بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چندتا مرحله از فارکرای 3 را رفتم جلو میتونم قضاوت کامل کنم براش . بازی در نگاه کلی بخوام نظر بدم عالی یا فوق العادست ولی اولین مشکلی که از بازی کنار فریم ریت میتونم بگم و نمیدونم کسی توجه کرده یا نه بازی قشنگ screen treeing داره ! تعداد Screen Tearingها هم زیاده یعنی طوری Screen Tearingبوجود اوردن که کمتر بشه متوجه شد بجای یدونه که خیلی تابلو بشه سعی کردند تو بعشی صحنه ها 3 یا 4 باشه ولی خیلی ریز تر که تو ذوق نزنه دقیقا مثل بازیه aw که من گاها تو بعضی صحنه های خیلی سنگین حتی 4 و 5 تا را متوجه میشدم :دی ولی خب من زیادی دقت میکنم .
بازی کلا از لحاظ بصری فوق العادست نورپردازی پویا و سایه هایی که محیط داره عالیه و حس محیط و جزیره ای که توش هستی خیلی خوبه ولی خیلی از سایه ها و نورپردازی ها ریل تایم نیستند . انیمیش بازی هم در کل خوبه و تو کات سینها هم عالیه یه مزیتی هم که داره کات سینها همشون ریل تایم هستند و با خود گیم پلی فرقی نداره فقط dof اضافه دارند . تکسچر در بازی هم در شریط کلی عالیه و تکسچرها تماما یکدست و پخته هستند و تو ذوق نمیرنن البته بعضی از ابجکتها و سطح از محیط رزولیشن پایین هستند که خوب با شریط محیطی بازی عادی هست و نمیشه ایرادی گرفت ولی تکسچر کارکترها فوق العادست . بازی از DD عالی هم برخورداره یه چیزی هم که خوشم اومد برعکس خیلی از بازی های OW ابجت لودینگ محسوس نداریم و برای یه عنوان کنسولی خیلی عالیه . من باگ خاصی هم تو بازی ندیدم که بخوام براش گیر بودم .

در کل از نظر کلی از نظر من هیلو 4 را به خاطر یه پاره از حسنهایی که داره و تکنیک های خیلی تو چشم تر :دی و مبتکرانه و جدید مثل سیستم نورپردازی پیچیده با سایه زنی های بسیار نرم و افکتهای زیاد و افکتهای ذره ای فوق العاده با انمیشنهای فوق العاده فریم ریت بسیار نرم و ..... در حالت کلی برتره و اگه هیلو 4 نبود فارکرای 3 بدون شک بهترین گرافیک را داره و براحتی هم بین 3 یا 4 تا بازی برتر نسل هم میتونه قرار بگیره . من که خیلی خوشم اومد ازش تو اوایل بازی این حس را نداشتم ولی با بازی کردنش بیشتر خوشم اومد .

آخرین ویرایش:
من که اصلا با گرافیک فارکرای 3 حال نکردم ایراد زیاد داشت افت فریمشم واقعا نمیذاره از بازی لذت ببری یعنی از نظر گرافیکی حسنش همون بزرگی محیطا و نورپردازی فوق العادش همراه با انیمیشنای خیلی خوب کاراکترا ی اصلی و صورتشونه به نظرم فارکرای 2 تو زمان خودش گرافیکش از این تو جایگاه بالاتری قرار داشت الان داشتم دموی E3 2012 رو دوباره میدیدم حالا اون که با دسته ی PS3 بود یعنی نسخه ی کنسولی دیگه اما واقعا گرافیک خود بازی رو 360 در اون حد نیست یعنی بازی اونقدر تمیز و خوش گرافیک نیست احتمالا PC اینقدر خوبه در حالی که مثلا خود ACIII که اتفاقا بازی خود یوبی سافتم بود گرافیکش دقیقا در حد تریلرای E3 بود نمیدونم شاید نمایشای بازی باعث شده بود انتظاراتم بالا بره اما در کل با این وضعیت فکر نمیکنم شانسی در مقابل HALO4 داشته باشه

آخرین ویرایش:
ساخت يه بازي با گرافيك فوقالعاده به همراه يه فريم ريت عالي تويه اين نسل با اين سخت افزارهاي محدود هزينه و زمان زيادي رو ميطلبه و بايد كلي روي انجين بازي كار كرد و بهبودش داد و بايد كلي نوابغ برنامه نويس روش كار كنن تا بتونن گرافيك خارقالعاده و بي نقصي مثل هيلو 4 رو ارائه بدن به نظرم اگه محيطايه far cry 3 رو كمي كوچكتر ميساختن و تعداد load هاي محيطارو مثل هيلو4 بيشتر ميكردن تا بتونن فريم بالاتري بگيرن به نظرم بهتر بود هرچند الان هم گرافيك far cry3 عاليه ولي ميتونست خيلي بهتر باشه.

