بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بشین ویدیو ببین قبلنم سر کرایسیس 1 کلی ویدیو دیده بودی مثلا :دی

لول ! الان حرفت را کی تائید میکنه ؟:دی همین سایتها هم که نقدش اومده زیاد تحویل نگرفتن گرافیکش را . شما ازادی بیای با عکس هم نشون بدی من با هیلو 4 شرمندش کنم . نورپزدازی منظورته ؟ که خنده داره :دی انیمیشن منظورته یا تکسچر ؟ بخندم ؟:دی سایه زنی هاش و...... اون فنبوی بازیت را بزار کنار واقع بین باش :دی عکسهایی که بابک صفحه قبل گذاشت نگاه کن دیگه لول تر از این واسه جماعت نشو :دی

آخرین ویرایش:
امروز یه صحنه تو Horizon دیدم مغزم سوت کشید:| با یه آونتادور داشتم تو قسمت جنوب غربی نقشه که حالت کویری داره میرفتم، یهو دقت کردم دیدم رنگ ماشین قرمزه! یعنی هر چقدر دقت میکردم میدیدم یه قرمز نه چندان تند داره که نور شدید روش افتاده، این در صورتیه که آونتادور من نارنجی بود!! :دی بعد که جلوتر رفتم دیدم کم کم داره نارنجی میشه!:| در واقع اون قسمت کویری نقشه چون ظهرهاش نور خیلی شدیدی میزنه، رنگ نارنجی ماشین رو شبیه به قرمز کرده بود! واقعا تشتکم پرید این صحنه رو دیدم:دی خداییش خیلی حرفه همچین چیزی تو این نسل.
کلا تک تک قسمت های گرافیکش در قله قرار داره، بهترین طراحی ماشین ها، بهترین فاصله دید، بهترین نورپردازی، بهترین کیفیت تکستچر و ... . اگه بیشتر منابع Horizon رو به جای هیلو4 بهترین گرافیک انتخاب کنن اصلا شکایتی نمیکنم. VGA هم با کاندید نکردنش خودشو زیر سوال برد.

مثل این که هر کی Far Cry 3 رو زده تو رگ ، تا چند روز فکر می کرده داره تو جزیره قدم میزده :دی بــعله .

تا دور روز پیش کسی حرف از آنچارتد و God of War میزد میگفتن ای بابا محیط 2 متر در 3 متر که این حرفها رو نداره بعد حالا ناگهان وسعت محیط پشم شد :lol: فقط نورپردازی و کیفیت تکسچر رو بچسب :x

مثل این که هر کی Far Cry 3 رو زده تو رگ ، تا چند روز فکر می کرده داره تو جزیره قدم میزده :دی بــعله .
مثلا کی ها ؟ لول:دی دیگه کور نیستیم خودم هم الان دارم اوایل بازی را میرم . همین سایتها هم زیاد تحویلش نگرفتن تو برو خوش باش و تو جزیره راه برو :دی

تا دور روز پیش کسی حرف از آنچارتد و God of War میزد میگفتن ای بابا محیط 2 متر در 3 متر که این حرفها رو نداره بعد حالا ناگهان وسعت محیط پشم شد فقط نورپردازی و کیفیت تکسچر رو بچسب

اخه مسئله اینه وسعت محیطهای هیلو 4 خیلی بزرگتر از 2 تا بازی که نام بردی هست همون مرحله کویر هیلو 4 وسعتش حداقل 5 و 6 برابر این بازهاست ولی کیفیت تکسچر و نورپردازی و جزئیات بقدری زیاده که روی هیچ بازی کنسولی نیست . اره شما اینو بچسب :x

آخرین ویرایش:
گرافیک farcry 3 فوق العادس من الان دو ساعته دارم بازی میکنم واقعا فوق العادس! ST و افت فریم ریت زیاد داره که اونم با توجه به وسعت محیطش حقشه خداوکیلی :d یعنی اگه با این محیط و جزئیات ST و افت فریم نداشت من بیشتر تعجب میکردم!

مثلا کی ها ؟ لول:دی دیگه کور نیستیم خودم هم الان دارم اوایل بازی را میرم . همین سایتها هم زیاد تحویلش نگرفتن تو برو خوش باش و تو جزیره راه برو :دی

اخه مسئله اینه وسعت محیطهای هیلو 4 خیلی بزرگتر از 2 تا بازی که نام بردی هست همون مرحله کویر هیلو 4 وسعتش حداقل 5 و 6 برابر این بازهاست ولی کیفیت تکسچر و نورپردازی و جزئیات بقدری زیاده که روی هیچ بازی کنسولی نیست . اره شما اینو بچسب :x

از خودتون فکت صادر نکنید لطفا ... مگه تکسچرهاش چیه که تا حالا ندیدید ؟!

