بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من که اسسینز 3 رو انتخاب کردم . به نظرم در زمینه گرافیک چه هنری چه تکنیکی بی نظیره . البته هیلو 4 رو بازی نکردم . ولی یه سری دمو ازش گرفتم دیدم . مثل دموی اینوایرمنت سایت گیمرساید.
به نظرم گرافیک خیلی خوبی داره . فضاسازیشم عالیه ولی بهترین نیست . اینکه بهترین گرافیک کنسولیه و از گرایسیس dx11 هم هزار برابر سرتره و مال شومصد تا نسل بعده و اینا ، بیشتر شوخیه ...
البته فارکرای رو هم هنوز نزدم . ولی خوب اسسینز 3 شدیدا گرفته منو .( با اینکه کلا ازین سری خوشم نمیاد )

Assassin's Creed III؟! واقعا؟:-/

:arrowd:
درسته که گرافیک خیلی خوبی داره ولی این گرافیک همش توی یه محیط بستست ! کلا با چی تعامل دارین توی Halo 4 ؟! 4 تا موجود لعنتی که فقط بلدن تیر بزنن همین ! این که هنر نیست ! توی AC3 محیطا 50 برابر بزرگتر و 100 برابر پر جزییات تر و تعاملی ترن ! چی کار میشه توی محیط Halo کرد جز تیر زدن یا سوار شدن و تیر زدن ؟! اونهمه انیمیشنی که برای سنجاب , خرس , گوزن و ... طراحی شده برای NPC های Halo تعریف نشده ! واقعا توقع دارین با اون محیطای بزرگ جزییات چهره ها و ... در حد Halo 4 باشه ؟! همه چیز رو با هم بسنجین نه فقط تکسچر ! خلاصه نظر شخصی من اینه که کاری که توی AC3 انجام شده خیلی سختتر و بزرگتر از Halo 4 هست و نتیجشم به نظر من خیلی بهتره ! راستش وقتی سینگل Halo 4 رو بازی میکردم هیچ چیز جدیدی توش ندیدم ! هیچ چیزی که باعث بشه جلو برم به جز داستانش ! چرا ؟! چون توی محیطش به جز 4 تا موجود کند ذهن هیچ چیز دیگه ای نبود , نه جایی برای گشتن نه محیطی برای تعامل , هیچی ! کم لطفی نکنید در حق AC3 ! اگه قرار بود Halo 4 وسعت و تعامل پذیری AC3 رو داشته باشه شک نکنید گرافیکش از Halo 3 فراتر نمیرفت ...

درسته که گرافیک خیلی خوبی داره ولی این گرافیک همش توی یه محیط بستست ! کلا با چی تعامل دارین توی Halo 4 ؟! 4 تا موجود لعنتی که فقط بلدن تیر بزنن همین ! این که هنر نیست ! توی AC3 محیطا 50 برابر بزرگتر و 100 برابر پر جزییات تر و تعاملی ترن ! چی کار میشه توی محیط Halo کرد جز تیر زدن یا سوار شدن و تیر زدن ؟! اونهمه انیمیشنی که برای سنجاب , خرس , گوزن و ... طراحی شده برای NPC های Halo تعریف نشده ! واقعا توقع دارین با اون محیطای بزرگ جزییات چهره ها و ... در حد Halo 4 باشه ؟! همه چیز رو با هم بسنجین نه فقط تکسچر ! خلاصه نظر شخصی من اینه که کاری که توی AC3 انجام شده خیلی سختتر و بزرگتر از Halo 4 هست و نتیجشم به نظر من خیلی بهتره ! راستش وقتی سینگل Halo 4 رو بازی میکردم هیچ چیز جدیدی توش ندیدم ! هیچ چیزی که باعث بشه جلو برم به جز داستانش ! چرا ؟! چون توی محیطش به جز 4 تا موجود کند ذهن هیچ چیز دیگه ای نبود , نه جایی برای گشتن نه محیطی برای تعامل , هیچی ! کم لطفی نکنید در حق AC3 ! اگه قرار بود Halo 4 وسعت و تعامل پذیری AC3 رو داشته باشه شک نکنید گرافیکش از Halo 3 فراتر نمیرفت ...
اگر بخوای بازی را از لحاظ سیستم نورپردازی و سایه زنی و واقعی بودن انیمیشنها و تکسچر و مدلینگ محیط و dd و......همش را مقایسه کنی هیلو 4 تو همه این زمینه بهت و خیلی بهتره !
ولی خب قبول داریم که شرایط محیطی ac3 سخت تره ولی ac3 نتونسته همین بزرگ بودنه محیط را به نفعه خودش تموم کنه ! منظورم اینه که این محیط بزرگ مثلا 50 برابر بزرگتر که میگی همش درجا رندر نمیشه که فکر کنی 50 برابر بزرگتره تو با طی یه مصافتی ابجت لودینگ تو بازی داری یعنی اونهمه ابجکت همون لحظه اپدیت نمیشه بلکه به تدریح داره اتفاق می افته و تو بازی هم کلی ابجکت تکراری میشه دید . از طرفی نرخ فریم ریت پایینه یعنی اکثرا زیر 30 فریم بازی اجرا میشه . خب ما نمیتونیم پایین بودن نرخ فریم را به بهانه بزرگ بودن محیط یا زیاد بودن NPC و .......ربط بدیم چون من از طرفی میتونم راحت بگم چون نرخ فریم پایین بوده اینها تونستند این همه چیز را تو بازی قرار بدن ! شرط اینه که یه بازی ساز تو یه فریم استاندارد تکنیک هاش را به کار ببره نه اینکه با کاهش دادن فریم ریت برای به دست اوردن اونها ! همین نسل بازی کرایسیس 2 هم روی کنسول به خاطر پایین بودن فریم ریت بازی زیاد و اونطور که باید مورد توجه قرار نگرفت و AC3 هم همینطور . حالا باگهای بازی را هم کاری ندارم که بعضی وقت ها به شدت باگ داره بازی !