من که اصلا با گرافیک فارکرای 3 حال نکردم ایراد زیاد داشت افت فریمشم واقعا نمیذاره از بازی لذت ببری یعنی از نظر گرافیکی حسنش همون بزرگی محیطا و نورپردازی فوق العادش همراه با انیمیشنای خیلی خوب کاراکترا ی اصلی و صورتشونه به نظرم فارکرای 2 تو زمان خودش گرافیکش از این تو جایگاه بالاتری قرار داشت الان داشتم دموی E3 2012 رو دوباره میدیدم حالا اون که با دسته ی PS3 بود یعنی نسخه ی کنسولی دیگه اما واقعا گرافیک خود بازی رو 360 در اون حد نیست یعنی بازی اونقدر تمیز و خوش گرافیک نیست احتمالا PC اینقدر خوبه در حالی که مثلا خود ACIII که اتفاقا بازی خود یوبی سافتم بود گرافیکش دقیقا در حد تریلرای E3 بود نمیدونم شاید نمایشای بازی باعث شده بود انتظاراتم بالا بره اما در کل با این وضعیت فکر نمیکنم شانسی در مقابل HALO4 داشته باشه

اتفاقا عجیبترین موضوع برای من همین بود ! اینا واقعا از حقه های مختلف استفاده میکنن که ملت رو گول بزنن ، همون دموی E3 که با دسته PS3 بازی میکرد و حتی دکمه های PS3 هم رو HUD نمایش داده میشد خیلی عالی و تمیز و بدون کوچکترین ایرادی بود ، در حالی که نسخه نهایی بازی بشدت روی هر 2 کنسول Screen Tearing داره و کیفیت تکسچرها و ... هم اصلا در حد اون دمو نیست ! یجورایی اون دمو معادل Ultra ی PC ه . یعنی 100% در E3 کاملا سر همه کلاه گذاشتن یجورایی .

Far Cry 3 Gets Real! - GameSpot.com

این لینک E3 ...

اتفاقا عجیبترین موضوع برای من همین بود ! اینا واقعا از حقه های مختلف استفاده میکنن که ملت رو گول بزنن ، همون دموی E3 که با دسته PS3 بازی میکرد و حتی دکمه های PS3 هم رو HUD نمایش داده میشد خیلی عالی و تمیز و بدون کوچکترین ایرادی بود ، در حالی که نسخه نهایی بازی بشدت روی هر 2 کنسول Screen Tearing داره و کیفیت تکسچرها و ... هم اصلا در حد اون دمو نیست ! یجورایی اون دمو معادل Ultra ی PC ه . یعنی 100% در E3 کاملا سر همه کلاه گذاشتن یجورایی .

این لینک E3 ...
کلا تو Presentation های سونی از این اتفاقا زیاد میوفته! :d معمولا بازیهاشون رو روی Render farm از قبل رندر میکنن و تو نمایشگاه نمایش میدن نمونش آخرین نمایش the last of us.

Performance analysis of available gameplay video? Based on what we've seen of the existing gameplay footage, there's little point. It's an entirely consistent, locked 30 frames per second, with absolutely no hiccups in frame-rate whatsoever. Testament to Naughty Dog's mastery of the PlayStation 3? Perhaps. Alternatively, the firm may well have rendered the gameplay footage offline, as it did when an Uncharted 3 gameplay video running at 60 frames per second escaped into the wild. We always wondered how Naughty Dog achieved that, and the answer may well reside within a tweet from co-president Christophe Balestra, revealing the lashed-up "render farm" of eight networked PlayStation 3 debugging stations, used principally for generating cut-scene footage. There's no reason why the same set-up couldn't generate the 60Hz Uncharted 3 feed or this new gameplay footage from The Last of Us. In the case of the latter, the game will still be in development and this procedure would show the game at its very bes

Naughty Dog's E3 presentation of The Last of Us, hand-encoded for optimal quality. Performance analysis appears to be pointless here because frame-rate is locked at 30 frames per second from start to finish: either an astonishing technical achievement from Naughty Dog or the result of rendering pre-recorded gameplay offline, like the 60FPS Uncharted 3 video we ran last year. Time will tell on this one, but Uncharted 3 levels of performance seems like an entirely reasonable expectation.

Source

البته همینم خودش در مقایسه با E3 2005 یه قدم رو به جلوئه!!!

این لینک E3 ...

تو نمایش E3 هم Screen Tearing تو نسخه 360 زیاد بود در کل گرافیکش هم بیشتر بود اگه همون نماش E3 را میتونستند تحویل بدند بهترین گرافیک نسل میشد براش لقب داد ولی خب الان هم عالیه گرافیکش .

کلا تو Presentation های سونی از این اتفاقا زیاد میوفته! :d معمولا بازیهاشون رو روی Render farm از قبل رندر میکنن و تو نمایشگاه نمایش میدن نمونش آخرین نمایش the last of us.

Source

البته همینم خودش در مقایسه با E3 2005 یه قدم رو به جلوئه!!!

