بهترین گرافیک کنسولی سال 2012

به نظر شما کدامیک بهترین گرافیک خواهد بود ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    309
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بزارید ascensionبیاد بعد مقایسه کنید(هر چند که بنظر من اصلا قابل مقایسه نیستن) سال ساخت gow iii کجا halo 4 کجا میدونید تو این مدت چقدر تکنیک های گرافیکی هم پیشرفت کردن

Halo 4

ecf2c550171d.gif
9eba34671b3e.gif
c45088df2e8d.gif

آقا یکی جواب منو بده.
بهترین گرافیک سال که هیلو شده ..سوالم اینه که نسبت به کل نسل اگر بخوایم حساب کنیم میتونیم بگیم بهترین گرافیک نسل؟چون مثلا زمانی که u2یا mgs4 بهترین گرافیک سال شدن بهترین گرافیک نسل هم در زمان خودشون بودن.آیا هیلو هم بهترین گرافیک نسله یا فقط میتونیم بگیم بهترین گرافیک سال؟یعنی از همه بازیهای نسل گرافیک بهتری داره؟چون امسال بازیهای با گرافیک فوق خفن کمتر داشتیم این سوال رو پرسیدم.

آقا یکی جواب منو بده.
بهترین گرافیک سال که هیلو شده ..سوالم اینه که نسبت به کل نسل اگر بخوایم حساب کنیم میتونیم بگیم بهترین گرافیک نسل؟چون مثلا زمانی که u2یا mgs4 بهترین گرافیک سال شدن بهترین گرافیک نسل هم در زمان خودشون بودن.آیا هیلو هم بهترین گرافیک نسله یا فقط میتونیم بگیم بهترین گرافیک سال؟یعنی از همه بازیهای نسل گرافیک بهتری داره؟چون امسال بازیهای با گرافیک فوق خفن کمتر داشتیم این سوال رو پرسیدم.
اولا هرکی نظری داره ولی اگه میخوای نظر سایتها را هم بدونی خب یه تعدادشون گفتن بهترین و یه تعدادشون گفتن یکی از بهترین ها و یه تعدادشون گفتند شبیه به نسل بعد و یه تعداشون گفتند خارج از محدودیت کنسولی و یه تعدادشون باورنکردنی جلوه دادند ! نظر خودت و سایتها را جمع بزن نتیجه بگیر !

نه دیگه نسل بعد و این حرفا نیست این هیلو
هیلو 4 واقعا گرافیکش خیلی خوب بود . میشه گفت بهترین کیفیت و پرفورمنس نسبت به بازی های دیگه 360 داشت .
تو بازهای کنسولی از نظر بعضی افکت ها واقعا از همه بهتر بود ولی نه تو همه موارد.
اما راجب GOD3 :
گرافیک این بازی با اون سطح تکسچر و اون فریم ریت و اون افکت ها هنوزم برای من قابل هضم نیست .

به نظر من هم هیلو بهترین گرافیک قرن رو داره.یه سوال هم بذارین که بهترین گیم پلی تاریخ تا هیلو برنده بشه.
مرسی

به نظر من هم هیلو بهترین گرافیک قرن رو داره.یه سوال هم بذارین که بهترین گیم پلی تاریخ تا هیلو برنده بشه.
مرسی
متاسفانه اینکه بهترین گرافیک نسل هست رو چند تا از فن های سونی هم قبول کردن و بازم متاسفانه اگه بهترین گیم پلی تاریخ رو نداشته باشه، بهترین شوتر تاریخ هست (بر طبق همون منبعی که Halo 4 میشه Epic Fail). نظرسنجی نمیخواد دیگه :دی

آخرین ویرایش:
متاسفانه اینکه بهترین گرافیک نسل هست رو چند تا از فن های سونی هم قبول کردن و بازم متاسفانه اگه بهترین گیم پلی تاریخ رو نداشته باشه، بهترین شوتر تاریخ هست (بر طبق همون منبعی که Halo 4 میشه Epic Fail). نظرسنجی نمیخواد دیگه :دی

عجب . بهترین گرافیک نسل!!!!!! و بهترین شوتر تاریخ !!!!!!!!!!!!
خب باید تعاریف نسل و قرن و تاریخ رو کلا عوض کنند به نظرم

انصافا اگه Halo 4 بهترین گرافیک باشه , حتی 1% بهترین گیم پلی نیست :d دیگه زیاده روی نکنید :d 2 دیقه دیگه میشه اولین FPS خلق شده و بهترین بازی تاریخ و ... :d یکم بگیرید خودتونو :d

یکسال سونی انحصاری نزده ,گرافیک سال شده هیلو,ببین چه گردو خاکی به پا کردن!! خوبه هر سال نصیب انحصاریای سونی میشدا !! اگه واقعا نظرتون اینه که شما برترینید ,اشکال نداره سال بعد هم این ادعا رو داشته باشید!

مرسی
قرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟=))
باو درسته گرافیکش فوق العاده است ولی بهترین گرافیک نسل هم نمیشه
قرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب . بهترین گرافیک نسل!!!!!! و بهترین شوتر تاریخ !!!!!!!!!!!!
خب باید تعاریف نسل و قرن و تاریخ رو کلا عوض کنند به نظرم
لازم نیست چیزی عوض بشه :دی بهترین گرافیک نسل که Halo 4 هست، این که من بحثی روش ندارم، حالا شما دوست داشتی قبول نکن :دی بهترین شوتر تاریخ هم نسخه اول Halo هست (البته طبق همون منبعی که Halo 4 میشه Epic Fail!)، اینم بحثی روش نیست :دی

image.php

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or