من که خودم فن شدید بازیهای open world هستم به نظر من یه بازی مثل AC هزارتا برتری نسبت به یه بازیه خطی داره که طراحیشم سخت تر میکنه ولی بالا بردن تعداد npc ها زیاد مهم نیست شما شاید یه npc تو بازی داشته باشی ولی هوش مصنوعی همون یه npc اینقدر پیشرفته باشه که کل تایم پردازنده رو اشغال کنه جای دیگه ممکنه 1000 تا npc داشته باشی که اندازه جلبکم هوش مصنوعی نداشته باشن.
در مورد halo 4 و AC3 به نظر من Halo 4 برای یه بازیه fps خیلی عالی بود مخصوصا که تقریبا هم sand box هست و محیطهای بزرگی داره مثل همیشه وقتی تو بعضی مرحله ها سوار اون سفینه ها میشید و پرواز میکنید تازه آدم به عظمت بازی پی میبره.
AC 3 هم واقعا تو سبک بازیهای OW خیلی خوبه ایرادات زیادی داره و خوب پولیش نشده ولی از یه استودیوی 3rd party نمیشه توقع داشت بیاد رو تک تک پلتفرمها بازیو پولیش کنه.
خلاصه من خودم بین AC3 و Halo 4 به Halo 4 رای میدم چون بازی بیشتر پولیش شده بود و تکنیکهای زیادیم برای اولین بار توش پیاده سازی شده بود مثل سایه های کیفیت بالا (البته نه همه جا ) یا نور پردازی پیچیده و حجم دار و که برای یه بازیه کنسولی فوق العاده بود انیمیشن کاراکترها مخصوصا انیمیشن صورتشون هم تو کات سینهای بازی فوق العاده بود.

صبر کنید تا فارکرای ریلیز شه ، این چیزی که من دیدم خدای گرافیک بود :دی

صبر کنید تا فارکرای ریلیز شه ، این چیزی که من دیدم خدای گرافیک بود :دی

فارکرای 3 کلی ازش ویدئو دیم حتی نسخه PC قابل قیاس نیست :دی از لحاظ تکنیک های پیشرفته و ......... گرافیکش به نسبت OW بودنش عالیه ولی بخوای تک تک تکنیکها را بچینی مثلا با هیلو 4 مقایسه کنی قشنگ تو لوله میشه :دی

فارکرای 3 کلی ازش ویدئو دیم حتی نسخه PC قابل قیاس نیست :دی از لحاظ تکنیک های پیشرفته و ......... گرافیکش به نسبت OW بودنش عالیه ولی بخوای تک تک تکنیکها را بچینی مثلا با هیلو 4 مقایسه کنی قشنگ تو لوله میشه :دی
halo4 هم ow هست نه:|این داره با محیط به این بزرگی این گرافیک رو نشون می ده بعدش halo 4 توی اون محیط هایی که قابل قیاس نیست داره این کار رو می کنه
باو اگر به این هستش که سازنده far cry 3 اگر بازی رو ow نمی ساخت بهترین گرافیک می شد این ها توی ow خیلی چیز توپی هست اما halo 4 توی بازی های خطی عالیه اما بازی هایی که همچین گرافیکی دارن کم نیست

گرافیکjourney از همه بازیای امسال بالاتره ببینید امسال از چندتا جا جایزه میبره.
راستی چرا تو لیست نیست! :confused:

