armintn
کاربر سایت
اول که یه چیز دیگه ترجمه کردی حالا میای سفسطه می چینی و تفاسیر عجیب غریب برای جملات میاری . بحث کردن با شما دوست عزیز تنها فایده ای که داره اینه که تایپ کردن و تقویت می کنه . ببخشید یه فایده دیگه هم داره . آدم می فهمه که می تونه هر برداشتی از هر چیزی بکنه مثلا میشه از جمله به پدر و مادر خود احترام بگذارید نتیجه گرفت که هیلو4 بهترین گرافیک کنسولی و داره . این بحث هرچی بیشتر ادامه پیدا می کنه احساس می کنم دارم به شعور خودم توهین می کنم . خدانگهدارتان بادپس اگه GOW3 سرتاسر این حس نسل بعد بودن را میاورده چرا DF اومده 20 دقیقه اولش را گفته ؟!!! اگر سرتاسر اینطور بوده میومد جملش را اینطور مینوشت که :: یادتون هست با بازی کردنه GOW3 کلا حس نسل بعد بودن میکردید؟! حتی خودش این سوال از GOW3 با 20 دقیقه اول سوال کرده و علامت سوال گذاشته .
و دنبالش که بفهمی چرا GOW3 سرتاسر این حس را نمیاورده گفته :
and more importantly the game does a great job of maintaining that level of quality across the entirety of the campaign.
ادامش گفته مهم تر اینکه( یعنی قسمت مهم قضیه !) خب چرا مهمه این قضیه به نظرت ؟!!! چون میگه مهم تر اینه که هیلو 4 این را سراسر بازی نگه میداره .
نمیتونی یه جمله درک کنی اومدی از میخ اهنی و سنگ برام حرف میزنی ؟! اره بابا سنه من کمه لول شما منطقی صحبت میکنید و من بی منطق . وقتی دوست داری معنی و مفهوم جملات را واسه خودت جوره دیگه معنی میکنی مشکل من نیست .
بعد حال و حس نسل بعد بودن در مورد GOW3 یه بازی تمام خطی با دوربین فیکس شده با محیطهای خیلی کوچیکتر از هیلو 4 و نه هوش مصنوعیش را داره و ............. هست .
بعد اینم خوندی دیگه؟ :
. From the smallest rendering elements to the sense of overall size and scale, Halo 4 represents an impressive leap over what has come before, producing scenes we can describe as being of genuine magnificence