بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
--------------------------------------------

کلا بازم من میگم نیاز به مدرک و ....از سایتها نیست حداقل اونهایی که میگن ما به چشمهامون اعتماد داریم نه سایتها ! پس بهتره خودوتون قضاوت کنید و مثلا سیستم نورپردازی هیلو 4 را مقایسه کنید یا به کیفیت تکسچرهای هیلو 4 دقت کنید و یا مدلینگ محیط و مدلینگ کارکترها به نوع سایزنیه محیط و جزئیاتش محیطش دقت کنید و مقایسه کنید . اگر به بزرگیه محیط هست با بازی ها نام برده مقایسه کنید اگر به هوش مصنوعی هست بازم مقایسه کنید یا حالت sandbox بودنش و......... ببینید واقعا هیلو 4 کم و کسری داره ؟! اگر به کات سینهاش هست میتونید کات سینهای ریل تایم هیلو 4 را مقایسه کنید ! و در نهایت جایگاهش را تو بازهای این نسل رتبه بندی کنید .

من نگفتم که کم و کسر داره خیلی هم فوق العاده هست . من فقط گفتم مثلا این که بگی گرافیک U3 با گذشت یک سال هنوزم تو صدر هست حرف غیر منطقی نیست . همونطور که یکی واسه هیلو 4 همین حرف رو بزنه . و حرفای سایتا هم این گفته ها رو تایید میکنه . و 10 برابر این حرفا رو واسه U3 هم گفتن و اگه U3 امسال هم میومد باز همین حرفا رو میگفتن مطمئن باش. ( گرافیک U3 آبجکتا از نزدیک نه draw distance که هیلو توش عالیه ، از نزدیک وقتی میدیدم اجسام رو بر میگشتم به اجسام داخل اتاقم نیگا میکردم که ببینم کودوم طبیعی تره به خدا راست میگم اینو )

آخرین ویرایش:
از کجا تولید میکنم؟ شماها دیگه کی هستین؟
از روی حرفای Christophe Balestra میدونی شغلش چیه که؟ co-president شرکت ND هست. ایشالا که قبولش دارین! واسه حرفاشم تفسیر المیزان درست نمیکنید.

31353375977761859189.jpg

اینم منبعش:

Our high tech farm to render cutscenes... #uncharted3 #naughtydog

اینم تاییدش تو یورو گیمر.

Digital Foundry vs. The Last of Us • Articles • Eurogamer.net

پیشاپیش منتظر بهنونه ها و نظرات دل انگیز شما هستیم.

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

هه هه هه هه نمکدون.
حتما تو خودت از اینکارا میکنی دیگه.
کافر همه را به کیش خود پندارد

ای بابا عروس تعریفی که کار خرابی کرده :))
دقیقا همه اون قسمتای قشنگش که آدم میگفت چه گرافیکی داره رو 8 تا ps3 اجرا میشده تازه همشم فیلم بوده منم میرم فیلم آواتارو میزارم تو بلو ری ال جی میگم عجب گرافیکی داره.

که چی ؟ با 8 تا نه 80 تا رندر کردن باشن کات سین های بازی رو ! چه فرقی تو اصل قضیه که گرافیک بازی هست ایجاد میکنه ؟ (نکنه خود بازی هم رو 8 تا PS3 رندر میشه ما بیخبریم ؟!) بالا برید پائین بیاید, با سر برید تو نبش دیوار U3 همین الآنش هم بهترین گرافیک رو روی کنسول داره براحتی . میتونی نقد ها رو از اینجا بخونی یا جوایز آخر سال رو یک نگاهی بندازی (نقل قول کنم بزارم اینجا ؟! واسه خودتون بد میشه...) . دیجیتال فاندری فقط معتبره ؟ باشه, میگه "از نظر استفاده تکنیک های گرافیکی رو کنسول های نسل حاضر Uncharted 3 بینظیر و بی همتاست, افکت های گرافیکی و فیزیکی رو نشون میده که توی هیچ بازی نمونش رو نمیبینید" .

و تمام اینها در مورد یک بازی از قبل رندر شده و Fake هست . lmao .