راستش قبل از کامل بازی کردن AC3 به Halo رای دادم ! اما حالا که تمومش کردم میبینم به شدت از Halo 4 سرتره به شدت هرچه تمام تر ! واقعا شاهکاره ! البته FC3 رو بازی نکردم هنوز اما بین اینا AC3 شاهکاره ! درسته یه سری باگا و مشکلات داره اما واقعا عالیه ! اون مرحله های دریایی Caribbean فوق العاده ان ! یا محیطای Homestead و Frontier شاهکارن ! یه درصد فک کنید توی Halo 4 با اینهمه NPC و ماده تعامل داشته باشید ! فقط میتونم بگم به نظرم با اختلاف خیلی خیلی خیلی زیاد بهترین گرافیک کنسولی رو داره ! خواهشا ترولای Halo 4 نیان سو استفاده کنن , بعد AC3 همون Halo 4 از بقیه خیلی سرتره ... (راستی این SP توی Halo 4 خیلی افتضاح بود , کاش کلا سینگل نداشت نا امیدم کرد ! البته بعد از بازی کردن شاهکاری مثل ME دیگه توقعا بالا میره حتی از سبکای دیگه ...)
ميشه بگي گرافيك اساسين كريد 3 به غير از انيميشن هاش و مرحله هاي درياييش كجاش شاهكاره؟
عزيز من گرافيك يه بازي رو كه فقط با npc هاي موجود در بازي كه نميسنجن چيزي كه چشم مخاطب داره ميبينه مهمه يعني گرافيك بصري وتكنيكي اگه به npc باشه كه بازي stalker كه انحصارا براي pc عرضه شده نميدونم به گوش شما استاد گرامي خورده يانه انجين اين بازي توانايي اينو داره كه صدها npc روبا گونه هاي مختلف در يك لحظه پردازش كنه حتي زماني كه كاراكتر بازي در اون محيط ها حضور نداره و گرافيك بازي در اون مناطق در حال رندر شدن نيست انجين در حال پردازش npc هاي واقع در محيط هاي مختلف هست.
بهترين گرافيك كنسولي هم واقعل يك لول بزرگ براي اساسين كريد 3 حساب ميشه با اين جملتون كمي شاد شدم.
عزيز من موندم mass effect 3 چه ربطي به هيلو داره داري چيه اين دو بازي رو باهم مقايسه ميكني از لحاظ گرافيك هنري و تكنيكي كه HALO 4 به راحتي MASS EFFECT 3 رو ميبلعه از لحاظ گيم پلي هم كه HALO 4 تو سبك خودش سلطانه و گيم پلي به مراتب بهتر و روونتر و لذت بخش تري نسبت به 3 mass effect داره.

بشین ویدیو ببین قبلنم سر کرایسیس 1 کلی ویدیو دیده بودی مثلا :دی

دقیقا همین صحنه ای که این دو تا گیف رو گذاشتی جزو بهترین یا شاید بهترین کپچرهایی بود که من تا به حال تو ریل تایم دیده بودم.
اینم هست :d
http://www.img4up.com/up2/16897921400993648147.gif

راستی دیروز با یکی از دوستان بخش داستانی co-op آنلاین زدیم قشنگ رو چهره چیف زوم کردم مدلینگ ها بین کات سین و گیم پلی کوچکترین تفاوتی نداشت ، گرچه قبلاً تو neogaf هم تصاویر گذاشته بودن که کاملاً مشخص میکرد کات سین ها ریل تامه مثلاً این دوتا رو مقایسه کنید :
74459558771824095443.png

53326840434417633206.png
با این :http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/5/2/6/1/1/0/hcut2.bmp.jpg

کلاً گرافیک بازی فوق العاده ست جتی بدون در نظر گرفتن محیط های سند باکسش و موارد تکنیکی متعددی که پردازش بازی رو سنگین میکنه مثل دینامیک بودن تیر های اسلحه ها و . . .
یه موردی هم که نمونه اش رو تو بازی های این نسل کم دیدم (مخصوصاً رو 360 )کیفیت بی نظیر سایه هاست حتی تو خیلی از بازی هایی که کات سین ریل تان ندارن باز میبینیم بعضی مواقع سایه های پیکسل پیکسل و لرزان میشن ، ولی تو هیلو 4 سایه هایی که رو چهره می نشینه بشدت نرم و رئال هست شاید تنها نکته ایی که هنوزم واسه من آزار دهنده ـست نبود MB ـه ! هنوز درگ نمی کنم چرا Motion blur بکار نگرفتن ! یعنی OMB به تنهایی میتونست گرافیک بازی زیرو رو کنه ، مخصوصاً کات سین ها رو که بشدت سینمایی میشد .

