--------------------------------------------
کلا بازم من میگم نیاز به مدرک و ....از سایتها نیست حداقل اونهایی که میگن ما به چشمهامون اعتماد داریم نه سایتها ! پس بهتره خودوتون قضاوت کنید و مثلا سیستم نورپردازی هیلو 4 را مقایسه کنید یا به کیفیت تکسچرهای هیلو 4 دقت کنید و یا مدلینگ محیط و مدلینگ کارکترها به نوع سایزنیه محیط و جزئیاتش محیطش دقت کنید و مقایسه کنید . اگر به بزرگیه محیط هست با بازی ها نام برده مقایسه کنید اگر به هوش مصنوعی هست بازم مقایسه کنید یا حالت sandbox بودنش و......... ببینید واقعا هیلو 4 کم و کسری داره ؟! اگر به کات سینهاش هست میتونید کات سینهای ریل تایم هیلو 4 را مقایسه کنید ! و در نهایت جایگاهش را تو بازهای این نسل رتبه بندی کنید .
من نگفتم که کم و کسر داره خیلی هم فوق العاده هست . من فقط گفتم مثلا این که بگی گرافیک U3 با گذشت یک سال هنوزم تو صدر هست حرف غیر منطقی نیست . همونطور که یکی واسه هیلو 4 همین حرف رو بزنه . و حرفای سایتا هم این گفته ها رو تایید میکنه . و 10 برابر این حرفا رو واسه U3 هم گفتن و اگه U3 امسال هم میومد باز همین حرفا رو میگفتن مطمئن باش. ( گرافیک U3 آبجکتا از نزدیک نه draw distance که هیلو توش عالیه ، از نزدیک وقتی میدیدم اجسام رو بر میگشتم به اجسام داخل اتاقم نیگا میکردم که ببینم کودوم طبیعی تره به خدا راست میگم اینو )
آخرین ویرایش: