VecchiaSignora
کاربر سایت
مگه دوست داشتنیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!لازم نیست چیزی عوض بشه بهترین گرافیک نسل که Halo 4 هست، این که من بحثی روش ندارم، حالا شما دوست داشتی قبول نکن بهترین شوتر تاریخ هم نسخه اول Halo هست (البته طبق همون منبعی که Halo 4 میشه Epic Fail!)، اینم بحثی روش نیست
این نظر شما هست، منم نظرم اینه که بازی بهترین گرافیک کنسولی این نسل هست.من خودم هیلو 4 رو بازی کردم . به جرات میتونم بگم مهمترین نکته بازی صرفا گرافیکش بود روی 360 .
اگر کلمه نسل رو به کار میبرید کلی بازی میاد وسط به خصوص روی پلتفرم PC کاملا از هیلو 4 بالاترند.
اما اگه روی کنسول منظورت هست بازم نمیشه گفت بهترین هستش . جز بهترین ها تا اینجا بوده
شما لطف کن جایی که من گفتم متا قبول نیست رو نشون بدم، دقیقا یه پست بیار که من گفته باشم متا قابل قبول نیست. این که بقیه چی گفتن به من ربطی نداره اگه چیزی در مورد حرف های من دارید بسم اله!اما راجب گیم پلی : یعنی متا گذاشتن رو هم دیگه اباد کردید شما ها. یه بار میگید قابل قبول یه بار میگید قابل قبول نیست ( کلا هر جا که به نظرتون نزدیک باشه استفاده میکنید)
دیدگاهتون نسبت به متا خیلی جالبه اینجوری باشه منم واسه هر بازی که دوست داشته باشم یه دیدگاه اختراع میکنم و هر جوری هم دوست داشتم برداشت میکنم امتیاز یه چیز ثابته، امتیاز Halo: CE هم 97 بوده و یه چیز کاملا واضح هست قضیه. البته این موضوع ربطی به این تاپیک نداره ولی چون بحثش باز شد گفتماون شماره 1 هم اون زمان خیلی خوب بود و چون یه چیز نو بود تونست همچین امتیاز هایی رو بگیره . مسلما الان مقیاس کردن اون با بازی هایی که تو یه زمان دیگه و با شرایط کاملا متفاوت عرضه شدند کار بسیار سطحی و بی منطقی هست که بارها شاهد هستیم تو این فروم.
بالا بودن اون امتیاز این رو میگه که تو اون دوره زمانی از بقیه باز های هم رده بنا به نقد منتقدان خیلی بهتر بوده .
از نظر من، بلهمحمد یعنی میخوای بگی بالاتر از HL2 قرار میگیره؟:d
من کلا جوابم رو گرفتم با منطق شما!این نظر شما هست، منم نظرم اینه که بازی بهترین گرافیک کنسولی این نسل هست.
شما لطف کن جایی که من گفتم متا قبول نیست رو نشون بدم، دقیقا یه پست بیار که من گفته باشم متا قابل قبول نیست. این که بقیه چی گفتن به من ربطی نداره اگه چیزی در مورد حرف های من دارید بسم اله!
دیدگاهتون نسبت به متا خیلی جالبه اینجوری باشه منم واسه هر بازی که دوست داشته باشم یه دیدگاه اختراع میکنم و هر جوری هم دوست داشتم برداشت میکنم امتیاز یه چیز ثابته، امتیاز Halo: CE هم 97 بوده و یه چیز کاملا واضح هست قضیه. البته این موضوع ربطی به این تاپیک نداره ولی چون بحثش باز شد گفتم
از نظر من، بله
لازم نیست چیزی عوض بشه بهترین گرافیک نسل که Halo 4 هست، این که من بحثی روش ندارم، حالا شما دوست داشتی قبول نکن
شما که خودت رو نمیزنی به اون راه بفرمایید چطور میشه مقایسه کرد تا ما هم تو همین راهی که شما میگید مقایسه کنیم. این حرفی که شما میزنید آخرش منجر میشه به نظرشخصی، تو نظرشخصی هم هر کی هر چی دوست داشت میتونه بگه! هر چیزی یه معیاری داره، تازه خیلی ها برخلاف تصور شما این اعتقاد رو دارن که تو سال های قبل نمره دادن سخت گیرانه تر بوده تا الان.من کلا جوابم رو گرفتم با منطق شما!
این دیدگاه من نسبت به متا هم خیلی جالب بود . من دیدگاه اختراع نکردم حرف شما مثل این میمونه کلا همچی ثابته برای همه بازی ها در همه دور ها . و متا هم یه دستگاه که از این ور بازی رو میندازی توش و براساس یه یه سری استاندارد ثابت نمره بازی میاد بیرون ! مسلمه که الان سطح توقع و سخت گیری ها خیلی بالاتر هست از اوم موقع . برای همین میگم نمیشه دو بازی رو که اختلاف زمانی خیلی زیاد دارند کاملا باهم مقایسه کرد
حالا شما خودت رو بزن به اون راه
مگه گفتم تموم شد و رفت پی کارش؟ شاید 4 روزه دیگه یه بازی اومد که گرافیکش از Halo 4 بهتر باشه، اونوقت اون میشه بهترین گرافیک این نسل. به نظر من گرافیک Halo 4 از God of War 3 بهتره، شاید نظر یکی دیگه فرق داشته باشه ولی نظر من اینه.هنوز که نسل تموم نشد The Last of Usو Beyond: Two Soulsبا توجه به نمایش های داده شده عالی هستند ! درضمن god of war3 چی میشه اونوقت ! از همه لحاظ از نظر گرافیکی عالی بود !
