کلا هیلو همیشه فشارش رو وارد میکنه یه مدت با امتیازات بود، الان هم با گرافیک. یه سری حالا حالاها از دست هیلو خلاص نمیشنخوب Halo4 بهترین گرافیک شد >:d
اولا هرکی نظری داره ولی اگه میخوای نظر سایتها را هم بدونی خب یه تعدادشون گفتن بهترین و یه تعدادشون گفتن یکی از بهترین ها و یه تعدادشون گفتند شبیه به نسل بعد و یه تعداشون گفتند خارج از محدودیت کنسولی و یه تعدادشون باورنکردنی جلوه دادند ! نظر خودت و سایتها را جمع بزن نتیجه بگیر !آقا یکی جواب منو بده.
بهترین گرافیک سال که هیلو شده ..سوالم اینه که نسبت به کل نسل اگر بخوایم حساب کنیم میتونیم بگیم بهترین گرافیک نسل؟چون مثلا زمانی که u2یا mgs4 بهترین گرافیک سال شدن بهترین گرافیک نسل هم در زمان خودشون بودن.آیا هیلو هم بهترین گرافیک نسله یا فقط میتونیم بگیم بهترین گرافیک سال؟یعنی از همه بازیهای نسل گرافیک بهتری داره؟چون امسال بازیهای با گرافیک فوق خفن کمتر داشتیم این سوال رو پرسیدم.
متاسفانه اینکه بهترین گرافیک نسل هست رو چند تا از فن های سونی هم قبول کردن و بازم متاسفانه اگه بهترین گیم پلی تاریخ رو نداشته باشه، بهترین شوتر تاریخ هست (بر طبق همون منبعی که Halo 4 میشه Epic Fail). نظرسنجی نمیخواد دیگهبه نظر من هم هیلو بهترین گرافیک قرن رو داره.یه سوال هم بذارین که بهترین گیم پلی تاریخ تا هیلو برنده بشه.
مرسی
متاسفانه اینکه بهترین گرافیک نسل هست رو چند تا از فن های سونی هم قبول کردن و بازم متاسفانه اگه بهترین گیم پلی تاریخ رو نداشته باشه، بهترین شوتر تاریخ هست (بر طبق همون منبعی که Halo 4 میشه Epic Fail). نظرسنجی نمیخواد دیگه
قرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نظر من هم هیلو بهترین گرافیک قرن رو داره.یه سوال هم بذارین که بهترین گیم پلی تاریخ تا هیلو برنده بشه.
مرسی
لازم نیست چیزی عوض بشه بهترین گرافیک نسل که Halo 4 هست، این که من بحثی روش ندارم، حالا شما دوست داشتی قبول نکن بهترین شوتر تاریخ هم نسخه اول Halo هست (البته طبق همون منبعی که Halo 4 میشه Epic Fail!)، اینم بحثی روش نیستعجب . بهترین گرافیک نسل!!!!!! و بهترین شوتر تاریخ !!!!!!!!!!!!
خب باید تعاریف نسل و قرن و تاریخ رو کلا عوض کنند به نظرم