عجب روحیه ای دارن فنای PS3 اره بابا اصلا رو 800 تا رندر کرده باشن مهم اینه که PS3 داره فیلمشو پخش میکنه :))
والا به قرآن من اعتماد به نفس شماهارو داشتم توهم میزدم یه نفره با چاقو به آمریکا حمله میکردم

دقیقا همه اون قسمتای قشنگش که آدم میگفت چه گرافیکی داره رو 8 تا ps3 اجرا میشده تازه همشم فیلم بوده منم میرم فیلم آواتارو میزارم تو بلو ری ال جی میگم عجب گرافیکی داره.
ا
عجب روحیه ای دارن فنای PS3 اره بابا اصلا رو 800 تا رندر کرده باشن مهم اینه که PS3 داره فیلمشو پخش میکنه :))
به قرآن من اگه اعتماد به نفس شماهارو داشتم توهم میزدم یه نفره با چاقو به آمریکا حمله میکردم

مثل اینکه هر چقدر بن بشی مهم نیست بازم با یه اسم جدید میای ؟;;)
منم اگه روی تورو داشتم همون کارو میکردم >:d<
چیزی هم از گرافیکو کنسول نمیفهمی نظرهای متعصبانه نده!

والا به قرآن من اعتماد به نفس شماهارو داشتم توهم میزدم یه نفره با چاقو به آمریکا حمله میکردم

کارشناسانه ترین نظری که تو عمرم دیده بودم همین بود . (ازون شکلکایی که کله شو می کوبونه به زمین . من که بلد نیستم اون شکلک و بیارم خودتون چندتاشو پشت سرهم تصور کنید)آخرالزمون که میگن همینه به خدا . الان اگه یه سفینه از آسمون بیوفته من که تعجبی نمی کنم . خدایا .........................................................................................

مایکرو ماهیانه چقدر پول تبلیغ بهت میده؟!=)) حداقل بگو اگه خوبه بیایم تو جبهه تو!!!
صدبار دیگه هم بن بشی بازم شخصیتت تغییری نمیکنه چون بچه ای هر وقت بزرگ شدی جوابتو میدم!
هر چقدرم دوس داری نقل قول کن چون دیگه ج بچه رو نمیدم!

اگه U3 رو تو زمان خودش و Halo 4 رو تو زمان خودش در نظر بگیریم، U3 گرافیک بهتری داره ولی اگه بخوایم الان هر دو رو در نظر بگیریم به نظر من Halo 4 بالاتر قرار می گیره. وقتی هم یه سایتی یک سال پیش در مورد U3 یه سری صحبت ها کرده منظورش این نیست که دیگه بعد از U3 گرافیک بهتری نمیاد :دی حالا خوبه یه سری از نقد ها دقیقا کلمه Next Generation رو در وصف گرافیک Halo 4 به کار بردن، دوستان دارن دنبال Best و اینا میگردن :دی
همچین چیزی امکان نداره . دوما تا جایی که میدونم تمام اون سایتایی که پارسال U3 رو بهترین گرافیک کنسولی دونستن ، امسال نگفتن هیلو بهتر از U3 هست و اکثرا گفتند Reaced Uncharted 3 Territory ینی به حریم U3 تازه نزدیک شده است
اینی که Bold کردم رو دقیقا کدوم سایت ها گفتن؟ :دی من فقط یادمه یه یوزر تو Neogaf عین همین حرف رو زده بود :دی

آخه چرا الکی اعصاب خودتون رو خورد میکنید؟:d
طرف اسمش هست ترول.عاشق اینه که دعوا ایجاد کنه و دیگران رو عصبی کنه شما 100 تا مدرک هم بیاری بازم حرف خودشو میزنه.به جای اینکه الکی باهاش بحث کنید بزاریدش توی black list خودوتون رو خلاص کنید.>:d

اگه U3 رو تو زمان خودش و Halo 4 رو تو زمان خودش در نظر بگیریم، U3 گرافیک بهتری داره ولی اگه بخوایم الان هر دو رو در نظر بگیریم به نظر من Halo 4 بالاتر قرار می گیره. وقتی هم یه سایتی یک سال پیش در مورد U3 یه سری صحبت ها کرده منظورش این نیست که دیگه بعد از U3 گرافیک بهتری نمیاد :دی حالا خوبه یه سری از نقد ها دقیقا کلمه Next Generation رو در وصف گرافیک Halo 4 به کار بردن، دوستان دارن دنبال Best و اینا میگردن :دی

اینی که Bold کردم رو دقیقا کدوم سایت ها گفتن؟ :دی من فقط یادمه یه یوزر تو Neogaf عین همین حرف رو زده بود :دی

خوب منم دیده بودم یه جایی . اگه یوزر هست خوب نمیدونستم :دی

خوب نظرت ارزشمنده و سایتا هم تایید میکنن ولی خوب نظر منم اینه که پارسال که اون همه سایت گفتن U3 بهترین گرافیک نسل هست حداقل میتونستن امسال بگن که نه آقا halo4 بهترین گرافیک نسل هست و آنچارتد رو خوابوند ولی نگفتن :دی. همه ی سایتا رو نمیگم .