از خودتون فکت صادر نکنید لطفا ... مگه تکسچرهاش چیه که تا حالا ندیدید ؟!
اهان حتما تکسچرهای هیلو 4 معمولیه دیگه ؟! دیگه برای تکسچرهای هیلو 4 فکت صادر کردن میخواد ؟! رسما تو بعضی مراحل زوم 200 درصد روش میکنی کیفیت تکسچر از دست نمیره حالا بعضی محیطهاش ضعیفتره ولی اکثرا تکسچرهاش به شدت عالیه . شما خواهشا چند نمونه از این بازیها که در حد هیلو 4 تکسچر دارند مثال بزن برامون ؟!

واقعا این تکسچرها چیزی نیستند که من الکی جوگیر شدم !
http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/5/2/5/8/6/5/Halo_052.bmp.jpg/EG11/resize/1280x-1
http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/5/2/5/8/6/5/1.bmp.jpg/EG11/resize/1280x-1

آخرین ویرایش:
چطوره با Far Cry 3 مقایسه کنیم؟ 5-6 برابر فارکرای 3 هم هست که داری میگی فارکرای چیز خاصی نیست گرافیکش و فقط زدی تو خط تکنیک و تکسچر؟

بیخیال فرخ. اگه میخواستی همین فارکرای 3 رو تو سر آنچارتد و... بزنی الان از سایت kharmagas.ir هم نقل قول براش ردیف میکردی که گرافیکش First Class و Out Standing هست و فلان ولی الان صرف نمیکنه :دی وگرنه خوب هم تحویلش گرفتن. هنوز همه ی نقد هاش هم نیومده.
===
این هم برا تکسچر که میگید نمونش رو هیچ بازی کنسولی نیست. تازه اینا بازی های سال های قبل هستن :)
Killzone 3

Uncharted 2

Metro 2033

God o War III

آخرین ویرایش:
چطوره با Far Cry 3 مقایسه کنیم؟ 5-6 برابر فارکرای 3 هم هست که داری میگی فارکرای چیز خاصی نیست گرافیکش و فقط زدی تو خط تکنیک و تکسچر؟

بیخیال فرخ. اگه میخواستی همین فارکرای 3 رو تو سر آنچارتد و... بزنی الان از سایت kharmagas.ir هم نقل قول براش ردیف میکردی که گرافیکش First Class و Out Standing هست و فلان ولی الان صرف نمیکنه :دی وگرنه خوب هم تحویلش گرفتن. هنوز همه ی نقد هاش هم نیومده.
الان شما که میگی گرافیکش را خیلی خوب تحویل گرفتن میتونی بیای ردیف کنی که کلمات best و باورنکردنی و نفس گیر و ...... در قبال هیلو 4 حتما این کار را بکن ما منتظریم ! ما که حرف نداریم شما هر سایتی را میگی بی اینجا بزارش بعد ببینیم همون سایت به هیلو 4 چی گفته ؟ ok ?! مطمئنا همون سایتها ها هم شرایط محیطی فارکرای 3 را در نظر میگیرن !

Behnam_Yakuza
تلاش نکن اون بازیها که گفتی از لحاظ تکسچر قابل مقایسه با هیلو 4 نیستند ;;) از فاصله 1 متری یا 30 سانتی میخوای تکسچر هیلو 4 نشون بدم ؟ ;;)

الان شما که میگی گرافیکش را خیلی خوب تحویل گرفتن میتونی بیای ردیف کنی که کلمات best و باورنکردنی و نفس گیر و ...... در قبال هیلو 4 حتما این کار را بکن ما منتظریم ! ما که حرف نداریم شما هر سایتی را میگی بی اینجا بزارش بعد ببینیم همون سایت به هیلو 4 چی گفته ؟ ok ?! مطمئنا همون سایتها ها هم شرایط محیطی فارکرای 3 را در نظر میگیرن !
فعلا نه وقتش رو دارم و نه حوصلش رو. ولی میذاریم انشاالله...
Behnam_Yakuza
تلاش نکن اون بازیها که گفتی از لحاظ تکسچر قابل مقایسه با هیلو 4 نیستند ;;) از فاصله 1 متری یا 30 سانتی میخوای تکسچر هیلو 4 نشون بدم ؟ ;;)
See the pics ;;)
اومدی عکس گذاشتی من هم با عکس جوابت رو دادم. حالا مشکل چیه؟ عکس ها دروغ میگن شما راست میگی؟ اون عکس کیلزون 3 فکر کنم مال فاصله ی 10 سانتی باشه ;;)

فعلا نه وقتش رو دارم و نه حوصلش رو. ولی میذاریم انشاالله...