اصلا ربطی به سونی نداشت ، توی کنفرانس یوبیسافت این دمو نمایش داده شد ... اولین و آخرین نمایش the last of us هم هیچ مشکلی نداشته ... شما از کجا کشف کردی TLOU رو ؟

درورد بر شما که این کلک بزرگ سونی رو کشف کردید>:d<
طرف 2 تا بازیش توی همین نسل بهترین گرافیک شده فن های مایکروسافت بازم در خیالات زیبای خود هستند.
گرافیک هر دوبازی آنچارتد2 و آنچارتد3 توی بازی اصلی نسبت به e3 نه تنها پایینتر نبود بلکه بالاتر هم بود.تون ویدیوی 60 فریم هم صرفا به خاطر نشون دادن قدرت موتور بازی بوده نه چیز دیگه.
به هر حال چند ماه دیگه بازی میاد و مشخص میشه که کی راست میگفته;)

تو نمایش E3 هم Screen Tearing تو نسخه 360 زیاد بود در کل گرافیکش هم بیشتر بود اگه همون نماش E3 را میتونستند تحویل بدند بهترین گرافیک نسل میشد براش لقب داد ولی خب الان هم عالیه گرافیکش .
فرخ گرفتی دیگه مارو، نه؟

اصلا ربطی به سونی نداشت ، توی کنفرانس یوبیسافت این دمو نمایش داده شد ... اولین و آخرین نمایش the last of us هم هیچ مشکلی نداشته ... شما از کجا کشف کردی TLOU رو ؟

تو کنفرانس یوبی سافت مثلا روی ps3 داشته اجرا میشده دیگه وگرنه pc که دسته ps ای که مربع مثلث و ... تو hud های بازی نمایش بده نداره.
خوب مثلا چه مشکلی باید داشته باشه؟
tlou تو منبع گفته محتملا نمایش از قبل روی render farm ضبط شده و با توجه به سابقه میشه حدس زد همینطور بوده.

درورد بر شما که این کلک بزرگ سونی رو کشف کردید>:d<
طرف 2 تا بازیش توی همین نسل بهترین گرافیک شده فن های مایکروسافت بازم در خیالات زیبای خود هستند.
گرافیک هر دوبازی آنچارتد2 و آنچارتد3 توی بازی اصلی نسبت به e3 نه تنها پایینتر نبود بلکه بالاتر هم بود.تون ویدیوی 60 فریم هم صرفا به خاطر نشون دادن قدرت موتور بازی بوده نه چیز دیگه.
به هر حال چند ماه دیگه بازی میاد و مشخص میشه که کی راست میگفته;)
:thinking:
الان بحث سر مدل نمایش بازیا موقع presentation هست چه ربطی داشت مثلا به این چرت و پرتا؟ حالا چون تو فن سونی هستی نباید در مورد این مسائل صحبت بشه که خدایی نکرده بهت بر بخوره!
قدرت موتور بازی چه ربطی به رندر شدنش روی 60 فریم با 8 تا palystation 3 داره!؟

آخرین ویرایش:
تو کنفرانس یوبی سافت مثلا روی ps3 داشته اجرا میشده دیگه وگرنه pc که دسته ps ای که مربع مثلث و ... تو hud های بازی نمایش بده نداره.
خوب مثلا چه مشکلی باید داشته باشه؟
tlou تو منبع گفته محتملا نمایش از قبل روی render farm ضبط شده و با توجه به سابقه میشه حدس زد همینطور بوده.

گفتم ربطی به سونی نداره ، یوبیسافت خواسته بگه که بازی بر روی کنسول با این کیفیت اجرا میشه ، سونی چیکارست این وسط ؟ راجع به TLOU هم بدلیل اینکه روی 30 فریم لاک بوده عجیب بنظر اومده ؟!! یا اینکه چون Screen Tearing نداشته ؟! بعد از اون 2005 تمامی بازیهای انحصاری PS3 در هنگام انتشار یه پیشرفت کاملا چشم گیر نسبت به نمایشهای قبل داشتند ... فقط اون ویدیوی Uncharted بود که روی 60 فریم بود و خودشون هم بلافاصله گفتند که اشتباه شده . همین TLOU هم بدون شک در نهایت 30 فریم ثابت خواهد داشت ، Screen Tearing ش 0 درصد خواهد بود و از لحاظ کیفیت Texture و ... هم نسبت به نمایش E3 پیشرفت محسوسی میکنه .

به نظر دوستان اگر بهترین گرافیک کنسولی سالهای گذشته را Unchart 3 و Crysis 2 در نظر بگیریم آیا Halo 4 از این دو بازی بهتر هست یا ضعیف تر..؟

حالا خوبه سونی تو این نسل حرف اول و آخر رو از نظر گرافیک میزده و اینجوری E3 2005 رو چماق کردید میزنید تو سرش.

E3 2005 دموی CG نشون داد؟ خیله خب عوضش همون بازی ای که ازش CG نشون دادن فک همه افتاد وقتی خودش اومد هم فک همه رو انداخت و گرافیک رو دستش نبود :).

=====================================================================
اون ویدو انچارتد کار ادیتور سونی بوده قبلش هم شایعه شده بود بازی توی مراحل صحرا روی 60 فریم هست ولی همون موقع که اومد سونی گفت ادیتور 60 فریم کرده بازی رو
در رابطه با TLOU اصلا نگفتن 60 فریم هست و تمام نمایش های بازی هم روی 30 بوده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or