نیست دقیقا با اون معنی حرفش را تحویل بگیری ! اینها همشون یه نوع اصطلاح هستند که میخوان گرافیک بازی را تعریف کنن .
مثلا کدوم سایتها ؟ قرار نیست هر سایتی از راه رسید حتما از کلمه best استفاده کنه که بگی از فلان بازی بهتره ! هرچند خیلی سایتها بودند که این کلمه را به halo 4 گفتند ! صفحات قبل هم گذاشتم حتی از کلمه نسل بعد هم براش استفاده کردند ولی حتی وقتی سایتی به هیلو 4 بگه یکی از بهترین ها دیگه براش رتبه نمیده که مثلا اوله و دومه و........... یعنی دیگه نمیتونی بگی تو این بین از نظر سایت انچارتد 3 بهتره یا هیلو 4 .

خیلی از سایتها هم وقتی گرافیک بازی زیاد تحت تاثیرشون بزاره از اصطلاحات مختلف استفاده میکنند مثل ign :
Of course, gorgeous graphics are only one responsibility a console’s killer app must bear. Perhaps equal to Halo 4’s monitor-melting visuals is its bar-none
دیگه از یه بازی گنده تر این تعریف میخواد چی باشه ؟!
--------------------------------------------

کلا بازم من میگم نیاز به مدرک و ....از سایتها نیست حداقل اونهایی که میگن ما به چشمهامون اعتماد داریم نه به سایتها ! پس بهتره خودتون قضاوت کنید ! مثلا سیستم نورپردازی هیلو 4 را مقایسه کنید ؟ یا به کیفیت تکسچرهای هیلو 4 دقت کنید ؟ و یا مدلینگ محیط و مدلینگ کارکترها به نوع سایزنیه محیط و جزئیاتش محیطش دقت کنید و مقایسه کنید ؟ اگر به بزرگیه محیط هست پس با بازی ها نام برده مقایسه کنید ؟ اگر به هوش مصنوعی هست بازم مقایسه کنید یا حالت sandbox بودنش و......... ببینید . واقعا هیلو 4 کم و کسری داره ؟! اگر به کات سینهاش هست میتونید کات سینهای ریل تایم هیلو 4 را با کات سینهایی که ریل تایم نیستند مقایسه کنید ؟ و در نهایت جایگاهش را تو بازهای این نسل رتبه بندی کنید .
کسی بگه هیلو 4 بهترین گرافیک نسل نیست خوب نظرش و محترم ولی میشه ایراد از اینم گرفت که کسی بگه هیلو 4 بهترین گرافیک را داره ؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or