See the pics ;;)
اومدی عکس گذاشتی من هم با عکس جوابت رو دادم. حالا مشکل چیه؟ عکس ها دروغ میگن شما راست میگی؟ اون عکس کیلزون 3 فکر کنم مال فاصله ی 10 سانتی باشه ;;)

عکس گذاشتی به نظرت خودت قابل مقایسه با هیلو 4 بوده نه ؟! ;;) الان دیگه اینجا همه چشم دارن که بفهمن هیلو 4 چقدر برتره بازیه gow3 که هیچی دوربین کاملا فیکس شده و دور تر از در و دیوار و اونجاهایی که نزدیکه با کارگردانی دوربین ماهرانه و محدود به فقط اون صحنه به همه چیز تکسچر اضافه دادند چون محدود به اون صحنست . کیلزون 3 هم که محیطها کاملا یکدست نیستن و بعضی جاها عالی و بعضی جاها معمولی بازی انچارتد هم که اصلا از لحاظ رزولوشن تکسچر قابل قیاس با هیلو نیست ;;) شما یه سر به همین فروم های خارجی مثل neogaf و b3d بزنی میبینی که در مورد تکسچرهای هیلو 4 چی میگن و.........
راستی از فاصله های نیم متری چی شد من منتظرم ها ؟ ;;)

شما هر وقت اماده بودی منتظریم لیست کنی حرفه سایتها را ! چون همچین چیزی نیست ;;)

آخرین ویرایش:
من کاری به این حرفا ندارم فن هیچیم نیستم اما بدون شک از نظر تکسچر نه GOW3 نه Killzone 3 نه Uncharted 2 و 3 و نه هیچ بازی دیگه حتی نزدیک به هیلو 4 هم نیستن ! این کار که بخوایم هیلو رو کوچیک نشون بدیم اشتباهه محض چون کمتر بازی انحصاری اینقدر محبوب هست و پرفروش ! آخه مگه میشه بازی که خیلی راحت اندازه ی 3-4 تا عنوان انحصاری میفروشه و طرفدار داره رو کوچیک کرد یا ترول کرد یا به کیفیتش شک کرد ؟! مسلما از نظر تکسچر هیلو 4 بهترینه ! اما حواستون باشه هنوزم AC3 بهترین گرافیک سالو داره :d خدایی بهنام جای این ترول کردن هیلو برو یه Xbox بخر حال کن ! خود من تا حالا 3 بار PS3 خریدم و فروختم اما Xbox رو دست نزدم :d هر دو رو داشته باش و حال کن , هیلو یکی از بهترین FPS هاست با اینکه شماره ی 4 رو اندازه قبلیا دوس نداشتم ! از بازی کردن همه ی بازیا چه انحصاری Xbox چه PS لذت ببر چون همشون خوبن و هیچ بهتری وجود نداره ! :d البته HR استثناست >:d< :d

جالبه که کیفیت تکسچرهای هیلو 4 طوری بود که مثلا بعضا از محیطهای دور مثل بقیه قسمتها عالی بنظر نمیرسید و لی نزدیک تر میشدی کیفیتش بهتر بود . البته تو محیط های تقریبا مسطح این مشکل همه بازیهای کنسولیه که به یه چیزی افقی نگاه کنی کیفیت و جزئیات تکسچرها دیده نمیشه و احساس ضعیف بودن تکسچر دست میده ولی این چنین مشکلاتی تو بازهایی که تکنیک pom یبا تسلاشن یا از تکنیک های برجسته سازی استفاده میشه این ضعف دیه نمیشه خب اینم برمیگرده به محدودیت این نسل از کنسولها دلیلش هم کاملا مشخصه مثله اینه شما روی یه کاغذ نقاشی بکشی و به همون نقاشی به صورت افقی نگاه کنی !

DF یه تعداد عکس از هیلو 4 گذاشته تو انالیزش که مطمئنا خیلی ها نرفتند ببیند از قسمتهای مختلف بازی از تکسچر گرفته تا نورپردازی و افکتها :

دیگه خودمون چشم داریم ! خودتون قضاوت کنید ! گذشته از تکسچرهای این موجود به نوع سایه زنی دقیق و نرم باورنکردنیش نگاه کنید ! یعنی ممکنه در هنگام کشتنه اینا متوجه یه همچین کیفیتی نشید ولی خب ببینید میزان حساسیت بازی ساز تا چه حد رفته بالا !
14910151519888114910.jpg

اینم دوتا عکس دیگه به میزان جزئیات و تکسچر بازی تو محیط :
00788183650312179099.jpg

61080013883351189180.jpg
افکتهای بازی و منابع مختلف نوری را دقت کنید :
48466759945548050231.jpg

59270167815751342334.jpg

28250246848032337675.jpg

اینم کلا سیستم لایتینگ بازی میتونید لاین های نوری و سایه ها را نگاه کنید :
93252168401882648289.jpg

44526184300523078481.jpg

واقعا میشه گفت که تو ساخت هیلو 4 چیزی کم نذاشتن اگر هم بوده فقط و فقط به خاطر محدودیت کنسولی بوده وگرنه بهتر از این هم میشه . حالا ببنید برای xbox720 هیلو چه جوری وارد میشه ...

ارسال شده از GT-I9100 با استفاده از تپاتالک 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or