بشین ویدیو ببین قبلنم سر کرایسیس 1 کلی ویدیو دیده بودی مثلا![]()
لول ! الان حرفت را کی تائید میکنه ؟
آخرین ویرایش:
بشین ویدیو ببین قبلنم سر کرایسیس 1 کلی ویدیو دیده بودی مثلا![]()
با یه آونتادور داشتم تو قسمت جنوب غربی نقشه که حالت کویری داره میرفتم، یهو دقت کردم دیدم رنگ ماشین قرمزه! یعنی هر چقدر دقت میکردم میدیدم یه قرمز نه چندان تند داره که نور شدید روش افتاده، این در صورتیه که آونتادور من نارنجی بود!!
در واقع اون قسمت کویری نقشه چون ظهرهاش نور خیلی شدیدی میزنه، رنگ نارنجی ماشین رو شبیه به قرمز کرده بود! واقعا تشتکم پرید این صحنه رو دیدم
فقط نورپردازی و کیفیت تکسچر رو بچسب 
مثلا کی ها ؟ لولمثل این که هر کی Far Cry 3 رو زده تو رگ ، تا چند روز فکر می کرده داره تو جزیره قدم میزدهبــعله .
تا دور روز پیش کسی حرف از آنچارتد و God of War میزد میگفتن ای بابا محیط 2 متر در 3 متر که این حرفها رو نداره بعد حالا ناگهان وسعت محیط پشم شد فقط نورپردازی و کیفیت تکسچر رو بچسب

مثلا کی ها ؟ لولدیگه کور نیستیم خودم هم الان دارم اوایل بازی را میرم . همین سایتها هم زیاد تحویلش نگرفتن تو برو خوش باش و تو جزیره راه برو
اخه مسئله اینه وسعت محیطهای هیلو 4 خیلی بزرگتر از 2 تا بازی که نام بردی هست همون مرحله کویر هیلو 4 وسعتش حداقل 5 و 6 برابر این بازهاست ولی کیفیت تکسچر و نورپردازی و جزئیات بقدری زیاده که روی هیچ بازی کنسولی نیست . اره شما اینو بچسب![]()
اهان حتما تکسچرهای هیلو 4 معمولیه دیگه ؟! دیگه برای تکسچرهای هیلو 4 فکت صادر کردن میخواد ؟! رسما تو بعضی مراحل زوم 200 درصد روش میکنی کیفیت تکسچر از دست نمیره حالا بعضی محیطهاش ضعیفتره ولی اکثرا تکسچرهاش به شدت عالیه . شما خواهشا چند نمونه از این بازیها که در حد هیلو 4 تکسچر دارند مثال بزن برامون ؟!از خودتون فکت صادر نکنید لطفا ... مگه تکسچرهاش چیه که تا حالا ندیدید ؟!
چطوره با Far Cry 3 مقایسه کنیم؟ 5-6 برابر فارکرای 3 هم هست که داری میگی فارکرای چیز خاصی نیست گرافیکش و فقط زدی تو خط تکنیک و تکسچر؟اخه مسئله اینه وسعت محیطهای هیلو 4 خیلی بزرگتر از 2 تا بازی که نام بردی هست همون مرحله کویر هیلو 4 وسعتش حداقل 5 و 6 برابر این بازهاست ولی کیفیت تکسچر و نورپردازی و جزئیات بقدری زیاده که روی هیچ بازی کنسولی نیست . اره شما اینو بچسب![]()
الان شما که میگی گرافیکش را خیلی خوب تحویل گرفتن میتونی بیای ردیف کنی که کلمات best و باورنکردنی و نفس گیر و ...... در قبال هیلو 4 حتما این کار را بکن ما منتظریم ! ما که حرف نداریم شما هر سایتی را میگی بی اینجا بزارش بعد ببینیم همون سایت به هیلو 4 چی گفته ؟ ok ?! مطمئنا همون سایتها ها هم شرایط محیطی فارکرای 3 را در نظر میگیرن !چطوره با Far Cry 3 مقایسه کنیم؟ 5-6 برابر فارکرای 3 هم هست که داری میگی فارکرای چیز خاصی نیست گرافیکش و فقط زدی تو خط تکنیک و تکسچر؟
بیخیال فرخ. اگه میخواستی همین فارکرای 3 رو تو سر آنچارتد و... بزنی الان از سایت kharmagas.ir هم نقل قول براش ردیف میکردی که گرافیکش First Class و Out Standing هست و فلان ولی الان صرف نمیکنهوگرنه خوب هم تحویلش گرفتن. هنوز همه ی نقد هاش هم نیومده.
از فاصله 1 متری یا 30 سانتی میخوای تکسچر هیلو 4 نشون بدم ؟ 
فعلا نه وقتش رو دارم و نه حوصلش رو. ولی میذاریم انشاالله...الان شما که میگی گرافیکش را خیلی خوب تحویل گرفتن میتونی بیای ردیف کنی که کلمات best و باورنکردنی و نفس گیر و ...... در قبال هیلو 4 حتما این کار را بکن ما منتظریم ! ما که حرف نداریم شما هر سایتی را میگی بی اینجا بزارش بعد ببینیم همون سایت به هیلو 4 چی گفته ؟ ok ?! مطمئنا همون سایتها ها هم شرایط محیطی فارکرای 3 را در نظر میگیرن !
See the picsBehnam_Yakuza
تلاش نکن اون بازیها که گفتی از لحاظ تکسچر قابل مقایسه با هیلو 4 نیستنداز فاصله 1 متری یا 30 سانتی میخوای تکسچر هیلو 4 نشون بدم ؟
![]()

فعلا نه وقتش رو دارم و نه حوصلش رو. ولی میذاریم انشاالله...
See the pics![]()
اومدی عکس گذاشتی من هم با عکس جوابت رو دادم. حالا مشکل چیه؟ عکس ها دروغ میگن شما راست میگی؟ اون عکس کیلزون 3 فکر کنم مال فاصله ی 10 سانتی باشه![]()
الان دیگه اینجا همه چشم دارن که بفهمن هیلو 4 چقدر برتره بازیه gow3 که هیچی دوربین کاملا فیکس شده و دور تر از در و دیوار و اونجاهایی که نزدیکه با کارگردانی دوربین ماهرانه و محدود به فقط اون صحنه به همه چیز تکسچر اضافه دادند چون محدود به اون صحنست . کیلزون 3 هم که محیطها کاملا یکدست نیستن و بعضی جاها عالی و بعضی جاها معمولی بازی انچارتد هم که اصلا از لحاظ رزولوشن تکسچر قابل قیاس با هیلو نیست
شما یه سر به همین فروم های خارجی مثل neogaf و b3d بزنی میبینی که در مورد تکسچرهای هیلو 4 چی میگن و.........