Nima
مدیر انجمن
ا
ميدونم چي ميگي بهنام من خودم زماني pc باز بودم هنوزم گاهي اوقات با بازي هاش ور ميرم ولي خوب افكت بارون داريم تا بارون افكت مه داريم تا مه...مثلا افكت مه الن ويك خيلي حرفه اي و طبيعي تر ساخته شده تا افكت مه اساسين كريد 3...افكت مه الن ويك بصورت كاملا رندوم هست و در همه محيط هاي بازي وجود داره و همه جارو پوشش ميده حتي مناطق دور دست رو و تكنيكي به عنوان عمق ميدان در بازي وجود داره بطوري كه وقتي از يك دره ميگذريم و از بالانقطه شروع مرحله رو ميبينيم انجين در حال اجراي افكت مه هست چيري كه در اساسين كريد 3 وجود نداره...
در مورد افكت بارون هم گفتم افكتي كه براي بارون استفاده شده ضعيفه و با محيط اطراف در حال تعامل نيست و قطر هاي بارون با زمين برخورد نميكنن.و كيفيت قطره هاي بارون هم پايينه به غير از زماني كه سوار كشتي هست.وديگه محيط محدود شده.
اسكايريم كه محيط هاي بازيش چند برابر اساسين كريد 3 هست به نظرم نورپردازي بهتري داشت حداقل از نورپردازي حجم دار در بازي استفاده كرده بودن وحتي بارش برف و افكت مه باد و بارون بازيش خيلي بهتر از اساسين 3 بود. يا همون كرايسيس 1 كه براي كنسول ها هم عرضه شد با وجود محيط هاي بسيابزرگ از نورپردازي hdr استفاده ميكرديا مثلا بت من آرخام با وجود محيط هاي open world از نورپردازي كاملا حرفه اي استفاده ميكرد حتي براي منبع نور ماه از نورپردازي hdr استفاده ميكرد.
ويچر 2 هم با وجود محيط هاي بزرگ از نورپردازي حرفه اي وبسيار تكنيكي استفاده ميكرد مثال زياده داداش نميشه كم كاري سازندگان رو توجيه كرد.
كافي شما به draw distance بازي تويه شب نگاه كني وبا red dead مقايسش كن تا به عمق فاجعه پي ببري.
منظورم در قياس با محيط بود ميگم در الن ويك فقط يك نوع جنگل و آبو هوا در بازي وجود داره ولي با اين حال تنوع تكسچر در بازيش زياد بود مخصوصا تكسچر هاي زمين و صخره و درخت ها ولي اساسين كريد در قياس يا محيط هاي بزرگ وفصل هاي مختلفي كه در بازي وجود داره تنوع تكسچر كمتر به چشم مياد و اكثرا از تكسچرهاي مشابه براي محيط هاي مختلف استفاده شده.
ديزآنرد و هيلو 4 به نظرم گرافيك هنريشون بالاتر و بهتر از اساسين كريد3 هست حتي darksiders 2 ,silent hill down pour ,mass effect 3 , far cry3 همگي گرافيك هنري خيلي خوبي دارن.
اگه الن ويكو درست حسابي بازي كرده باشي خيلي از محيط هاي بازي تقريبا openworld هست مخصوصا زماني كه بخواهيم دنبال دست نوشته هاي الن بگرديم بايد خوب محيط رو زيرورو كنيم و اينجاست كه به بزرگي محيط بازي پي ميبريم اين رو هم بايد در نظر گرفت تنوع تكسچر الن ويك در نوع خودش عالي و از افكت هاي گرافيكي سنگيني استفاده ميكنه كه تو پست قبلي گفتم كه در اساسين وجود نداره ودر كنارش فريم ريت خوبي داره و در كنار رزوليشن پايين از 4xmsaa استفاده ميكنه.
با يه نگاه كردن ميشه به پايين بودن رزوليشن اساsين كريد3 پي برد خيلي ساده است pتي رزوليشن بازي بهت قول ميدم از الن ويك پايين تر نباشه بالاتر هم نيست وحولو حوش 540p اينا ميچرخه.
اين همه بازي open world كه دارن از تكنيك هاي گرافيكي روز استفاده ميكنن و گرافيك هاي بالايي تحويل دادان مثل red dead حتي watch dogs بهتر از اساسين 3 بودن.
شما یه استعداد جدیدی ظاهرا !
Face-Off: Assassin's Creed 3 • Face offs • Eurogamer.net
اینو بخون اول بعد قول هاتو خرج کن
Watch Dogs ؟!!!!!! :-o