من خیلی دوست دارم این بحث رو باهات ادامه بدم . ولی به قول شما اینجا جاش نیست و تاپیک منحرف میشه .شما که خودت رو نمیزنی به اون راه بفرمایید چطور میشه مقایسه کرد تا ما هم تو همین راهی که شما میگید مقایسه کنیم. این حرفی که شما میزنید آخرش منجر میشه به نظرشخصی، تو نظرشخصی هم هر کی هر چی دوست داشت میتونه بگه! هر چیزی یه معیاری داره، تازه خیلی ها برخلاف تصور شما این اعتقاد رو دارن که تو سال های قبل نمره دادن سخت گیرانه تر بوده تا الان.
مگه گفتم تموم شد و رفت پی کارش؟ شاید 4 روزه دیگه یه بازی اومد که گرافیکش از Halo 4 بهتر باشه، اونوقت اون میشه بهترین گرافیک این نسل. به نظر من گرافیک Halo 4 از God of War 3 بهتره، شاید نظر یکی دیگه فرق داشته باشه ولی نظر من اینه.
منم تبریک میگم.خب، مثل این که دیر رسیدم
خواستم " کسب عنوان برترین گرافیک توسط Halo 4 " را به تمام طرفداران تبریک بگم.
بعد از دوسال از عرضه نسخه اورجينال بازي و يك بار كنسل شدن نسخه PC بالاخره اين بازي روي PC امد و فرصت ديگر براي تكنولوژي بيظير بازي در پتانسيل بسيار عظيم ان .Two years after the launch of the original game, the once-cancelled PC version of Alan Wake has finally been released, offering the chance to witness a unique game technology at the height of its immense potential.
نسخه ارجينال بازي كه قبلا قرار بوده محيطهاش OW باشه و همچنين SANDBOX ولي در نسخه نهايي تغيير كرد ولي هچنان بقاياي طراحي اصليه بازي باقي مونده و بازي داراي چشم انداز بزرگ و فاصله ديد بسيار قابل توجه هست( يعني منظورش اينه به خاطر اينكه هسته بازي ow هست اين فاصله ديد و چشم اندازي كه ميبينيد كاملا واقعي و ريل تيم هست !) . در حاله اينكه انجين بازي نورپردازي و سايه هايي را به همراه داره كه هنوز هم به طور كلي نظيرش روي عناوين كنسولي ديده نشده !Originally conceived as an open world "sandbox" game, the final version of Alan Wake proved to be somewhat linear, but vestiges remain of the original design - the landscape is vast, with a hugely impressive view distance, while the engine's handling of light and shadow is still quite unlike anything else we've seen on console.
Cut-Scene های بازی رو میشه با KMP دید مثل God of War 3. نمیدونم چرا بحث میکنید سره Real-time بودن یا نبودنش .آقا گارتال این حرفا که زدی برای این سایت کاربرد نداره تو این سایت آدمایی هستن که هنوز میگن فاصله کات سینای u3 که ریل تایم نیست با بازی کمه! اون 8 تا ps3 که واسه رندر کاتسین ازش استفاده شده الکی واسه این بوه که حجم خالی بلوری با فیلم پر کنن خدانکرده اسراف نشه lol
والا به خدا الکی نیست هر بلایی سرمون میاد.
کاتسین بازی که با 8 تا ps3 رندر شده و ps3 فقط فیلمشو نشون میده
داخل بازی ریل تایم:
تنها مشکل 360 این بود که حتی استودیوهای داخلیش مثل Lion Head با انجین های غیر انحصاری (پورت شده از PC) ساخته میشدن. حتی Alan wake که از اولش قرار بود MP ساخته بشه. تا قبل از 343 هیچ استودیو بصورت تخصصی با این سخت افزار برخورد نکرده بود از طرفی ماکروسافت با تاسیس Sentient Team و Technology and Incubation Group داره این موانع رو برمیداره.حرف من اينه خيلي از بازهاي 360 سازندهاش ندونستند تكنيك ها را كجاها به كار ببرن يا نبرن تا بتونند دست و بالشون را بازتر بزارن كه از لحاظ بصري هم شده بازي را سر و سامان بدند بجاش اومدند تكنيك هاي سنگيني را قرار دادند كه براشون محدوديت ايجاد كرد .
کلا هیلو همیشه فشارش رو وارد میکنه یه مدت با امتیازات بود، الان هم با گرافیک. یه سری حالا حالاها از دست هیلو خلاص نمیشن
وقتی ناظم یک فروم خودش یک بحث و دعوا رو اینجوری شروع میکنه ، توقع دارند کاربر هابرند تو تاپیک ها و بهم گل تقدیم کنند !!
نکته کنکوریش هم اینجاست که همین ناظم 70 درصد اخطار هایی که گرفتم رو ایشون داده به من و بخاطر همین پست های اینجوری بوده !! دوتا اسمایل هم میندازه تنگ پستش که بگه دارم شوخی میکنم !!
تکلیف خودت رو روشن کن اگه میشه اینجوری حرف زد تا همینجوری جوابت رو بدن بچه ها ولی اگه میبینی کم میاری و میخوای اخطار بدی بگو .
بحث سر ریل تایم بودن نبودن نیست بحث اینه که میگن ریل تایمم نباشه با خود بازی هیچ فرقی نداره! من نمیدونم اون انچارتدی که من بازی کردم انگار با اونی که اینا بازی کردن فرق داشته چونی اونی که من بازی کردم تو کاتسینا یه نسل از ps3 جلوتره احتمالا ps بعدی اگه 8 برابر ps3 زور داشته باشه اینطوریه گرافیکش.Cut-Scene های بازی رو میشه با KMP دید مثل God of War 3. نمیدونم چرا بحث میکنید سره Real-time بودن یا نبودنش .