پ.ن : البته بحث اینکه کودوم بهتره بی فایدس چون هر دو خارق العاده اند و سایتا هم هیچوقت نگفتن کودوم بهتر و فقط از جملات زیبا واسه هر دو بازی استفاده کردن پس نظرات مردم در بهتر بودن یکی نسبت به دیگری میتونه متفاوت و محترم باشه .

گفتم دیگه من تو U3 خیلی جا ها میشد که بازی رو ول میکردم و اجسام داخل بازی رو با اجسام اتاقم مقایسه میکردم که ببینم کودوم واقعی ترن یا افکتا خاک و آب واقعا بینظیر بودن و همچنین تو هیلو منظره های دور و نور پردازی واقعا زیبا و دلنشین بود .

آخرین ویرایش:
خوب منم دیده بودم یه جایی . اگه یوزر هست خوب نمیدونستم :دی

خوب نظرت ارزشمنده و سایتا هم تایید میکنن ولی خوب نظر منم اینه که پارسال که اون همه سایت گفتن U3 بهترین گرافیک نسل هست حداقل میتونستن امسال بگن که نه آقا halo4 بهترین گرافیک نسل هست و آنچارتد رو خوابوند ولی نگفتن :دی. همه ی سایتا رو نمیگم .

پ.ن : البته بحث اینکه کودوم بهتره بی فایدس چون هر دو خارق العاده اند و سایتا هم هیچوقت نگفتن کودوم بهتر و فقط از جملات زیبا واسه هر دو بازی استفاده کردن پس نظرات مردم در بهتر بودن یکی نسبت به دیگری میتونه متفاوت و محترم باشه .

گفتم دیگه من تو U3 خیلی جا ها میشد که بازی رو ول میکردم و اجسام داخل بازی رو با اجسام اتاقم مقایسه میکردم که ببینم کودوم واقعی ترن یا افکتا خاک و آب واقعا بینظیر بودن و همچنین تو هیلو منظره های دور و نور پردازی واقعا زیبا و دلنشین بود .
البته منم نگفتم نظرم فکت هست :دی ممکنه واسه یه نفر دیگه U3 بهتر باشه، ضمن اینکه وقتی میگم فلانی بهتره یعنی اینکه فاصله خیلی کمی وجود داره. البته من خودم از هر دو بازی به طور کامل لذت بردم و اصلا هم مشکلی با این قضیه ندارم که کسی بگه U3 در شرایط برابر بهتر از Halo 4 هست :دی

محمد به نظرت این 2بازی رو اصلاً میشه با هم مقایسه کرد!؟/:)
گرافیکشون رو نمیشه مقایسه کرد؟ پس آخر سال چطوری از وسط این همه بازی با سبک های مختلف میان و بهترین گرافیک رو انتخاب میکنن؟
yahoo_7.gif
یا اینکه منظورت یه چیز دیگه هست؟
biggrin1.gif

این ها مگه تو یه سال اومدن!؟:confused: بعد هم میگم که بازی 2011 رو نمیشه با 2012 مقایسه کرد
yahoo_3.gif

بعد هم 99% حرفم همون تیکه بولد شدس:دی
البته من خودم از هر دو بازی به طور کامل لذت بردم
biggrin1.gif
خیلی ها شامل این حرفت نیستن دیگه:دی

آخرین ویرایش:
محمد به نظرت این 2بازی رو اصلاً میشه با هم مقایسه کرد!؟/:)
گرافیکشون رو نمیشه مقایسه کرد؟ پس آخر سال چطوری از وسط این همه بازی با سبک های مختلف میان و بهترین گرافیک رو انتخاب میکنن؟ :-/ یا اینکه منظورت یه چیز دیگه هست؟ :دی

اگه U3 رو تو زمان خودش و Halo 4 رو تو زمان خودش در نظر بگیریم، U3 گرافیک بهتری داره ولی اگه بخوایم الان هر دو رو در نظر بگیریم به نظر من Halo 4 بالاتر قرار می گیره.:دی

این حرفت اصلا منطقی نیست ! مگه از پارسال تا الان چه بازی شاخی از نظر گرافیکی اومده که سطح گرافیک رو عوض کرده و مثلا الان زمان U3 با زمان Halo فرق کنه ؟!