کلا کات سین ها و گیم پلی فرق زیادی ندارن. تو کات سین فقط انیمیشن ها بهتره و یه مقدار تکستچرها وضوحشون بالاتره، وگرنه مدل ها یکسانه. حالا کاری نداریم با اینکه کات سین ها هم ریل تایمه:دی
الان این صحنه از گیم پلی ـه:
1280x-1
آیا فرقی بین مدل کورتانا توی کات سین و این عکس میبینید؟:-/
----------------------

اینم یه سری عکس از مرحله سوم که مرحله مورد علاقمه:
1280x-1

1280x-1

1280x-1
1280x-1

1280x-1
1280x-1
کیفیت تکستچر روx_x
1280x-1
اینا هم از مرحله های دیگه:
1280x-1

1280x-1

1280x-1

یه سری از دوستان واقعا بی انصافی میکنن ! آخه چطور میتونین بازی که کل محیطاش اندازه ی یه شهر AC3 نیست رو از نظر گرافیکی برتر بدونید ! درسته کیفیت بافتا بیشتره اما فقط همین مهمه ؟! یعنی اینهمه موجود و محیطای متنوع و بزرگ و کشتی و آب و ... هیچ ؟! توی Halo 4 کلا 4 تا محیط بسته (نه خیلی بسته) و 4 تا دشمن مشنگ هست غیر از اینه ؟!!؟! حالا رجوع کنید به این عکسا :
03646598433365633992.jpg
36652290822410655047.jpg
72972333793851771491.jpg
96463540625979163621.jpg
باور کنید اگه یک دهم از زحمتی که برای کارای گرافیکی AC3 کشیده شده برای Halo 4 یا هر بازی دیگه ای کشیده میشد شخصا بهش رای میدادم ...
عزيزداشتن گرافيك فوقالعاده مگه فقط به خاطر بودن محيط هاي بزرگ در بازي هست؟خوب اين نكته رو هم در نظر بگير تعداد پليگاني كه يه بازي مثل HALO4 براي مدلينگ كاركترها و دشمنان بازي در نظر ميگيره چند برابر بازي اساسين كريد 3 هست حتي در بعضي از زمينه ها مثلا مدلينگ كاركتر اصلي بازي halo 4 شايد به 5 برابر بيشتر از مدلينگ كاراكترهاي اصلي بازي اساسين كريد3 برسه حساب كن مثلا در اساين كريد 3 اگه يه مدلينگ سرباز انگليسي از500 پليگان بهره ميبره در HALO 4 يه هانتر از 3000 پليگان بهره ميبره البته اين ارقام درست نيست به عنوان مثال ميگم پليگان محيط و تكسچرهاي HALO 4 ده برابر بيشتر از اساسين كريد3 هست اگه محيطايه هيلو4 خيلي بزرگ نيست ولي عوضش داره از سنگين ترين تكينيك هاي نورپردازي و سايه زني و سيستم ذره اي و كلي افكت سنگين براي محيط استفاده ميكنه كه خودش اندازه بزرگ بودن وسعت محيط ارزش گرافيكي داره.
يه مثال خوب ميزنم در اين زمينه سال 2010 اكثرا سايت ها بازي بزرگ god of war 3 رو به عنوان برترين گرافيك سال انتخاب كردن در صورتي كه همون سال بازي red dead redemption عرضه شد ولي به عنوان برترين گرافيك سال انتخاب نشد و goty رو برد خوب اگه به حرف شماست خوب سايت ها بايد ميومدن و بازي red dead رو به عنوان برترين گرافيك سال انتخاب ميكردن چون هم محيط هاي خيلي بزرگ و متنوعي در بازي وجود داره هم تعداد npc هاي موجود در محيط بالاست ومسلما براي گرافيك بازي حداقل به اندازه اساسين كريد3 زحمت كشيده شده ولي سايت ها اومدن بازي gow 3 كه هم محيط هاي بسته و تاريكي داره وهم دوربين تقريبا ثابتي در بازي وجود داره رو به عنوان بهترين گرافيك انتخاب كردن ميدوني چرا gow 3 چون داراي بهترين گرافيك تكنيكي و بصري زمان خودش بود چون تعدا پليگان هاي مدلينگ كريتوس به قدري بالا بود كه سرش رو تقريبا گرد كامل در آورده بودن نورپردازي بازي فوقالعاده بود سطح جزئيات محيط خارقالعاده بود فريم ريت بازي بين 30 تا 60 متغير بود ودر خيلي از مناطق نزديك به 60 بودو خيلي تكنيك ها و خصوصيات ديگه همينطور كه ميبيني openworld بودن محيط ملاكي اصلي براي انتخاب گرافيك برتر نيست بلكه ملاك اصلي گرافيك بصري و مخصوصا گرافيكي تكنيكال بازي هست كه مدنظر تحليل گران گرافيك قرار ميگيره.
Best Graphics, Technical - The Best Games of 2010 on GameSpot
Spike Video Game Awards - Wikipedia, the free encyclopedia

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or