راجع به اون 8 تا PS3 ... یعنی کاتسین های Uncharted فرقش با خود بازی در حده 1 به 8 ه ؟!! :)) بابا شما اصلا کاتسینهاش رو نبینید ، رد کنید بره ، خود بازی هم فیلمه ؟! اینا دیگه کین بخدا !!

یه مقایسه ساده میتونم بکنم میتونید کات سینهای ریل تایم هیلو 4 را با کات سینهای از پیش رندر شده بقیه بازیها مقایسه کنید بعد ببینید تراز کار 343 در چه حده ! الان خیلی از سایتها کات سینهای بازی هیلو 4 را با CG مقایسه کردند ! تکسچر و مدلینگ و انیمیشنها و ...... که همگی با سخت افزار کنسول رندر میشه حالا کات سینها هم با گیم پلی بازی فرق انچنانی نداره به جزء وجود DOF تو کات سینها .

صفحات قبل هم مصطفی یه عکس مقایسه گزاشت بین کات سین و گیم پلی حالا تو خود گیم پلی نورپردازی بهترم هست ! حالا تو این محیط که بازی دقت کردید واقعا دیدید به چه میزان افکت مثل افکتهای ذره ای با نورپردازی و دود و اتش و .......... وجود داره ؟

73889422394854071400.jpg

خدایی بعضی ها نمیخوان یکم کوتاه بیان که هیلو 4 میتونه لقب بهترین گرافیک نسل تا الان را بگیره ؟:دی اخه یه همچین کات سینهایی که با CG مقایسه میشه و اونم ریل تایم و بعد با گیم پلی هم زیاد تفاوتی نداره و...........................؟!

آخرین ویرایش:
این حرفت اصلا منطقی نیست ! مگه از پارسال تا الان چه بازی شاخی از نظر گرافیکی اومده که سطح گرافیک رو عوض کرده و مثلا الان زمان U3 با زمان Halo فرق کنه ؟!
منظورم که این نبود :دی اگه U3 با همون گرافیک رو بزاریم کنار Halo 4، از نظر من Halo 4 برتره ولی اگه اینو در نظر بگیریم که U3 یک سال قبل عرضه شده و Halo 4 یک سال بیشتر فرصت داشته که رو بازیش کار بشه در نتیجه U3 بهتره :دی البته این سال و اینا فقط عدده، در نتیجه اگه فکر کنیم که U3 تو ژانویه 2012 عرضه میشد و میخواستیم بهترین گرافیک سال رو انتخاب کنیم من بازم به Halo 4 رای می دادم :دی
این ها مگه تو یه سال اومدن!؟:confused: بعد هم میگم که بازی 2011 رو نمیشه با 2012 مقایسه کرد;)

بعد هم 99% حرفم همون تیکه بولد شدس:biggrin1:
خب توضیح که دادم، نقل قولی که در جواب نیما دادم رو بخون :دی

من كاري با كات سين ندارم چون فكر كنم منتقدين هم براي تايين كردن گرافيك برتر سال يا نسل گرافيك گيم پلي رو در نظر ميگرن
گرافيك گيم پلي همه بازي ها هم همونطور كه مشخصه تو سط خود كنسول رندر ميشه .
و از نظر من گرافيك گيم پلي u3 بهتر از halo4 هست.
البته همونطور هم كه دوستان گفتن اكثر سايتها هم كلمه best رو براي u3 به كار بدن و بعد از اون بازي تا الان براي بازيه ديگه اي به كار نبردن .
الان من خودم يه چيز جالب كه ديدم سايت gamespot بود كه فكر كنم اكثراً اون رو جزو معتبرترين سايت ها مي دونن به u3 هر سه تا مدال گرافيكي رو داده اما به هيلو ٤ .....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or